Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kaikkihan kohta on Suomessa ilman seksiä!

Selibuatti

Seksin harrastaminen aloitetaan yhä myöhemmin (jotkut tosin aikaisemmin). On yhä enemmän yli 30-vuotiaita koskemattomia. Suomessa on maailman eniten yksin asuvia! Ensisynnyttäjien keski-ikä nousee!

Niin ja mitä tiedän, niin moni mies elää mieluummin selibaatissa kuin etsii itselleen seuraa, näin varmaan moni nainenkin tekee!

Seksi parisuhteissakin on yhä aiempaa harvinaisempaa! On tutkittu juttu!

7

318

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • abcdeedcba
      • Tumppukäpälä

        Joo kannattaa tsekata!


    • Jampa1981

      Voisi sanoa, että seksi ei ole enää muodissa - hyvä!

    • runkku1

      Suomessa on maailman eniten yksin asuvia!

      Olen ollut tätä mieltä aina, että meillä kieltäydytään seksistä, varsinkin naisten taholta voi sanoa joukoittain. Olin maalta kotoisin ja näin oli silloin kun maalla vielä oli vanhoja poikia ja ikäneitoja, niin heistä lähes kaikki eli selipaatissa, tiesin tämän varmasti, sillä maaseudulla varmasti tiedettiin nämä asiat jos joku vakituisesti seurusteli. Lieneekö ollut sitten raskaaksi tulon pelko vai mikä, mutta kaikki naimattomat oli ennen selipaatissa. Minäkin vasta 22 vuotiaana ensikerran sain seksiä. Siihen asti olin jo 15 vuotiaasta asti runkannut. Kyllä seksi naimattomien osalta ennen olikin riskaapelia kun ei ollut ehkäisy keinoja. Kyllä me olemme monen muun valtion ohella runkkarien ja selipaattien yhteiskunta. Naiset on lisäksi sellaisia, että pihistellään vaikka hedelmällinen ikä on ollut ja mennyt. On näet siihen pihistelyyn totuttu jo vuosien saatossa. Hen koht en enää näiltä ikäisiltäni mitään haluakkaan, ikäni on 73v ja joskus haluaisin vielä, mutta lähtisinkö nyt keltään kyselemään mitään ikäiseni naiset on jo kuivuneita, siinä mielessä. Minun nähdäkseni pihistelkööt vaan miten pihistelevät, noita ny kukaan haluaakaan. Jaa a on lähettävä tästä päivä runkuille.

      • djgjfgh

        Nykyään horot jakaa kuule persettään jo 13v lähtien ja kaikkiin reikiin. Ei riitä edes se yksi mies kerrallaan. On vähän ajat muuttuneet pappaseni. Miehet on kunnollisia edelleen... Naisista tuli huoria tämän netin myötä. On vain niin jumalattomasti tarjontaa naisille, sitten moni opislelija päätyy jopa myymään itseään, ku se vaan on niin helppoa ottaa se raha, kun tarjotaan.


    • ttttteoet

      kyllä ne tytöt jakelee jo paljon nuorempana itteään
      12vuotias horo on jo aika vanha jo. nykyään ekaluokkalaiset horoperseet imee kullia ja ottaa perseeseen semmosta se elämä on nykyään.

      • Oot sairas!

        Mee saunantaakse ja lop*ta ittes!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe