Oletko Skey:n jäsen?

Hoodie

Siinäpä se :)

7

104

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tulikirahvi

   En oo. Olin joskus, mut en kokenut hyödylliseksi, kun en sillai käy näyttelyissä, Rattus on aika tylsä lehti, eikä se ees tainu tippuu postiluukusta joka kerta kun piti -okei, ite ois pitäny huudella perään mut :D Ehkä joskus taas!

   • geh

    Miksi se oli tylsä? Liikaa näyttelytuloksia, liian vähän juttuja, jotain muuta? Tunnen Rattuksen tekijän, ja olisihan se ihan hyödyllistä tietää miksi lehti ei ole kiinnostava "normaalille" (eli ei yhdistys- tai näyttelyaktiivi) rottaihmiselle. Jos sitä vaikka voisi parantaa jotenkin. :)


   • Ei standardia
    geh kirjoitti:

    Miksi se oli tylsä? Liikaa näyttelytuloksia, liian vähän juttuja, jotain muuta? Tunnen Rattuksen tekijän, ja olisihan se ihan hyödyllistä tietää miksi lehti ei ole kiinnostava "normaalille" (eli ei yhdistys- tai näyttelyaktiivi) rottaihmiselle. Jos sitä vaikka voisi parantaa jotenkin. :)

    Rattusta muutaman kerran selanneena, näin maallikkona kaipaisin enemmän käytännön tarinoita tms. Ehkä kysymyspalsta? Nyt lehti näyttäs olevan suunnattu "kaikkihan me jo tiedämme kaiken, tässä näitä tuloksia"- lehdeltä. Ja tämä siis positiivisella mielellä kirjoitettuna :)


  • tulikirahvi

   Lähinnä just puol lehtee näyttelytuloksia. Mut eipä se siitä muutu, ellei vaikka ite ota kynää käteen ja kirjoita jännempää juttua, ei ne pari aktiiviakaan aina jaksa. LIsäksi nykyään löytyy niin paljon rottajuttua netistäkin. Ja kaverinkin luona pääsee vielä selailemaan jos tarttee, se myöskin kirjoittelee sinne juttuja, että riittäisi luettavaa.

  • Myyrämäärä

   Olen jäsen - ja myös toivoakseni Rattuksen 2014 toimituksessa (ja tämän vuoden seuraavassa numerossa).

   Rattus ON tylsä lehti, koska se on täpötäynnä näyttelytuloksia. Siellä on pari palstaa, mutta ainakin välillä palstat ovat menneet sellaisiksi, että kirjoittaja kirjoittaa siitä, että mitä tähän kirjoittaisi. Ja mitä sanottavaa agilytypalstallekaan enää olisi? Kaikki on varmasti sanottu Rattuksesta, eivätkä alusta asti lehteä tilanneet tahdo uusintoja. Ja käytännön ohjeet jokainen löytää netistä.

   Rattus olisi hyvä lehti, jos palstat poistettaisiin kokonaan, mutta toimitukseen yritettäisiin silti saada vähintään yhtä monta henkilöä, jotka kirjoittaisivat vähintään yhtä monta juttua joka lehteen - mutta aihe olisi vapaa. Silloin voisi kirjoittaa mistä vain: pikku tutkimus, yksittäinen tapahtuma, oman rotan ensisynnytys... ... ...

   Jäsenten tulisi myös aktivoitua eikä vikistä. :) Minä, joka en ole tähän asti ollut toimituksessa, lähetin seuraavaan lehteen kaksi juttua. Koska vain liiton jäsenet (jotka muutenkin lehden ilmestyttyä tietävät, kuka olen) pääsevät juttuihini käsiksi, voin hieman kertoa asiasta ja paljastaa sillä tavoin hitusen henkilöllisyyttäni puolivahingossa:

   Toinen on hahhahhaa-huumoripläjäys siitä, kuinka rotta sopii myös opiskelijalle. Jutun taustalla ei ole oikeastaan faktan faktaa, mutta halusin tehdä nimen omaan jotain kevyttä näyttelytuloksien väliin.

   Toinen on juttu kesyrotan kastraatiosta. Siinä on hieman faktapohjaa, mutta oikeastaan juttu kertoo vain meidän kahdesta uroksesta ja miten leikkaaminen niihin vaikutti.

   2014 lehteen minulla on työn alla iso ja täysin haastatteluihin pohjautuva juttu, jonka aihetta en paljasta, jotta kukaan ei pölli loistoideaani :D

   Uskon, että Rattus voi pian taas hyvin. Olen itse tavis enkä aktiivi, ja jos pääsen toimitusremmiin pysyvästi, yritän kirjoittaa erityisesti taviksille. Sillä lailla liittoon saadaan ehkä uusia jäseniä, kun Rattuskin kerran on niin kiinnostava lehti taas. :)

  • suruhymio

   En kuulu , oon ollut laiska enkä ole kerinnyt liittyä näitten vuosien aikana.. eli oon ollut laiska =O. Enkä harrasta näyttelyitä, joten ei kauheesti ole ollut tarvettakaan. Mulla pojat on täydellisiä lemmikkirottia. Ei ne jaksa poseerata tuomareille =).

  • riitasoi

   En kuulu vielä, mutta harkitsin marraskuun pet-luokkia varten. En sitten jaksanut, kasvattaja hoitaa ilmot mun puolesta tällä kertaa. Ensi vuodeksi liityn varmaan jäseneksi heti alkuvuodesta (koska agilitya olisi kiva harrastaa ihan kisoissa asti, meillä on pojat niin energisiä ja atleettisia).

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   302
   8656
  2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   4823
  3. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   194
   3819
  4. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   85
   1909
  5. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   226
   1785
  6. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1557
  7. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   102
   1205
  8. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   124
   1193
  9. Olit iso virhe J

   Joka olisi pitänyt vain ohittaa. Sinusta seurasi vain pelkkää surua ja harmia. Olisinpa ollut viisaampi. Onneksi se on nyt ohi.
   Ikävä
   53
   1146
  10. Sam Cannon

   Näytellyt emmerdalessa jotain Keviniä. En saa mieleen tätä hahmoa.
   Emmerdale
   8
   1100
  Aihe