Rahasta on kyse ja esim. vapaehtoistyöstä, siihen palkka.

et silleen.

Mielestäni yhteiskunnan, eli me kaikki, pitäisi ottaa vastuu lähimmäisestä.
Eli vastuu niin, että jokaisella olisi riittävä toimeentulo, silloinkin kun ei ole töitä.

Kaikki vapaehtoistyö on sillä tavalla lakkautettava, että se muutetaan palkkatyöksi ja näin jokainen pääsee ansaitsemaan vaikkapa sen leipänsä, kotinsa tarpeet, vaatteittensa hankinnat, kulkemiset, vakuutuksen, sähkönsä ja vetensä kulutukset.

Verotettavaksi on pantava kaikki robotit, sillä nekin tekevät tuottavaa työtä, josta nyt ei veroteta,... , niinkuin ihmistä ja kohtuullisella 15 % verolla näin saadaan talous kuntoon.

Seurakuntien kohdalla, / Punaisen Ristin jne. näin ollen toiminta kevenee, eikä sitä ilmaista avustustarvetta enää tehdä yhteiskunnalle, joka ei kanna vielä vastuutaan.

Vapaa-ajattelijatkaan eivät tarvitse jakaa EU- ruokakassia, jonka veromaksaja kuitenkin maksaa tuottajille. Se ei ole ilmainen.

Urheiluseurat, jotka kuluttavat verovaroja, niin sielläkin voitaisiin ruveta ottamaan kulunkikorvausta, että saadan katettua menoja, sekä kevennettyä veron maksuperusteita. Sielläkään ei pidä vapaehoistyöhön ketään sallia, sillä sekin on veronalaista työtä. Ketään ei pidä hyväksikäyttää sillä nimikkeellä.
Eli kustannukset ja kulut pitää tulla näkyviin, että jokainen tietää tässä järjestelmässä mitä mikin maksaa.
Myös ilmaa saastuttava turha raijaaminen pitää pistää saasteverolle.
Jos vaikka moottoripyörää tahi mopoa, käytetä pääasiassa työmatkoille, niin saasteverot ja kas, ympäristön kuormitus vähenee ja monien alueet rauhoittuu vaikkapa yöajelujen, sekä revitysten vähentyessä. Asiahan tuossa on joutavanpäiväisen ajan kulutukseen, jolla elämän kanssa ei ole mitään tekemistä.
Myös nelipyöräiset, jotka voidaan tulkita vain minuuden pönkkä näytöksi, niillekin voisi panna veroa hieman lisää, se myös auttaa tulouttamaan köyhän elämää, ettei 2 eurolla tuntipalkkaisena tarvitse työtä tehdä.
Eli työ kunniaan, asiallinen palkka, ja vaikka osaava haluaa johtotasolle töihin edullisemmalla palkalla, hänet on palkattava parempipalkkaisen tilalle, koska väärä palkkataso kuormittaa kuluttajien taloudellista elämää ja luo liian kalliin yhteiskunnan. "" Ehkä naiset töihin "" ; ) Lisäesimerkkinä::
Myös henkilö, joka on työtön, on ilmoittauduttava työnvälitykseen ja vaikkapa sieltä soitetaan kunnalle rakennuspuolen mestarille, että haepa kaveri naulaamaan.
ts. työtä on ja siitä terve ja oikea palkka elämiseen.
No, monta esitekorttia nostettiin näytille ja tavallaan korjaamaan tämä vääristymä missä markkinataloudessa eletään.

Toisilla liikaa liksaa tekemisen suhteen.
Toisilla ei ollenkaan ja vapaehtoistyöllä teetetään ilmaista työtä, joka ei kartuta eläkettä, ei mitään. Ihmiskunta röystäilee turhan äärellä ja Kiinalaisilla vehkeillä sitten tyynnytetään nuorten turhautuneisuus asuinnurkkiin, joka varsinkin öisin häiritsee normaalia yö- elämää, eli nukkumista.
Eduskunnassakin voisi sallia työnteon "halvimman kaavan mukaan". eli joka vaikkapa haluaa siellä "ilmaiseksi" tulla edustamaan, niin avot.
Annetaan huoneisto jostain vierestä, köyhäinkortti, jolla saa kaupasta ruoan, ja yhteiskunta siitä ostosta maksaisi sen armonlisäveron kauppiaalle, niin kaikille alkaisi löytyä oikeat uomat. Palkkakatto, ja minimi kansalaispalkka.
Siinäpä Vapaa-ajattelijoiden paratiisi kommunismiseen malliin.

Kannatetaan ja liput heilumaan.

1

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe