Ruokapaikat Virroilla

Hyvää Virroilta(kin)

DILANA!
Ehdottoman maan mainio ja suomen paras kebab pitseeria!
Siis aivan takuu parasta ja ehdottoman hyvää sapuskaa ja asiantuntevaa palvelua, mukavaa yrittäjä populaa. Tosi kovaa ja rankkaa sakkia yrittämään ja aina hyvällä päällä.
Ja mikä mainiointa , ei tehdä pimeitä duuneja, työlistää ihmisiä ja kuitti lyödään reilusti handuun. Tämän vuotinen virtain karhu kyllä meni väärälle tyypille, jengi DILANA sen olisi ansainnut. Kulttuurit ja ruoka, yrittäminen ja ahkeruus. Palvelu ilo ja mielestäni suomalaistuminen omin ehdoin heillä on aivan mahtavasti onnistunut.
Kitusen kievari täytyy kehua maasta taivaisiin toisella kierroksella sitten..

36

3867

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dilana virtaintie

      Yhdyn edelliseen, liki 15v syönyt kyseisessä paikassa enkä ole kertaakaan huonoa annosta saanut, 10 jätkille!

    • oivahymy

      www.oivahymy.fi. sinne haku virrat niin tietää missä mennään oikeasti.
      Tuon raportin mukaan henkilökunnan koulutuksessa, toiminnassa on toivomisen varaa niikuin myös elintarvikkeiden, raaka-aineiden ja valmiiden tuotteiden säilytyksessä on parannettavaa. Tässä totuus. Kuitista en enää tiedä kun en ole hetkeen käynyt mutta se että kuitti annetaan maksukorttipäätteestä ei ole virallinen kassakuitti.

    • hyi hitto

      turha täällä mainostaa firmaansa. Oletteko ikinä nähnyt Turkkilaisia käsienpesulla. Kättelemässä ja tupakkaa polttamassa kyllä. Sain kerran kauhean ripulin mestasta. En mene enään ikinä.

      • oiva

        niin kysymys kuuluu. Koska olette nähneet kebabmättölöiden työntekijöitä käsienpesulla? Käsi sydämellä.


      • Anti rasisti
        oiva kirjoitti:

        niin kysymys kuuluu. Koska olette nähneet kebabmättölöiden työntekijöitä käsienpesulla? Käsi sydämellä.

        Kato rasisteja! Vai sellattis että ruikuilipaskalle oikeen vehnäpulla mössyyttimen masu meni? Aijjai , kuule niitä ruottin h...jen botat muusi ja kalapullia mässytetään rannikoilla, me sinne. Ihan ehta paikkakuntalainen ja pruikulille ei ole lykkiny, ellei ny sitte kun tollasten vehnämössömuskelien piipityksiä lukee ja sekin kus nauraa vatta kuralla tollasten imisäpossujen mankumista.
        No Kitusen Kievari ja Perinnekylä, onko nynneröillä siitä jottain vikisemistä? Vai onko mami päästäny pullamaito mössöltä pikku possujaan pihaa pitemmälle?
        Amigos meinasi unohtua, Taitaa väri vaivata siinäkin vai?


      • ei jymmärrä
        Anti rasisti kirjoitti:

        Kato rasisteja! Vai sellattis että ruikuilipaskalle oikeen vehnäpulla mössyyttimen masu meni? Aijjai , kuule niitä ruottin h...jen botat muusi ja kalapullia mässytetään rannikoilla, me sinne. Ihan ehta paikkakuntalainen ja pruikulille ei ole lykkiny, ellei ny sitte kun tollasten vehnämössömuskelien piipityksiä lukee ja sekin kus nauraa vatta kuralla tollasten imisäpossujen mankumista.
        No Kitusen Kievari ja Perinnekylä, onko nynneröillä siitä jottain vikisemistä? Vai onko mami päästäny pullamaito mössöltä pikku possujaan pihaa pitemmälle?
        Amigos meinasi unohtua, Taitaa väri vaivata siinäkin vai?

        siis mitä? Suomenna kiitos!


      • Anti rasisti
        ei jymmärrä kirjoitti:

        siis mitä? Suomenna kiitos!

        Että haittaako etninen tausta ruokapaikan valinnassa?
        Minua ei ainakaan, se on vain rikastusta virroille ja noi ed mainitut suomi ruokalat ovat myös maan mainioita mielestäni . Ulkomailla kuolee nälkään noitten eräitten kriteereillä, vaan älylausunnoista päätellen tuskin janoon.


    • IFI 3

      Kunnon kuratauti puhaltaa suolet puhtaaksi ! JEP !!

    • maku asia

      eipä ole ihmiset tämän perusteellä maistaneet maukasta, itsetehtyä, hyvää, ei prosessoitua tehdasruokaa. Jos on sattunut näin käymään niin silloin ei mikään noista ruokaloista täytä hyvän ruuan kriteerejä. Näin se vaan on.

    • pallomaha

      Suomalaiset rumpumahat ahmii kuin olis pula-aika.
      On rumpumaha paavoja ja ihraliha liisoja koko kylä täynnä.

    • pilahvitaivas

      Voi Helvata!
      Pullamössöttäjiä tosiaankin kun ruikulle heti kun muuta kuin kanelia ja sokuria tarjotaan. Eihän mailmas ois kuin joku satatuhatta immeistä hengissä jos kaikki kuolis heti jos pesemätön salaatin lehti sattuu sapuskaan, vaikka onhan sitä kuus miljardia kova vattaista immeistä liikaa maapallolla ettei sen puolesta.
      James Oliveria kun katsotte kun jätkä hiki roiskuen yrittää SIR arvonimeä metsästää Elisapetiltä ja sormissa on kaikenmailman paskaa keräävät bagteeri sormukset ym muut kokkaamisen ajan , tai noi tatuointi hirmut jotka huutaa ja meuhkaa joka helvetin kanavalla nykyänsä, no kait ne puhtaita on mut paskasen näköisiä. ÖH, piti sanomani että ottakaa maitohappo pillereitä tai hiili tabletteja ja menkää vaan syömään ja nauttimaan kunnon sapuskoista rohkeasti, mamsellit.

    • asiakas3

      Käyn itse kebabilla vain yleensä vain kahdesssa paikassa. Punjabissa tampereella ja sitten Dilanassa Virroilla. Molemmissa tehdään liha paikanpäällä eli siksi se on parempaa kuin muualla. En ole vielä 20 vuoden aikana kertaakaan sairastanut mahatautia näiden paikkojen ruoasta. Minun mielestäni näiden paikkojen hygieniaan voi luottaa. Lisäksi tunnen molempien omistajat ja ovat ihan kunnon yrittäjiä ja pitkäjänteisiä sellaisia. Lisäksi noiden paikkojen ruoka on hyvää.

    • ifi

      Ripulihan vaan puhdistaa suoliston,terveellistä..

    • pakaste

      Kitusen kievarissa ainakin kylmäketju toimii, siellähän jäätyy hanuri syödessä ja kylmähiki maksaessa. Ruoka tosin ollut aina käydessä ok.

      • dfdaöfösdkfö

        Juu, muutama vuosi sitten oli hyvää, mutta viime kesänä käydessä petyimme. Ensinnäkin, ihan perusmättöä oli jäljellä yhtä sorttia ja ruoka loppui. Taisi kyllä olla viimeinen tunti lounasaikaa, mutta silti.


      • Jariny

        Jos jauhelihapihvi paneroidaan ja myydään porsaanleikkeenä, joka on aina kokolihaa! Aika onneton kokki tai valehdellaan pahasti?
        En siis uskalla luottaa Kievarin ruokiin enää! Huijaamisella ei kauan asiakkaat käy, itsekin vaihdoin lounaspaikan Perinnekylän ruokiin. eikä kaduta.


    • maajussi4

      Karvoja löyty pizzasta minkä tänään hain. Varmaan käsikarvoja, ei tarvii enään käydä.

    • hevosmiesvaillanaist

      Hai. Mie tuun huomenna syömään kun saan sossutuet

    • Eiharmaata

      Kyseisestä paikasta tarjotaan ainoastaan maksupäätekuittia, joka ei ole ns. Alvillinen kuitti! Kassaan ei lyödä mitään ja jos lyödään niin kone piippaa ainoastaan siksi että siellä ei ole edes kuittirullaa! Vuodesta 1997 asti käyneenä en muista ikinä alvillista kuittia saaneeni! Sen lisäksi työntekijöiden kova vaihtuvuus jne epäilyttävät! Kysykääpä jatkossa rohkeasti kuittia, älkääkä tyytykö maksamaan veroja toistenkin puolesta!

    • Anonyymi

      Kävin vuosi sitten oli hyvä. Nyt ihan ala-arvoista, pakaste ranskalaisista tehty varmaan eilen oli perunat. Liha oli kai viime viikolta kun oli niin kuivaa ja sitkeetä. Salaatti oli tuoretta mutta siinäkin oli suolakurkkua toisena osana, tympeetä.kesäkuun 25 päivä 2019. Palvelukin oli mitä oli! Örinää, ota tosta koneesta limsa....yms. Olisi kai kahvikin kuulunut hintaan mutta sitä en uskaltanut edes kokeilla. Paska paikka vaikka kai Virtain ainoo.

    • Anonyymi

      Kitusen kievari siellä se Salinikin ruokaili.

    • Anonyymi

      Juntit syö mitä vaan ku o paljo ketsuppia.

    • Anonyymi

      Kehukaa täällä niin seuraavat kymmenen vastaajaa kaivaa esiin epäkohdat. Eli karhunpalvelus kiitellä täällä ruokia tai palvelua.

    • Anonyymi

      Kitusen kievarissa kävi syömässä miljonääri ja piiriipäällikkö Salini !!!

    • Anonyymi

      Aina ripulilla😖

    • Anonyymi

      Torigrillillä ehdottomasti paremmat safkat!

      • Anonyymi

        Niin, Göransin kebabia pakastimesta....


    • Anonyymi

      Onko handuun lyöty kuitti aito? Oikeastaan et voi tietää. Vaan kun kortilla maksat, niin ehkä se oikein menee.

      Mitä taas Dilanaa tulee, niin ihan jees mesta, mutta kaukana, hyvin kaukana suomen parhaasta. Ei se ole edes Hämeen paras., hyvä ja tasalaatuinen kylläkin.

    • Anonyymi

      Et varmaan ole käynyt muualla kebabilla jos mielestäsi Dilana on Suomen paras 🤣

    • Anonyymi

      Vai suomen paras 😆

      Tokko olet Virtain ulkopuolella kebabilla sitten käynytkään 👻

    • Anonyymi

      Joko dilana on loppunut ja kreikkalainen ruokapaikka tullu tilalle?

      • Anonyymi

        Joo mutta punasta hattua ei näjy miehillä olevan.


    • Anonyymi

      Salli mun nauraa 😂

      Juu, kyllä Dilana sta kelpo ruokaa saa, mutta jos sen väitetään olevan suomen parasta, niin et ole tainnut muissa paikoissa käydäkään 😀

      • Anonyymi

        Joo on kyllä makuaisti hukassa jos dilanaa kehuu.
        Eikös se kreikkailainen paikka pitäny tulla joko dilanan tilalle tai karhun tiloihin, ota näistä torni huhuista aina selkoa, teboililla mersumiehet keksii juttuja kun ei viitti autonromuistaan puhua.


    • Anonyymi

      Taannoin käytiin syömässä kyseisessä paikassa. Vaikka kaikilla, myös heillä pitäisi olla tiedossa korona-ajan erityisvaatimukset, oli tiskin takana kolme herraa virittelemässä annosta ja kaikki ilman kasvomaskia :D

      Mielestäni ravintolan työntekijöillä kuuluisi edhottomasti olla maskit ruokaa käsitellessä.

    • Anonyymi

      Dilanassa hyvät kebabit, mutta paikka oli eilen kiinni ja pimeänä vielä iltapäivälläkin. Miksi? Ei ollut edes mitään lappua ulko-ovessa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4672
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe