Ruokapaikat Virroilla

Hyvää Virroilta(kin)

DILANA!
Ehdottoman maan mainio ja suomen paras kebab pitseeria!
Siis aivan takuu parasta ja ehdottoman hyvää sapuskaa ja asiantuntevaa palvelua, mukavaa yrittäjä populaa. Tosi kovaa ja rankkaa sakkia yrittämään ja aina hyvällä päällä.
Ja mikä mainiointa , ei tehdä pimeitä duuneja, työlistää ihmisiä ja kuitti lyödään reilusti handuun. Tämän vuotinen virtain karhu kyllä meni väärälle tyypille, jengi DILANA sen olisi ansainnut. Kulttuurit ja ruoka, yrittäminen ja ahkeruus. Palvelu ilo ja mielestäni suomalaistuminen omin ehdoin heillä on aivan mahtavasti onnistunut.
Kitusen kievari täytyy kehua maasta taivaisiin toisella kierroksella sitten..

30

1687

  Vastaukset

  • Yhdyn edelliseen, liki 15v syönyt kyseisessä paikassa enkä ole kertaakaan huonoa annosta saanut, 10 jätkille!

  • www.oivahymy.fi. sinne haku virrat niin tietää missä mennään oikeasti.
   Tuon raportin mukaan henkilökunnan koulutuksessa, toiminnassa on toivomisen varaa niikuin myös elintarvikkeiden, raaka-aineiden ja valmiiden tuotteiden säilytyksessä on parannettavaa. Tässä totuus. Kuitista en enää tiedä kun en ole hetkeen käynyt mutta se että kuitti annetaan maksukorttipäätteestä ei ole virallinen kassakuitti.

  • turha täällä mainostaa firmaansa. Oletteko ikinä nähnyt Turkkilaisia käsienpesulla. Kättelemässä ja tupakkaa polttamassa kyllä. Sain kerran kauhean ripulin mestasta. En mene enään ikinä.

   • niin kysymys kuuluu. Koska olette nähneet kebabmättölöiden työntekijöitä käsienpesulla? Käsi sydämellä.


   • oiva kirjoitti:

    niin kysymys kuuluu. Koska olette nähneet kebabmättölöiden työntekijöitä käsienpesulla? Käsi sydämellä.

    Kato rasisteja! Vai sellattis että ruikuilipaskalle oikeen vehnäpulla mössyyttimen masu meni? Aijjai , kuule niitä ruottin h...jen botat muusi ja kalapullia mässytetään rannikoilla, me sinne. Ihan ehta paikkakuntalainen ja pruikulille ei ole lykkiny, ellei ny sitte kun tollasten vehnämössömuskelien piipityksiä lukee ja sekin kus nauraa vatta kuralla tollasten imisäpossujen mankumista.
    No Kitusen Kievari ja Perinnekylä, onko nynneröillä siitä jottain vikisemistä? Vai onko mami päästäny pullamaito mössöltä pikku possujaan pihaa pitemmälle?
    Amigos meinasi unohtua, Taitaa väri vaivata siinäkin vai?


   • Anti rasisti kirjoitti:

    Kato rasisteja! Vai sellattis että ruikuilipaskalle oikeen vehnäpulla mössyyttimen masu meni? Aijjai , kuule niitä ruottin h...jen botat muusi ja kalapullia mässytetään rannikoilla, me sinne. Ihan ehta paikkakuntalainen ja pruikulille ei ole lykkiny, ellei ny sitte kun tollasten vehnämössömuskelien piipityksiä lukee ja sekin kus nauraa vatta kuralla tollasten imisäpossujen mankumista.
    No Kitusen Kievari ja Perinnekylä, onko nynneröillä siitä jottain vikisemistä? Vai onko mami päästäny pullamaito mössöltä pikku possujaan pihaa pitemmälle?
    Amigos meinasi unohtua, Taitaa väri vaivata siinäkin vai?

    siis mitä? Suomenna kiitos!


   • ei jymmärrä kirjoitti:

    siis mitä? Suomenna kiitos!

    Että haittaako etninen tausta ruokapaikan valinnassa?
    Minua ei ainakaan, se on vain rikastusta virroille ja noi ed mainitut suomi ruokalat ovat myös maan mainioita mielestäni . Ulkomailla kuolee nälkään noitten eräitten kriteereillä, vaan älylausunnoista päätellen tuskin janoon.


  • Kunnon kuratauti puhaltaa suolet puhtaaksi ! JEP !!

  • eipä ole ihmiset tämän perusteellä maistaneet maukasta, itsetehtyä, hyvää, ei prosessoitua tehdasruokaa. Jos on sattunut näin käymään niin silloin ei mikään noista ruokaloista täytä hyvän ruuan kriteerejä. Näin se vaan on.

  • Suomalaiset rumpumahat ahmii kuin olis pula-aika.
   On rumpumaha paavoja ja ihraliha liisoja koko kylä täynnä.

  • Voi Helvata!
   Pullamössöttäjiä tosiaankin kun ruikulle heti kun muuta kuin kanelia ja sokuria tarjotaan. Eihän mailmas ois kuin joku satatuhatta immeistä hengissä jos kaikki kuolis heti jos pesemätön salaatin lehti sattuu sapuskaan, vaikka onhan sitä kuus miljardia kova vattaista immeistä liikaa maapallolla ettei sen puolesta.
   James Oliveria kun katsotte kun jätkä hiki roiskuen yrittää SIR arvonimeä metsästää Elisapetiltä ja sormissa on kaikenmailman paskaa keräävät bagteeri sormukset ym muut kokkaamisen ajan , tai noi tatuointi hirmut jotka huutaa ja meuhkaa joka helvetin kanavalla nykyänsä, no kait ne puhtaita on mut paskasen näköisiä. ÖH, piti sanomani että ottakaa maitohappo pillereitä tai hiili tabletteja ja menkää vaan syömään ja nauttimaan kunnon sapuskoista rohkeasti, mamsellit.

  • Käyn itse kebabilla vain yleensä vain kahdesssa paikassa. Punjabissa tampereella ja sitten Dilanassa Virroilla. Molemmissa tehdään liha paikanpäällä eli siksi se on parempaa kuin muualla. En ole vielä 20 vuoden aikana kertaakaan sairastanut mahatautia näiden paikkojen ruoasta. Minun mielestäni näiden paikkojen hygieniaan voi luottaa. Lisäksi tunnen molempien omistajat ja ovat ihan kunnon yrittäjiä ja pitkäjänteisiä sellaisia. Lisäksi noiden paikkojen ruoka on hyvää.

  • Ripulihan vaan puhdistaa suoliston,terveellistä..

  • Kitusen kievarissa ainakin kylmäketju toimii, siellähän jäätyy hanuri syödessä ja kylmähiki maksaessa. Ruoka tosin ollut aina käydessä ok.

   • Juu, muutama vuosi sitten oli hyvää, mutta viime kesänä käydessä petyimme. Ensinnäkin, ihan perusmättöä oli jäljellä yhtä sorttia ja ruoka loppui. Taisi kyllä olla viimeinen tunti lounasaikaa, mutta silti.


   • Jos jauhelihapihvi paneroidaan ja myydään porsaanleikkeenä, joka on aina kokolihaa! Aika onneton kokki tai valehdellaan pahasti?
    En siis uskalla luottaa Kievarin ruokiin enää! Huijaamisella ei kauan asiakkaat käy, itsekin vaihdoin lounaspaikan Perinnekylän ruokiin. eikä kaduta.


  • Karvoja löyty pizzasta minkä tänään hain. Varmaan käsikarvoja, ei tarvii enään käydä.

  • Hai. Mie tuun huomenna syömään kun saan sossutuet

  • Kyseisestä paikasta tarjotaan ainoastaan maksupäätekuittia, joka ei ole ns. Alvillinen kuitti! Kassaan ei lyödä mitään ja jos lyödään niin kone piippaa ainoastaan siksi että siellä ei ole edes kuittirullaa! Vuodesta 1997 asti käyneenä en muista ikinä alvillista kuittia saaneeni! Sen lisäksi työntekijöiden kova vaihtuvuus jne epäilyttävät! Kysykääpä jatkossa rohkeasti kuittia, älkääkä tyytykö maksamaan veroja toistenkin puolesta!

  • Kävin vuosi sitten oli hyvä. Nyt ihan ala-arvoista, pakaste ranskalaisista tehty varmaan eilen oli perunat. Liha oli kai viime viikolta kun oli niin kuivaa ja sitkeetä. Salaatti oli tuoretta mutta siinäkin oli suolakurkkua toisena osana, tympeetä.kesäkuun 25 päivä 2019. Palvelukin oli mitä oli! Örinää, ota tosta koneesta limsa....yms. Olisi kai kahvikin kuulunut hintaan mutta sitä en uskaltanut edes kokeilla. Paska paikka vaikka kai Virtain ainoo.

  • Kitusen kievari siellä se Salinikin ruokaili.

  • Juntit syö mitä vaan ku o paljo ketsuppia.

  • Kehukaa täällä niin seuraavat kymmenen vastaajaa kaivaa esiin epäkohdat. Eli karhunpalvelus kiitellä täällä ruokia tai palvelua.

  • Kitusen kievarissa kävi syömässä miljonääri ja piiriipäällikkö Salini !!!

  • Aina ripulilla😖

  • Torigrillillä ehdottomasti paremmat safkat!

   • Niin, Göransin kebabia pakastimesta....


  • Onko handuun lyöty kuitti aito? Oikeastaan et voi tietää. Vaan kun kortilla maksat, niin ehkä se oikein menee.

   Mitä taas Dilanaa tulee, niin ihan jees mesta, mutta kaukana, hyvin kaukana suomen parhaasta. Ei se ole edes Hämeen paras., hyvä ja tasalaatuinen kylläkin.

  • Et varmaan ole käynyt muualla kebabilla jos mielestäsi Dilana on Suomen paras 🤣

  • Vai suomen paras 😆

   Tokko olet Virtain ulkopuolella kebabilla sitten käynytkään 👻

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   3867