Kohta tapahtuu kamalia

Syväekologi

Automaatio tekee ihmisen tarpeettomaksi.

Seuraamus: massatyöttömyys, valvontayhteiskunta, syrjäytyminen, rikollisuus, kerjääminen, ääripuolueiden kannatus, sodanuhka, ydinsodanuhka...


Ydinaseet leviävät kriisivaltioihin.
Väestönkasvu jatkuu yhä.
Kasvihuoneilmiö riistäytyy lopullisesti hallinnasta 2020 mennessä.

Sitten voikin LHC jo kiihdyttää liikaa :)

2020-luvulla tapahtuu tällä Pallolla kamalia.


Uudet tieteet eivät ratkaise mitään.

Stephen Hawking:in M-teoria on pistämässä kaikkia jumalia lopullisesti viralta.

jättikokoiset hiukkaskiihdyttimet, fuusiokoereaktorit, kantasolututkimus ja haaveet pidentää ihmisen elinikää johtavat täysfiaskoon

18

689

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ydinaseita oltiin tuhoamassa jossain maassa.
      Kuulitko tästä?
      Vaarana on konflikti tietenkin =(
      Pelottaa kieltämättä.
      Ydinaseet on ydinaseita.

    • Syväekologi

      Elämämme on täysin riippuvaista tietokoneista:

      e-veroilmoitus/Yle-vero, visa, Otto./Maksut, verkkopankki/e-laskut, mpalvelu, suoramaksu, matkakortti, biopassinlukukoneet
      lainaus/palautus/e-kirjat, matkapuhelimet/numerotiedustelut
      itsepalvelukassat, älyboksi-sähkömittarit, automaattimetro, postipakettiautomaatit
      kirjepostinlajittelukoneet, juoma/makeis-automaatit, parkkimittarit, videovalvonta

      google, wikipedia, areena, youtube

      Ja tätä "autuutta" pitää saada lisää: LHC, ITER, kantasolut... Loppu on kauhea.

      • Syväekologi

        Syväekologi todistaa älynsä:

        M-teoria, alkuräjähdys, pimeä massa, E=mc^2, fotoni, gravitoni, fuusio, fissio, protoni, positroni, jääkaudet, kaltevuuskulma, vuorovedet, mag-navat

        g-säteily, ma-säteily, entropia,/reunattomuusehto, kiihtyvä laajeneminen, xyz-ulottuudet, kosmisia jänteitä taikka madonreikiä ei ole todennettu, ajansuojauotaksuma vahvalla pohjalla


        kiihdyttimet, fuusioreaktorit, geenimuuntelu/kantasolut eivät muuta kuin pahenna tilannetta entisestään

        Automaatio hävittää työpaikat lopullisesti: postinlajittelijat/jakajat, verokäsittelijät, passintarkastajat, TV-tarkastajat, pankkivirkailijat, kassaneidit, lipunmyyjät, metronkuljettajat


        2020 tapahtuu kamalia: massatyöttömyys/valvontayhteiskunta, ydinase-leviäminen, ilmastonmuutos, väestöpommi...


    • djkfghdfigh

      Tiede kehittyy kyllä ja ehkä jo vuonna 2020 pääsemme asuttamaan Marsia. Tiede kehittää pillereitä ruuan tilalle niin nälän hätä loppuu. Lääketiede saadaan siihen vaiheeseen että kaikki sairaudet pystytään parantaa esim. homous, Ruotsalaiset ja tumma ihoiset. Raha poistetaan käytöstä niin ei ole enää köyhiä tai rikkaita, eikä kenenkää tarvitse käydä töissä.

      • Niinhä se tiede kehittyy.
        Mut älä höpötä omiasi Ruotsalaisista, tummaihoisista ja homoista.
        Sitäpaitsi tummaihoinen kirjoitetaan tummaihoinen, eikä tumma ihoinen.


    • joo joooo

      Ja 19 tasapäätä peukuttamassa kirjoitustasi Liian paljon kirjoituksessa populismia ja väärinymmärryksiiä.lähemmässä tarkastuksessa 4 arvosana.. Tee enemmän kotiläksyjä niin et turhanpäiväisiä julkaisuja tee. Tarkkuutta peliin ja kaikkea hyvää. Tarkoitukseni oli vain auttaa sinua.

    • gdfhgfdjhf y

      Ehdotettiin ydinaseetonta Lähi-Itää. Kaikki maailman maat lukuunottamatta kahta kannattivat sitä. Satutko tietämään, mitkä kaksi maata vastustivat? Toisen nimi alkaa uulla, toisen iillä. Eikä se ollut Iran eikä Irak eikä Uganda.

      Sota on valtavan tuottoisa bisnes aseiden valmistajille. Siksi rauha on pelottava ilmiö niille.

      • Anonyymi

        Israel on ollut uhattuna ja järjettömän vihan kohteena koko olemassaolonsa ajan, vaikka ottaa vihollisiansa hoidettavaksi omalla kustannuksellaan, niin on taatusti oikeutettu puolustautumaan kaikin tarpeellisiksi katsomiensa keinojen avulla.
        Jos muslimit olisi ihmisiksi, Israel ei ampuisi ainuttakaan paukkua. Se on fakta.


    • luonnosuojelija 1

      Suomessa on jo massatyöttömyys eikä sitä enää pystytä mitenkään välttämään tai kokonaan poistamaan.

      Hurraa! Elämme hyvinvointiyhteiskunnassa, mikä ei enää ole palkkatyöyhteiskunta vaan massatyöttömyyden yhteiskunta ja tämä tilanne on tullut tänne jäädäkseen.

      • Jees. Raha ollu liikaa keskiössä, humanistisuus aliarvostettua.


      • Practical Violence

        Tilanne oli sama 1920- ja 1930-lukujen vaihteessa. Työttömyyden aiheutti keskuspankkien kireä rahapolitiikka. Sama on ongelma myös nyt, eli liian kireä rahapolitiikka.

        Euroopassa Adolf Hitler nousi valtaan, ja työllisti ihmisiä sekä siviili- että sotaponnisteluin. Työttömyys katosi Saksasta. USAssa suuri lama loppui vastaavalla tavalla, julkisen sektorin sotaponnisteluin.

        Suomi kärvisteli IKLn kynsissä, kunnes joutui luopumaan rahan määrän keinotekoisesta rajoittamisesta, lakkauttaen kultakannan vastoin silloista lainsäädäntöä.

        Valtio on aina onnistunut luomaan kysynnän, ja siten palauttamaan maat täystyöllisyyteen. Tilanne ei siis ole suinkaan "tullut tänne jäädäkseen", vaan kyse on oikeiston harjoittamasta politiikasta.

        Voimme ratkaista keskuspankkien muodostaman ongelman kohdentamalla olemassa olevan väkivallan uudelleen, esimerkiksi perhesurmista ja itsemurhista keskuspankin vallanpitäjiin.


    • Syväekologi

      Uudet tieteet eivät muuta kuin pahenna tilannetta entisestään: LHC-kiihdytin, ITER-fuusiokoereaktori, geenimuuntelu, kantasolututkimus...


      Tieteen ja tekniikan edistyminen on tuhon automaatti ihmislajille.

    • luonnonsuojelija 1

      Ihminen tuhoaa vielä itse itsensä.

      Tämä on selvä tulevaisuudenkuva. Tämä asia ei vaikuta muuksi muuttuvan.
      Kaikki kehitys ei todellakaan ole edistystä.

      Elämme kenties ihmiskunnan viimeisiä hetkiä. Pelastusta ei tule mistään eikä keneltäkään.

      Maapallolla elämä voi myös jatkua ilman ihmistä ja hyvä niin.

    • Olen väsynyt

      Tiivistit kauniisti faktat.

      Harmi etteivät useimmat apinat näitä faktoja tajua.

      Minä ihmettelenkin minkä ihmeen takia kukaan lisääntyy näin ylikanoittuneella planeetalla jossa ei edes olemassa jo olevista pidetä huolta?
      Miksi ihmisillä on pakkomielle pusertaa oma kakara sieltä omasta aukosta, eivätkö ihmiset ihan oikeasti keksi elämällään parempaa tekemistä? Miksi ihmiset lisääntyvät alueilla joissa eivät pysty ruokkimaan edes itseään?
      Kun ei täällä riitä luonnonvarat.
      Ja eikö sen pitäisi olla nimenomaan tavoite, että robotit hoitaisivat kaikki kamalimmat rutiininomaiset työtehtävät jotka tulevaisuudessa ehkä nähtäisiin liian epäinhimillisinä ihmisten hoidettaviksi?

      Ei keskiverto ihmisapina ole lainkaan niin kehittynyt ja älykkäs kuin se kuvittelee.
      Saapuisi jo iso asteroidi tämän planeetan lähimaastoon niin tajuaisivat ihmisapinat että tämä planeetta on tuhlattu säälittävään lajiin kädellisiä jotka olisivat halutessaan pystyneet luomaan paratiisin ja että miten säälittävää on luoda turhia ongelmia kuten sotia kun elämän jatkuminen tällä planeetalla ei ole lainkaan niin varmaa kuin monet kuvittelevat. Kalpenisivat siinä turhat asiat ja moni tajuaisi tuhlanneensa elämänsä tehdasorjana, saattaisi kaduttaa.

      Ylivoimaisesti suurin ongelma on liikakansoitus, ja tämä hullu yhteiskunta vielä tukee tätä tuhoisaa harrastusta, ihan maksaa siitä että tänne tehdään lisää luonnonvarojen tuhlaajia. Monelle apinalle se oma sikiösolukasa on tärkeämpi kuin juuri nyt Etiopiassa nälkään kuoleva lapsi jonka voisi pelasta kaikella sillä rahalla joka kuluu tulevaisuudessa uuden ihmisen hankintaan. Tosin parempi olisi, ettei tätä nälkään kuolevaa lasta olisi koskaan tehty.

      Jos uusien kakaroiden tekeminen lopetettaisiin sellaisissa paikoissa joissa eivät vanhemmat pysty ruokkimaan edes itseään, ei tarvitsisi sinne lähetellä kaikenmaailman kehitysapuja ja näin säästyisi valtava määrä rahaa.
      Mikäli myös kehittyneissä valtioissa lopetettaisiin kakaroiden teko, kasvihuonepäästöjen alentumisella säästettäisiin tätä planeetta pidemmälle elinkelpoisena, voitaisiin keskittyä luomaan paratiisi ja löytämään pilleri jolla pidentää jo olemassaolevien ihmisten elinikää. Koska olemassaolematon ihminen ei kärsi olemassaolemattomuudestaan mutta jo olemassaoleva tuskin tahtoo kuolla.

      Ihmisapinoiden meno on ihan karmeaa, ihan sairasta. Miksi esim. kannabis ei ole laillista onhan se nyt älytöntä ettei ihminen saa omaan kehoonsa laittaa mitä haluaa. Älytöntä koko meininki.

    • super-tehopanta

      Automaatio ei tee ihmistä tarpeettomaksi. Automaatio luo vain uudenlaisen yhteiskunnan jossa vallitsee selvä "orwellimainen" luokkajako eli on: 1) valvojien luokka ja 2) valvottavien luokka. Ja yhtenä alkuna tässä on pakkotyöleirien salliminen Suomessa jotta työttömien massajoukkoa voidaan valvoa mahdollisimman tehokkaasti. Ja tähän valvontaan automaatio tuo aivan uudenlaisia teknologisia mahdollisuuksia. Jokaiselle työttömälle pitää panna gps-panta jossa on myös sydänpulssin ja verenpaineen mittaus ja askelmittari ja kalorien kulutuksen näyttö jotta nämä valvojat voivat tietää onko työtön "riittävän aktiivinen".

      • Anonyymi

        Oivallinen ajatus. Työttömät pitääkin aktivoida ja työsuorituksia pitää valvoa.
        Näin saadaan lusperit osaksi tuottavaa yhteiskuntaa.


    • Anonyymi

      Työttömät ja työhaluttomat vaan perusavustuksille ja joukkoruokintaan.

    • Anonyymi

      Missä viipyvät ne ojentavat työleirit ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      90
      6286
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2594
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      30
      2130
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1837
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1641
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1347
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe