Fasismi - Punkaarti

ninel2010

Historia keskustelussa halutaan mielellään unohtaa joidenkin sanojen merkityksen muuttuminen.

1800 luvun lopulla Italiassa sosiaalidemokraatit kouluttivat innokkaista katutappelijoista ja pikkurikollisista terrori-ryhmän joiden tehtävä oli uhata väkivalloin poliittisia vastustajia. Heitä kutsuttiin Fasisteiksi.

Suomen Punakaartien historia osoittaa toiminnan olleen aivan samaa. Punakaartit perustettiin suurlakon aikana Punakaartilaiset tukivat mm. turussa puuttuivat kaupunginhallituksen toimiin väkivaltaisesti ja käytännössä varastivat kunnan varoja.

Suurlakon aikana mm poliisi lakkasi toimimasta joten järjestystä valvomaan perustettiin monella paikkakunnalla mm. yliopito-opiskelijoista jotka pyrkivät ylläpitämään järjeststä. Näillä valkoisista nauhoistatunnettuja järjestyskaarteja ei Punakaartien tapaan käytetty poliittisiin tarkoituksiin.

Oikeuttaakseen Puna-kaartien toiminnan luotiin lahtari-valhe: oman aikansa vihapuhe. Tosiasia kuitenkin on, että järjestystä valvoneet valkokaartit ja myöhemmin perustetut suojelukunnat eivät syyllistyneet Punakaartien tapaiseen poliiitiseen väkivaltaan.

Ennen Punaisten aloittamaa kapinaa Suomen yhteiskuntaa ja olemassaoloa vastaan ei tiettävästi ole todisteita kuin yhdestä merkittävästä aseenkäytöstä suojeluskunnan toimesta: ja sekin lähinnä hätävarjelutilanne.

Punakaartin väkivalta ja uhkailu oli alusta lähtien tarkoitettu yhteiskunnan rakenteiden tuhoamiseksi ja tavoitteena oli myös poliittiset murhat.

Lahtari- puheet eivät perustu todellisuuteen: tarkoitettiin sitten ennen kevättä 1918 tai sen jälkeisiä tapahtumia.

Punakaartien toimintaa on yritetty oikeuttaa mm. lahtari-puheilla ja yhteiskunnan "sortotoimilla" työläisiä kohtaan. Työläisten kohtelu ja elintason kehitys 1800 luvun lopulta on kuitenkin ollut muihin maihin nähden parempaa ja vaikkapa elintason paranemisesta kertoo työläisten itsensä rakentamien asuinalueiden kehitys.

Suurimmat ongelmat olivat vasemmiston omien toimien seurausta: kuten uhkauksin toteutettu maatalouden palkka ja työaikalait: seurauksena yli 100 000 työpaikan menetys. Kommunisteille kansan kurjuus oli tarkoituksellista, sillä se antoi pohjaa agitaatiolle.

1917 keväällä punaiset halusivat sabotoida kylvötöitä lakoillaan ja samalla vaikeuttivat 1. maailmansodan aikaista elintarvikehuoltoa.

Jälkeenpäin on syytetty valkoisia siitä, etteivät elintarvikepulan aikana jakaneet vähiä elintarvikkeita riitävästi vankileireille. Syy pulaan oli suurelta osin juuri samojen ihmisten aiheuttamaa joiden ruokkimissesta on kyse.

Punaiset ryöstelivät kapinansa aikana maatiloja ja jopa yksityisiä koteja: liikoja välittämättä miten uhrit saisivat ruokaa...

Fasistit- eli Punakaartit itse valheillaan ajoivat Suomen ongelmiin ja agitoivat ihmisiä osalliseksi rikokseen omaa maataan vastaan.

Toisen maailmansodan aikana Mussoliini, joka palveltuaan tappelijana ensin sosiaalidemokraatteja oli perustamansa oman fasisti-joukon tuellaajanut Italian sotaan ja lopulta kukistunut liittoutuneiden toimesta.

Toisen maailmansodan jälkeen on fasismin alkuperä unohtunut. Fasismilla tarkoitetaan tuon kieroutuneen sosiaalidemokraatti Mussoliinin poliittista toimintaa.

Mutta on hupaisaa että historiaa huonosti tuntevat ihmiset hyväksyvät nyky vasemmiston toiminnan Fasisminvastaisessa taistelussa jokseenkin uskottavana.

Fasistien eli Punakaartien henkiset perilliset taistelevat siis omaa menneisyyttään vastaan ja kaikenlisäksi pyrkivät yhä syyllistämään niitä, jotka pelastivat Suomen ja suomalaisten olemassaolon.

Suojeluskunnat ja jääkäri-liike on syytä muistaa olemassaolomme perustajina.

Punakaartit = fasistit yrittivät tuhota yhteiskunnan ja lopulta liittää maa takaisin venäläisten käsiin avamalla raja bolseviikeille. Pietarista olisi vyörynyt muutamassa kuukaudessa satojatuhansia ihmisiä, joiden ruokkiminen olisi merkinnyt maan ryöstelyä tyhjiin. Onneksi Suomi pelastui tuolta kohtalolta.

Fasisti-Punakaartilaisten perillisten tavoite suomalaisen yhteiskunnan ja kultturin vahingoittamiseksi jatkuu: monikulttuurisuus ja "maahanmuuttaja ystävällisyys" pyrkii rapauttamaan omaakulttuuria.

NINEL

2

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiskal

      "Tosiasia kuitenkin on, että järjestystä valvoneet valkokaartit ja myöhemmin perustetut suojelukunnat eivät syyllistyneet Punakaartien tapaiseen poliiitiseen väkivaltaan."

      Tutustu pikkuisen paremmin historiaan. Suojeluskunnat ja valkoinen armeija teloitti säälimättä luokkasotaan osallistuneita tai vain järjestöjen jäseniä otannalla valloittamillaan paikkakunnilla välittömästi.
      Luokkasodan jälkeen teloitukset muuttuivat massivisiksi. Punaisia ammuttiin yli 50.000 tai osa kuoli nälkään ja tauteihin.
      Suojeluskunnat olivat alun alkaen porvariluokan aseellinen järjestö ja punakaarti työläisten.
      Välirauhanauhansopimuksessa 1944 suojeluskunnat määrättiin lakkautettavaksi muiden fasististen järjestöjen kanssa. Suomen liittoutuminen fasismin kanssa aiheutti kansalle tavattoman suuret turhat uhrit.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1820
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe