Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Jumalani, miksi HYLKÄISIT minut?

Karitsayksin

Kertokaa minulle minkä takia Jumala, tuo kaikkia rakastava Isä hylkäisi lapsensa, häätäisi tämän helvettiin sen takia, että tämä rakastaa samaa sukupuolta olevaa henkilöä? Ja oikeasti RAKASTAA! Tähän ei liity mitään pornon luomaa mielikuvaa homoseksuaalisesta (tai lesbiaanisesta) suhteesta joka on vain seksiä, vaan suhde jossa elän on täynnä rakkautta.
Häätääkö Jumala minut helvettiin sen takia, että löysin ihmisen joka ymmärtää minua, rakastaa minua, samasta sukupuolesta?
Kertokaa, sillä pelkään Herraa, pelkään hänen hylkäävän lapsensa koska tämä oppi rakastamaan....

16

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rakastansamaaspuolta

      Ei Jumala sinua tuomitse. Jos joku haluaa ajatella rakkauden synniksi, niin tehköön niin. Jeesus on sovittanut kaikkien häneen uskovien teot. Ilmeisesti olet ev.lut.? Meidän uskossamme painotetaan nimenomaan uskoa, ei tekoja. Siksi emme käy ripittäytymässäkään, koska Jumala hyväksyy meidän sellaisena kuin olemme. Raamatussa sanotaan, että olemme Jumalan itsensä kuvia. Miksi Jumala olisi tehnyt kaikki ne ihmiset, jotka rakastavat samaa sukupuolta, jos hän vihaisi heitä. Eihän se ole Jumalan armoa.
      Pidä siis uskosi vahvana. Jumala ei rankaise rakkaudesta, hänen kädelleen mahtuvat kaikki. Pidä myös rakkaudestasi kiinni ylpeänä. Sitä ei kaikille suoda.

      • Rakastansamaaspuolt, liitto tarkoituksessa,se lihan himon tuoma halu itsensä halujen täyttäminen,se teot ovat synnin palkka.
        Jumalaton eläköön yhä jumalattomasti, saastainen rypeköön saastassaan, vanhurskas harjoittakoon vanhurskautta ja pyhä edetköön pyhyyden tiellä. Ilm 22:11

        Kelvottomat ihmiset ja petkuttajat menevät pahuudessa yhä pitemmälle, eksyttäen muita ja eksyen itse.2.Tim. 3:13


      • herran oma

        Sinäkö päätät rankaseeko Jumala,vai ei. Yritätkö muuttaa Jumalaa oman mielen mukaiseksi. Elä vedä omilla harha ajatuksilla muita harhaan. Olen rakastanut elämäni aikana monia asioita,ja monista olen luopunut,koska se on väärin Jumalan silmissä. Älkää yrittäkö kiivetä Jumalan yläpuolelle. On parempi totella nöyränä Isää Jumalaa,eikä lapsena yrittää luoda omia sääntöjä. Tietäähän siinä miten käy lopulta,kun ärsytätte isäänne,ettekä kunnioita isää yhtään


      • áťéíşţį
        herran oma kirjoitti:

        Sinäkö päätät rankaseeko Jumala,vai ei. Yritätkö muuttaa Jumalaa oman mielen mukaiseksi. Elä vedä omilla harha ajatuksilla muita harhaan. Olen rakastanut elämäni aikana monia asioita,ja monista olen luopunut,koska se on väärin Jumalan silmissä. Älkää yrittäkö kiivetä Jumalan yläpuolelle. On parempi totella nöyränä Isää Jumalaa,eikä lapsena yrittää luoda omia sääntöjä. Tietäähän siinä miten käy lopulta,kun ärsytätte isäänne,ettekä kunnioita isää yhtään

        Miksi ei voisi olla tottelematta jumalaa, jos kokee ettei jumala ole niin iankaikkisen hyvä
        niin kuin väitetään? Kyllähän nyt ihminen voi oman moraalinsa varassakin elää. Toisaalta
        sitten ihmisen moraali voi olla vinksallaan tästä kulttuurista/maailmankuvasta katsottuna, olihan hitlerilläkin moraali.


    • Karitsayksin
      vastaus
      Ei jumala ketään hlkää,jonka on ihmiseksi luonut,uskot vihollisen kuiskauta että etä ole mitään,totuus on toisenlainen.
      Ihmisenrakkaus toista ihmistä kohtaan,missä tarkoituksessa,liitto miehen ja naisen välillä on jumlan säätämä ja siunaama,mies miestärakasvat liitto on kauhistus jumlan silmissä. Se on synnin hedelmä joka tuttaa kuoleman.
      >Kertokaa, sillä pelkään Herraa, pelkään hänen hylkäävän lapsensa koska tämä oppi rakastamaan..< ei ihminen itsessä opi rakastamaan se tulee,muualta Jeesus on rakkaus hän on se lähde.

    • Hoikka

      Faktat.

      Jumala ei hylkää, homouden toteutus on raamatun mukaan tuomittavaa,mutta tunteilleen ei voi mitään. Rakkaudessa ei ole mitään väärää mutta raamatun kanta homouteen on yksi selitteinen ja muuttumaton.

      Arvostan Herran pelkoasi ja sinua ihmisenä. Homojen syrjiminen on synti mutta sen hyväksyminen seurakunnassa on myos sitä (aika sekavaa).

      Ihminen ei määritä Jumalaa ja hänen armoaan. Kehotan sinua luopumaan seksuaalisesta suhteesta samaan sukupuoleen ja pistämään Jumala edelle vaikka olisi rankkaa. Jumala haluaa rakastaa ja hyväksyä, mutta maailma toimii ei meidän vaan Jumalan ehdoilla.

      Mielestäni olet rohkea ja aito uskova jota arvostan ja toivon että lyodät rauhan. Tutki sanaa ja rukoile varauksettomasti ja jättäen kaiken Jumalalle, luopuen omista ratkaisuuksistasi. Jos Jumala sanoo että homous on synti, sinun pitää valita kumpi on tärkeäpi sinulle, homosuhteesi vai Jumala suhteesi. Viimeisellä tuomiolla et voi perustella valintaasi valita joku muu Jumalan sijasta millään syyllä

      • petrifunk4

        "Jumala haluaa rakastaa ja hyväksyä, mutta maailma toimii ei meidän vaan Jumalan ehdoilla. "

        Olisi sitten luonut maailman sellaiseksi että se kelpaa itse Jumalalle?
        Mitä ihmisille kiukuttelee?


      • 7+10
        petrifunk4 kirjoitti:

        "Jumala haluaa rakastaa ja hyväksyä, mutta maailma toimii ei meidän vaan Jumalan ehdoilla. "

        Olisi sitten luonut maailman sellaiseksi että se kelpaa itse Jumalalle?
        Mitä ihmisille kiukuttelee?

        Tätä minäkin ihmetellyt. Ei kerta kaikkiaan käy järkeen, miksi teki tieten tahtoen viallisen maailman. Vai nauttiiko rankaisusta?
        Vastauksia olisi kiva saaha...


      • Kiviälöytyis
        7+10 kirjoitti:

        Tätä minäkin ihmetellyt. Ei kerta kaikkiaan käy järkeen, miksi teki tieten tahtoen viallisen maailman. Vai nauttiiko rankaisusta?
        Vastauksia olisi kiva saaha...

        Jep ja jos kerta otetaan raamattu kirjaimellisesti, (mies rakastaa miestä liitto on kauhistus, homot helvettiin ja jumala kääntäköön selkänsä heille) niin tulisitteko kaikki Jyväskylässä asuvat ihmiset kivittämään koko kylän voimin naapurimme?? Hän tekee töitä viikon seitsemäntenä päivänä eli lepopäivänä (meillä suomalaisilla sunnuntaina) ja raamatun mukaan hänet tulisi kivittää koko kylän voimin.


    • Jeesus on kärsinyt

      synnin seurauksena hylkäämisen, enää ei sitä Isä lapsilleen suo, mutta valheen isä pyrkii eksyttämään monet eroon Jeesuksesta tai olemaan tulematta ristiään kantamaan ihmisen Jeesuksessa, tässä on vaaramme tässä maailmassa. Jeesus ei jätä sitä joka tykönsä tahtoo ja tulee ja myös janoaa hyvää hengellistä Herran Hengen voimassa. Jeesus on hyvä paimen.

    • Varotaan petollisia

      ihmisiä jotka lahkojohtajina ja työntekijöinä voivat valheen isän pahuutta levittää!

    • satanisti

      Jumala hyväksyy kyllä ihmiset sellaisena kuin he ovat. Mitään ikuista helvettiä ei ole olemassakaan. Kidutushelvetillä on jo satoja vuosia peloteltu ja alistettu ihmisiä kirkon valtaan. Elämän tarkoitus on nauttia elämästä ja on hienoa, että olet löytänyt ihmisen, jonka kanssa elää onnellista yhteiselämää, vaikka hän onkin samaa sukupuolta kuin sinä.

      • herää

        Ei tänne elämään olla tultu omia himoja ja haluja täyttämään, vaan tänne on tulti iankaikkista elämää varten, joka on sillattoman virran toisella puolella. Ja ei tämä maailma enää kauan seiso kun elämä on jo niinkun oli sodoman ja komoran aikana.

        Herää sielun jo herää synnin unest
        Ot ajal vaari ahkera autuudest
        Riennä ja tee oikia katumus nyt
        Tarjon on sul taivahan autuus.


    • ffghg

      Kumpa olisikin asia niin, että Jumala ensin ja himot vasta sitten. Todellisuudessa heterot tuppaavat saamaan nautintoa siitä, että Jumala katselee heidän aviollista seksiään.

      Ongelma ei ole siinä, että avioliitto on vain miehen ja naisen välinen, vaan siinä, että ihmiset kaikessa tekopyhyydessään vaativat sen olevan sitä. Monikohan eroaisi kirkosta jos tulisi uusi ilmestys, jossa ilmoitetaan heteroseksin olevan syntiä.

      Jokainen voi omaltakohdaltaan miettiä, mitä olisi ajatellut kristinuskosta jos Paavali olisi ehdottomasti kieltänyt avioliiton, sen sijaan, että sanoi sen olevan sallittua. Ja nyt kun erikseen tarkastelee Kristusta siinä valossa, niin olisiko Hänen ristikuolemansa ja ylösnousemuksensa merkannut meille mitään muuta kuin hauskaa, mutta saastaisella tavalla sukupuolineutraalia satuilua.

      Jos Jumala tosiaan on tärkein, niin silloin voi vapaasti pitää homoutta millaisena huvittaa, mutta jos itsekin on vain seksin orja, joka tosipaikan tullen valitsee seksin ennen Jumalaa, niin mikäs Jumalaa pelkäävä se sellainen on. Eihän sellainen pelkää kuin omia tunteitaan.

    • ei jumalaa oo

      Ei siellä mitään tapahdu vaikka kuinka käsket jumalan häätää helvettiin, siinä menee vain aika hukkaan, kun tyhjille seinille huutaa....ei olematon voi vastata, ei ainakaan ole kellekkään vielä ilmoitellu mitään, jos on jotain kyselly. Ainoastaan niille jotka näkee tai kuulee harhoja, kuvittelevat jonku jumalan heille puhuvan.

    • fkkfkff

      Ei Jumala sinua hyljännyt vaan sinä hylkäsit Jumalan. Vain sinä itse tiedät mikä on syntiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1466
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe