miesystäväni tekee exänsä miesten työt

täytyykö ymmärtää??

Olemme olleet yhdessä 1,5 vuotta, emme asu yhdessä. Mieheni asuu lähellä exäänsä (heillä on yhteiset lapset). Ymmärrän sen että lasten asiat hoidetaan mutta miten te ajattelette kun mies hoitaa exänsä ns miesten työt kun tämä nainen ei osaa mitään eikä ole valmis opettelemaan. Mieheni sanoo että hän haluaa auttaa kun hänellä ei ole muitakaan eikä selviä itekseen noista hommista (pyörän korjaus, auton renkaan vaihto ym.) Ja ymmärrättekö sen että he osatvat toisilleen syntymäpäivä ja joululahjat? Minusta nää ei oikein ole mukavia juttuja vaikka koitan olla ymmärtäväinen. Olen näistä sanonut nätisti mutta vastaus on juuri tuo mitä kerroin ja lahjan mies ostaa koska "nainenkin kuitenkin ostaa hänelle lahjan". mitään heidän välillään ei kuulemma ole, enkä uskokaan koska kyllähän he olisivat jo yhdessä jos jotain haluaisivat. Tämä vaan vie minulta voimia pohtia tällaisia ja pelkään jo nykyään valmiiksi omaa reaktiotani kun on tulossa joku merkkipäivä.

5

300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minäköyxintyhmä

      Etsippä iysellesi vastaavanlainen ystävys suhde exän kanssa ja katsoppas kuinka mies reagoi..saman kokenut ja kun huomasi itse olevansakin tämä mustasukkaisempi osapuoli ,niin keksipä jättää minut,muttei exäänsä...revitäänpä tästä huumoria ja mietitään kuinka exä onnistuu pitämään uuden eri paikkakunnalla olevan miesystävänsä ja tämän minunkin nykyisen exäni tossunsa alla..minua ei ole suostunut samalla tapaa auttelemaan..vaikka rakkauttaan pauhasikin ja totesi ;"minulla olisi paljon helpompaa jos se olisi kuollyt"..just joo ja veinpä polttopuita,kun sillä ei ole rahaa ostaa öljyää...niin kun kävi juuri uuden suhteensa kanssa maatkoilla..

    • vaimo ei saa apua

      Tuota noin sanoisinpa vaan että jos jatkuu ja mies ei tee asialle mitään lähde pois. Sano vaan että etsit sellaisen miehen jolle sinä olet tärkein.

      Jotkut entiset vaimot eivät tahdo päästää irti. Käytetään lapsia pelivälineinä. Jos et tee tätä niin sitten et näe lapsiasi jne.
      Mikäs sen helpompaa kun ex rouva saa kaiken avun entiseltään. Ei tarvii enää riidellä ja ottaa vastuuta suhteesta. Ollaan niinkuin kyyhkyset sovussa.

      Kun nykyinen vaimo alkaa vaatia itselleen myös huomiota ja pyytää apua sitä ei monesti ei tule. Vähätellään ja syytellään luulotautiseksi kun mainitset että autathan sielläkin.

      Jos ei se entinen muija päästä miehestäsi irti, läde pois, etsi uusi. Tätä jatkuu vielä silloinkin kun " lapset" ovat jo 50-kymppisiä:)

      Mulla on kokemusta siitä kuinka ex juoksee entistään auttamassa ihan kaikessa ja kersat on jo aikuisia, omassa kodissaan asuvia. Mä olen hölmö kun en lähtenyt aikanaan. Nyt olen vanha en jaksa enää mutta sinua kehotan lähtemään. Sinunkin pitää nauttia elämästä, saada kunnioitusta, eikä vaan olla piika ukollesi joka juoksee muualla. Ja vielä jos antaa ex:n häiritä elämäänne.

      Siis vastaus on että ei täydy ymmärtää.

    • hölmöminä

      Lisään tuohon että kun yli parikymmentä vuotta sitten sanoin miehelle että aiotko vielä juosta siellä auttamassa kun tenavat on jo poistuneet kotoa niin enpä olisi arvannut silloin että se jatkuu vaan.
      Ja muuten kun aloin aikanaan laittaa vastaan siitä avun antamisesta niin johan alettin syyttää että en anna lapsia käydä kattomassa. Niinpä.
      Tuo vastaansanominen johti siihen että minulle alettiin valehtelemaan etten tietäisi että mies ei ollut käynyt siellä. Sitä valehtelemista on jatkunut tähän päivään saakka. Kyllähän sitä pikkulinnut aina laulaa ja se totuus tulee esiin vaikka kuinka haukuttaisiin luulotautiseksi.

    • 375

      Sanoppa sille miehellesi että lähdet mukaan niin sanot että saat tutustua siihen ex:sään. Jos kieltäytyy anna kuulua että tämäpä loppui tähän. Ihan typerää että sinun pitää katsella että mies hyppää sen naisen luona töitä tekemässä.
      Siinä käy varmaan siten että hän menee niihin perhejuhliinkin yksinään. Tulevat lasten häät plus muut juhlat. Ei ota sinua mukaan Mun mielestä ihan älytöntä tuo lahjojen osto. Käske miehesi loettaa se. Sinä olet ykkönen sen miehen lasten kanssa, ei se entinen kumppani.

    • sammari soikoon

      Ei tarvii ymmärtää. Etsiköön eukko renkaanvaihtajan muualta. Kohta se ukkos on sen sängyssä koska sitä säälittää jos ei muualta saa. Yhteen ne ei palaa kun eivät kestä riitoja mutta nyt näin kakkosena on hyvä olla. Saa vielä kukkia ja lahjoja. Paras on kun etsit itsellesi sellaisen kumppanin joka ei juokse muualla. Taidat olla vain sen alushousujen pesijä ja ruokkija.Kohta sinä maksat ne elatusmaksutkin kun mieheltä menee rahat kakkosen lahjoihin ja muuhun kun se eukko käyttää sitä hyväkseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1163
    2. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      966
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      860
    4. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      15
      820
    5. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      819
    6. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      794
    7. Mitä teet mies

      Tälleen vappuaattona? Mietityttää, että onkohan sulla joku nainen, jonka kanssa vietät vapun? 😔
      Ikävä
      20
      760
    8. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      751
    9. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      77
      748
    10. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      47
      728
    Aihe