Autopiste Oy, Helsinki- epärehellistä kauppaa

Pettynyt

Eli ostin auton ko. liikkeestä elokuussa. Auto oli ollut myynnissä liikkeessä usean kuukauden ajan. Tämä herätti hiukan epäilystä siitä, että onko kaikki ok. No, tätä kysäsin myyjältä ja se sanoi, että ko. autoon on tarjottu vaihdokkeja, mutta ihmiset olivat hinnoitelleen vaihdokkien hinnat liian koviksi.

Auton ostopäivänä oli noin 14 astetta lämmintä ja kävin autoa koeajamassa. Kaikki tuntui toimivan ihan hyvin. Seuraavana päivänä lämpötila oli 20 asteen tuntumassa ja tuolloin huomasin, ettei ilmastointi lähde toimimaan. Liikkeeseen kyselyä asiasta ja siellä ihmeteltiin miten tämä on mahdollista. Tätä itsekin ihmettelin. Sovittiin niin, että käytän auton ilmastointilaitteen huollossa. Käytin auton huollossa ja siellä jouduttiin lisäämään ilmastointiainetta reilusti järjestelmään. Hiukan tuli epäilystä ilmastoinnin vuodosta. Ilmastointi lähti toimimaan, mutta tätä iloa kesti vain päivän. Taas lakkasi toimimasta.

Liikkeeseen uudestaan yhteyttä ja ihmettelemään. Käytin autoa ilmastointien korjaamiseen erikoistuneessa liikkeesä, jossa huomattiin vuoto letkussa (lohkolämmittimen johto oli ajan saatossa hinkannut letkun poikki). Tässä vaiheessa soitto myyjäliikkeeseen, jossa sanottiin, että katsotaan korvauksia sitten, kun on tullut hinta-arvio korjauksesta.

Hinta-arvio tuli ja se oli hiukan alle 500€. Soittoa auton myyneen liikkeen pomolle ja hänelle kerroin tuon arvion. Pomo sanoi voivansa korvata letkun (hinta 150-180€). Sanoin, että mielestäni vähintään puolet kuuluisi korvata, mutta tähän vastattiin kieltävästi. Siinä sitten itellä alkoi hiukan kiehua ja sanoin, että aika lailla pänniin, kun ei tulle enempää vastaan. Tässä vaiheessa autoliikkeen pomo lopetti puhelun, eikä enää puheluihin vastannut.

Yritin muutaman päivän tälle pomolle soitella, mutta ei vastannut, niinpä soitin auton myyneelle myyjälle "liikkeeseen". Tämä laittoi sittopyynnön pomolle. Soittopyyntöön ei vastattu.

Liikkestä ei tosiaan kuulunut mitään ja niinpä ajattelin hankkia letkun muualta. no, semmoinen löytyi AVK:lta ja tämän autoon vaihdoin ja kappas, taas ilmastointi toimi. Tätä iloa kesti kaksi päivää. Enää ei vuotoja. Eli ilmastointi ei toimi vieläkään. Onneksi näillä keleillä ilmastointia ei tarvitse.

Ja nyt syksyllä laitoin auton lämmitykseen ja aloin ihmetellä, että miksi sulakkeet pamahti kotona. Syyksi paljastui lohkolämmittimen vastuksen oikosulussa oleminen. Uusi maksoi 145€. Takaovet vuoto vettä sisälle (tämä toisaalta tyyppivika). Tämä korjattu. Niin ja semmoisenkin huomasin vasta auton ostettua (myöskin seuraavana päivänä), ettei hehkunvalo pala. Tämä asia on nyt selvittelyn alla ( ei siis liikkeen kanssa; ei kuulemma heidan asiansa). Hehku on kuitenkin saatava toimimaan ennen talvea.

Kuluttaja asiamieheen otettu yhteyttä ja sieltä sanottiin, että kun kyseessä on vanha ja halpa auto (2004 ja hiukan yli 6000€), niin vaikea on mitään korvauksia saada.

Mielestäni kyseinen "autokauppa" toimi väärin ja loppujen lopuksi syy sille, että tämä ko. auto seisoi siellä monta kuukautta oli edellä mainitut asiat. Ja tuosta ilmastoinnin toimimattomuudesta vielä. Myyjäliike ei mua tiennyt tästä mitään. Tätä on nyt jälkikäteen hiukan vaikea uskoa ( kesällä oli kuitenkin monta lämmintä päivää ja tuolloin tuon ilmastoinnin toimimattomuuden huomaa heti).

Itse aion välttää jatkossa kauppaa tuollaisissa jobbari paikoissa. Perävalotakuu ja silä selvä. Jos kuitenkin joku meinaa ostaa auton ko. liikkeestä, niin tarkasta autosta kaikki mahdollinen, sillä jälkikäteen mitään korvauksia on lähes mahdoton saada. Eli parasta olisi, kun auton veisi koeajossa johonkin ammattilaiselle tarkastettavaksi. Itse en vienyt ja se tuntuu lompakossa...

34

7170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihme paviaani???

      Olipas siinä, itkua ja parkua ja autoliikkeeltäkin (jopa kuluttajaneuvojan suosituksia enemmän) vastaantuloa kunnostuksiin ja silti, silti sinä itkupilli visertelet ja syytät autoliikettä epärehelliseksi!?!?!

      Itsekin sanoit:

      "Kuluttaja asiamieheen otettu yhteyttä ja sieltä sanottiin, että kun kyseessä on vanha ja halpa auto (2004 ja hiukan yli 6000€), niin vaikea on mitään korvauksia saada."

      Eli VIRHEVASTUULAIN mukaan sinulle ei olisi tarvinnut korvata euroakaan ja silti tämä asiansa hoitamaan pyrkivä autoliike (jopa yli kuluttajaneuvojan tiedoksiannon) oli tarjoutunut vähän vastaan tulemaan.

      Mutta ei. Sinä se vaan itket ja pillität.
      Mene itseesi. Mene itseesi pää edellä takakautta ja syvälle, äläkä löydä sieltä ulos. Kiitos.

      • Mielestään

        Aivan, ihmetellä pitää tuota aloituksen parkua ja solvaamista...

        "epärehellistä kauppaa"

        "Kaikki tuntui toimivan ihan hyvin."

        "...soitto myyjäliikkeeseen, jossa sanottiin, että katsotaan korvauksia sitten, kun on tullut hinta-arvio korjauksesta."

        "Hinta-arvio tuli ja se oli hiukan alle 500€. Soittoa auton myyneen liikkeen pomolle ja hänelle kerroin tuon arvion. Pomo sanoi voivansa korvata letkun (hinta 150-180€)."

        "Sanoin, että mielestäni vähintään puolet kuuluisi korvata, mutta tähän vastattiin kieltävästi."

        "Siinä sitten itellä alkoi hiukan kiehua ja sanoin, että aika lailla pänniin, kun ei tulle enempää vastaan. Tässä vaiheessa autoliikkeen pomo lopetti puhelun, eikä enää puheluihin vastannut."

        "Kuluttaja asiamieheen otettu yhteyttä ja sieltä sanottiin, että kun kyseessä on vanha ja halpa auto (2004 ja hiukan yli 6000€), niin vaikea on mitään korvauksia saada."

        "Mielestäni kyseinen "autokauppa" toimi väärin..."

        Toisin sanoen:
        Vanhaan kuluneeseen ja paljon ajettuun autoon tuli käytössä uudesta poikkeavia ominaisuuksia, jopa vioiksi asti. Ostaja omin sanoin "alkoi kiehua". Myyjäliike kuluttajaneuvonnan mielipiteestä "vanha halpa auto, vaikea saada korvausta" huolimatta tarjoutui kunnostuksiin osaa ottamaan. Edelleen ostaja valittaa. (!?!) "Mielestäni sitä, mielestäni tätä... vaikka edelleenkin kuluttajaneuvonnan kanta oli "vanha halpa auto, vaikea saada korvausta".
        Nyt ostaja omasta mielestään on edelleen nimeltä mainiten oikeutettu solvaamaan kyseistä täysin ja ylikin kuluttajalakien mukaan toiminutta autoliikettä. (!?!)

        Minun mielestäni kyseinen ostaja toimi väärin. Edellisestä loppusanat aloittajalle kertauksena:
        "Mene itseesi. Mene itseesi pää edellä takakautta ja syvälle, äläkä löydä sieltä ulos. Kiitos. "


      • kaikelaissijobbareit

        kiitos aloittajalle.. tietääpähän välttää moista puljua.


      • Kaikenlaissiostaji
        kaikelaissijobbareit kirjoitti:

        kiitos aloittajalle.. tietääpähän välttää moista puljua.

        Eli vältät "puljua", joka toimii ENEMMÄN KUIN KULUTTAJALAKI SUOSITTELEE? Ok, valintana aika heikoin perusteltavissa... noin niinku järjellä ajatellen.


    • Ostajan VELVOLLISUUS

      "...niin tarkasta autosta kaikki mahdollinen, sillä jälkikäteen mitään korvauksia on lähes mahdoton saada. Eli parasta olisi, kun auton veisi koeajossa johonkin ammattilaiselle tarkastettavaksi. Itse en vienyt ja se tuntuu lompakossa... "

      No niin. Se kun onkin VIRHEVASTUULAISSAKIN mainittuna, ihan asiakkaan perusvelvoitteena.
      Sinä et velvoitetta täyttänyt ja nyt syy onkin autoliikkeen? Ei, niin se ei (onneksi) lainkaan mukaan ihan mene.

    • Näinkö on

      Jaahas,

      onkos autokauppiaatkin täällä? :D

      • marmoritiskin Make

        Kyllä. Ja onneksi ollaankin, ettei kaikenmaailman pskanjauhannat ja tollojen tyhmyydet mene ihan purematta läpi "totuuksina".


      • jtr

        Kaipa ne autokauppiaatkin näitä höpöhöpö-juttuja lukevat. On se kumma juttu, kun autokauppias pitää oikeuksistaan kiinni ja vaikka noudattaakin voimassa olevia lakeja, silti haukutaan huijariksi. Tässäkin tapauksessa kauppias on korvannut aivan turhaan euroakaan asiakkaalle. Haukut tuli silti! Parempi, kun kukaan ei korvaisi mitään, mikä ei kauppiaalle yksiselitteisesti kuulu, vaan annettaisiin kuluttajariitalautakunnan ratkaista kiistat.


      • autoautoautoliike

        Tottakai autokauppiaitakin on jotka seurailevat keskusteluja milloin milläkin palstalla.
        Tämäkin aloitus kun on selvää autoliikkeen lokaan heittämistä ja ihan syyttä!

        Jos ja kun autoliikkeitä velvoittaa virhevastuulaki ja sitä on tässäkinnoudatettu jopa yli sen periaatteiden, niin on se kumma että pitää rehdisti toimimaan pyrkineen autoliikkeen nimi yrittää kurata!?


    • autoliikkeellinenkin

      Koko tarina on oivallinen esimerkki itkupillistä ja siitä, miten voi rehtiinkin kauppatapaan pyrkivä autoliike joutua syyttään palstoille sorsittavaksi!

      Hänen mielestään sitä ja tätä... lakiin perustuen kuluttajaneuvojakin todennut vaateet epärealistisiksi... autoliike kuitenkin tarjoutunut vastaan tulemaan jonkin verran... lopputulos: Itkupillin mielestä häntä on petetty. Itkupillin mielestä autoliike on huijari ja kuluttajaneuvojakin väärässä ja vain hän ja yksin hän itse on oikeassa.

      No huh, huh...

    • täh

      Siis käsittääkseni tossa tapauksessa ei korvattu mitään tuon puhelun päätyttyä..?!

      • Ostajat on sekoja...

        Aivan. Eikä akunpitäen olisi tarvinnut edes tarjoutua korvaamaan mitään. Nyt kutenkin täysin vapaaehtoisesti GOODWILL-hengessä tarjouduttiin osaa ottamaan:

        "Pomo sanoi voivansa korvata letkun (hinta 150-180€). Sanoin, että mielestäni vähintään puolet kuuluisi korvata, mutta tähän vastattiin kieltävästi. Siinä sitten itellä alkoi hiukan kiehua ja sanoin, että aika lailla pänniin, kun ei tulle enempää vastaan. Tässä vaiheessa autoliikkeen pomo lopetti puhelun, eikä enää puheluihin vastannut."

        Mutta kun täysin vapaaehtoinen kädenojennus ei kelpaa, mitä muuta voi tehdä kuin lopettaa keskustelu epäasiallisia laukovan ja mielenvikaisia korvauksia kyttäävän ja vaativan kanssa?

        Aloittaja itsekin kertoo jäljempänä, että lain mukaan hänelle ei mitään tarvitsekaan korvata:
        "Kuluttaja asiamieheen otettu yhteyttä ja sieltä sanottiin, että kun kyseessä on vanha ja halpa auto (2004 ja hiukan yli 6000€), niin vaikea on mitään korvauksia saada."

        Loppu onkin aloittajan arvailua ja liikkeen mustamaalaamista omilla "päätelmillään" ja "totuuksillaan", jotka siis täyttä arvailua.


    • Itsekin pettynyt

      Noita huijarimyyijä piisaa joka alalla. Autokauppiaat pahimmasta päästä...

    • Itse en

      näe tuossa tapauksessa rehellisyyttä myyjän puolesta. Varmasti on myyjä vakuuttanut auton olevan kunnossa, jotta pääsisi siitä eroon. Ja aika paljon näytti autosssa muutakin vikaa olevan. Eli myytiin aika heikossa hapessa oleva auto autokuumetta potevalle. Ja auton halpuus on suhteelleista. Joillekin tuo 6000€ voi olla iso raha. Voi olla pirun kallista korjata ilmastointia (kokemusta on), selvittää hehkujen toimimattomuutta yms. No, ehkä seuraavalla kerralla kirjoittaja on osto tilanteessa tarkempi.

      Itseänikin saattaisi jälkeen päin ottaa pannuun, jos ostaisin auton ja sitten siinä olisi noinkin olennainen osa (tässä ilmastointi) rikki. Eli talvella ei kannata ilmastoitua autoa ostaa :) Jälkeenpäin myyjä kuitenkin vakuuttaa, että oli kunnossa myydessä. Elikkäs ostajan kannattaa pitää jäitä hatussa, vaikka on kovakin autokuume ja muistaa tarkistaa auton kunnolla ostotilanteessa.

      No tässäkin tapauksessa selvitään rahalla ja kukaan ei kuollut...

      • vanha.auto.on.vanha

        Tuon hintainen ja ikäinen auto pitää tarkastaa läpikotaisin. Lisäksi on oletettavaa että tuollaisiin autoihin tulee vikoja ja kulutusosia (kalliitakin) joutuu vaihtamaan.
        Ei se autoliike pysty taikomaan vanhasta paskasta uutta autoa. Kun vanhan ostaa niin vanhan saa. Hinnastakin sen näkee.


    • Ccccmc

      Paska liike aion viedä koko puljun oikeuteen.

    • Jjjjjoo

      Välttäkää kyseistä liikettä!!!! Myy valmiiksi rikkoontuneita autoja, vaikka kuinka väitetään, että "mitään autojahan emme rikkinäisinä myy vaikka vanhoja olisi". Myyjä Salminen yrittää kusettaa kaikessa minkä ehtii!

      Ja vielä tuohon aloittajan viestiin; Vaikka vanha auto olisikin, mutta jos myyty ilmastoinnilla, niin silloin ilmastointi siinä pitää olla varsinkin jos ostaja tämän huomaa jo 14 päivän sisällä ostosta on hänellä vaikka oikeus palauttaa auto.

      • Jotainrajaasentään

        Sen verran täytyy hourupäille komentoida, että mitään 14 päivän palautusoikeuksia ei ole olemassa, muutakuin etäkaupassa. Kivijalkaliikeistä ostettaessa liikeillä ei ole mitään lain velvoitetta ottaa tuotetta takaisin edes niissä "akkain rättikaupoissa".


      • palautuszalandoon

        Milloin tällainen disinformaation jakaminen loppuu?

        "Ja vielä tuohon aloittajan viestiin; Vaikka vanha auto olisikin, mutta jos myyty ilmastoinnilla, niin silloin ilmastointi siinä pitää olla varsinkin jos ostaja tämän huomaa jo 14 päivän sisällä ostosta on hänellä vaikka oikeus palauttaa auto. "

        Kuten yllä jo todettu, mitään 14vrk palautusoikeuksia ei ole käytetyn auton kaupassa olemassakaan.
        Toisekseen oli auto sitten uudehko tai ikäloppu, sen myyjä tottakai saa myynti-ilmoitukseen ruksittaa kaikki sen varusteet jotka autosta löytyy. Toki tarkka myyjä testaa varusteet ja niiden toimivuuden, mutta esimerkin ilmastointi voi totta tosiaan toimia testauksessa ja alkaa vuotaa seuraavana päivänä tai kompressori pamahtaa jumiin seuraavassa käynnistyksessä. Asiakkaalta edellytetään varusteiden ja auton muun toimivuuden testaaminen ennen ostopäätöstä.
        Uudehkoon autoon melko suurella varmuudella jokainen autoliike ottaisi osaa, jos ilmastointi ei toimi. Uudehko auto on 0-5-vuotias, 0-99999km ajettu, noin karkeasti.
        Vanhan auton ilmastoinnin toimivuus on ihan herran hallussa. Esimerkin 10-vuotiaan, luoja tietää miten paljon ajetun auton ilmastoinnin korjaaminen kuuluu yksin auton omistajalle, ei missään nimessä myyjäliikkeen osanottoa edellytä mikään laki.
        Aloittajahan kertoo itsekin, miten lain mukaan asia menee. Ei edes virhevastuu kata tuollaista.

        "Kuluttaja asiamieheen otettu yhteyttä ja sieltä sanottiin, että kun kyseessä on vanha ja halpa auto (2004 ja hiukan yli 6000€), niin vaikea on mitään korvauksia saada."

        Aloittaja jatkaa:
        "Siinä sitten itellä alkoi hiukan kiehua ja sanoin, että aika lailla pänniin, kun ei tulle enempää vastaan. Tässä vaiheessa autoliikkeen pomo lopetti puhelun, eikä enää puheluihin vastannut. "

        Niin siinä voi käydä, kun ei osaa edes puhelimessa asiallisesti käyttäytyä.


      • samiakkia

        "Myyjä Salminen yrittää kusettaa kaikessa minkä ehtii! "

        Kyseisessä autoliikkeessä ei myyjänä ketään Salmisia ole. Ettet nyt vaan ole ottanut kultaisia suihkuja jossain muualla, ehkäpä kotioloissa itseltäsi?


    • puhelimessaärisee

      Jobbariliikkeet on persiistä.

    • AASEIHIN_Kyllästynyt

      "Auto oli ollut myynnissä liikkeessä usean kuukauden ajan. Tämä herätti hiukan epäilystä siitä, että onko kaikki ok."

      MIKSI? Mitähän vttua teidän ihmettelijöitten päissä oikein liikkuu kusen seassa?

      "...ilmastointi lähde toimimaan. Liikkeeseen kyselyä asiasta ja siellä ihmeteltiin miten tämä on mahdollista. Tätä itsekin ihmettelin. ...uudestaan yhteyttä ja ihmettelemään. ...huomattiin vuoto letkussa. ...sanoi voivansa korvata letkun (hinta 150-180€). ...itellä alkoi hiukan kiehua ja sanoin, että aika lailla pänniin, kun ei tulle enempää vastaan. Tässä vaiheessa autoliikkeen pomo lopetti puhelun, eikä enää puheluihin vastannut."

      Sen pituinen se. Sitä se liika ihmettely ja asialliseen kädenojennukseen kiehuminen teettää.

      "Kuluttaja asiamieheen otettu yhteyttä ja sieltä sanottiin, että kun kyseessä on vanha ja halpa auto (2004 ja hiukan yli 6000€), niin vaikea on mitään korvauksia saada."

      No niin, onhan niitä täyspäisiäkin kuluttajaoikeusneuvojia.

    • Vihdin_koira

      Joo enpä kyllä tämän ketjun ja tuon muron ketjun perusteella ostaisi tuolta autoa. Jos nämä jutut ovat tosia eli on väärät moottorit, oikosulkuja tai vuotoja letkussa, niin eikö ne tarkasta noita myytäviä autojaan ollenkaan? Ja miksi joku täällä niin agressiivisesti puolustaa täällä tuommoista tavaraa myyvää liikettä? "päissä oikein liikkuu kusen seassa? "

      • koira_koppiin

        "miksi joku täällä niin agressiivisesti puolustaa"

        Siksi, että aloitushan on hassunkurinen haukku-itku-oksennus, kun kuluttajaneuvonnankin mukaan asia on näin:

        "Kuluttaja asiamieheen otettu yhteyttä ja sieltä sanottiin, että kun kyseessä on vanha ja halpa auto (2004 ja hiukan yli 6000€), niin vaikea on mitään korvauksia saada."

        No niin, onhan niitä täyspäisiäkin kuluttajaoikeusneuvojia.


      • koira

        Oli kuluttajaneuvonnan mukaan asia miten vaan, eikö kannattaisi ostaa autoa mieluummiin liikkeeltä joka oikeasti tarkistaa että autossa ei ole väärää moottoria, oikosulkuja lohkolämmittimessä tai letkuja poikki ennen kuin myy sen eteenpäin? Ostajan on hankala ruveta käymään kaikkea tuota läpi ostohetkellä mutta asiansa osaava autoliike hoitaisi nuo perustarkistukset jo ennen kuin pistää auton myyntiin.


    • Anonyymi

      Kirjoitan itsekin myös tänne vaikka monta vuotta keskustelusta. Kuten edellisissä viesteissä myös mainittiin tästä liikkeestä ÄLKÄÄ OSTAKO AUTOA TÄÄLTÄ!!! Äsken kävin katsomassa pari autoa ja heti kun myyjä huomasi että ymmärrän enemmän autoista ja että käyn tarkistuttamassa auton (isä autokorjaaja) niin huomas heti myyjän käytöksestä ettei halunnut antaa autoa koeajoon. Ja yhdessä autossa oli surkeat huollot tehty ja oli täysin ruosteessa ja paljon muita piileviä vikoja. Pyysin tarjousta, koska auto tarvitsisi ison rempan mutta lähetti heti etsimään muualta autoa.
      Lyhyesti: SURKEAT AUTOT JA SURKEA PALVELU

    • Anonyymi

      Taas joku persaukinen luullut, että saa muutamalla tonnilla uudenveroisen auton.

      • Anonyymi

        Taas jobbari luullut, että joku haluaa ostaa kasan paskaa tuhansilla euroilla.


    • Anonyymi

      Olivat luvanneet ostaa autoni hintaan x. Kun otin yhteyttä kysyen, että mikä päivä hakevat, niin totesivat, ettei siihen hintaan pysty ostamaan mitä olivat luvanneet ja mistä olimme sopineet. Liriin jouduin kun olin tämän sovitun hinnan perusteella varannut uuden auton. Todella töykeää vielä yhteydenpito. En todellakaan suosittele kaupankäyntiä heidän kanssaan!

    • Anonyymi

      Osta uusi auto jos haluat että siinä ei ole vikoja tai että viat korjataan takuuseen

      Ihme märinää jonkun vanhan romun takia.

    • Anonyymi

      Miksi tällä palstalla ei voi kirjoittaa omalla nimellään haukkuja liikkeistä???

    • Anonyymi

      On tosiaan sen verran röyhkeä firma kyseessä, että kiertäkää nyt hyvät ihmiset suosiolla se kaukaa! Ihmettelen, miten se pulju voi olla ylipäätään pystyssä tuollaisella asiakaspalvelun tasolla?

    • Kyllä kaupan osapuolien on kaikki lupaukset on pidettävä, tai myyjällä on
      ainakin perusteltu oikeus luottaa tähän.
      Tapana on pyytää pieni käsiraha vakuudeksi, että ostaja noutaa ja maksaa
      sovittuun päivään mennessä, mutta nämä sankarit viittaavat asialle
      arvatenkin kinnasta!
      Silloin pitäisi hälytyskellojen soida!
      Näille, jotka toimivat toisin, heille ei oikeastaan voi mitään, koska asiaa ei
      juurikaan kulujen vuoksi kannata viedä pidemmälle.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe