Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Missä vietät iankaikkisuutesi?

Miten valitset?

Koska meidät ihmiset on luotu Jumalan kuvaksi me olemme iankaikkisuusolentoja niin kuin Jumalakin. Jos ihminen ei usko Jeesukseen ja hyväksy Jeesuksen sovituskuolemaa niin ihmisen on maksettava hinta synneistään. Synnin palkka on kuolema eli ero Jumalasta. Siinä kohtalossa johon joudut sillä sekunnilla kun kuolet, tulet myös iankaikkisuutesi tuomiopäivän jälkeen viettämään. Taivas tai hel-vetti (tuonela) ovat paikat johon ihmisen sielu nyt joutuu.

Osa demoneista, langenneista enkeleistä on tuonelassa.

Juud.1:6 "Ja niitä enkeleitä, jotka eivät pitäneet kiinni korkeasta asemastaan vaan hylkäsivät omat asuinsijansa, hän pitää pimeydessä ikuisissa kahleissa suurta tuomion päivää varten."

Jumalattomat joutuvat samaan paikkaan. Tulen ja demonien kidutettavaksi.

2Piet.2:17 "Heille on varattuna synkin pimeys."

Job.18:13-14 "Hänen ruumiinsa jäseniä kalvaa, hänen jäseniänsä kalvaa kuoleman esikoinen. Hänet temmataan pois majastansa, turvastansa; hänet pannaan astumaan kauhujen kuninkaan tykö."

Sillä sekunnilla kun ihminen kuolee iankaikkisuus kohtalo on astunut voimaan.

Luuk.16:22-31 "Sitten köyhä kuoli, ja enkelit veivät hänet Abrahamin huomaan. Rikaskin kuoli, ja hänet haudattiin. Kun hän tuonelan tuskissa kohotti katseensa, hän näki kaukana Abrahamin ja Lasaruksen hänen rintaansa vasten. Silloin hän huusi: 'Isä Abraham, armahda minua! Lähetä Lasarus tänne, että hän kastaisi sormenpäänsä veteen ja vilvoittaisi kieltäni. Näissä liekeissä on kauhea olla.' Mutta Abraham sanoi: 'Muista, poikani, että sinä sait eläessäsi hyvän osan, Lasarus huonon. Nyt hän saa täällä vaivoihinsa lohdun, mutta sinä saat kärsiä tuskaa. Sitä paitsi meidän välillämme on syvä, ylipääsemätön kuilu, niin ettei täältä kukaan voi tulla teidän luoksenne, vaikka tahtoisikin, eikä sieltä pääse kukaan kuilun yli meidän puolellemme.' Rikas mies sanoi: 'Isä, minä pyydän, lähetä hänet sitten vanhempieni taloon. Minulla on viisi veljeä -- hänen pitäisi varoittaa heitä, etteivät hekin joutuisi tähän kärsimyksen paikkaan.' Abraham vastasi: 'Heillä on Mooses ja profeetat. Kuulkoot heitä.' 'Ei, isä Abraham', mies sanoi, 'mutta jos joku kuolleiden joukosta menisi heidän luokseen, he kääntyisivät.' Mutta Abraham sanoi: 'Jos he eivät kuuntele Moosesta ja profeettoja, ei heitä saada uskomaan, vaikka joku nousisi kuolleista.'"

Apokryfikirjoihin kuuluva Pietarin ilmestys kertoo kaikkein selviten siitä kamalasta iankaikkisuudesta jonka jumalattomat saavat osakseen.

Pietarin ilmestys
"Mutta väärät, synnintekijät ja tekopyhät saavat seisoa sen pimeyden syvyyksissä, joka ei katoa, ja heidän rangaistuksensa on tuli, ja enkelit tuovat eteenpäin heidän syntejään, ja valmistavat heitä sitä paikkaa varten, jossa heitä tullaan rankaisemaan ikuisesti, jokaista rikkomustensa mukaan. Jumalan enkeli Uriel tuo esiin niiden synnintekijöiden sielut, jotka menehtyivät vedenpaisumuksessa, ja kaikkien, jotka kulkivat kaikissa patsaissa, jokaisessa sulatetussa kuvassa, jokaisessa rakkaassa esineessä ja kuvissa, ja niiden sielut, jotka kulkivat kaikilla kukkuloilla ja kivissä ja tienvarsilla, joita ihmiset kutsuivat jumaliksi, heidät poltetaan heidän kanssaan ikuisessa tulessa, ja sen jälkeen, kun kaikki heistä ja heidän paikoistaan on tuhottu, heitä rangaistaan ikuisesti."

"Sitten miehet ja naiset tulevat heille valmistettuun paikkaan. Heidän kielistään, joilla he ovat pilkanneet vanhurskauden tietä, heidät ripustetaan roikkumaan. Heidän alleen on levitetty sammumaton tuli, jota he eivät pakene. Katso, toinen paikka! Siellä on kuoppa, suuri ja täynnä ... ! Siinä ovat ne, jotka ovat kieltäneet vanhurskauden, ja rangaistuksen enkelit rankaisevat heitä ja siellä he sytyttävät heidän ylleen heidän kidutuksensa tulen. Ja taas, katso, naisia! Heidät ripustetaan niskastaan ja hiuksistaan, heitä heitetään tuohon kuoppaan. Nämä ovat niitä, jotka palmikoivat hiuksiaan, ei tehdäkseen niitä kauniiksi, vaan kääntyäkseen haureuteen, että he saisivat miesten sielut ansaan ja kadotukseen. Ja ne miehet, jotka makasivat heidän kanssaan haureudessa, ripustetaan kupeistaan tuohon tulen paikkaan, ja he sanovat toisilleen: ’Me emme tienneet, että tulisimme ikuiseen rangaistukseen."

"Ja siellä oli myös toisia, naisia, ripustettuina hiuksistaan tuon mudan ylle, joka kiehui, ja nämä olivat niitä, jotka kaunistivat itsensä aviorikosta varten. Ja ne miehet, jotka olivat yhtyneet heidän kanssaan aviorikoksen saastutuksessa, roikkuivat jaloistaan, ja heidän päänsä oli piilossa tuossa mudassa ja he sanoivat: "Me emme uskoneet, että tulisimme tähän paikkaan." Ja minä näin murhaajat ja ne, jotka olivat yksimielisiä heidän kanssaan, heitettyinä ankaraan paikkaan, täynnä pahoja, matelevia olentoja, ja noiden petojen lyöminä, ja niin kääntyillen tuossa kidutuksessa. Ja heidän ylleen oli asetettu matoja, kuin pimeyden pilvet."

11

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ----

      Hyvin rikas mielikuvitus on ollut sadistilla joka nuo kidutuskeinot keksi.
      Voitko ihan oikeasti kuvitella että Jumala sallisi tuollaista kohtaloa luoduilleen.Jos sattuu erehtymään Jumalan luoman vietin tyydyttämiseen, saa osakseen ikuisen kidutuksen :D
      Alottajalla on varmaan ollut mukavai väristyksiä kuvitellessaan mihin nuo muut joutuvat, hän itse sen sijaan lilluu ikuisessa autuudessa.

      • lisäys.

        Kyllä minutkin "ikuisuudessani" madot syö, onneksi en tiedä siitä mitään kun olen kuollut. Tuonpuoleisesta ei tiedä varmuudella kukaan.
        Jumala on varmaankin, mutta me ei hänen suuruuttaan tajuta, ei hän alentuisi noin pikkumaisiin keinoihin.


      • OttoPetteri

        Eihän tässä ole kysymys mielikuvituksesta. Tässä on kyse vallankäytöstä.
        Eli jos et tee kuten lahko määrää, niin lahkon jumala hakkaa, polttaa, silpoo jne.
        Ihmisiä pelotellaan erilaisilla rangaistuksilla, jotta he tottelisivat noita eri "oppeja", joita uskonnolliset yhdistykset, seurakunnat ja lahkot julistavat.

        Jumalan armosta tai anteeksiannosta sekä lähimmäisenrakkaudesta ei ole vihjettäkään kun lahkolainen oikein alkaa saarnaamaan kadotuksesta ja helvetin kiirastulesta. Joista "pelastuu" kunhan vain tottelee kirkkokunnan määräyksiä.

        Minulla asiat ovat hyvin tässä suhteessa, koska en kuulu yhteenkään uskonnolliseen yhdistykseen, joten minun ei tarvitse pelätä mitään tuollaista. Kuolen, poltetaan - ja siinä se sitten oli.

        Ero kirkosta ja seurakunnasta ja elä pelottomasti ja onnellisena omaa elämää ihan itse.


    • ........

      Raamatussa ei sanota että ihmiset ovat demonien kidutettavina kun heräävät tuomiolle ja joutuvat kadotukseen.
      Demonit riivaavat maanpäällisessä elämässä, ja Jeesus voi vapahtaa.
      Maallista ajattelua tuo fyysinen kidutus.
      Henkinen kärsimys on pahempaa.
      Kun uskovaiset tekisivät ensin parannuksen omasta pilkastaan.
      Kadotus todella on olemassa, ja selvä Raamatun sana vuohista ja lampaista.

    • sokeaonusko

      Maailmassa on yli 100 000 eri uskontoa. Todennäköisyys että olet valinnut sen oikean millä pelastut on aika pieni... tai että mitään jumalaa edes on :)

      • popopop

        Minkä olen asioista saanut selville, joka ikinen uskonsuunta on mielestään ainoa oikea.
        Jumala, millainen sitten onkaan, ei tekisi asioita noin vaikeaselkoisiksi, kyllä joku karismaattinen johtaja, siis ihminen, on luonut erilaiset opit omassa pienessä päässään.


      • OttoPetteri
        popopop kirjoitti:

        Minkä olen asioista saanut selville, joka ikinen uskonsuunta on mielestään ainoa oikea.
        Jumala, millainen sitten onkaan, ei tekisi asioita noin vaikeaselkoisiksi, kyllä joku karismaattinen johtaja, siis ihminen, on luonut erilaiset opit omassa pienessä päässään.

        Aivan oikein!
        Eri lahkot ovat laatineet erilaisia oppeja ja vetoavat Jumalaansa, että ihmiset noudattavat juuri "meidän lahkon" määräyksiä. Lahkot pelottelevat jollain abstraktisella helvetillä jos ei tee kuten käsketään.
        Väitän edelleenkin, että Jumala ei kyttää jostain pilven reunalta syökö joku sianlihaan tai käyttää kondomia tai rakastelee yhden illan suhteessa. Kaikki tuollaiset ovat ihan pelkästään lahkojen ja kirkkokuntien keksimiä sääntöjä, jotta ihmiset olisivat tottelevaisia ja nöyriä.


    • thrsjdsd

      Eikö ihmisellä ole koko elämä aika kääntyä uskomaan Jumalaan ja Jeesukseen? Eli peli ei ole menetetty jos kääntyä ehtii?

      • hienoaseonjoopajoo

        Näin se moraaliton raamattu opettaa. Lapsia murhannut pedofiilikin pääsee taivaaseen jos uskoo jeesukseen.


    • Keinonen666

      "Jumala" on kyllä aika tyranni. Pienimmästäkin rikkomuksesta laittaa ikuisuudeksi kidutuskammioon, jonka kidutusmenetelmät ovat äärettömän julmia. Jumala on vain isojen herrojen keksimä satuolento jolla peloteltaisiin vähäosaisempia.

    • Tosi järjetönträ höpinää tämä aloitus.. jonka luonnollisesti on kirjoittanut joku ihmisparka joka pelkää mörköjä ja helvetin ikuista piinaa .. Huom. nyt on niin että kumpaakaan ei tarvitse pelätä, niitä kun ei ole olemassakaan.

      Joten aloittaja voi rauhoittua ja kertoa lapsilleenkin että "isi erehtyi kun uhkaili heitä ja muitakin ihmisiä "luotujaan ikuisesti piinaavalla jumalla" jos eivät ole kilttejä".. niin ja voi samalla sanoa että niitä mörköjäkään ei ole olemassa.. kuin saduissa tietenkin, mutta sadut satuina ja harhaopitr harhaoppeina.

      alex

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      22
      1782
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1654
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1470
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1404
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1328
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe