Vm 2005 s-type 3.0 tulee hvetin kalliiksi!

S-tupe romu

Bensaa kuluu 12-15 litraa kaupungissa rauhallisessa ajossa. Korjauksia tehty viimeisen 3 vuoden aikana melkeen puolet koko auton arvosta...8700e karkeesti menny korjauskustannuksiin. Katselin että tälläsen n.150 tonnia ajetun romun saa n.13-15 tonnilla tällä hetkellä omaksi. Ja arvatkaas kun kysyin useasta liikkeestä mitä hyvittäisivät vaihdossa johonkin uudempaan niin joka toinen liike kieltäytyi suoraan koko autosta ja hyvitys vaihdossa oli kaikkea 7-10000e välillä. Eli täysi pasca joka on kivan näkönen mutta vaikea päästä eroon ja korjauksia satelee. Luin muute autobildin artikkelin justiinsa ja siinä sanottiin suoraan että tätä s-typeä kannattaa käytettynä välttää viimeiseen asti. Siinä sanottiin että tarvitsee usein ostaa kaksi s-typeä, toinen ajoon toinen korjaamolle.

23

866

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vanhat autot

      Jos haluat ajoauton niin osta mersu, bemari tai audi. Jaguar ostetaan yleensä juuri harrasteautoksi ja korjattavaahan ja laitettavaahan sitten riittää varsinkin noissa vähän vanhemmissa 2000-2005 vuoden autoissa.

      • Bemali

        heh saksalaisetko muka sit laatua on?ruostuvia mannelavetteja ja särkyviä dsg vaihteisto ja surullisia tsi moottoreita! kyllähän Jagge ja esim alfa 166 pesee nuo ajettavuudeltaan sata nolla!Niin ja Bensaa saa huoltomolta hintaan 1.65e per litra ja kaikki mennee mitä tankataan!


    • Jag_400hv

      Osta 4.2 R versio, niin on tehty kunnon osista, eikä fordin palikoilla.

    • Näin se on

      Älkää vaan ostako s-typeä. Siitä ei pääse eroon. Siitä autosta alkoi jaguarin huono maine. Vikatilastojen kärkeä alfa 147:n kanssa

    • alwvays v8

      bensaa kuluu 12-15 litraa, mitä väliä, saattaa tuntua kalliilta, varsinkin sellaiselle, jolla sitä rahaa ei ole riittävästi. minusta oikean auton pitääkin kulttaa kunnolla.

      • Kissanainen.

        Ajeltiin Suomesta Euroopan halki tänne Espanjan kotiin S-typellä. Hyvin kesti ja täällä on ajeltu pitkin ja poikin. Komea auto, saa täälläkin katseita, vaikka täällä on paljon brittejä, joilla on Jagge. Kyllähän 4,2 -litrainen kissa vähän kermaa tarvitsee, mutta olemme siihen valmiita. Mukavia ajoja kaikille Jaggen omistajille ja muillekin :)


    • Hienoja joo

      Jaguaria ei katsota suomessa sillä tavalla että vau! Vaan lähinnä mietitään et kui tyhmä kuski sielä ajelee halvalla romulla. Kaikkihan tietää että noi s-typet v-kasi koneellakaan ei maksa enää edes corollan vertaa. Eli lähinnä jaggea säälitään ja mietitään et lähteekö se naapuri romu käyntiin pakkasella. Mun naapurilla muuten on tommonen ja kun tuli pihaan on ollu korjaamolla ekasta kahesta kuusta 3vko:)

      • Kolmas S-Type

        Mikään ei herätä yhtä paljon himoa ja kateutta kuin Jaguar. Näkeehän sen näiden täällä pyöriminen vellihousujen jutuista. Kellään ei ole Jaggea, mutta juttua riittää suupielet ruskeena. Kai sitä sitten itse kuvittelee jotenkin olevansa muita ylempänä. Ei voi kuin nauraa.


      • jaJagge

        Laitoin Jaggen ja se on varmasti kustannustehokkain keino kauteuden herättämiseksi.


    • hahaaaaa

      Tyhmäkin tietää Jaguarin kyseenalaisen maineen ja laadun jota ei oikeastaan enää ole..

    • Eiran messias

      Nå men,Jaguar ei ole pärseaukisten auto

    • Säälillä mennään.

      Ei taida olla citikka ja avensis kuskeilla elämää kun jaksaa täällä vääntää juttua
      jagen laadusta. Eipä tulisi mieleen lähteä kirjoittamaan mistään autosta luuloja millekkään palstalle. Mistä voitte tietää, että mikäkin auto on hyvä jos teillä ei sitä ole ollut? Sanokaapa joku auto jossa ei ole vikoja? Voisin kertoa monta tarinaa viattomina pidetyistä japseista, mutta en jaksa. Olen ajanut monella merkillä mutta pari viimeistä on ollut jaggeja ja ainakin nämä ovat olleet vähä ongelmaisia: Ekalla ajoin 130 tkm eikä ollut yhtään vikaa. Toinen on pari kertaa käynyt korjaamolla ja rahaa on mennyt n. 2500€ mutta onko tuo paha kun mittarissa on jo 160 000? Sen voi jokainen päätellä itse. Mutta oli miten oli jagella on mukava ajella ja näyttää saavan myös huomiota paljon enemmän kuin moni muu auto. Varmaan tietysti säälistä tulevat juttelemaankin autosta.

    • jupelis 45

      Jaguar ja Skoda ovat yhtä paljon intohimoa herättäviä autoja...

    • Äs type

      Katsokaas gtü:n katsastustiloja 8-9 vuotiaissa ja yli 9 vuotiaissa. Yllätyäen aika hyvin ja erittäin hyvin styyppi on niissä pärjänny.

    • Styperisti

      Pistetäänpä tähän nyt yksi kirjoitus myös sellaiselta joka on oikeasti omistanut Jaguaarin. Omani myin viime kesänä,joten siinä mielessä on sama mitä täälä puhutaan. Omistin S-typen (3.0) lähes kymmenen vuotta ja ajettua tuli n.200tkm. Ehdottamasti hienoin auto mitä minulla on ikinä ollut ja vieläkin harmittaa auton myynti,ikää autolle vain alkoi kertyä turhan paljon. Koko aikana ainoat "viat" olivat yhden oven sähkölukon vaihto sekä toisen etupyörän laakerin vaihto. Aika vähän kymmenelle vuodelle? Edelleenkin muistelen sitä ihmisten positiivisen palautteen määrää tyyliin,makee kärry,peukalon nostoa tai niitä koukkauksia liikennevaloissa seistessä mitä ihmiset tekivät lukeakseen mitä mitä siinä konepellin päällä lukee.
      Voin kyllä ihan vilpittömästi suositella kaikille tänne kirjoittaville teinipojille,siinä on auto josta se naapurin tyttö voisi sinutkin huomata.

    • Giuliettakuski

      Jaguarin kanssa näyttää olevan sama juttu kuin Alfa Romeon, jolla itse ajan. Merkkiä haukutaan vikaherkäksi, vaikka kirjoittajilla itsellään ei ole sellaista koskaan edes ollut. Esim. Alfan kohdalla "tiedot" perustuvan joihinkin 80-luvun laitteisiin ja sitkeisiin "Esson baarin" tarinoihin. Omassa Giuliettassa ei ole ainakaan toistaiseksi ollut ensimmäistäkään korjaamokäyntiä vaativaa vikaa.

    • Jaguar-fiat india oy

      S-typehän on mukana rumentamassa sitä katsasrustilastoa. Erittäin vikaherkkä auto. Mitä muuta voi fiiatilta odottaa?

    • 1w2e3r4

      Olen ajanut Alfoilla, ja Jaguar S Typeillä, tälläkin hetkellä seisoo pihassa S Type R, . Eipä ole ollut valittamista kummastakaan merkistä, normi huolloilla on menneet. Kateelliset riisikuppien kuskit täällä valittaa Jagen, ja Alfan huonosta laadusta. Jos esim vertaa S Type R,n, ja Bemarin m5,sen työn jälkeäm nii kyllä se on siinä bemarissa aika karkeaa verrattuna jaguariin. Jegessa on puuosat oikeaa pähkinä puuta, muissa merkeissä ne ln muovia, joka on mukamas puun näköistä. Pers,aukisen ei kannata kumminkaan laittaa V8 koneella olevaa Jaguaria, ne syö bensaa, koska niillä o kiva ajaa vähän reippaammin.

    • spedeshow

      Kävin ostamassa 3 litran magyarin superalkosta.

      Mieluummin magyaari kuin jaguaari.

      • huono_viini_valinta

        Olen aina pitänyt ihmisten keskinäistä riitaa siitä mikä on paras auto, täysin ala-arvoisena mutta tähän heränneeseen spedeshowhun voi vaan todeta, että siinä vaiheessa jos täytyy ostaa alkosta illaksi 3litraa magyaria, niin kannattaisi; edes kokeeksi viettää ilta s-typen ratissa hyvässä seurassa ja jagen premium audiosysteemistä nauttien. Saattaisi olla ensimmäinen askel alkoholismista terveeseen harrastukseen ja emäntäkin saattaisi herätä aamulla ihan eri tuulella, kun sen kolmen litran magyarin jälkeen. Mielestäni se parikymppiä bensan ja litroittaisen viininjuonnin ero on jotain mistä edellinen kirjoittaja on jäänyt pahasti paitsi...


    • JagS-type

      Ajoin 8 vuotta 3.0 S-typellä (bensa, manuaali). Ei ongelmia. Luotettava, tehokas ja laadukas auto. Täällä näköjään huutelee sellaiset jotka ei Jaggea ole nähnyt kuin kuvissa.

      • Uudetsyltyt

        Mutta missä olisi hyvä korjata? Tarvitsen korjaamoa s-typelle. Lähinnä sylinterit pitäisi uusia.


    • ei_pahalla

      Mutta sitä se on kun Foordin pohjalle rakennetaan. Sama juttu halvemmissa Volvoissa, jotka myös Fordin tekniikalla on tehty. Joutuu kaasupolkimen irrottamaan kun raitisilmasuodattimen vaihtaa. Suunniteltu Briteissä autoihin, joissa ratti oikealla niin on helpompi vaihtaa siellä. Miettikää sitä. Mikä myy enemmän Jaguar tai Ford tai Volvo tai Ford? Vai ostaako sitten suoraan vaan rehellisesti sanottuna ainoastaan sen Fordin. Sekin on mahdollista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      312
      3151
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      222
      1977
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1602
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1404
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      81
      1288
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      276
      1224
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1074
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1051
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      991
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      145
      867
    Aihe