Kaverin vaimo

Kolmas M

On tullu kerrottua kaverille joskus että hänellä on haluttavan näköinen vaimo.
Nyt kaveri kertoii että rakastelisin hänen vaimonsa kanssa ja hän katsois, olis kuulemma hänen fantasia ja on sovittu etukäteen vaimon kanssa, mikäli minä suostuisin ja olisin halukas.
Nyt vain kysyn miten siinä käy lopuksi et ollaanko liian ystäviä tähän.

21

9188

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei kannata pilata

      vaikisuhdettaan.en suosittelisi. Näin naisena, mutta kolmen kipassa olleena, sanoisin, että en itse ainakaan enää vois mieheni kaveriin suhtautua mitenkään neutraalisti,jos häen kanssaan olis muhinoitu - vaikka ihan luvallisesti ja miehen nähdenkin.
      Siinä jää niin paljon jännitteitä ilmaan, että oma perusparisuhde voi muuttua vaikka kuinka ennakkoon ajattelisi, että oma suhde jatkuu ennallaan.
      Etsikää joku täysin ulkopulinen kokeiluihinne. Siitä syntyy ystävyys jos on syntyäkseen. Mutta vanhat kunnon kaverisuhteet ei kärsi.

      • Kolmas M

        Itellä samoja ajatuksia ja kehtaisko sitä enää istua samaan pöytään.
        Tosin tuntuu että heillä molemmilla on ihan tarkoituksena toteuttaa juttu. Viimmeksi kun oltiin ulkona kolmestaan niin kaverin vaimo kysyi koska toteutetaan tämä heidän fantasia.
        Sanoinkin et löytyskö täältä joku mun tilalle niiin se ei olisi kuulemma hänen juttunsa tässä asiassa, koska hän haluaa mielummin munkanssa.
        Tietysti jos hän jatkaa tätä mun viemistä niin olen valmis toteuttaan sillä oli hän niin haluttavasti pukeutunukin.


      • Kolmas M

        Nyt sitten mua vietiin viikonloppuna kaverin kesäasunnolla, en voinu muuta ku antaa mennä takka tulen loimutessa, sillä hänen vaimo riisui vaatteitani ja suoraan sanottuna ottti mut sohvalla. Kaveri katsseli nojatuolissa ja lopuksi halus päästä vaimonsa jälkiliukkaille.
        Aamulla sovittiin et ollaan tän jälkeen sit vielä läheisempiä ystävii ja et kimpataan jos fiilistä on eikä vain tavan vuoksi. No ainaski musta ei tunnu morkkista ja kaverikin on soitellu ja sanoi et kannatti toteuttaa fantasia.


      • Anonyymi
        Kolmas M kirjoitti:

        Nyt sitten mua vietiin viikonloppuna kaverin kesäasunnolla, en voinu muuta ku antaa mennä takka tulen loimutessa, sillä hänen vaimo riisui vaatteitani ja suoraan sanottuna ottti mut sohvalla. Kaveri katsseli nojatuolissa ja lopuksi halus päästä vaimonsa jälkiliukkaille.
        Aamulla sovittiin et ollaan tän jälkeen sit vielä läheisempiä ystävii ja et kimpataan jos fiilistä on eikä vain tavan vuoksi. No ainaski musta ei tunnu morkkista ja kaverikin on soitellu ja sanoi et kannatti toteuttaa fantasia.

        Olemme pyytäneet yhden kaverin kolmanneksi kimppaan jo 9 vuotta sitten.
        Ollaan melko usein meillä yötä kolmistaan ja vaimo on meidän kummankin kanssa.
        Kaverklla ja vaimolla on lupa panna myös kaksistaan kun en ole paikalla. Kaverisuhde on tiivistynyt ja on luonnollista että kaveri käy meillä yökylässä ja panemassa vaimoa.


      • Anonyymi

        Olemme4,5 vuotta "muhinoineet" hyvän kaverin kanssa ja suhteesta on tullut lämpimämpi. Vietämme usein yötä meillä samassa sängyssä ja olen miesten kimppa nainen ja nautin tilanteesta täydeltä sydämeltä.


    • kolmisin

      Ei siinä mitään.
      Aamukahvia juotiin pöydässä. Kukaan ei puhunut yön tapahtumista. Ei ainakaan meillä ystävyyssuhteita haitannut, vahvisti vain.

    • sama homma

      meillä.useampikin mieskolmas kaveriporukasta löydetty ja ei oo kun positiivisesti vaikuttanut kaveruuteen.

    • En suosittele

      voi se olla noinkin. - ainakin alkuun. mut entäs vuosien saatossa.. mitäs jos nää kolmannet muuttuukin ajan kuluessa ykkösiksi? Tosin mikäs tässä maailmassa enää oliskaan pysyvää. ei edes ns vakisuhteet.

    • panevaimooni

      Ilmeisesti kyse ei tässä aisuriunelmasta? tai fantasiasta..

      Ainakaan aisurijutussa tuskin kannattaa tuttujen kanssa touhuja, siinä yks elementti just tämä nöyryytys, joten tuskin siinä kaverisuhteet enää toimii sen jälkeen.

    • Taitaa kaverin vaimo haluta sua............. Ehkä. Kannatan vapautta seksiin

      • eetu26

        Samaa mieltä, vapautta seksin käytössä parielämässä tekee eetvarttia.


    • Aisurina tyytyväinen

      Moi!
      Meillä sovittiin jo pari vuotta sitten kun eräs perhtuttava jäi leskeksi, että autettava on...Noin puoli vuotta kului ja kun Tomppa oli meillä kylässä, niin ehdotin porukalla saunomista. Mentiin saunaa ja vaimo (muodokas 38v) tuli perässä. Tompalla hyppäs pystyyn. Vaimo tuli väliimme ja nappas Tompan kalun suuhunsa.,..Hää laukes pikapikaa,,,,,Sit vaimo imutti minutkin....Pestiin ja poistuttiin saunasta. Keiteltiin kaffin ja hiukka konjamiinia....Riitta vaimoni ehdotti porukalla sänkyyn menoa. Niin tehtiin....Oli mahtava nähdä kun Tomppa nuoli Riitan kunnolla ja sen jälkeen Sai Tompalta munaa oikein kunnolla....Minä tietenkin kiimaisena liukkaille!!!
      Tätä on nyt jatkettu eri versioina 2-4 kert.- kuukaudessa ja hyvin menee, edelleen....Riitta on erittäin tyytyväinen kun saa kunnolla kahdelta mieheltä.
      Kannattaa kokeilla, mutta sovittava etukäteen ettei tule mustasukkaisuuksia.
      Suosittelen!!!

      • ykä k

        Miten AP:n on käynyt? Kyllä ainakin minusta kannattaisi kokeilla.


    • nuukis

      Jos mä pääsisin panemaan kaverin vaimoa tolleen luvalla, niin ihan varrmasti yrittäisin sen jälkeen rouvaa sänkyyn ilman ukkelia, eli sittenhän se muuttuisi tavalliseksi pettämiseksi ja vieraissakäymiseksi.
      Mutta pääsääntö olkoon se että puutteessa olevaa naista pitää armahtaa ja työt täytyy tehdä hyvin ettei tule sanomista.

      • kielletty kokemus

        Tieksä että joskus on ihan kiva kiihottaa kaverini miestä ja mkä sen mukavempaa kun sen mies tulee salaa koskettelee.
        Mun mies tietää tästä ja kun mulla on lupa mennä pidemmälle niin ihan kiihottaa.
        Myös miehelläni on lupa houkutella kaveriani ja kaikken juju on tässä että se tuntuu kieletyltä.


    • kolmas pyörä en ollu

      On iinä vaarana kyl usein että kaverisuhde kärsii. Mä aloin riiusteleen kaverin vaimoo sen jälkeen, kun ne eros. Vaikka heidän erosta oli kulunut yli 10 vuotta, ei tuo kaverini sulata suhdettamme, kiertelee ja kyttäilee, kun kissa saalistaan, ei ees tervehdi, kun korkeintaan sukujuhlissa, sieläkin hyvin vaisusti nyökkii, muttei enää minkäänlaista sanavaihtoo. On se joillein niin kova paikka, jos tuttu kaveeri sekoaa vaimoon, vaikka se ei mikään aviorikos oiskaan

    • Onnekas

      Itellä positiivisia kokemuksia. Paras kaverini sanoa pamautti kerran että oli kysynyt vaimoltaan että jos saisi valita kolmanne sänkyyn, niin kuka se olisi. Vaimo oli empimättä sanonut nimeni. Eipä silti, viihdyttiin hyvin kolmistaan. Kun sitten päivä koitti, alkukankeuden jälkeen vaimo syttyi täysillä valoilla että varmasti osa orgasmeista johtui pelkästä tilanteen luomasta jännitteestä.

      Aamulla sitten kahvipöydässä vähän vilkuiltiin kaverin vaimon kanssa toisiamme ja kaveir sanoi että vaimo sai sellaista jota jokainen ei saakkaan, vierasta. Tai kuten tässä tapauksessa, tuttua. Kunhan ei tule tavaksi. Selvää oli heti, ettei siitä viritellä sen enempiä. Ja että homma jää siihen.

      Paitsi että jossain vaiheessa sitten kysyttiin uusintaan. Ja toisenkin ja kolmannenkin... Mutta aikaa kului hyvänlaisesti aina välissä. Eikä asiasta ikinä puhuta. Mitä joskus jos vähän katsoo vaimon varustuksia ja hymyilee, niin kyllä sieltä hymyn saa takaisin. Eikä kaverikaan pistä pahaksi. Kuittaa vaan että kelpais varmaan sullekkin. Ja on kovinkin oikeassa. Minunkin suhteeni.

    • Anonyymi

      Viimme kesänä oltiin hyvässä mökissä viikko ystävä pariskunnan kanssa, oli vähän epäilyä vaimon ja kaverin kalareissusta hänen vaimon kanssa. Kaverini Markku on kyllä aika härski puheissaan ja tekemisissään,
      Vaimo tulee hyvin toimeen Markun kanssa Liisa Markun vaimo on aika siveän oloinen mutta kiva. meno pilta päivä oli taas ruokien suunnnittelua ja juomien kokeilua. Illalla jo Markku ja vaimoni Saara sopivat uistelusta kuten viimme vuona tekivät.
      Katsoin kun Saara laittoi jo uimapuvun alusasuksi. Kun vene lähti rannasta Liisa huokasi nyt saadaan olla rauhassa ei Markku ole neuvomassa. Liisa oli vaihtanut bikineitä vimmevuotisesta täyspeittävästä seksikkäisiin valkoisiin bikineihin.
      Liisan vartalo on haluttanut jo pitkään. Istuin saunan terassilla katsellen kiikarilla järvelle vene meni melkein heti vastarantaan ja vaimo meni pissalle, Markku nousi myös ja pissasi aivan vieressä. Puhuivat jonkin aikaa ja riisuivat ja menivät uimaan. Liisa kysyi mitä näkyy sanoin pariskunta meni uimaan nousi istumaan uimaan kalaanhan niiden piti. Sanoin niin piti viimmekesänäkinLiisa tuli ja katsoi minua miten viimmekesänä sanoin Saaralla oli märkä uimapuku kun tulivat.
      Katsoin kun kisailivat vedessä Markku nakkeli Saaraa ilmaan kohta oli taas takana ja aukasi yläosan nakkas rantaan ja hyväili takaa rintoja annoin kiikarin Liisalle katsoi ja sanoi vai tuommoista sanoin kostetaan Liisa nousi seisomaan kaiteen viereen kun koskin takaa rintoihin painoi käsillä käteni kiinni mutta levitti sitten käsiä sain käteeni pyöreät rinnat, Liisa kertoi Markku yrittää kunnolla suutelee niskaa ja käsi on varmaan housuissa Saara nojaa taakseppäin, katsoin Liisan pyllyä saisinko tuota koskea hyväilin pakaroita Liisa kertoi nyt menevät rannalle makoilevat vierekkäin Markku pitelee käsistä ja suutelee vatsaa ei saakeli Saara antaa nuolla. Työnsin käden Liisan housuihin takakautta kuiskasin olet valmis Liisa sanoi nyt Markku nai hitsi naivat aivan hulluna. Laskin Liisan housut potkaisi ne syrjään katsoi reenattua pyllyä työnnin kalua pakaroiden väliin Liisa notkisti selkää työnnyin sisään Liisa kuiskas saat naida koko viikon aina kun voidaan Liisa oli tiukempi ja on nuorempi kuin Saara. Mentiin saunatiloihin pedille Liisa imi kalua kuiskas taitaa tulla kiva reissu nousi päälle on huorahtava olo ja nai vapautuneesti siveydestä ei tietoakaan Liisa nai kädet päänpäällä pidin rinnoista kiinni nopeutu ja nopeutu huokasi pitkään ja painoi syvälle laskin spermaa sisään laskeutu päälle sanoi huh kun halutti mitenhän toiset noustiin ja taas oliva uistelemassa.
      Liisa kysyi mitenhän ilta sanoin katsotaan. Illalla oltiin vähän humalassa ja laitettiin Liisan kanssa musiikkia, Markku ja Saara tanssi hämärässä tiiviisti , Liisa kuiskas miten ne saadaan yhteen. Markku jo hyväili rohkeasti Saaraa kun oltiin ulkona tupakalla katsoin ikkunasta kädet kävi ja Saaran käsi hieroi kalua pitkin vedoin.
      Markku sanoi pitää tehdä vieraille peti aittaan, Liisa sanoi tehän voitte Saaran kanssa nukkua siellä,tuossa on viiniä kaveriksi.
      Liisa sanoi Markulla on kamera ulkona otti Markun puhelimen ja katsottiin ei mitään kohta valot syttyi Liisa nauroi Markku on laittanut kameran sisäpuolelle se saakelin pervo. Sisällä laittoivat lakanoita Markku koko ajan puristeli pyllystä ja rinnoista.
      Liisa sanoi katso Saara keinui kun strippari nyt Markku haluaa rintoja, onpa jännää Liisa oli kainalossa nauroi ja livenä. Saara antoi imeä aikansa työnsi Markun seljälleen nousi ja imi kalua kuin härnätäkseen Markkua Liisa puristi kalusta kuiskas odota ja katsoi kun Saara nai kuin pornokuvissa kiimasena päällä keinuen Liisa laittoi puhelimen sivuun. ja nousi hymyillen nyt minulla on melkein lupa oli kuin tanko tanssija riisui hitaasti laskeutu ja imi kalua nuoli ja katsoi ylös nousi ja ohjasi sisään oli paljon märempi kuin päivällä kuiskas minusta tulisi hyvä huora jännittää ja haluttaa kun oltiin rakasteltu ja saatu molemmat tosi hyvän olon Liisa laittoin filmin Saaran puhelimeen, ja meni ulos tupakalle, kohta Saara tuli ulos ja käveli Liisan luo keskustelivat ja ihmee halasivat toisiaan ja suutelivat ja kunnolla.
      Mietin mitähän tästä vielä tulee, Liisa tuli sisälle sanoi näin Saaran minä nauroin huomasin, Liisa halasi huommenna saan Saaraa varmaankin olen vähän bi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      H­ei! Oma str­­­eam. Sisää­­nkäynti kaiki­lle, jotk­a haluavat pi­­tää ha­­uskaa 👉 http://aanraden.com/H/O3exC 👈

    • Anonyymi

      Minun kaverilla on myös seksikäs nainen mutta olen huomannut käsittelee häntä huonosti kuten viimmeksi kun kävivät. Istuttiin iltaa Markku, Raija ja minä kesken illan Markun kaverit soitti oli joku auto kokoontuminen. Pyysin että jää sanoi soitan kun tulen pääsee kotiin. Istuttiin kahden kysyi onko niin huono ta ruma vai pienet tissit kun käy tällai.
      Sanoin nouseppa nyt ylös seisoin edessä sanoin sun rinnat ob nätit ja koskin sievästi , käänny sanoin takaa pyllysi on niin naitavan näköinen että et usko ja hyväilin ohuiden housujen päältä Raija kääntyi halasin kunnolla sanoin Markku on Markku en hyväksy tätä Raija halasi uudelleen kuiskas olet rehellinen ja hyvä tuttu, Raija oli vielä kaulaa vasten vedin kiinni kunnolla se mitä sanoin on totta Raija kuiskas tunnut hyvältä.
      Hyväilin Raijan selkää ja peppua kuiskasin liian hyvältä Raija tunsi minun kohouman työnsi lujemmin kiinni sanoin riisutaan, Raija katsoi ja nauroi niinkö minä riisuin ensin alushousuille Raija teki sen hitaammin.
      Otettiin viiniä, sanoin kävele keittiöön käveli mutkan sanoin keinuta käveli kunnolla keinuen sanoin olet haluttava käveli eteen ja kumartui koskin sievästi huuliin pikkarien päältä huokasi sanoin näkyy haluttavasti Raija laski housut siihen pikkaan ja käveli mutkan nousin ja sanoin hiljaa sun ihana pillu näkyy kuin kiimaisella nartulla skoolattiin Raija sanoi sait minut kiimaan avasin liivit pois Raija sanoi luulin että et riisu vedin Raijan syliin näykin nättejä rintoja ne oli kauniin kiinteät.
      Raija keinui sylissä laskin housuja kalu ponnahti vasten märkäää pillua Raija kuiskas saanko olla sinun kuiskas korvaan huora ja keinui jatkoi vielä olen haaveillut joskus että sinä panet nostin Raijaa kun sain kohdalle Raija istui kokonaan sisään kuiskas täytäthän minut oikealla spermalla sanoin ehkä heti kun olet niin porno Raija suuteli antoi imeä rintoja sitten pysähtyi kuiskas haluan olla rivo ja nousi katsoi minua ja hymyili tässä maistuu pillu ja nuoli ja imi katsoin ruskeasilmäistä hyvin meikattua naista imee minua kun jännitin muutaman kerran nousi ja hoki älä älä istui syvään nauroi olen hulluna kiimassa aivan turvoksissa saanhan nyt aluksi heti painoin lantiota Raija ulisi hiljaa kun laukesin imi kaulasta kuiski olen sinun ja vapisi.
      Istuttiin sinnä ja alettiin nauramaan käytiin pesulla. Istuttiin keittiöön Raija katseli kelloa eihän se pääse enää alaovesta sanoin ei on jo kaksitoista Raija nousi keittiön pöydälle ja hymyili olen aina halunnut pöydällä meni jalkojen väliin kuiskas haluan hulluna pillu äänteli omiaan kun naitiin, mun puhelin soi se oli Markku näytin Raijalle ja työnnyin sisään, haloo Markku sanoi humalaisella äänellä onhan Raija siellä, sanoin käyn olkkarissa ja suutelin Raijaa, on se siellä herätänkö sanoi ei ei saako nukkua siellä haen aamulla.
      Keinuin Raijan sisässä pillu kostui lisää, ok hae aamulla mutta et sitten vittuile kuin illalla, Markku sanoi en en kiitos sulle, kuului naisen ääni pankaa pojat kaikki.
      Raija sanoi niillä oli joku huora. Sanoin kuvittele sinä olet pantavana Markku ei tiedä annat pillua vapaasti, Raija kiljui pankaa pankaa vetäisin pois ja käänsin vatsalleen Raija levitti herkku perseen kunnolla työnnyin sisään kiljui naikaa kaikki naikaa liukas pillu auttoi en lauennut heti kuuntelin Raijan hurjaa puhetta ja haluja sanoin hiero huora pillua Raija hieroi ja vapisi naikaaaa ja laukesi laskin sisään, kun vedin pois spermaa valui lattialle.
      Raija kääntyi, ihanaa saan olla aamuun. Käytiin suihkussa kunnolla ja mentiin sänkyyn. Kertoi että joskun Markku on tosi kiva toisinaan ei, sitten sanoi hiljaa oi koskaan näin ihanaa saan olla huora saan kävellä ja keimailla, sanoin olin naida sinut seinää vasten kun keimailit, katsoin Raijaa virnisti kivasti ja nousi hitaasti, ol jo lattialla kun nousin ajatin Raijaa sain kiinni vessan peilin kohdalla pimeässä näkyi vain vartalot sanoin olet kellarissa et pääse pakoon ja yritin väkisin sisään Raija kiemurteli kun oli reijällä työnnin kovaa hyväilin rintoja ja nännejä kuiskin iso ruma mies haluaa nuorta pimppiä ja työntelin Raija hoki ei saa ei saa pillu litisi kunnolla hieroin nännejä pikku likalla hyvät tissit siirsin toisen käden pyllylle työnsin limaisen sormen sisään kysyin annatko vai panenko pyllyyn, hoki annan annan ja pyllisti oli silmät kiinni hoki ruma mies raiskaa ihanasti raiskaa työnnin sormea Raija kiljui nyt siemmentää ja laukesi laskin sisään. Käveltiin kalu sisässä pesulle.
      Sängyssä Raija sanoi ihanin yö mitä koskaan laittoi kellon soimaan kuudelta.

      Heräsin aamulla pillu painui suulle ihana kiimane pillu Raija sanoi huommenta ja olen aina halunnut tehdä tämän nuoli kunnolla Raija yritti pois pidin kiinni ja työnnin sormen pyllyyn nyt pillu vispasi orgasmiin asti. Raija tuli ja suukotti pillun nesteet pois, sanoi kiitos rakas saanhan sanoi näin sanoin saat ja nousin kuiskasin haluan edestä Raija oli valmis kietoi heti jalat ympärilleni sanoi miten pärjään haluan kyrpää kotonakin kunnolla ei vai hup ja nukkumaan. Sanoin anna nyt.

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 123
      3069
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      88
      2813
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2208
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      21
      1776
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1509
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1479
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1427
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      80
      1320
    Aihe