Homotkin pelastuvat

Sydämen valo

Jumala pelastaa kaikki, jos pyydämme syntimme anteeksi. Jumala pelastaa niin miehet, kuin naiset ja sukupuoleltaan moninaiset, homot, heterot, lesbot ja bi:t - meidät kaikki.

Sateenkaariväki ei ole sen syntisempää kuin muukaan väestö. Olemme kaikki samalla viivalla Jumalan edessä.

41

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • /loookia

      Totta haastat. Pelastus on Jumalan teko.

    • jesperiksi

      Vihdoin joku kirjoittaa järkee.

    • risto8

      Homonkin täytyy tehdä parannus homoudestaan ,Jeesus antaa voiman vapautua.Kaikille kuuluu pelastus ,Jeesus pelasti minutkin antoi syntini anteeksi ,tahdoin olla hänen omansa vuosien saatossa hän ei ole heittänyt luotaan ,saannut levätä hänessä ja armossaan.Ihminen itse ratkaisee ,ottaa Jeesus tai olla ottamatta vapaus valita.Homo on iljetys Raamatun sanan mukaan, jos meinaa taivaaseen täytyy tehdä hänenkin totinen parannus.Olin pieni poika kun yks homo ukko lähenteli ,sain kauheet traumat siitä.Isona monotin kadulla pieksäen niitä.kun olin jo uskossa sain nähdä kuinka homokin voi muuttua ja tulla uskovaiseksi.Jättäen homouden pois,eläen kristityn elämää.Mieheksi naiseksi meidät on luotu.

    • uskovainen homo

      Myös homot ovat Jumalan omia. Homo ei ole sama kuin pedofiili, jonka uhriksi jouduit. Myös homot pääsevät taivaaseen. Homon ei tarvi teeskennellä heteroa ja siten valehdella Jumalalle.

    • ja paskat

      Ja jälleen kerran, homot eivät pelastu, mikäli uskot kristinuskon Jeesukseen. Hoh hoijjaa, Jeesus sanoi, että syntiä tekevä, synnissä elävä, EI OLE uudestisyntynyt, EIKÄ näe Jumalan valtakuntaa. Valittakaa Jeesukselle jos ei kelpaa. Käänny synneistäsi ja ota Jeesus Herraksesi. Portti ON ahdas, ja yksikään homo ei ole siitä mennyt, mutta moni entinen sellainen on.

      Käänny. Anna pelastaa itsesi TAI jatka, niinkuin olet tähän mennessä tehnyt, se on VALINTA.

      • Maltillisempi

        Tunnistan tekstin valitettavasti Espoolaisen persuhihhulin tekstiksi. Sääliksi käy tuota hihhulia. Maltillisuus kaukana...


      • usk.g

        Myös uskovainen tekee syntiä. Jeesus varoitti korottamasta itseä. sellainen alennetaan. Kyllä homot pelastuvat, jos uskovat Jeesukseen. Se on ehto.


    • juu eivät pelastu

      Herra on pyhä.

      Mikään laittomuus ja synti ei pääse Jumalan yhteyteen, ei elämässä, ei kuolemassa.

      Moosekselle annetun lain mukaan, homoseksuaalisuus on synti.

      Te sanotte, ettei homoseksuaalisuus olisi synti? Valheteleeko laki?

      Jeesus, jonka kautta sielumme vanhurkautetaan, sanoi, ettei Hän ole tullut kumoamaan yhtäkään lainpiirtoakaan. Hän täytti lain, että meillä olisi yhteys Isään.

      Mitä merkitystä sillä lopulta on, menetkö kadotukseen homona tai heterona? Näytä minulle synnitön homo, minä näytän sinulle synnittömän heteron.

      Jeesus sanoi avionrikkoja naiselle, Missä on sinun tuomitsijasi?, Minäkään en sinua tuomitse, Mene,äläkä e n ä ä syntiä tee.

      Joka on vikapää yhteenkään syntiin, on vikapää niihin k a i k k i i n. Mitä merkitystä homolle on siitä, minkä synnin tähden hän kadotukseen joutuu? Valehtelun, pahanpuhumisen, varkauden?

      Sillä totuus kristuksessa on, ettei yksikään heistä, joka evankeliumin kautta on saavuttanut vanhurkauden ja saanut sydämeensä Pyhän Hengen, pelastuksen sinetiksi, e i v o i jatkaa synnissään, ei homona, ei varkaana, valehtelijana, sillä vaikka syntiin sortuisikin, hänelle se on tuska ja kärsimys, joka ei ole perustelu sille, että "tälläinen" olen. Se on kutsu p a r a n n u s e e n.

      Älkää eksykö. Herra on sama eilen, tänään ja huomenna ja Hänen tahtonsa meitä kohtaan on hyvä.

      Kääntykää synneistä, sillä aikaa on vähän, antakaa pelastakaa itsenne tästä nurjasta sukupolvesta. Vain Jeesuksen veri voi pelastaa.

      • Varamooses

        "Moosekselle annetun lain mukaan, homoseksuaalisuus on synti.

        Te sanotte, ettei homoseksuaalisuus olisi synti? Valheteleeko laki?

        Jeesus, jonka kautta sielumme vanhurkautetaan, sanoi, ettei Hän ole tullut kumoamaan yhtäkään lainpiirtoakaan. Hän täytti lain, että meillä olisi yhteys Isään."

        Jos vetoat Moosekseen, pitää Sinun olla huolissasi syntisistä ruokavalioista, kangaslaaduista ja kehottaa kivitykseen mitä kummallisimmista syistä.

        "Jeesus sanoi avionrikkoja naiselle, Missä on sinun tuomitsijasi?, Minäkään en sinua tuomitse, Mene,äläkä e n ä ä syntiä tee."

        Miten saatatkin hakea tuosta tarinasta sen osan, joka on siihen myöhemmin todistetusti päälle liimattu ja jättää sen tärkeimmän opetuksen täysin huomiotta. Sen näkee siitä, että olet juuri niitä kiviä täällä viskomassa.


    • Uskova Noora

      Ihminen pelastuu yksin armosta, yksin uskosta ja yksin Jeesuksen tähden.

      Tämän ketjun aloittaja on oikeassa: olemme kaikki samalla viivalla syntisyyden osalta. Se, miten suhtaudumme syntisyyteemme, on ratkaisevaa. Meidän jokaisen tulee tunnustaa syntimme ja langenneisuutemme ja tehdä siitä parannus. Mutta tunnetko ketään uskovaistakaan ihmistä, joka olisi täydellisen pyhä ja synnitön? Minä ainakaan en tunne. Enkä itse ainakaan ole täydellisen pyhä, valitettavasti. Jos syntisenä huomauttelisin jonkun toisen ihmisen syntisyydestä, olisin kuin fariseus, joita Jeesus kutsui tekopyhiksi.

      Ratkaisevaa on sydämen tila, se, että haluaa olla Jeesuksen kaltainen, ja jos / kun ei pysty siihen, tunnustaa sen. Käytännössä tämä tarkoittaa jatkuvaa syntien tunnustamista ja parannuksessa elämistä. Sitä on uskovan (pelastuvan) elämä täällä maailmassa.

      Jeesus antoi itsensä sovitusuhrina synneistämme. Ota vastaan Jeesus syntiesi sovittajana, herranasi ja ihmisen esikuvanasi.

      • Sydämen tila

        "Ratkaisevaa on sydämen tila"

        Oikein hyvin sanottu. Tätä voi itsekukin miettiä mitä on sydämen usko. Maltillisuutta, lämpöä, sopivasti suvaitsesuutta,... lähimmäisenrakkautta


    • Devolution

      Niin. Homotkin pelastuvat, jos tulevat uskoon ja saavat siten syntinsä anteeksi. Koska homous on synti, myös siitä pitää luopua. Entiset homot, siis homoudesta parantuneet pelastuvat.

      Millä perusteella homous pitäisi hyväksyä? Rakkauden takia? Entä sitten vaikkapa siskon ja veljen välinen romanttinen rakkaus? Pitäisikö sekin hyväksyä? Käsittääkseni sitä pidetään edelleen vääränä ja "iljettävänä"kin. Miksei sitten homoutta?

      • ...vai Iletystäkö

        Ihan pikku asia on erona sisarrakkauden ja homorakkauden välillä: Sisarrakkauden hedelmät voivat tuottaa vahinkoa jälkipolville perinnöllisinä ongelmina, sen takia sisarliitot on yleensä kiellerttyjä kaikissa kulttuureissa. Sen sijaan homorakkauden iljettävyyden aistii vain kaltaisesi totaalisesti asioita ymmärtämätön ja asenteellinen ihmispolo.


    • Devolution

      Yritän tässä keskustella ihan asiallisesti. Miksi pitää alkaa herjata? En minäkään haukkunut homoja asioita ymmärtämättömiksi, tyhmiksi tms.

      Mutta kyllähän sen sisäsiittoisuuden hedelmät voi estää syntymästä kuten normaaleissakin heterosuhteissa. Ja sen homorakkauden iljettävyyden aistii ihan joka ikinen hetero. Sellaiset homoseksuaalisuuteen viittaavat tilanteet vain ovat heteroille luotaantyöntäviä ja järki sanoo "pakene tilanteesta."

      Kun nyt puhutaan uskovista homoseksuaaleista niin miten perustelette sen, ettei se olisi syntiä? Raamatussa sanotaan selvästi, että se on. Väitättekö, että raamattu valehtelee?

      • iletin taas

        1. Et hauku homoja tyhmiksi tai ymmärtämättömiksi, vaan iljettäviksi. Siitä mainesanasi asenteellinen.

        2. Sisäsiittoisuus on ollut ongelma ihmislajin alkuhetkistä, todennäköisesti jo sitä edeltäviltä ajoilta. Tuolloin ei ehkäisy ollut sillä tavoin hallussa kuin nyt. Myös eläimillä on havaittu kykyä vältellä sisarrakkautta. Mm. tästä mainesana tietämätön.

        3. Jos tarkoitat "homoseksuaalisilla tilanteilla" sitä, että joku homo rupeaa sinulle vastoin tahtoasi jotain ehdottelemaan tai muuta vastaavaa, on kyse seksuaalisesta häirinnästä, joka on riippumaton kohteen ja ehdottelijan sukupuolesta. Jos on kyse siitä, että joku vain nyt ilmaisee oman homoseksuaalisuutensa, palaa kohtaan 1.

        4. Suurin osa kristinuskoa tunnustavista ihmisistä ajattelee niin, että Raamattu kuvaa Jumalan ilmoitusta siten, kuinka he tuona aikana sitä omine aivoineen ja kulttuureineen tulkitsivat. Tällöin on luonnollista vastata sinulle, että Raamattu ei ole puhdasta Jumalan ilmoitusta vaan siihen on sekoittunut kunkin aikakauden asennevivahteet - se mm. selittää Uuden ja Vanhan testamentin varsin radikaalin eron. Tästä on helppo jatkaa ajatusta niin, että kristinuskon on otettava huomioon myös kaikki se, mitä on opittu tietämään Raamatun kirjoittamisen jälkeen. Siihen kuuluu mm. se, että homous ei ole sairaus, ei rikos eikä synti, vaan yksi ihmislajia rikastuttava ulottuvuus.


    • Devolution

      1. Okei, oli ehkä turhan hyökkäävä sana se "iljettävä." Tarkoitin vain sanoa, että homous on synti.

      2. En ole väittänytkään, etteikö sisäsiittoisuudessa olisi ongelmansa. Enkä siis mitenkään puhu sisäsiittoisuuden puolesta, en missään nimessä. Tarkoitin, että jos kerran nykyään pitäisi hyväksyä homous niin miksei sisäsiittoisuutta nykyaikaisilla ehkäisyvälineillä? Eikö eläimillä sitten ole havaittu kykyä vältellä homoseksuaalisuutta? Ja ei, en ole biologi niin en pysty puhumaan 100 % tietoudella näistä asioista. Ammattini ja asiantuntemukseni on toisella alalla. Tähän homokysymykseen vastailemiseni perustuu lähinnä raamattuun ja tiedejulkaisuihin.

      3. Joo, kärjistin vähän aiemmassa viestissäni tätäkin kohtaa. Jos joku sanoo suoraan olevansa homoseksuaali, en sano mitään "hyi, olet iljettävä" tjsp. mutta pidän sitä kyllä syntinä.

      4. Toki raamatussa vaikuttaa sen ajan elämäntavat ja asenteet, mutta mielestäni vain vertauskuvissa ja esimerkeissä yms. joissa puhutaan vaikkapa paimenista ja muusta sen ajan elämäntapoihin, ammatteihin jne. liittyvistä asioista. Mutta varsinainen raamatun sanoma ei ole muuttunut miksikään. Jos raamatussa sanotaan, että jokin on synti niin se oli sitä silloin ja on sitä myös nyt. Samoin kuin Jumalan rakkaus ihmisiä kohtaan oli totta silloin ja on sitä nytkin.

      Tuo "ajatuksen jatkaminen" on tavallaan vaarallista. Mihin perustuu tämä "opittu tietämään raamatun kirjoittamisen jälkeen?" Homoseksuaalisuutta esiintyi jo raamatun aikana ja silloinkin tiedettiin, että ei siihen kuole tai tule sairaaksi (vaikka jotkut näinkin uskoivat). Tieto siitä, ettei se ole vaarallista, on levinnyt, mutta lähinnä on muuttunut vain asenne homoseksuaalisuutta vastaan eikä asenne ole yhtä kuin tieto. Otan taas kärjistetyn esimerkin josta ei tarvitse suuttua: Jos ajatellaan, että joskus tulevaisuudessa asenne ihmisten tappamisesta muuttuu suopeammaksi ja hyväksyttävämmäksi, poistaako se sen tosiasian, että ihmisen tappaminen on väärin, syntiä ja kielletään raamatussa? Korostan vielä, että en pidä homoseksuaalisuutta yhtä suurena syntinä kuin ihmisen tappamista, tämä oli vain ja ainoastaan kärjistetty esimerkki.

    • Devolution

      Mistä tällainen tieto muka on tullut, "että homous ei ole sairaus, ei rikos eikä synti." Sen aiheuttaja ei ilmeisesti ole tiedossa. Ei ole esimerkiksi kaikkien mielenterveysongelmien tai syöpienkään. Silti niitä pidetään sairauksina.

      Ja kuka määrittää mitä on synti? Jumala ja Hän kertoo sen raamatussa.

      • iletin taas

        "Eikö eläimillä sitten ole havaittu kykyä vältellä homoseksuaalisuutta? Ja ei, en ole biologi niin en pysty puhumaan 100 % tietoudella näistä asioista. Ammattini ja asiantuntemukseni on toisella alalla. Tähän homokysymykseen vastailemiseni perustuu lähinnä raamattuun ja tiedejulkaisuihin."

        Kannattaisi ehkä laajentaa asiaa käsittelevien julkaisujen kirjoa, jos ne ovat sinulle tuonkaltaista tietoa antanut. Tietysti eläin, joka ei innostu homoseksuaalisesta lähestymisestä (eihän muusta homouden ilmenemisestä eläimillä käytännössä voikaan olla kyse...), torjuu moisen lähentelyn joko pakenemalla tai panemalla hanttiin, Toisaalta on paljon eläinlajeja, jotka harrastavat paljonkin "homoerotiikkaa". Niistä lähipiirissäsi ehkä ahkerin on naurulokki, josta toki amatöörin on vaikeaa erottaa sukupuolet. On siis ilman muuta selvää, että homoutta on olemassa ilman, että joku olisi sitä homolle erikseen opettanut tai siihen viekoitellut.

        "Mistä tällainen tieto muka on tullut, "että homous ei ole sairaus, ei rikos eikä synti." Sen aiheuttaja ei ilmeisesti ole tiedossa. Ei ole esimerkiksi kaikkien mielenterveysongelmien tai syöpienkään. Silti niitä pidetään sairauksina."

        Homous on poistettu jo aikaa sitten kansainvälisestä tautiluokituksesta, joka määrittelee korkeimman lääketieteellisen asiantuntemuksen perusteella, mikä on tauti ja mikä ei. Ylipäätään tauti nykylääketieteessä edellyttää sellaista ominaisuutta, joka joko saa henkilön kokemaan itsensä sairaaksi tai se heikentää olennaisesti hänen toimintakykyään. Jos nämä sairaudentunteet tai toimintakyvyn heikkeneminen johtuvat suoraan ulkopuolisten ihmisten asenteesta ja ko. henkilön haukkumisesta ja elämän vaikeuttamisesta, ei ole kyse sairaudesta- ainoastaan ympäröivän yhteisön voidaan sanoa olevan "sairas".

        Tiede ei ole saanut selville homouden yhtä ainoaa syytä eikä se sellaista varmaan tulla löytämäänkään. Kuitenkin tiedepiireissä ollaan jokseenkin yhtä mieltä siitä, että homous ei ole opittua. Siihen taipuvuus lienee jollain tavoin perinnöllistä, vaikka mitään homogeeniä ei olla löydetty. Lopullinen "puhkeaminen" on todennäköisesti jonkinlaisen hormonimyrskyn tai ns. epigeneettisen geeniaktivaation aikaansaannosta. Kummastakaan ei olla vielä saatu selvää näyttöä, mutta perinnöllisyys jossain muodossa vaikuttaa olevan pääsyy.

        Juuri tämä yllä kuvaamani homoseksuaalisuustieto on täysin tuntematonta Raamatussa, jossa ainakin siellä kannanottojen kohteena oleva homoseksuaalisuuden muoto kuvataan ihmisen oman tahdon varassa olevaksi.

        Ok, tuli selväksi, että edustat uskonnollisuutta, jossa jokainen raamatunlause on otettava todesta. Siitä seuraa suuri määrä ongelmia, koska Raamatussa on paljon keskenään ristiriitaista ja siinä kuvataan ihan auktoriteettien välisiä erimielisyyksiä. Ja kyllä, tiedän, että tästä jankkaaminen on hedelmätöntä. Toisaalta on vaarallista pelotella herkkiä uskovia homoja näillä syntijutuilla, koska tällöin teet heidän elämästään helvettiä jo tässä ajassa, ei siellä mahdollisessa iäisyydessä, josta kenelläkään meillä ei varmaa tietoa.


      • Tehkää parannus!
        iletin taas kirjoitti:

        "Eikö eläimillä sitten ole havaittu kykyä vältellä homoseksuaalisuutta? Ja ei, en ole biologi niin en pysty puhumaan 100 % tietoudella näistä asioista. Ammattini ja asiantuntemukseni on toisella alalla. Tähän homokysymykseen vastailemiseni perustuu lähinnä raamattuun ja tiedejulkaisuihin."

        Kannattaisi ehkä laajentaa asiaa käsittelevien julkaisujen kirjoa, jos ne ovat sinulle tuonkaltaista tietoa antanut. Tietysti eläin, joka ei innostu homoseksuaalisesta lähestymisestä (eihän muusta homouden ilmenemisestä eläimillä käytännössä voikaan olla kyse...), torjuu moisen lähentelyn joko pakenemalla tai panemalla hanttiin, Toisaalta on paljon eläinlajeja, jotka harrastavat paljonkin "homoerotiikkaa". Niistä lähipiirissäsi ehkä ahkerin on naurulokki, josta toki amatöörin on vaikeaa erottaa sukupuolet. On siis ilman muuta selvää, että homoutta on olemassa ilman, että joku olisi sitä homolle erikseen opettanut tai siihen viekoitellut.

        "Mistä tällainen tieto muka on tullut, "että homous ei ole sairaus, ei rikos eikä synti." Sen aiheuttaja ei ilmeisesti ole tiedossa. Ei ole esimerkiksi kaikkien mielenterveysongelmien tai syöpienkään. Silti niitä pidetään sairauksina."

        Homous on poistettu jo aikaa sitten kansainvälisestä tautiluokituksesta, joka määrittelee korkeimman lääketieteellisen asiantuntemuksen perusteella, mikä on tauti ja mikä ei. Ylipäätään tauti nykylääketieteessä edellyttää sellaista ominaisuutta, joka joko saa henkilön kokemaan itsensä sairaaksi tai se heikentää olennaisesti hänen toimintakykyään. Jos nämä sairaudentunteet tai toimintakyvyn heikkeneminen johtuvat suoraan ulkopuolisten ihmisten asenteesta ja ko. henkilön haukkumisesta ja elämän vaikeuttamisesta, ei ole kyse sairaudesta- ainoastaan ympäröivän yhteisön voidaan sanoa olevan "sairas".

        Tiede ei ole saanut selville homouden yhtä ainoaa syytä eikä se sellaista varmaan tulla löytämäänkään. Kuitenkin tiedepiireissä ollaan jokseenkin yhtä mieltä siitä, että homous ei ole opittua. Siihen taipuvuus lienee jollain tavoin perinnöllistä, vaikka mitään homogeeniä ei olla löydetty. Lopullinen "puhkeaminen" on todennäköisesti jonkinlaisen hormonimyrskyn tai ns. epigeneettisen geeniaktivaation aikaansaannosta. Kummastakaan ei olla vielä saatu selvää näyttöä, mutta perinnöllisyys jossain muodossa vaikuttaa olevan pääsyy.

        Juuri tämä yllä kuvaamani homoseksuaalisuustieto on täysin tuntematonta Raamatussa, jossa ainakin siellä kannanottojen kohteena oleva homoseksuaalisuuden muoto kuvataan ihmisen oman tahdon varassa olevaksi.

        Ok, tuli selväksi, että edustat uskonnollisuutta, jossa jokainen raamatunlause on otettava todesta. Siitä seuraa suuri määrä ongelmia, koska Raamatussa on paljon keskenään ristiriitaista ja siinä kuvataan ihan auktoriteettien välisiä erimielisyyksiä. Ja kyllä, tiedän, että tästä jankkaaminen on hedelmätöntä. Toisaalta on vaarallista pelotella herkkiä uskovia homoja näillä syntijutuilla, koska tällöin teet heidän elämästään helvettiä jo tässä ajassa, ei siellä mahdollisessa iäisyydessä, josta kenelläkään meillä ei varmaa tietoa.

        Näille herkille "uskoville" homoillekin pitää kertoa totuus! Ja totuus on se että elleivät he luovu homoudestaan he joutuvat helvettiin!

        Se tieto että homous ei ole rikos, synti tai sairaus tulee sielunviholliselta!

        Tehkää parannus nyt ja antakaa elämänne Jeesukselle! Te ette voi palvella kahta herraa!


    • Devolution

      Tuosta ollaan samaa mieltä, ettei tässä jankkaamisessa ole enää järkeä. Sanon vielä tuohon sairaus / tauti -asiaan, että eihän moni psyykkisesti sairas myönnä itse olevansa sairas. Ja tuosta "toimintakyvystä" voisi väitellä pääsemättä mihinkään tulokseen. Lääketiede voi määritellä, ettei jokin ole sairaus, mutta se ei määritä mikä on synti ja mikä ei. Tästä lienemme samaa mieltä?

      "Vaarallista pelotella..." - Oletko ajatellut, että entä jos se oletkin sinä joka on väärässä? Entä jos homous onkin syntiä? Silloin oma näkökantasi on vaarallinen. Eikö ole parempi kärsiä jonkin aikaa tässä elämässä etsien parannusta, löytää se ja päästä siten taivaaseen kuin se toinen vaihtoehto?

      Miten selität sen, että jotkut ovat ns. eheytyneet homoista heteroiksi uskoon tultuaan? Osa toki ilmankin uskoon tuloa. Toisilla se on kestänyt pidempään ja sille voi vaikka ateistikin löytää selityksen, että elämän aikana seksuaalisuuteen tulee uusia piirteitä, se muuttuu jne. Lähinnä tarkoitan, että miten selität heti uskoon tultua tapahtuneen muutoksen? "Eheytyminen" on turhan vahva ja hyökkäävä sana, mutta tiedät mitä tarkoitan.

      • iletin taas

        "Sanon vielä tuohon sairaus / tauti -asiaan, että eihän moni psyykkisesti sairas myönnä itse olevansa sairas. Ja tuosta "toimintakyvystä" voisi väitellä pääsemättä mihinkään tulokseen. "

        Psyykkisesti sairas voi olla sairas juuri ilman sairaudentunnetta, mutta toimintakyky on alentunut hänen ollessa kykenemätön selviytymään arkipäivästään esim. nostamalla järjettömiä lainoja (mania) tai linnottautumalla kotiinsa örkkien hyökkäyksen takia (paranoia) tai kävelemällä vetten päällä olettaen olevansa Jeesus. Toimintakyvyllä on riittävän selkeät määritelmät suhteessa sairausmääritelmiin, mutta meidän ei niistä tarvitse täällä vängätä.

        "Oletko ajatellut, että entä jos se oletkin sinä joka on väärässä? "

        Oletko itse? Jos olet oikeassa, ihmiset saavat edes tämän elämänsä elää (periaatteessa) rauhassa. Jos (lue: kun) olet väärässä, menee heiltä se ainoa. Ja ainoa, joka on asiasta onnellinen, on se uskis, joka tätä uhriaan pelotellessaan luulee päässeensä jälleen pätkän lähemmäs taivasosuuttaan. Siinä vain käy hänen kohdallaan niin, että rakkaudettomat toisten vainoajat eivät taida olla kovin korkealle rankattuina Jeesuksen opetuksissa. He kun eivät yleensä myöskään osaa katua näitä syntejään.

        "Miten selität sen, että jotkut ovat ns. eheytyneet homoista heteroiksi uskoon tultuaan?"

        Ei ole tieteellistä näyttöä siitä, että kukaan homo olisi "eheytynyt". Jopa uskovaisten omissa "tutkimuslaitoksissa" tehdyissä tutkimuksissa on saatu aika vaatimattomia tuloksia. Tieteellisesti ne ovat myös kelvottomia, koska

        - niissä ei olla mitattu ihmisten seksuaalisen suuntautumisen todellista muutosta millään neurologisella menetelmälla vaan vain kysytty omaa tuntemusta, Koska sekä kohdehenkilöt että kysyjät ovat olleet uskovia, on erittäin suuri vaara, että ihmiset vastaavat, mitä he olettavat heiltä odotettavan ja toisaalta itsekin toivovat.

        - homoudesta pidättäytyminen on yhtä mahdollista kuin selibaatti heteroillekin. Pidättäytyminen ei kerro kovin paljon todellisista muutoksista seksuaalisessa orientaatiossa.

        - tutkimuksissa ei ole erotettu homo- ja biseksuaalisuutta, Jälkimmäinen mahdollistaa vastakkaiseen sukupuoleen ihastumisen ihan ilman eheytyspuoskarointiakin. Lehdistössä kovasti esillä ollut "umpihomoksi" itseään kuvaillut ja nyt naimisissa oleva hemmokin paljastui vanhojen blogipäivitystensä perusteella olleensa jo kauan sitten naisen kanssa sillai.... siis selvä osoitus biseksuaalisuudesta umpihomouden sijasta.

        Mediassa on ollut myös niitä homoja, jotka ovat olleet eheytysmyllyssä ja uskotelleet itselleen sen toimineen ainakin siten, että ovat kyenneet olemaan ilman aktiivista homoseksuaalisuutta. Ennen pitkään he ovat kuitenkin joutuneet toteamaan, että mitään todellista muutosta ei ole tapahtunut. Tämä on saanut uskovia homoja joko riuhtautumaan irti koko uskonnostaan tai pahemmassa tapauksessa ajautuneet itsemurhaan. Tämä onkin koko tuon puoskaroinnin kaikkein vaarallisin puoli yleisen uhkailun ja painostuksen lisäksi. Toivon, että olet sen verran fiksu ihminen, että itse pidättäydyt tästedes senkaltaisesta painostuksesta - Jeesuksen rakkauden nimessä.


    • Devolution

      Välttämättä kaikki vallitsevat teoriat eivät silti ole oikeita tai paikkaansa pitäviä. Tieteeseenkin kuuluu kriittisyys vallitsevia olettamuksia yms. kohtaan. Lähinnä ajattelin tuon toimintakyvyn suhteen, vaikkapa narsistia. Ei hän itse koe olevansa sairas, nosta suuria lainoja turhaan tms. Ei välttämättä koe edes vaikkapa avioeroa tai muuta menetystä vahingoksi itselleen.

      Ja kyllä olen ajatellut, mitä tapahtuisi jos olisinkin väärässä. Toistaiseksi vain en ole riittäviä syitä tai perusteita löytänyt kantani muuttamiseen tässä asiassa.

      Eikä nämä pelastettavat / käännytettävät mitään uhreja ole, saati uskovainen yritä päästä lähemmäs taivaspaikkaa kertomalla uskostaan. Ainakaan omissa ympyröissäni näin ei ole. Käsittääkseni taivaspaikkaan riittää syntien anteeksi saaminen ja usko Jumalaan ja Jeesukseen. Jumalanpalveluksissa käyminen, rukoilu, raamatun lukeminen yms. toiminta on sitä päivittäistä toimintaa, joissa usko näkyy. "Rakkaudettomat toisten vainoajat" ja "eivät yleensä myöskään osaa katua näitä syntejään" on käytännössä päinvastaista, mitä uskovaiset ihmiset ovat ainakin täällä päin. Eikä sitä mitään "pelotella" tarvitse, sanoa vain mitä mieltä itse on asioista. Enkä itse ainakaan tyrkytä mielipiteitäni kaikille homoille tms. vaan niille jotka kysyvät.

      • Iletin vielä

        " Lähinnä ajattelin tuon toimintakyvyn suhteen, vaikkapa narsistia. Ei hän itse koe olevansa sairas, nosta suuria lainoja turhaan tms. Ei välttämättä koe edes vaikkapa avioeroa tai muuta menetystä vahingoksi itselleen."

        Kuvaamasi on sitä, mikä on sairauden määritelmän rajamailla, koska kyseinen henkilö ei kykene normaaliin vuorovaikutukseen, jolloin hän on vaarallinen muille. Yleensä narsismi ja sen vielä voimakkaampi aste psykopatia lasketaan luonnehäiriöiksi.

        "Eikä nämä pelastettavat / käännytettävät mitään uhreja ole,..."

        Uskonnon uhrit ry voi olla kanssasi kovasti eri mieltä. Eheytykseen joutuneiden ja siinä epäonnistuneiden itsemurhat ovat maailmalla valittettavan yleinen fakta, mitä Sinunkin uskovaisena on todella syytä miettiä - jos Jeesuksen rakkauden kaksoiskäskystä yhtään ymmärrät. Uskovaisia homoja on pilvin pimein, heistä monille homous vain ei ole sellainen kuolemansynti, kuten täällä eräät väittävät vaan ihmisen yksi tapa rakastaa lähimmäistä. He ymmästävät sen, että aikanaan ei ajateltu näin, mutta tuolloin myös kivitettiin uskottomuudesta ja pidettiin orjia. Ajat muuttuvat.

        "Enkä itse ainakaan tyrkytä mielipiteitäni kaikille homoille tms. vaan niille jotka kysyvät."

        Kysyikö Sinulta täällä kukaan?


    • Devolution

      Tuossa näet, että ei ne kaikki tieteelliset määritelmät aukottomia ole. Narsismi ja psykopatia ovat kuitenkin monien mielestä sairauksia, vaikka eivät sitä tieteellisen määritelmän näkökulmasta ole.

      "heistä monille homous vain ei ole sellainen kuolemansynti, kuten täällä eräät väittävät"

      Jos tällä minuun viittaat niin en ole sitä sellaiseksi nimittänyt, synniksi vain.

      "He ymmästävät sen, että aikanaan ei ajateltu näin. Ajat muuttuvat."

      Tämä käsityshän johtaa siihen, että raamattua voisi tulkita täysin mielivaltaisesti ja miten tahtoo, jos kerran kaikki mitä siinä sanotaan voisi tulkita tarkoittamaan täysin päinvastaista.

      "Kysyikö Sinulta täällä kukaan?"

      Miten olisi ketjun aloittaja? Eikös keskustelufoorumin tarkoituksena vähän niinkuin ole mielipiteiden jakaminen, keskusteleminen yms.

    • Iletin edelleen

      "Tuossa näet, että ei ne kaikki tieteelliset määritelmät aukottomia ole. Narsismi ja psykopatia ovat kuitenkin monien mielestä sairauksia, vaikka eivät sitä tieteellisen määritelmän näkökulmasta ole."

      Luonnehäiriöitä kyllä patologisoidaan ja yritetään hoitaa tilanteen mukaan. Usein lääketieteen sijasta asiaan puuttuu kylläkin oikeustiede.

      "Jos tällä minuun viittaat niin en ole sitä sellaiseksi nimittänyt, synniksi vain."

      Oletan siis, että vietät runsaastikin aikaasi Kauppalehden keskustelupalstalla ja vatvot siellä ahneuden synnistä - sitähän tuo porukka pitää suorastaan hyveenä synnin sijasta.

      "Miten olisi ketjun aloittaja? Eikös keskustelufoorumin tarkoituksena vähän niinkuin ole mielipiteiden jakaminen, keskusteleminen yms."

      Ketjun aloittaja ei kyllä millään muotoa kaivannut mielipidettäsi, vaan halusi kertoa oman näkemyksensä asiaan. Yipäätään tämän foorumin tarkoitus on lyhykäisesti ilmaistuna käydä homojen kesken keskustelua siitä, kuinka voi elää kristittynä homona uskonnollisen paineen alla. Et edistä tätä ajatusta mielipiteinesi pätkääkään, vaan päin vastoin lisäät niitä paineita ja ahdistusta.

      • Juuu

        "Et edistä tätä ajatusta mielipiteinesi pätkääkään, vaan päin vastoin lisäät niitä paineita ja ahdistusta. "

        Näin.


    • Devolution

      Puuttui siihen narsismiin oikeus- tai lääketiede niin joka tapauksessa se on monien mielestä sairaus, jota pitäisi hoitaa. Tuskin se henkilö narsismistaan eroon pääsee vankilassa istumalla, paremminkin pitäisi kehittää hoitokeino. Mutta tämä meni nyt jo vähän offtopickiksi.

      Ketjun aloittaja ei varsinaisesti kysynyt mitään, mutta koska tämä on keskustelufoorumi niin sen tarkoituksena on käydä keskustelua. Jos kukaan ei vastaisi topickeihin, joissa ei kysytä mitään ei niissä keskusteluakaan olisi. Nyt jätän teidät rauhaan, ellet vastaa tähän jotain johon koen tarvetta vastata, sillä kuten itsekin sanoit niin tästä keskustelusta ei tunnu olevan kenellekään mitään hyötyä kun kumpikaan ei tule muuttamaan kantaansa.

    • Tehkää parannus!

      Kyllä homotkin pelastuvat jos luopuvat homouden synnistä ja antavat elämänsä Jeesukselle! Jumala loi naisen miestä varten, ei toista miestä.

      Raamatun mukaan homous on Herralle kauhistus ja jos jatkatte tässä homoudessa elämistä niin ette pääse taivaaseen vaan teitä tullaan kiduttamaan ikuisuus helvetissä. Ja ikuisuus on ikuisuus. Ei helvetissä juhlita vaan siellä paholainen kiduttaa ja rääkkää jumalankieltäjiä!
      Tehkää parannus ja alkakaa elää oikeata uskovan elämää johon kuuluu vastakkainen sukupuoli! Nyt elätte petoksessa ja sielunvihollinen vain nauraa teille!

      • HAHAHAHAHA

        Jesuiitat taas paikalla. ITSE PIRU ON KALTAISENNE JESUIITTA.


    • Lue Raamattua!

      Homous on Vanhan Testamentin mukaan Jumalalle kauhistus, josta tulee rangaista kuolemalla. Tuon perusteella pelastusta ei ole odotettavissa.

      • Varamooses

        Eipä taida olla meillä muillakaan paljon pelastuksen mahdollisuuksia, jos vanhan testamentin sääntöjä lähdetään noudattamaan. Olipa todella huono avaus!


      • LUE RAAMATTUA!

        VT ei edes mainitse "homoutta". Moozes 3: 18 ja 20 ovat pitkä lista asioista, joita ei miehet saa tehdä. Siis koskee niitä heteromiehiä, jos osaat yhtään lukea sitä Raamattua.

        Raamatussa ei Jumala surmaa ainuttakaan homoa, mutta sankoin joukoin koko kansaa, jos yhtään osaat lukea sitä Raamattua.


    • Arto T

      Jaa ettei sodomassa ja gomorassa sitten ollutkaan yhtään homouden harjoittajaa ????

      • ArtoTBuster

        Varmaan siellä oli homoja samassa suhteessa kuin normaaliväestössä. Viitannet kuitenkin jälleen kerran heteroäijjin, jotka halusivat nöyryyttää vieraita raiskaamalla heidät.

        Tiedät vallan hyvin, että tämä tapa oli sekä tuolloin että nykyäänkin valitettavan yleinen Lahi-Idässä ja lieveilmiöinä jopa suuren Amerikan armeijassa.


      • wfkljwesflkndfv,ke

    • Arto T

      Juud: 1
      7 Niin kävi myös Sodoman ja Gomorran ja muiden sen seudun kaupunkien, jotka samalla tavoin antautuivat siveettömyyden ja luonnonvastaisten himojen valtaan: niiden saama rangaistus on varoittava esimerkki, joka muistuttaa ikuisesta tulesta.

      • ArtoTBuster

        Et siis ymmärtänyt/ halunnut ymmärtää pääviestiäni: Raamatussa kuvattu Sodoman luonnonvastaisuus ei ole samaa kuin homorakkaus tämänpäiväisessä mielessä. Se on enemmän tuota, mistä edellä oleva linkki on ikävänä todistuksena tänäkin päivänä.

        Tuomarien kirjassahan kerrotaan lähes identtinen tarina, jossa kaupungin miehet halusivat raiskata vieraan. Myös tässä tapauksessa heille tarjottiin sen sijasta naista, tarkemmin sanottuna vieraan jalkavaimoa. Ja nyt kävikin niin, että tarjous kelpasi ja nainen raiskattiin koko yön kestäneessä sessiossa hengiltä. Tarina kertoo hyvin sen, kuinka tämä vieraan/vihollisen raiskaus-häpäisy oli yleinen HETEROMIESTEN harrastama sikailu. Tällä kertaa sitä ei kostanut Jumala, vaan muut Israelin heimot hoitivat homman.

        Mikä taas tulee Juud: 1:n tekstiin, luonnonvastaisuutta oli muunlaistakin kuin miehen raiskaus. Toisaalta monissa muissa Raamatun viittauksissa listataan paljon muitakin raskauttavia Sodoman syntejä, tämä Juudas keskittyi enemmän juuri seksikysymyksiin. Onko sinullakin samankaltainen fiksaatio....?


    • Arto T

      Eli jos aktia kutsuu rakkaudeksi, niin sitten se onkin sallittua, muuten kielettyä, joopa joo. Kuule asialle uuden nimen keksiminen tai uuden selityksen keksiminen ei muuta asiaa yhtään miksikään, sodoman ja gomorran tuomion syy on antautuminen luonnon vastaisten himojen ja siveettömyyden valtaan, onkohan sitä nykyaikana tapahtunut, eli syytä on pelätä sitä tuomiota. en olisi millään viitsinyt rueta asiasta kinaamaan, mutta en voi hyväksyä että moista roskaa yrität väittää ja muille kertoa. Synti ei muutu sallituksi sillä että sitä itse sanoo rakkaudeksi. Tuo juudaan kirje kohta on hyvin yksiselitteinen.

      Lisäksi voidaan katsoa mitä vanhan testamentin sisältö asiasta kertoi ja tässä ei todellakaan puhuta mistään raiskauksesta, että älä viitsi tuhlata meidän molempien aikaa väittämällä että raamattu muka hyväksyisi teidän homosuhteenne. Huomioi myös että tässä kohdassa puhutaan ei Juutalaisista, siis kansoista jotka kohtasivat tuomionsa ja mikä oli tämän tuomion syy. Tämä raamatun kohta antaa erittäin selvän näkemyksen siitä mikä on raamatun kanta aloituksen otsikkoon. Koitahan siis hyväksyä totuus siitä mikä on raamatun näkemys äläkä turhaan tuhlaa molempien aikaa ja turhaan käännä puukkoa muiden haavassa.


      3 Moos. 18

      22 Älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko. 23 Älä yhdy mihinkään eläimeen, ettet tulisi saastaiseksi. Älköön kukaan nainen paritelko eläimen kanssa, sillä sellainen on luonnonvastaista.

      24 "Älkää saastuttako itseänne tällaisilla teoilla. Niiden takia ovat tulleet saastaisiksi ne kansat, jotka minä ajan pois teidän tieltänne, 25 ja myös se maa on tullut saastaiseksi. Siksi minä panen sen maan vastaamaan näistä pahoista teoista, ja se oksentaa ulos asukkaansa.

      • ArtoTBuster

        "Eli jos aktia kutsuu rakkaudeksi, niin sitten se onkin sallittua, muuten kielettyä, joopa joo."

        Logiikkasi on saavuttanut tuossa aivopierussasi huippunsa: Mielestäsi naisen raiskaus ja pariskunnan rakastelu ovat siis vastaavasti samalla viivalla yhtä hyväksyttäviä tai tuomittavia...!!!! No, ehkäpä uskisetiikkasi todella on tuollaista, sitä ei ole vaikea uskoa.

        "Älä yhdy mihinkään eläimeen, ettet tulisi saastaiseksi. Älköön kukaan nainen paritelko eläimen kanssa, sillä sellainen on luonnonvastaista. "

        Itsepä tuossa kerrot Raamatun kohdan, joka osoittaa, että Juudaksen "luonnonvastaisuus" voi tarkoittaa paljon muuta kuin homoseksuaalinen rakastelu. Että se siitä yksiselitteisyydestä. Se "irstailu" kun sisältää vielä avioliiton ulkopuoliset suhteet ja seksuaalissävytteiset uskonnolliset riitit.

        Ja kun kerran rupeat Vanhan testamentin kautta argumentoimaan, siellä on paljon muutakin, mitä et itsekään noudata. Noin hyllyvällä pohjalla ei kannattaisi ihmisiä pelotella, menee pian uskottavuus....


    • Zionist

      Miten tuota te kristityt juutalaiset muslimit "all the same" nii mitä te ootte mieltä siitä että kun täällä meidän andromedan galaxissa on ainakin 100miljardia tähteä ja planeettaa ja miten niissä elävät otukset sitten tai bakteerit tai virukset nii miten onko ne sitten tämän teidän yksisilmäisen jumalanne alaisia vai onko niilläkin siellä omat jumalat? Tai mitä mieltä olette kirkollisveroista kun kirkko itsehän ei maksa mitään veroja =D entäpä katolliset lestadiolaiset ja pedofiilit? Tähän kommenttiini ei tule kukaan vastaamaan koska kaikki tietävät miten asiat ovat. Ja tässä pitäs nyt uskoa jumalaan =DDD

    • jkfykj

      Onko parranajo väärin?
      Leviticus 19:27: Älkää leikatko hiuksianne lyhyiksi ohimoilta älkääkä leikkaamalla turmelko parran reunaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1545
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1374
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1277
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1156
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe