Laivayhtiöt lopettavat alkoholin kuljetukset maihin

Maihin mentävä

11

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jouppo

      On se kamalaa, kun jotuu omat viinat kantamaan laivasta satamaan - on se kamalaa....

    • ja vielä

      sen autolastillisen juomaan kuukaudessa

    • Kukko Pils

      Aikaisemmin olen hakenut pari kertaa vuodessa preorder-lastin.

      Seuraavalla kerralla auton kanssa yli. Juomia vuoden satsi kerralla. Tankki täyteen suomiverotonta polttoainetta. Ruokaa ja taloustavaroita muutamalla satasella. Ei Suomen veroja kannata maksaa. Pöhköt politikot antaa ne rahat kuitenkin Etelä-Euroopan lusmumaihin.

      • varoituksen sana

        jonkun kannattaa sitten virossa sitten vahtia koko ajan autoa, ettei käy kuin tutullani. Viinakaupan parkkipaikalta vietiin auto viinalasteineen, sillä aikaa, kun he olivat läheisessä ravintolassa syömässä. Ei tänä päivänäkään ole kuullut autostaan pihaustakaan, eikä viron poliisia luultavasti juuri asia edes kiinnosta...


    • Lusmu lusmuin

      Pöhköt veronmaksajat - eli me kaikki muut paitsi muutaman lusmu vapaamatkustaja joka jaksaa ruikuttaa kaikesta...

      Todellisuudessa alkoholin suurkuluttajan kannattaa hakea lastit Virosta tai Saksasta tulee halvaksi ja eliniänodot alkaa vastata sitä mitä pitääkin. Tämän lisäksi kannattaa ottaa mukaan tupakkaa ja voita. Eläketurvakeskus suosittaa....

      • lusmu veropinnari!

        "ruikuttaa kaikesta"? (taidat olla rikas?)
        -Onhan se nyt per-ke-leel-listä, ettei suomalaiset saa ikinä niitä eu:hun liittyessä luvattuja etuja, joista nauttii niin saksa, tanska, hollanti, jne eu-maa? Alkoholilakeja ministeriössä säätää kaikenmaailman absolutisti/uskovaiset kukkahattu "henkilöt" oman vakaumuksensa mukaan ja meidän muiden pitää sitten elää, kuten he sanovat!????! >>>>Holhotaan, holhotaan, eikä sille tule loppua näillä näkymin. Saksalainen ystäväni nauroi kippuralla, kun selitin hänelle suomalaista alkoholipolitiikkaa, ettei esim.ruokakaupoista, eikä kioskeista saa edes mietoa ruokaviiniä? Hän tutkaili hintoja Alkon hyllyköiden välissä ja ihmetteli miten suomalaisilla yleensäkään on varaa näillä hinnoilla mitään ostaa? Hän kuvaili verotuskäytäntöä juomien hinnoissa suoranaiseksi ryöstöksi! Oluita saa kuulemma hänen kotimaastaan 25-50 sentin hinnalla, riippuen merkistä, per purkki ja siinä on jo valmisteverot, sun muut maksut mukana.
        On aivan varma asia, että tulevaisuudessakin kärrään Virosta ja Rostokista pääosan juomistani, niin kauan kuin suomi ei ala noudattaa eu:n sisäistä hinnoittelua näiden kohdalla. Rostokista ja Tallinnastakin saa punaviiniä lähes 7 litraa samalla hinnalla, kuin Alkosta 3 litraa, joten ei pidä ihmetellä miksi me lusmut ja vaapaamatkustajat juomamme sieltä ostamme?
        >>>Myöskin ruoka on suomessa euroopan kalleinta! Missä viipyy se edullinen ruoka, josta muut eu-maat ovat nauttineet vuosikaudet?
        >>Joten pidä mölyt mahassasi, vaikka sinulla itselläsi oliskin varaa ostella kaikki suomesta viimeisen keinotekoisesti dumpatuilla hinnoilla! Kyllä tässä alkaa rauhallisenkin pinna pikkuhiljaa katkeamaan nykyisen ministeriön ylläpitämän verotuskarusellin vuoksi!


    • peltiku

      Ajatelkaas,jos saksassa viinan hinta olisi se mikä se nyt on ja ranskassa suomen hinnat.siellä sitä olisi salakaupan harjoittajia takuulla paljon sielläkin.Meillä kun suomalaiset eivät osaa juoda mannermaiseen tapaan!Me alamme ryypätä vapaapäivän varalle ostettuja juomia jo hankintapäivänä.Alkohan on luonnollisesti kiinni esim sunnuntaisin,kun olisi vapaan viettoon mahdollisuus.Mannermaalla ihminen saa ostaa viinansa vapaapäivänään.Kiitos kuitenkin suurelle joukolle ulkolaisia työntekijöitä,jotka myyvät tuliaisviinansa myös vapaapäivinä janoisille suomalaisille ja kohtuuhinnalla.Ennen rikolliset myivät viinaa kalliimmalla kuin alko,tuomittiin oikeudessa.Nyt rikolliset myyvät viinaa halvemmalla kuin alko ja jälleen pannaan linnaan.Sitten on tuo alkon mahdottoman kallis myyntiorganisaattio,pitää olla,kun suomalaiset tavaratalot saavat vain niin pätemätöntä henkilökuntaa,että se ei pysty myymään kuin keskaria tms.Auttaisikohan asiaa,jos kaupan myyjätkin saisivat samat edut kuin alkossa,lomanviettopaikat meren tai järven rannalla ym ym ym.On se sentään hyvä,että ollaan eussa,meillä maksaisi viinapullo varmasti viiskymppiä ja viinakaupat olisivat kiinni myös lauantaisin.Muistan ajan kun makkara maksoi neljäkymppiä kilo,ruisjauhot 6-7 markkaa kilolta ym tukiaisviidakon tuotteet olivat kalliita.Nyt sentään saadaan tuoda kohtuuhinnalla edullisia tuotteita naapurimaista,en tarkoita yksin viinaa,pelkäämättä olevansa suurrikollinen.Eiköhän tuo alkoholin tuontikin tuosta vielä helpotu,kun tehdään valituksia euhun.Onkohan kukaan laskenut mitä tämä turhanaikainen valvonta,alkon monopoli,rahan vienti ulkomaille,ja moni muu asiaan vaikuttava maksaa valtiolle,jos puskasta katsoen paljon,mukaan lukien myös ne heidit(bin ladenit) jota välittäjille maksamme.Jos viinan hintaa alennettaisiin niin,että se olisi parikymmentä prosenttia kalliimpaa kuin virossa,en lähtisi hakemaan tippaakaan alkoholijuomia muuta kuin kotimaasta,olettaen kuitenkin,että kallis alkon järjestelmä purettaisiin ja,kaupat hoitaisivat myös tämän artikkelin.

    • peltiku

      Onkohan eun säännöissä mahdollisuus vaikeuttaa tuontia kieltämällä laivayhtiön avun maihin toimittamisessa,kun matkustaja on kuitenkin matkalla mukana.Vai kieltääkö suomen laki ainoastaan alkon tuotteiden avustamisen maihin.Kyllä täytyy seuraavissa vaaleissa katsoa tarkasti ketä äänestää,jos haluaa lopettaa typerän kansan holhoamisen.Kieltolaki oli ja meni ,vaikutukset tunnetaan lieveilmiöineen.Onneksi jokaisesta puolueesta löytyy sekä puolesta,että vastaan rajoituksia kannattavia /vastustavia edustajia,niin ei ole ainakaan tarvetta vaihtaa aatettaan antaessaan ääntään.

    • Äänestäjä

      "Onkohan eun säännöissä mahdollisuus vaikeuttaa tuontia kieltämällä laivayhtiön
      avun maihin toimittamisessa,kun matkustaja on kuitenkin matkalla mukana."
      Tämä lienee maan tärkein asia kun oikein vaaleilla valittavia ehdokkaita tämän perusteella äänestetään...
      Eli EU ei ole tämän takana, vaan aivan kansalliset lait, asetukset ja soveltamisohjeet. Alkoholitiikka on hyvin pitkälti kansallista, tämä on EUn linja.

      Eli jos haluat vaikuttaa vain tähän, äänestä kansanedustajaksi sellainen joka lupaa alkoholilain muutoksia haluamaasi suuntaan. Itse keksin aika monta muuta tärkeämpääkin asiaa kun valitsen ehdokkaan.

    • peltiku

      Kenelle on mikäkin tärkeää,minun mielestäni moni asia vaatisi selvennystä,ei yksin "alkoholitiikka".Korkein oikeus määräsi tullin palauttamaan tuontiautoista väärin perittyjä veroja,tulli ei noudattanut määräystä.Ministeri laittoi raamatun käskyt lakien edelle jne mikä on sitten kansallista,eun vapaakauppa ja mikä on kenellekkin tärkeää,senhän jokainen päättää itse ja valitsee myös ehdokkaansa.Kuinka ajattelee kainuussa alaraajoistaan halvaantunut pyörätuolipotilas,joka ostaisi pullon viihdykkeekseen ,mutta raha eiriitä alkon ryöstöhintaan,tai kuinka ajattelee suuren lapsiperheen äiti juopon isän mellastuksen ja pahoinpitelyn jälkeen,valittu ehdokas ei varmasti ole sama.Haenkin vuodatuksellani enemmän oikutta eun vapaaseen tavaran liikkuvuuteen kuin siihen onko se moraalisesti oikein.

    • Laivalta marjoja

      Tallinna laivoilla on aika hyvät viinivalikoimat. Esimerkiksi Viking Linen samppanjat on koonnut Essi Avellan. Kannattaa poimia jo laivalta talteen parhaat palat, jos hinnat ovat kohdallaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe