Mikä mun rakkoa oikeen vaivaa?

10+13

Heips. Olen 18-vuotias tyttö ja mun virtsarakko alko oireilla ihan oudosti tämän vuoden keväällä. Alko tulee sellasta tiheä virtsaisuutta ja sit tuntu et virtsaputki tiputti koko ajan virtsaa silleen tip.. tip.. tip pieninä tippoina. Tosin saattoi se olla jotain vettäkin vaan mitä sieltä tiputti, sillä ei mun alushousut oo koskaan haissu pissalle ja mun mielestä sellasen kitkerän pissan haistais kyl selvästi...

Aattelin sit et se liittyy johonkin vilustumiseen. Oli kuitenkin vielä kevät talvi ja en kulkenu niin lämpimissä vaatteissa, mulla oli vaan legginsit. Muutamii päiviä noiden oireiden alkamisesta palellutin mun polvet, ajattelin tietysti et nyt virtsatulehdus on sit iskeny et oon vilustunu alapuolelta ja testit otettiin mut mitään tulehdusta ei löytyny. Ihmettelinkin sitä kun ei ees tulehdukselle tyypillistä kipua ollu, mitä kyllä joskus on ollu jos mulla on ollu virtsatulehdus ja se kipu virtsatessa kai sen tyypillinen oire on... Sit aloin huolestuu et mikä mulla oikein on kun niistä testeistäkään ei selvinny mitään!

Oon kärsiny pitkään jo henkisestä pahasta olosta, mm. ahdistuksesta. ja mulla on myös ärtyneen suolen oireyhtymä. Joskus olen lukenut et ärtynyt suoli vois vaikuttaa jotenkin rakonkin seutuun, mut tiedä pitääks se sit paikkaansa.

Niin sit kun se rakko oli "häiriintyny" tuntu et mua pissattaa koko ajan ja jatkuvasti ois saanu olla käymässä pissillä. Sit tajusin et mun keho ei toimi enää normaalisti tänkään asian suhteen, enkä mä voi luonollisesti luottaa siihen, joten mun oli alettava aikatauluttamaan vessassa käyntejä... Kävin aamupissalla ja iltapissalla. Eikä silti sitä virtsaa oo tullu aina kauheesti vaikka normaalisti oon juonukkin väleissä jne. ja väliä on siis todellakin ollu useamman tunnin verran. Jostain lääkäri nettisivulta luin et vessassa pitäis käydä useamminkin kuin vaan pari kertaa päivässä, mut emmä viiti kun ei mulla virtsaakaan erity enemmän, et ei kai ne niiden lausunnot aina niin oikeessa oo vaan homma on yksilöllistä. Ja jos mä tyhjennän rakkoa liian usein, niin sinne alkaa sattumaan tai ehkä kyllä enemmän se kipu tuntuu tuossa virtsaputkessa..

Et ihan hyvin menee kun sitä rakkoa ei tyhjennä liian usein ja sen tyhjentää säänöllisin väliajoin. Sit joskus masturbointi saattaa myös vaikuttaa alapään seutuun, kun silleen hinkkaa tuota alapäätä niin ärsyttääkö sekin jotenkin virtsaputken seutua... kiva kun ei saa ees seksuaalisista asioista nauttia rauhassa. Enkä tosiaan tee sitä liian usein tai muutenkaan, joten ei voi siitä johtua tämä vaiva!

Sit mulla on sellasia ihan ihme kuivia oireita. Eli mun virtsaputki saattaa joskus supistella vähän itsestään. Mut pidätyskyky onneksi säilyy kuitenkin normaalisti, kun en oo lupaa antanu virtsata kuin vaan sillon kun tietysti pöntölle meen.

Vaiva saattaa pahentua jos mulla on oikein paljon ahdistusta ja tuo rakko ei myöskään yhtään kylmästä tykkää, oireet pahenee sillon kans. Joten yritän pitää paikat lämpiminä ja housut jalassa.

Asiallisia vastauksia kiitos!

1

229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 20+17

      Niin ja sit piti kysyy et pelottaa et se mun rakko on kutistunu vaikka käynkin 2 kertaa vaan päivässä pissalla ja pidemmällä aika välillä, mutta koskaan ei enää niin kauhean voimakkaita ja pitkiä pissoja tuu mitä ennen, niin mitäs sit jos se on kutistunu??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4613
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe