LEMPÄÄLÄN LASTENSUOJELU (VAI ONKOKAAN SUOJELU..)

Kunta vastuuseen

Lempäälän lastensuojelu ja sosiaalityö pitäisi siirtää välittömästi tampereelle, pois näiden tunari puoskareiden käsistä.
Niin paljon saavat hajotettua ihmisiä ja perheitä piittaamattomalla ja ammattitaidottomalla säätämisellänsä.
Käsittääkseni koko puulaakin tehtävänä pitäisi olla lastasuojeleva työ, valitettavasti ei toteudu alkuunkaan Lempäälässä.
Päälinjana mikä Lempäälässä toimii on että äidit on aina oikeassa ja äidin puolta pidetään, on faktat sitten mitä vaan.

14

2133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin ne toimii

      Näinhän se toimii joka paikassa, missä feministit pääsevät toteuttamaan itseään.

      • virat vaihtoon

        Juuri näin!
        Silti ovat lastensuojelun henkilökunta on niin arviokyvytöntä että lastensuojelussa ei reagoitu mitenkään mm tuohon 8-vuotiaan Eerika tytön vanhemmasta tehtyihin 11kpl lastensuojeluilmoitukseen!!
        Ja lopputuloksena tämä Eerika kuoli hirveän väkivallan vuoksi.

        Lempäälä on näissä niin hakoteillä että pitää vaan toivoa että Lempäälässä ei ihmiset sekoa niin pahasti koska viranomaisista ei apua saa, hoitavat vaan lisää ongelmia jos erehtyy lastensuojeluilmoituksen tekemään.


      • Anonyymi
        virat vaihtoon kirjoitti:

        Juuri näin!
        Silti ovat lastensuojelun henkilökunta on niin arviokyvytöntä että lastensuojelussa ei reagoitu mitenkään mm tuohon 8-vuotiaan Eerika tytön vanhemmasta tehtyihin 11kpl lastensuojeluilmoitukseen!!
        Ja lopputuloksena tämä Eerika kuoli hirveän väkivallan vuoksi.

        Lempäälä on näissä niin hakoteillä että pitää vaan toivoa että Lempäälässä ei ihmiset sekoa niin pahasti koska viranomaisista ei apua saa, hoitavat vaan lisää ongelmia jos erehtyy lastensuojeluilmoituksen tekemään.

        Olen kauhulla seurannut Lempäälän lastensuojelun ammattitaidotonta touhua. Lapsenlapseni pakottamista isälleen. Pojalla ei ole isällä hyvä olla. Kun isälle pitää lähteä hän kertoo että menee kaverilleen mieluummin. Tämän tuskan on Lempäälän lastensuojelu, pojsn isä ja Sääksjärven koulun opettajat saaneet aikaan. Ei ole pojalle hyvä alku elämään.


    • ikävät tapaukset
    • Työllistävä asiakas

      Varmaan tulee pienistä poijista poliisin ystäviä myöhemmin. Sanon että sitä saa mitä tilaa........

    • häpätihäppää

      Älkää tehkö lapsia jos ette pysty niitä hoitamaan, oli se jaksamisen, haluttomuuden, syy sitten mikä tahansa.

      • päivänpanot

        mutta niihän ei tartte töitä tehä antaa persettä vaan et maha kasvaa niin sossu pitää leivässä


      • Anonyymi

        Miten tää maailma jatkuu jos näin hyviä neuvoja sinä annat ja kuka sun eläkkees maksaa. Ei lastensuojelu suojele niitä jotka oikeasti apua tarvitsee. Avatkaa silmänne. Se on lapsien kiusaamista ja henkistä pahoinpiyelyä ja riistämistä vanhemmiltaan jotka heistä huolta pitää. On vain pieni prosentti jotka huostaanottoa tarvitsee.


    • Oulunkaksoset

      eihän se poikien vika ole jos on virtsa ennen siittiöitä ollut perillä

    • Aitiopaikka

      Naapurina kauhistuneena seurasin, kun lapset siirrettiin hyvästä sijaisperheestä vallan toiselle paikkakunnalle. Kaikki olivat sitä vastaan. Tytöt mukavia teini-ikäisiä ja kohteliaita. Meillekin vanhoille ihmisille leipoivat pullaa ja kävivät kylässä. Kaikki oli hyvin. Nyt itkevät tytöt ja perheen omat lapset. Jopa koirakin lakkasi syömästä ikävissään. Onko tämä lasten etu? Mitään syytä ei ollut siirtää. Keskittyisivät lastensuojelussa oikeisiin tapauksiin. Tämä oli järjetön ja mielivaltainen
      teko. Nyt kärsivät kaikki. Tämä on sitä lastensuojelua Lempäälässä!

    • Näinmennäänloppuun

      Sosiaalitantat ovat hyvinkin usein vain ja ainoastaan erotapauksissa esimerkiksi sen naisen puolella,vaikka se olisikin aiheuttanut perheen rikkoutumisen omalla toiminnallaan.Isät jää useissa tapauksissa vaille kontaktia omiin lapsiinsa kun sossutantta ja lasten äiti yhdessä laatii sellaisen sopimuksen josta isän oikeudet jätetään pois jää vain elatusvelvoite . Ei ajatella mitään omilla aivoillansa kun pilataan lasten ja isän suhde loppuelämäksi,kuten omalle kohdalleni osui. Nyt aikuisenakaan lapseni eivät ole kiinnostuneet isästään kun heidän äitinsä ja äidin suku aivopesivät lapset pienestäpitäen että isä on täys paska ja paha ihminen jonka kanssa ei tarvitse olla enään tekemisissä , kun elatusmaksut on saatu tietyn iän saavutettua. Täällä eletään vain kerran eikä kelloa voida kääntää sinne mistä kaikki virheet lähti vyöryämään. T: kahden lapsen isä jotka eivät tunne toisiaan enään.

    • aaaettä

      päätökset lastensuojelussa vissiin ovat äitejä eli naisia joilta on itseltä lapset viety elämäntavan mukaan, siksi kostavat nyt muille kun vielä toimessa ovat.

    • SyntyvyysLaskussa

      Ei auta vaikka lasu menisi Lempäälästä Tampereelle. Siellä on sama mentaliteetti päällä ja sosiaalityö hoidetaan huonosti sielläkin.

      Toinen seikka jonka huomaa ja oppii tietämään ajan kanssa on se että sosiaalityöntekijät erityisesti lastensuojelijat muuttavat paikkakunnalta toiselle koko ajan. Tampereen seutu kun kuitenkin tarjoaa väkiluvuiltaan isoja tai keskikokoisia kuntia ja kaupunkeja runsaasti. Muuttomatkat ovat suhteellisen lyhyitä ja näin ollen sosiaalityöntekijän harrastukset voivat helposti pysyä samana. Vaikka lasu-työpaikka vaihtuu. Esim ensin työskentelee vuoden pari Pirkkalassa, tämän jälkeen Nokialla. Sitten muuttaakin Tampereelle ja lopuksi Kangasalle.

      Näiden kuntien väkiluku on sen verran korkea että Sote-taloissa ja lastensuojelussa riittää aina asiakasperheitä.

      Lempäälän lasun ongelmien ydin? Itse veikkaan lastensuojelijan erittäin huonoa ammattiminäkuvaa. He eivät edes halua toiselle hyvää, ja uskallan väittää että lapsen etu ei ole mikään tavoite heillä.

      • tottatosiaan

        Niin totta puhut. Ei niitä useimmitenkaan kiinnosta oikeasti lasten hyvinvointi, vaan oma etu edellä. Melkoisia suojatyöläisiä ovat pääosin kaikki. Onni heille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 109
      2118
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1986
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1915
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe