Ääänestystulokset

Huijaus?

Missä äänestystulokset, on se nyt merkillistä ja käsittämätöntä ettei niitä ole julkistettu. Onko se edes laillista olla julkistamatta ? Maksullinen äänestys jonka lopputuloksen joku mä oon joka paikassa Pimiä kertoo, no huh huh. Vähintään annettu äänimäärä ja jakautuminen kilpailijoiden kesken on kerrottava. Maksusta on saatava rehellinen vastine, kylläpä on epäilyttävää touhua. Tämä saattaa jopa täyttää lievän petoksen tunnusmerkit.

10

125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Salaliittojen histor

      Kyllä, maikkari on ollut salaliitossa jo vuoden 2003 idolseissa. Olen käyttänyt jo 10 vuotta paljastaakseni karmivan salaliiton ja laittomuuden. En ole ehtiny käydä töissä, syödä tai kouluttautua, vaan olen miettinyt kaiket ajat tätä hirveetä salaliittoa. Salalittoja jo vuodesta 2003!

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/743382

      "Olen päättänyt kertoa tiettyjä tapahtumia idols finaaleista ja siitä kuinka suomen kansaa huijattiin äänestyksissä. En voi kertoa kaikkea kovin tarkasti koska voin jo tämänkin tekstin takia tulla tunnistetuksi ja saada potkut tai kenties haasteen oikeuteen. Työskentelin Idols finaalien ajan taustaryhmässä jonka vastuulla oli melkein kaikki tekninen toteutus.

      Viimeinen Idols finaali oli HUIJAUSTA!

      Viimeisen Idols finaalin tulosta manipuloitiin välillisesti ja en epäile hetkeäkään etteikö ollut olemassa myös suunnitelmaa suorasta tulosten manipuloinnista jos sitä olisi tarvittu.

      Koko Idols ohjelman tarkoitus alunperin oli hankkia uusi NUORI tähti Suomen ja pohjoismaiden markkinoille. Tämä tarkoittaa siis levy-markkinoita, musiikkivideoita sekä radiosoittoa NUORTEN kanavilla kuten NRJ. On sanomattakin selvää että rokki/iskelmä puolelle lokeroituva Jani Wickholm ei tulisi menestymään edellä mainitussa segmentissä. Näin ollen oli tuottajien ja levy-yhtiön (BMG) kannalta erittäin valitettavaa että iskelmää rakastava vanhempi väki kiinnostui myös Idols-ohjelmasta ja loppukilpailuissa jatkuvasti äänesti hieman vanhempaa ja suomeksi laulavaa Jania. Valitettavasti tämä kohderyhmä oli vain täysin väärä levy-yhtiön näkökulmasta katsottuna ja koska he olivat lupautuneet sijoittamaan suuria summia rahaa voittajan markkinointiin oli levy-yhtiö vaarassa saada niskaansa huomattavia taloudellisia tappioita uuden nuoriso-idolin sijaan. Tämän tajutessaan on ilmeisesti tehty salaisessa kokouksessa levy-yhtiön ja tuotanto-yhtiön kesken sopimus että joko Antti Tuiskun tai Hanna Pakarisen on voitettava koska ainostaan heillä on mahdollisuuksia menestyä nuorille tarkoiteuilla markkinoilla kuten esim MTV (music television). Nyt asiaa hieman jälkikäteen tutkittuamme olemme huomanneet että todennäköisesti tuomareita painostettiin vaikuttamaan asiaan levy-yhtiön etujen mukaisesti. Tämä näkyi niin että Jani ei saanut yleensä yhtä hyviä arvosteluja kuin kilpakumppaninsa ja jos hänen esiintymisestään ei löytynyt vakuuttavaa moittimista niin puututtiin mm. ulkonäöllisiin seikkoihin kuten esim legendaarinen "käsi taskussa". Kertaakaan ei myöskään Janille sanottu hänen jo olevan Idoli kuten kahdelle muulle loppufinalistille. Myös erittäin luotettavasta lähteestä (levy-yhtiöstä) on vihjattu että Antti Tuiskua olisi hänen tippumisensa jälkeen painostettu levytys-sopimuksen menettämisen uhalla "testamenttaamaan" äänensä Hanna Pakariselle vaikka heillä oli sopimus kilpailijoiden kesken olla kommentoimatta omia suosikkejaan. Viimeinen konkreettinen todiste ja seikka mikä sai minut ja monen muun taustaryhmän jäsenen epäilemään ja tutkimaan asiaa oli tapahtuma viimeisessä puhelin äänestyksessä jota olimme toteuttamassa ja valvomassa tekniikan osalta.

      Nimittäin Hanna Pakarinen sai 15 minuutin sisällä yhteensä 200000 ääntä vain 5:stä eri liittymästä lähetettynä (tämä on mahdollista tietokoneohjelmaa apuna käyttäen). Se tekee 40000 viestiä per liittymä!

      Jokainen näistä liittymistä oli salainen ja numerot olivat hyvin samankaltaisia. Suhteita käyttämällä olemme saaneet tietää että liittymät olivat avattu vain 3 päivää ennen viimeistä finaalia. Liittymien avaajan henkilöllisyyttä emme ole saaneet tietoomme mutta monien tutkimukset ymmärrettävistä syistä ovat kääntyneet levy-yhtiön sekä tuotanto-yhtiön suuntaan koska kenelläkään muulla taholla ei olisi ollut intressejä sijoittaa tälläistä summaa oman suosikkinsa tukemiseen paitsi levy-yhtiöllä joka olisi ollut vaarassa menettää tuon summaan kymmenkertaisena jos Jani Wickholm olisi voittanut sekä lisäksi yhteinen sopimus tuotanto-yhtiön kanssa takasi sen että osa noihin ääniin sijoitetuista varoista tulisi kiertotietä takaisin yhtiöön.

      Itselläni ei ole pienintäkään epäilystä siitä etteikö levy-yhtiö olisi järjestänyt Hanna Pakarisen voiton heti sen jälkeen kun oli selvää että Antti Tuisku putoaa kisasta ja näin ollen viimeinen äänestys oli PETOS suomen kansaa kohtaan joka käytti omia rahojansa äänestääkseen suosikkiaan tietämättä että toisen kilpailijan voitto oli jo päätetty asia.

      Onnea kuitenkin Hannalle joka oli omasta mielestäni kilpailun ehdottomasti paras esiintyjä ja olisi varmasti voittanut myös ilman tätä törkeää huijausta levy-yhtiön "

      • hyvä raksu

        Hei ystävät, ennenkuin alatte yhtymään salaliittoteorian kirjoittajaan, lukekaa tekstin alku: olen ollut kymmenen vuotta syömättä, käymättä töissä, kouluttautumatta ja vain miettinyt tätä salaliittoteoriaa. Eiköhän ne lauseet jo kerro kaiken olennaisen.


      • Muamuija
        hyvä raksu kirjoitti:

        Hei ystävät, ennenkuin alatte yhtymään salaliittoteorian kirjoittajaan, lukekaa tekstin alku: olen ollut kymmenen vuotta syömättä, käymättä töissä, kouluttautumatta ja vain miettinyt tätä salaliittoteoriaa. Eiköhän ne lauseet jo kerro kaiken olennaisen.

        Niin tuon kirjoituksen alku lie ollut sarkasmia ja loppu oli lainaus jonkun muun kirjoituksesta. Harva ihminen jaksaa edes spekuloida asialla paria päivää pidempään, saati kymmentä vuotta. Niinkuin oikein onkin.


    • hyvä raksu

      Kysympä vaan, että milloin olet nähnyt julkaistavan äänimäärät seuraavissa kisoissa: idols, voice of finland, kids voice, syksyn sävel, tanssii tähtien kanssa? Oletko sitä mieltä, että juuri tämän kisan tuloksia on manipuloitu, koska sinun suosikkisi ei voittanut? Muistaakseni joku mä oon joka paikassa Pimiä on joka kerta kertonut tulokset samoin. Jos mielestäsi on tapahtunut petos, niin otapa yhteyttä poliisiin, heillehän juttu silloin kuuluu.

      • sieltä apu

        Parenpi näille kitisijöille olis mielenterveystoimiso .


      • Huijaus

        Kun äänestät on myös oikeus kritisoida. Rahat saisin vuorenvarmasti takaisin mikäli äänimääriä ei julkistettaisi jos ois halua ja aikaa lähteä prosessoimaan asiaa.


    • 98+76543#

      Ymmärrätkö Sinä mielenterveystoimistoon kehoittelija, pentu, alaikäisyys ja alentavia leimoja antava oman tilasi. Mene itseesi. Tälläinen toisen keskustelijan halventaminen on kiellettyä keskustelupalstoilla.
      Ymmärrätkö tilasi?

      • ihmeellistä tosiaan

        "Tälläinen toisten keskustelijan halventaminen on kiellettyä keskustelupalstoilla,Ymmärrätkö tilasi?.
        Viestien kirjoittajat ei saa haukua toisiaan ,mutta Raakkelia saa haukkua mielinmäärin .Tämäkö on oikein?


      • siellä alalaidassa
        ihmeellistä tosiaan kirjoitti:

        "Tälläinen toisten keskustelijan halventaminen on kiellettyä keskustelupalstoilla,Ymmärrätkö tilasi?.
        Viestien kirjoittajat ei saa haukua toisiaan ,mutta Raakkelia saa haukkua mielinmäärin .Tämäkö on oikein?

        Ilmoita asiaton viesti


    • tghuyikol0å+p

      Kyllä ainakin jenkkilässä julkaistaan idolsin äänestymäärät.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2733
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2320
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2080
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1827
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1705
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1686
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe