eurojahti on täysin huijausta ja MTV3 ei välitä onko rehellistä

MISSÄ RAHAT

Lokakuussa voitin 300e, mutta rahoja ei vieläkään ole kuulunut. Pankkiyhteyksien ottaja sanoi, että tämän kilpailun palkinnot maksetaan kahdessa viikossa. Kun ei näkynyt edellisellä viikolla pääsin asiakaspalveluun ja sanottiin, että ne maksetaan ensiviikolla. TS rahan piti tulla viime viikolla. Olen tämän viikon aikana yrittänyt päästä asiakaspalveluun, jutta nauhalta jätkä kertoo"odota, niin vastataan".Hälyyttää vielä 8x ja sama jätkä sanoo että anna nimesi , numerosi ja asiasi, niin sieltä soitetaan,Klon aika on ollut 12-15 välillä jolloin voi vain soittaa. Olen soittanut momia kertoja jo kahtena päivänä, mutta EI OLE VASTATTU EIKÄ SOITETTU. Soitin MTV3:LLE. SIELLÄ TÄNÄÄN KESKUS SANOI, ETTEI OLE KOLMOSELLA ASIAKASPALVELUA, SE ON KIINNI. NAINEN OLI SITÄ MIELTÄ, ETTEI mtv VÄLITÄ ONKO PELI REHELLISTÄ VAI EI SE EI HEILLE KUULU, eikä heilläkään muka ollut yhteystietoja tuohon epäillystiHUIJARIFIRMAAN . Londur OY on se joka pitää näitä pelejä ja Maikkari lähettää. Aikaisemmin sanottiin asiakaspalvelussa että lähetys tulee Ukarista ja juontajat ovat siellä. NUmero johon soitetaan on kuitenkin Suomen numero. ÄLKÄÄ SOITTAKO, NIIN PELIFIRMAT SAA HUIJAROIDA MUUALLA. eI VOI OLLA TOTTA, ETTEI PARASTA PELAAJAA LÖYDY. eIHÄN PARHAASTA OLE KYSYMYS VAAN NOPEIMMASTA JA JOS KAKSI SOITTAA TOINEN ON NOPEIN. kYSYMYKSET JA TEHTÄVÄT OVAT NIIN HELPPOJA ETTÄ LAPSIKIN NE TIETÄÄ. kOKO AJAN TURPA RULLALLA HOETAAN, ETTÄ TEHTÄVÄ ON HAASTAVA. KOLMIONYHTEENLASKUTEHTÄVÄSSÄ SANOTTIIN, ETTÄ OIKEAVASTAUS OLI 677, MUTTA ERÄS SOITTAJA NAINEN TAISI OLLA OIKEASSA KUN HÄN SAI LÄHES TUHAT JOKA OLI KYLLÄ OIKEIN. Rahoja ei kuitenkaan jaeta seuraavassa pelissä, JOTEN KAIKKI MUUTKIN NETTIIN KIRJOITTAJAT OVAT OIKEASSA, ETTÄ PELIT OVAT VAIN HUIJAUSTA. mINÄ AINAKIN PANEN POLIISI JA OIKEUSASIAMIEHEN LIKKEELLE, MIKÄLI RAHOJA EI ALA TULLA. ÄLKÄÄ PELATKO.mINÄ EN AINKAAN SOITA ENÄÄ KERTAAKAAN.

70

4577

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valopää

      Tämänhetkinen tehtävä (päättyy 1.12.2013) palkintosumma tällähetkellä 2000€.

      Muodosta luvusta 6358 kahta TULITIKKUA siirtämällä mahdollisimman suuri luku.
      Kaikenlaista ihmiset on yrittäny arvata, mutta pieleen on menny. Tässä minun ratkaisuehdotus:

      Muuta luku 6 yhdeksiköksi siten, että siirrät ne 2 ylintä tikkua kutosesta luvun alapuolelle. Tällöin loput 358 jäävät potenssiluvuksi. Eli vastaus on:

      9 potenssiin 358

      Eli jotakuinkin näin: 6358

      358
      9

      Luku on niin järjettömän suuri, että mun funktiolaskin meni tilttiin kun yritin laskea tuota kaavaa :)

      • larex

        Siellä lukee ohjeessa voi olla matemaattinen lyhenne tai kaava. Potenssiin korotus noin on matemaattinen merkintä.
        Joskus ohjeena onkin matemaattinen lyhenne tai merkintä. Pitää lukea ja ymmärtää ohjeet.
        9 puoli riviä alespäin ei ole oikea vastaus.


      • kuuro kissa

      • joko meni

        No, menikö se 2000 e jollekin, vai onko peliaikaa venytetty?


      • olli1830
        larex kirjoitti:

        Siellä lukee ohjeessa voi olla matemaattinen lyhenne tai kaava. Potenssiin korotus noin on matemaattinen merkintä.
        Joskus ohjeena onkin matemaattinen lyhenne tai merkintä. Pitää lukea ja ymmärtää ohjeet.
        9 puoli riviä alespäin ei ole oikea vastaus.

        Jos sanoo kolmen suomalaisen kolmen aan:n kaupungin vastauksen heti, voittaa 300. Poika (5v), vastasi heti firman puhelimella oikein esivastauksen, jonotti ja jonotti.
        Joku "sukulainen" vei 500 Ekee. Ei käynny Akaa, Vaasa, Lappeenranta. Maksaa tiedoista mun työnantajalle kai satasen tunnissa, Hei ,mä romahan!


      • denka
        larex kirjoitti:

        Siellä lukee ohjeessa voi olla matemaattinen lyhenne tai kaava. Potenssiin korotus noin on matemaattinen merkintä.
        Joskus ohjeena onkin matemaattinen lyhenne tai merkintä. Pitää lukea ja ymmärtää ohjeet.
        9 puoli riviä alespäin ei ole oikea vastaus.

        ei mullakaan saldorajaa kepukkaan. Tulin pihasaunasta ja jälkikasvu koittanut syöttää vastaukseksi TAHNA ja RASIA satakunta kertaa. "yritä uudelleen,..." Laillista rahastusta?


      • Panda10

        Toi oli muistaakseni oikea vastaus. Oikeita vastauksia oli jotain 13 kpl eli sain siitä 150e.
        Kyllä mä olen saanut rahat; voittanu 4 kertaa. Eka kerta kesti 2 kk. Loput tulivat vähän nopeammin.
        Mutta nuo voittorahat oli pientä verrattuna puhelinlaskuun 1200E !!
        Eli pelit on pelattu.


    • Vitunpässi

      Mie oon tiällä teitä varten :) Oonko mie tieällä yksin höpöttelemässä teitä varten...ihan oieesti, mie näännyn tiöllä kuoliaaksi.
      Mie tarviin yhen ihmisen joka kertoo oikeen vastauksen...
      Mie en ihan oikeesti usko tätä....jne...jne...
      Ruppeenks mie taas mököttämmään niin kuin eilen.


      Ja tätä rataa se jutteleen siellä :D :D :D

      JA hei pässit....soittakkee sinne ja sanokee muijasta huolimatta että vastaus on: 15350

    • Kopioitua.. ..

      Palkinnon maksu

      Palkinto maksetaan vain voittajan suomalaiselle pankkitilille tilisiirtona. Palkinnonmaksua ja verottajan vuosi-ilmoitusta varten Yhtiö pyytää voittajalta nimi- ja henkilötiedot sekä tilinumeron IBAN muodossa. Palkintoa ei voida maksaa ilman vaadittavia tietoja. Palkinto maksetaan suomalaisen tilitoimiston kautta 45 vuorokauden kuluessa voitosta mikäli voittaja on antanut tarvittavat tiedot voiton maksua varten.

      Palkinnon verotus

      Ohjelmasta saatu palkinto on voittajalle henkilökohtaista verotettavaa tuloa. Voittajan on ilmoitettava verotoimistolle saamastaan voittosummasta lopullisessa veroilmoituksessaan. Yhtiö ilmoittaa voittajat ja palkinnot verovuosittain vuosi-ilmoituksella verottajalle. Yhtiön tekemä vuosi-ilmoitus ei poista voittajan vastuuta ilmoittaa itse voitostaan verottajalle. Yhtiö ei vastaa voittajalle lopullisen verotuksen yhteydessä aiheutuvista mahdollisista lisäveroista tai muista veroseuraamuksista. Voittajan palkinto saattaa vaikuttaa hänen mahdollisesti saamiinsa sosiaalietuuksiin.

      • Denka

        Eikö 45vrk ole noin 2kk? Jääkö voitto saamatta jos ei omista EPODia tai mikälie kuponki nykyhumpuukin oravannahka,...
        Laskuja maksaessa rahat lähtee heti, tullessa vitkutellaan päiviä; 1*paljon= hitosti korkoa/ vrk


    • 888789789789

      Onkos kukaan muute ikinä tiennyt vastausta tohon kolmiotehtävään?

      Entä semmoseen tehtävään missä pitää laskea kaikki kuvan rahat yhteen?

      Entä jos on pitänyt muodostaa tulitikuista suurin luku... olikos se luku viimkksi 24E8 onhan se iso LUKU :)

    • petoksen uhri

      mtv 3 bingviini pelissä tatuoitu muija hokee etä soita kun tiedät mikä ei sovi joukkoon ja voitat , kun soitin ja tiesin vastauksen , niin toisessa päässä vaan joku jätkä puhu paskaa ja luulin soittaneeni väärään numeroon joten otin uusiksi ,
      taas sama juttu joten on kysymyksessä petos joka kuuluisi poliisin tutkittavaksi ,
      sillä homma on täyttä kusetusta , miten tohon ei ole vielä puututtu , kertokaa kaikki jotka olette joutuneet saman huijauksen kohteeksi , niin tehdään yhteinen kanne .

      • vakivoittajia paljon

        Ootteko seuranneet tiedä ja voita pelejä nelosella? Itse huvikseen seurannut ja voittajalista on mielenkiintoinen. Voittajalista oli aiemmin pitemmältä ajalta, mutta lyhensivät sitten, ettei voi nähä että samat voittaneet kuukaudesta toiseen.
        Nytten ollut tonnin potti ja epäilen että yksi vakivoittajista on. Saas nähä,kun julkasevat vielä on tarkistuksen alla. Pakosti heränny kysymystä, että vakivoittajat kuuluvat sisäpiiriin...

        http://tiedajavoita.com/index.php?page=winners


      • HEARME

        ...Ja YKSI uhri lisää.
        Olen seurannut peliä ja vaistonnut helpoista kysymyksistä sen todennäköisen petollisuuden. Äitini yllyttämänä - kun tiesi mielestään vastauksen "harvinaiseeen" paikan nimeen (itsellä ei ollut tv auki, eli antoi numeron). Soitin sinne vajaan tunnin ajan, ja viimeiset kysymykset, vaikka yleissivistykseni on laaja, olivat niin vaikeita etten päässyt lopultakaan läpi. Toki tiesin että ovat varmasti jo saaneet oikean vastauksen, sillä asuuhan siellä kunnan lähelläkin varmasti paljon ihmisiä, jotka olivat varmaan ehtineet, ennen. No, olin maltillinen (ja varautunut koko pelin suhteen) ja soittelin vajaan tunnin sisällä noin 15 - 20 kertaa. Katsoin myöhemmin tv:stä että soiton hinta on n. 1,95€ paikallispuhelumaksu.
        Järkytykseni oli suuri kun sain sitten muutama viikko sen jälkeen operaattori laskun, jossa tämä ESO.........KFT laskutti minua 136,50 (sis alv) !!!
        Olin todella soittamut vain sen 15 -20 kertaa.Laskun perusteella olisin soittanut noin viisikymmentä kertaa MIKÄ ON TEKNISESTIKIN MAHDOTONTA. Soitin operaattorille: ei kuulu heille.
        Sitten soitin kuluttajaneuvontaan. Kerroin mitä laskun perusteella osasin, ja he tiesivät heti näistä unkarilaisyhteyksistä , eivät kertoneet, mutta uskon että näitä valituksia on tullut usein aiemminkin. *Tämä siksi koska tiesivät miettimättä taustafirman Londur Oy täällä Suomessa (Ilmalankatu 2C Pasila) ja neuvoivat kun muuta valitustietä ei ole, tekemään valituksen Euroopan kuluttajakeskukselle.( Malta -valtion nimi tuli myös esiin.)
        Eli ainoa järkevin juttu olisi todella tehdä joukkokanne sinne Euroopan kuluttajakeskukselle. SE KOKO petoksellinen ja törkeä ohjelma on saatava pois Maikkarilta (kuin myös neloselta)Tehdään joukkokanne !! 040-7664054


    • Leonardo35

      Miten on mahdollista että ohjelma edelleen pyörii kolmosella niin paljon on keskustelupalstoilla valituksii ohjelmasta?Voisko joku fiksu soittaa Karpolle tai kuningaskuluttajaan että saadaan tuo rahastusohjelma pois tvstä ja loundur oy toimitusjohtaja/yksityinen elinkeinonharjoittaja Jussi Juutinen linnaan mihin kuuluisi kun huijaa tyhmiltä suomalaisilta rahaa!Tänä yönä sama helppo etsi eroavaisuus kahden kuvan välillä ollut ruudul jo yli 4tuntii potti 700€ mutta eivät ota vastaajia lähetykseen selvää rahastusta soittajia vissin todel vähän ni eivät pääse voiton puolelle jos antavat potin jollekin!Ihanan julkkis BB Mariannenkin ovat ohjelmaan saaneet aivopesemään tyhmiä soittamaan sääliks käy laittakaa joku sille viestiä vaik faceen et ettii ei rikollista duunii!

      • viekää etteenpäin

        MOT ja Kuningaskuluttaja olisivat ne tahot , joihin kannattaa vinkata asiasta. Kaikki pettyneet ottakaa yhteyttä noihin. Totta kai jos Karpo olisi vielä pinnalla, mutta kun ei ole .


      • Hohhhoijaaa...

        "Miten on mahdollista että ohjelma edelleen pyörii kolmosella niin paljon on keskustelupalstoilla valituksii ohjelmasta?"

        Juuri sen takia. Kun näillä oman elämänsä sankareilla ei riitä rahkeita muuhun kuin keskustelupalstoilla mesoamiseen. Kovasti uhotaan päivittäin ja tuo yksikin sankari perustaa joka päivä uuden aiheesta uuden ketjun, jossa uhoaa joka päivä samaa asiaa näiden pelien rikollisuudesta yms. mutta joka kerta se jää vain nettiuhoamisen tasolle. Tehkää niitä rikosilmoituksia hyvät ihmiset jos rikos on tapahtunut. Ei asia keskustelupalstoilla mesoamalla mihinkään etenä. Ei MTV3, Poliisi, MOT tai Karpo näitä lue.


      • Leonardo35
        Hohhhoijaaa... kirjoitti:

        "Miten on mahdollista että ohjelma edelleen pyörii kolmosella niin paljon on keskustelupalstoilla valituksii ohjelmasta?"

        Juuri sen takia. Kun näillä oman elämänsä sankareilla ei riitä rahkeita muuhun kuin keskustelupalstoilla mesoamiseen. Kovasti uhotaan päivittäin ja tuo yksikin sankari perustaa joka päivä uuden aiheesta uuden ketjun, jossa uhoaa joka päivä samaa asiaa näiden pelien rikollisuudesta yms. mutta joka kerta se jää vain nettiuhoamisen tasolle. Tehkää niitä rikosilmoituksia hyvät ihmiset jos rikos on tapahtunut. Ei asia keskustelupalstoilla mesoamalla mihinkään etenä. Ei MTV3, Poliisi, MOT tai Karpo näitä lue.

        Karpo oli kyl tsoukki,ootte tosi yksinkertasii daijui jos ette sitä tajunnut!Totta kai tääl mesotaan kun ei rikosilmotuksist oo hyötyy Jussi Juutinen on pirun fiksu huijari ois kyl hyvä jos joku ees tajuis miten peli ohjelma saatais pois tvstä eihän tost hyödy ku vain tyhmät juontajat pienen palkan muodossa ja nero Jussi!Juontaja ressut ei ees tajuu et ohjelma on tyhmien ihmisten aivopesua,huijausta ja rahastusta,kunpa ees heidän kaverit kertois heille et nolaavat ittensä totaalisesti tvruudul ,voisivat juontajat sit lähtee pois kimpassa ohjelmast ni loppuis Jussin elinkeinon harjottaminen!Jussi tienaa ihan levottomii summii se on varma niin monet tyhmät soittaa ohjelmaan muka helpon rahan peräs,menkää idiootit töihin ei rahaa tuu lottoomalla!


      • kuluttaja on kunkku
        Hohhhoijaaa... kirjoitti:

        "Miten on mahdollista että ohjelma edelleen pyörii kolmosella niin paljon on keskustelupalstoilla valituksii ohjelmasta?"

        Juuri sen takia. Kun näillä oman elämänsä sankareilla ei riitä rahkeita muuhun kuin keskustelupalstoilla mesoamiseen. Kovasti uhotaan päivittäin ja tuo yksikin sankari perustaa joka päivä uuden aiheesta uuden ketjun, jossa uhoaa joka päivä samaa asiaa näiden pelien rikollisuudesta yms. mutta joka kerta se jää vain nettiuhoamisen tasolle. Tehkää niitä rikosilmoituksia hyvät ihmiset jos rikos on tapahtunut. Ei asia keskustelupalstoilla mesoamalla mihinkään etenä. Ei MTV3, Poliisi, MOT tai Karpo näitä lue.

        Ei takuulla ainakana maikkari ala mitään tonkimaan, kuka nyt oman kanavan tuotoksia... paras lienee kuningaskuluttaja. Eiköhän tuon tyypin "pelit" kuulu kuningaskuluttajalle.


      • Hyötyä?
        Leonardo35 kirjoitti:

        Karpo oli kyl tsoukki,ootte tosi yksinkertasii daijui jos ette sitä tajunnut!Totta kai tääl mesotaan kun ei rikosilmotuksist oo hyötyy Jussi Juutinen on pirun fiksu huijari ois kyl hyvä jos joku ees tajuis miten peli ohjelma saatais pois tvstä eihän tost hyödy ku vain tyhmät juontajat pienen palkan muodossa ja nero Jussi!Juontaja ressut ei ees tajuu et ohjelma on tyhmien ihmisten aivopesua,huijausta ja rahastusta,kunpa ees heidän kaverit kertois heille et nolaavat ittensä totaalisesti tvruudul ,voisivat juontajat sit lähtee pois kimpassa ohjelmast ni loppuis Jussin elinkeinon harjottaminen!Jussi tienaa ihan levottomii summii se on varma niin monet tyhmät soittaa ohjelmaan muka helpon rahan peräs,menkää idiootit töihin ei rahaa tuu lottoomalla!

        Täällä mesoamisestako on hyötyä? Minkälaista hyötyä?


      • Leonardo35
        Hyötyä? kirjoitti:

        Täällä mesoamisestako on hyötyä? Minkälaista hyötyä?

        En oo väittänytkään että ois hyötyä tänne kirjottelus sanoin et rikosilmotuksist ei oo hyötyy opettele lukemaan,pakko se on jonnekin purkaa vihaansa miks sun pitää puuttua toisten viesteihin hyökkääväl taval rauhotu jos sul ei muuta rakentavaa sanottavaa ole
        älä kirjoita typeriä viestejäs hyötyä?minkälaista hyötyä muka?


      • :DD
        Leonardo35 kirjoitti:

        En oo väittänytkään että ois hyötyä tänne kirjottelus sanoin et rikosilmotuksist ei oo hyötyy opettele lukemaan,pakko se on jonnekin purkaa vihaansa miks sun pitää puuttua toisten viesteihin hyökkääväl taval rauhotu jos sul ei muuta rakentavaa sanottavaa ole
        älä kirjoita typeriä viestejäs hyötyä?minkälaista hyötyä muka?

        Niin, onko joku siis tehnyt näistä rikosilmoituksen, kun tiedät ettei siitä ollut hyötyä? Nämä (te) mesoajat kyllä mesoavat täällä että "jonku pitäisi tehdä jotain", mutta kuitenkaan mihinkään muuhun ei riitä rahkeet kuin mesoamiseen.


      • jooh...
        Leonardo35 kirjoitti:

        En oo väittänytkään että ois hyötyä tänne kirjottelus sanoin et rikosilmotuksist ei oo hyötyy opettele lukemaan,pakko se on jonnekin purkaa vihaansa miks sun pitää puuttua toisten viesteihin hyökkääväl taval rauhotu jos sul ei muuta rakentavaa sanottavaa ole
        älä kirjoita typeriä viestejäs hyötyä?minkälaista hyötyä muka?

        Ilmiselvästi te Eurojahdin katsojat ette ole kovin välkkyä porukkaa. Tyhmiltä on aina otettu rahat pois, ei tässä ole mitään uutta. Kirjoitustaitosi ja -tyylisi ei ainakaan heikennä tätä käsitykstä. Kehtaat vielä kehottaa toista opetella lukemaan, ja syyttää sisällönpuutteesta, oman ulosantisi ja sanottavasi ollessa tuota tasoa.


      • Herääs ny taas
        jooh... kirjoitti:

        Ilmiselvästi te Eurojahdin katsojat ette ole kovin välkkyä porukkaa. Tyhmiltä on aina otettu rahat pois, ei tässä ole mitään uutta. Kirjoitustaitosi ja -tyylisi ei ainakaan heikennä tätä käsitykstä. Kehtaat vielä kehottaa toista opetella lukemaan, ja syyttää sisällönpuutteesta, oman ulosantisi ja sanottavasi ollessa tuota tasoa.

        Tässä humalassa satuin laittamaan TV:n päälle ja eurojahtihan se sieltä. Oli niin naurettava ohjelma, että jouduin samantien googlettamaan asiasta. Google johti tähän kyseiseen keskusteluun ja pakko sanoa, että eihän kyseisessä ohjelmassa ole mitään järkeä :D. Helvetin tyhmät muijat seisoo telkkarissa neljä tuntia selittämässä samaa ja mummot soittaa aamulla kilpaillen nopeimmasta ajasta. Jos eivät kerta edes voittoja maksa niin en kyllä ymmärrä miksi puolustat kyseistä firmaa? Firmat palkkalistoilla kenties?


    • ILkka

      itse tyhmyyttäni pelasin 26.1. jolloin koko katsomisaikanani klo 4-5.59 ei ollut
      "virallisia" pelinsääntöjä ohjelmassa enkä arvannut käydä niitä netistä erikseen
      katsomassa. seuraavat tiedot siis puuttuivat: pitää olla äänitaajuuspuhelin (no
      sellaisia kai kaikki kännykät ovat - ovatko?), vastaa soitettuasi sinulle asetettuun
      kysymykseen - jos ekaan kysymykseen varmasti varmasti tiesi oikean vastauksen,
      piti ilmeisesti kuunnella myös joka tapauksessa toinenkin kysymys (nauhalta tuli vaikka kuinka monta kertaa vastaus "anteeksi en ymmärtänyt",puhelu katkesi.
      "vastaa äänimerkin kuultuasi"-tietoa ei niinikään ollut lähetyksessä, enkä kyllä mitään erikoista äänimerkkiä kuullutkaan....olen reklamoinut londur oy:lle, jussi juutiselle, tuukka kourille (ia-media) sekä info@eurojahdille - mitään vastausta.
      seuraavaksi lähestyn instanssia MAPEL.FI sekä Kuluttajavirastoa. tehkää te kaikki ystävät joita Londur Oy on kusettanut, samoin!!!!!!!

      • Denka

        Banderolleja voisin heiluttaa maamme puolesta, en muuten.
        Toki kusetus kyrsii, aloita/kypsennä kusetus mediaa vastaan,..


    • wrergtrh

      Juuri sellainen ohjelma jossa tyhmiltä rahat otetaan pois. Se ettei soittajia oteta pelilinjalle nopeimpana soittajana on yksinkertiasesti se että voivat sääntöjen turvin ns. kiertää lakia; onko missään ilmoitettu kuinka pitkä pelikierros on? Ei ainakaan tv-ruudussa. Tällä tavoin voi mielein määrin ottaa puheluita vastaan ja kertoa soittajille ettei ollut taaskaan nopeimpaa soittajaa; tässä kohtaa taas ei ole säännöissä kerrottu esim. velvoitteesta että nopein soittaja pitäisi ilmoittaa jolloin esim. kahdesta soittajasta toinen on pelikierroksen nopein soittaja ja näin ollen sääntöjen puitteissa tulisi lähetykseen ottaa. Ei ole velvoitetta kertoa soittajalle onko hän ollut kierroksen paras pelaaja eikä se selviä koskaan.

      Lisäksi ohjelman "tuotantotiimi" voi venyttää peliä ihan kuinka paljon haluaa ilmoittamalla ettei oikeaa vastaajaa ole löytynyt tai ettei kierros ole päättynyt. Nyt jos säännöissä sanottaisiin että yksi pelikierros kestäisi vaikka vain kaksi minuuttia, tilanne olisi aivan toinen. Nämä pystyvät kyllä selittämään ja vetoamaan siihen että "kyllä sääntöjen mukaan on toimittu", jne. Pelatkaa ja soittakaa vaan, tyhmiltä ja hyväuskoisilta viedään rahat aina, eikä nämä pelit lopu siihen että täällä joku valittaa epäoikeudenmukaisuudesta. Nämä pelit jatkuu niin pitkään kun on idiootteja ja hyväuskoisia soittajia. On mielestäni väärin että tv:ssä tämän kaltaiset huijausohjelmat sallitaan ja ihmisiä rahastetaan oikein urakalla, mutta tehtää sitten asialle jotain: älkää soittako. Jos ei soittajia ei myöskään pelejä.

      • Leonardo35

        Helppohan se on sanoa et älkää soittako mutta se ei kyl voi toteutua ihmisiä yksinkertaisesti liikaa aina joku soittaa veikkaisin sadat ellei jopa tuhannet eli jotain muuta pitäis kyllä keksiä esim jos noiden juontajien läheiset vois puuttua asiaan ja sanoa heille et nolaavat ittensä totaalisesti nois lähetyksis erittäin noloa ja törkeää työtä valehtelevat ja aivopesevät erityisesti tän hetkinen muija on todel nolo ja tyhmä auttakaa nyt joku ja laittakaa noille juontajille viestiä et lopettavat ton rikollisen työnsä!


      • rtggr45555555555
        Leonardo35 kirjoitti:

        Helppohan se on sanoa et älkää soittako mutta se ei kyl voi toteutua ihmisiä yksinkertaisesti liikaa aina joku soittaa veikkaisin sadat ellei jopa tuhannet eli jotain muuta pitäis kyllä keksiä esim jos noiden juontajien läheiset vois puuttua asiaan ja sanoa heille et nolaavat ittensä totaalisesti nois lähetyksis erittäin noloa ja törkeää työtä valehtelevat ja aivopesevät erityisesti tän hetkinen muija on todel nolo ja tyhmä auttakaa nyt joku ja laittakaa noille juontajille viestiä et lopettavat ton rikollisen työnsä!

        Helppo sanoa on, mutta tee sitten asialle jotain, valita ja vie asiaa eteenpäin. Ei auta jos täällä käy asiasta vinkumassa.


      • Leonardo35
        rtggr45555555555 kirjoitti:

        Helppo sanoa on, mutta tee sitten asialle jotain, valita ja vie asiaa eteenpäin. Ei auta jos täällä käy asiasta vinkumassa.

        Rauhotu idiootti ja lopeta vttuilu jos et osaa kirjoittaa mitään rakentavaa!


    • erffw

      Tänä yönä kävi "perinteiset" pottina 700€, naurettavan helppo kysymys.

      Ei oteta soittajaa 5 tuntiin.

      Lopulta otetaan, tuleekin väärä vastaus, ja peliaika loppui, ja kukaan ei saanut rahaa :)

      • himi

        Joo, minulle soitettiin, kun olin ns. kierroksen paras pelaaja. Vastaukseni oli oikein eli Saudi-Arabia. Yhteys ei vaan tainnut toimia, eli vastaukseni ei mennyt lähetykseen. Puhelu tuli klo 5:58 ja kesti 1 minuutin ja 25 sekuntia. Itse en kuullut, mitä juontaja Kiki sanoi, kun äänet käskettiin ottaa pois TV:stä. Eli jäin kaipaamaan tuota 700 euroani. Kyllä ne Eurojahdin tietokoneelta näkevät, kenelle soittivat. Vastaus ei ainakaan ollut väärä.


      • 554654
        himi kirjoitti:

        Joo, minulle soitettiin, kun olin ns. kierroksen paras pelaaja. Vastaukseni oli oikein eli Saudi-Arabia. Yhteys ei vaan tainnut toimia, eli vastaukseni ei mennyt lähetykseen. Puhelu tuli klo 5:58 ja kesti 1 minuutin ja 25 sekuntia. Itse en kuullut, mitä juontaja Kiki sanoi, kun äänet käskettiin ottaa pois TV:stä. Eli jäin kaipaamaan tuota 700 euroani. Kyllä ne Eurojahdin tietokoneelta näkevät, kenelle soittivat. Vastaus ei ainakaan ollut väärä.

        No oikea vastaus olisi ollut esim. Madagaskar tai alankomaat (wikipedia auttaa)

        Ja ei ne soittanut kuin yhdelle... ja näissä "helpoissa" on aina ideana se että oletetaan että kaikki vastaa oikein, siksi ei jätetä tilaa kuin yhdelle yritykselle. No ehkä kerran kuukaudessa käy niin ettei se YKSI kenelle soitetaan, niin tiedäkään vastausta.

        No nyt on käynnissä ihan uudenlainen tehtävä, on vaikea tulitikkutehtävä, mutta 3 tuntiin ei oteta ketään mukaan


      • himi
        554654 kirjoitti:

        No oikea vastaus olisi ollut esim. Madagaskar tai alankomaat (wikipedia auttaa)

        Ja ei ne soittanut kuin yhdelle... ja näissä "helpoissa" on aina ideana se että oletetaan että kaikki vastaa oikein, siksi ei jätetä tilaa kuin yhdelle yritykselle. No ehkä kerran kuukaudessa käy niin ettei se YKSI kenelle soitetaan, niin tiedäkään vastausta.

        No nyt on käynnissä ihan uudenlainen tehtävä, on vaikea tulitikkutehtävä, mutta 3 tuntiin ei oteta ketään mukaan

        554654
        Mikä tuossa maassa Saudi-Arabia on vikana, siinähän on 4 a-kirjainta aivan samoin kuin maissa Madagaskar, Alankomaat, jopa Malvinaissaaretkin mainitaan maana, jota en kyllä ole selvittänyt missä se sijaitsee enkä ole koskaan aiemmin kuullut.


      • Euroryöstö1
        himi kirjoitti:

        554654
        Mikä tuossa maassa Saudi-Arabia on vikana, siinähän on 4 a-kirjainta aivan samoin kuin maissa Madagaskar, Alankomaat, jopa Malvinaissaaretkin mainitaan maana, jota en kyllä ole selvittänyt missä se sijaitsee enkä ole koskaan aiemmin kuullut.

        Saudi-Arabia toki oikea mutta Mal... on Falklandin saaret suomeksi. Espanjankielinen ei käy peliin.

        Anneli pääsi lähetykseen heti kellon mentyä nollaan joten väitteesi ei ole uskottava. Jos kuitenkin tapahtui kuten kuvailit niin nyt olisi aika soittaa asiakaspalveluun. Voit saada pelipanoksesi 1,92e takaisin.

        Säännöissä peliyhtiö ei vastaa teleyhteyksissä tapahtuvista häiriöistä. Eikä oikeastaan juuri mistään.


      • himi
        himi kirjoitti:

        Joo, minulle soitettiin, kun olin ns. kierroksen paras pelaaja. Vastaukseni oli oikein eli Saudi-Arabia. Yhteys ei vaan tainnut toimia, eli vastaukseni ei mennyt lähetykseen. Puhelu tuli klo 5:58 ja kesti 1 minuutin ja 25 sekuntia. Itse en kuullut, mitä juontaja Kiki sanoi, kun äänet käskettiin ottaa pois TV:stä. Eli jäin kaipaamaan tuota 700 euroani. Kyllä ne Eurojahdin tietokoneelta näkevät, kenelle soittivat. Vastaus ei ainakaan ollut väärä.

        Vastaan itselleni. Tässä vain tapahtui varmaan jokin tekninen vika, minkä vuoksi yhteys suoraan lähetykseen ei pelannut. Hieman harmittaa tuo saamatta jääneen voittopotin suuruus, mutta minkäs tälle enää voi.


    • miksi?

      Herää kysymys, miksi te soittelette näihin jos "tiedätte" huijaukseksi, ja sitten seuraavana päivänä itkette täällä?

      • Leonardo35

        Kukaan täällä mitään itke eikä kukaan ole etukäteen tiennyt että on huijausta siis miksi kysyt tyhmiä ootko vähän yksinkertainen?


      • Jaa?
        Leonardo35 kirjoitti:

        Kukaan täällä mitään itke eikä kukaan ole etukäteen tiennyt että on huijausta siis miksi kysyt tyhmiä ootko vähän yksinkertainen?

        Kaikki olemme varmasti sitä mieltä, että sinähän se olet oikea järjen jättiläinen noilla letkautuksillasi. Sinäkin täällä ruikutat päivästä toiseen. Joka yöhän te näitä katsotte ja aina kitisette "huijauksesta", joten nähtävästi tiedätte.


      • Leonardo35
        Jaa? kirjoitti:

        Kaikki olemme varmasti sitä mieltä, että sinähän se olet oikea järjen jättiläinen noilla letkautuksillasi. Sinäkin täällä ruikutat päivästä toiseen. Joka yöhän te näitä katsotte ja aina kitisette "huijauksesta", joten nähtävästi tiedätte.

        Voi pikku poika parkaa ei taida oikein aivosolut toimia kannattais hakeutua hoitoon sul ei oo kaikki hyvin etkö osaa muunlaista keskustelua kuin vttuilua?Jos maailmassa on vääryyttä pitäähän siihen yrittää puuttua sun mielestä asiasta ei saa edes keskustella lopetetaan tää tähän ei kukaan tohon näjöjään puutu huijarit vaan rikastuu ja duunarit painaa raskast duunii pienel palkal kyse ei ole kateudesta vaan epäoikeudenmukaisuudesta!ja viel sulle jaa mies yrittäisit joskus ystävällistä keskustelua sanojen kitinä ja itkeminen käyttö erittäin lapsellista ja typerää mee vaikka itsepuolustus tai vihanhallintakurssille nii opit käyttäytymään!huijareita on aina aina ollut ja tulee aina olemaan hyvän ja pahan taistelu mut on se aika järkyttävää jos nää huijarit ihmisten hyväkskäyttäjät saavat lähetysaikaa tv kanavilta ja vievät rahat pois tyhmiltä itse en ole lähetykseen soittanut niin pieni mahdolliduus olla"nopein"mutta idioottejan täälki maassa riittää jotka haluavat lahjoittaa rahansa rikollisille hyvästi!


      • Naurattaa...
        Leonardo35 kirjoitti:

        Voi pikku poika parkaa ei taida oikein aivosolut toimia kannattais hakeutua hoitoon sul ei oo kaikki hyvin etkö osaa muunlaista keskustelua kuin vttuilua?Jos maailmassa on vääryyttä pitäähän siihen yrittää puuttua sun mielestä asiasta ei saa edes keskustella lopetetaan tää tähän ei kukaan tohon näjöjään puutu huijarit vaan rikastuu ja duunarit painaa raskast duunii pienel palkal kyse ei ole kateudesta vaan epäoikeudenmukaisuudesta!ja viel sulle jaa mies yrittäisit joskus ystävällistä keskustelua sanojen kitinä ja itkeminen käyttö erittäin lapsellista ja typerää mee vaikka itsepuolustus tai vihanhallintakurssille nii opit käyttäytymään!huijareita on aina aina ollut ja tulee aina olemaan hyvän ja pahan taistelu mut on se aika järkyttävää jos nää huijarit ihmisten hyväkskäyttäjät saavat lähetysaikaa tv kanavilta ja vievät rahat pois tyhmiltä itse en ole lähetykseen soittanut niin pieni mahdolliduus olla"nopein"mutta idioottejan täälki maassa riittää jotka haluavat lahjoittaa rahansa rikollisille hyvästi!

        Jos otettaisiin sellainen pieni otanta, jossa äänestettäisiin sinun ja minun väliltä kumman tajunnanvirta, ulosanti ja kirjoituksen selkeys ja järkevyys on älykkäämpää ja fiksumpaa, tai kumpi vaikuttaa enemmän yksinkertaiselta, tulosta tuskin on kovin vaikea veikata. Juttusi ovat 12-vuotiaan tasolla kaikilta osin.


    • kusetusta

      Miten olisi kansalaisaloite näiden pelien kieltämiseks? En oo näitä aiemmin seurannu mutta viime yönä alko vituttaa kun katsoin... Täyttä kusetustahan toi on ja nimenomaan humalaisilta, vanhuksilta yms rahat pois. En itse oo soittanu näihin enkä soita, kehotan muitaki tekemään saman.

    • OPETTAJA KEMISTÄ

      roomalaiset numerot: I=1 , V=5 , X=10 , L=50 , C=100 , D=500 , M=1000 ESIMERKKI LUVUTA: 80 = LXXX , 800 = DCCC , 900 = CM , 3000 =MMM VASEMMALLE SIJOITUS VÄHENTÄÄ JA OIKEALLE LISÄÄ LUKUA , LAITAN TÄMÄN VUODEN ROOMALAISILLA : 2014 = MMXIV , 888 = DCCCLXXXVIII näin muodostat lukuja roomalaisilla merkeillä ! opettele käytä älliä se kasvattaa -- järkeä !

    • eemeli331

      Himi

      Soitettiinko sieltä salaisella numerolla?

      Osallistuin vähän aikaa sitten kl 01.00. Soitin jotain 13 kertaa ja vastasin kysymyksiin oikein. Sitten oli tullut vastaamaton puhelu salaisesta numerosta 05.26 eli 4min ennen ohjelman loppumista. Olikohan se puhelu sielä? Ja olisinko ollut lähetyksessä mukana jos oilisin vastannut?

      • salatusta soittavat

        Ainakin ennen vanhaan soittivat noista samantyypin peleistä salaisesta numerosta. Kylläkin muistuttavat pelin aikana, että ei kannata mennä kauemmaksi ja soitto tulee sitten salaisesta numerosta jos pääsee vastaamaan. Noi oli n viis vuotta sitten..


      • himi

        eemeli331
        Kyllä, puhelu tulee tiedolla tuntemattomasta numerosta. Itse uskoisin, että se on tietokone, joka käskystä valitsee nopeimman pelaajan ja soittaa kierroksen nopeimman pelaajan numeroon. Jos pelikierros on ollut päättymässä klo 5.30, niin klo 5.26 sopisi hyvin yhteydenottoon Eurojahdista. Vastaamisessa täytyy toimia välittömästi, sillä ottavat todennäköisesti seuraavaksi nopeimman pelaajan. Olisit todennäköisesti voittanut pottina olleen summan, mikäli vastauksesi olisi ollut oikein. Ottavat sitten kyllä yhteyttä arkipäivänä yhteystietoja varten. Maksua saattaa joutua odottamaan, mutta itse olen ainakin voittaessani ja oikein toimittuani saanut rahat tilileni viimeistään säännöissä luvatussa 45 vrk:ssa.


    • Mummeli2

      Olen samaa mieltä kanssasi, huijarifirma. Pelasin elämäni ainoan kerran ja soitin noin 5-6 kertaa, mutta tänään tulleessa laskussa väitetään minun soittaneen 32 kertaa. Lasku on valtava. Ihmettelen suuresti ja en taatusti pelaa enää koskaan.
      Mitähän pitäisi vanha
      n rouvan tehdä nyt???

      • kuningaskuluttaja !!

        Kokeile kuningaskuluttajaa. Voivat tehdä jutun ja ei tarvii naamaansa ja oikeaa ääntäsi käyttää jos et halua. Tekisit tuhansille pettyneille ison palvelun jos olet se rohkea esiintuoja. Itse en pelaa lainkaan, kokeilin vuosia sitten muutaman kerran ja ymmärrän monen tunteet. Pelit on tehty hyväuskoisten huijaamista varten. Vain peliyhtiö lihoo ja operaattorit jonkin verran.


      • mummelille

        Ota yhteyttä niiden asiakaspalveluun. Parempi selvittää heidän kanssa suoraan kuin avautua täällä.


      • törkeää vedätystä
        mummelille kirjoitti:

        Ota yhteyttä niiden asiakaspalveluun. Parempi selvittää heidän kanssa suoraan kuin avautua täällä.

        Höpöhöpö. Luuletko, et asiakaspalvelu palauttaa mummelille rahat takaisin? Jos mummeli on soittanut korkeintaan kuusi kertaa ja laskutetaan 32 kerrasta niin mätää on. Takuulla pesevät kätensä.


      • MAPELin neuvo
        törkeää vedätystä kirjoitti:

        Höpöhöpö. Luuletko, et asiakaspalvelu palauttaa mummelille rahat takaisin? Jos mummeli on soittanut korkeintaan kuusi kertaa ja laskutetaan 32 kerrasta niin mätää on. Takuulla pesevät kätensä.

        MAPEL neuvoo sivuillaan toimimaan näin: Jos kyse on kuluttajan ja tietyn palvelua tarjoavan yrityksen välisestä asiasta, jossa kuluttajalla on hyvitys- tai muita vaatimuksia, tulee kuluttajan ensin mahdollisuuksien mukaan ottaa itse yhteyttä asianomaiseen yritykseen. Eli eiköhän Eurojahdin asiakaspalvelu ole se paras kontakti alkaa selvittämään asiaa.


      • himi

        Mummeli2
        Voi hyvä Mummeli. Itsekin aluksi ihmettelin aluksi puhelinlaskuni soittojen lukumäärää. Sitä ei vaan huomaakaan kuinka monta kertaa tulee siinä pelin tiimellyksessä soitettua. Tulee soitettua paljon useammin kuin miltä tuntuu. Itse olen merkinnyt tukkimiehen kirjanpidolla ylös puheluideni määrän ja ei huomaakaan, kuinka monta puhelua tulee soitettua hetkessä, kun sormet eivät aina toimi niin nopeasti kuin täytyisi toimia. Olen verrannut soittamiani puheluita laskuuni, niin kyllä ne ovat täsmänneet.


      • ei koskaan enää
        himi kirjoitti:

        Mummeli2
        Voi hyvä Mummeli. Itsekin aluksi ihmettelin aluksi puhelinlaskuni soittojen lukumäärää. Sitä ei vaan huomaakaan kuinka monta kertaa tulee siinä pelin tiimellyksessä soitettua. Tulee soitettua paljon useammin kuin miltä tuntuu. Itse olen merkinnyt tukkimiehen kirjanpidolla ylös puheluideni määrän ja ei huomaakaan, kuinka monta puhelua tulee soitettua hetkessä, kun sormet eivät aina toimi niin nopeasti kuin täytyisi toimia. Olen verrannut soittamiani puheluita laskuuni, niin kyllä ne ovat täsmänneet.

        Liekö vastauksen kirjoittaja Londur Oy:n edustaja. Että kynä käteen mummeli ja kirjaa puheluiden määrä. Onko eläke ehken mennyt kepulipoikien taskuihin päivässä parissa. Ja tämä huijaus saa jatkua MTV kanavalla.


    • ihmettelen1

      Miten sä olet lokakuussa voinut voittaa MTV:n Eurojahdista kun koko ohjelmahan alkoi vasta marraskuussa? Taitaa mennä kanavat, ohjelmat ja firmat sekaisin.

    • Jymäytetty

      Niin soitat numeroon 070093110 vastataan numerosta josta soitat ei voi soittaa 16.02.2014 esitetyyn kysymykseen kysyttiin 3 a kirjainta kuuluu järveen oikea vastaus SAIMAA ,mutta kun ei puheluun edes vastata aivan täyttä kusetusta kerätään vaa puhelinoperaattorille eurominutteja, harmi menin kaksi kertaa halpaan

      • EI ENÄÄ HALPAAN

        Niin va tarkottiko se typykkä lankaliitymää mitä se ohjelmassa räpläili JA NYT TÄLLÄ HETKELLÄ KLO 03.27 JUONTAJAT VAIHTUI NYT ON TUOLLAINEN HELVETIN LÄPI JUOSSUT NAIKKONEN (PUNAINSET HIUKSET) JUONTAMASSA JUU JA EN AIJO ENÄÄ KYLLÄ KÄNNYKÄLLÄ SOITTAA ENKÄ EDES KENKÄPUHELIMELLA KUSETUSTA TUNTUU OLEVAN


      • lue kirjoitukses

        Harmi ettei soittanut enempää. Tyhmyydestä sakotetaan ja noin alkeellista tekstiä tuottavaa pitäisi sakottaa ankarasti.


    • sellai..

      Yhtiö on mahdollisuuksien rajoissa pyrkinyt ja pyrkii aina poistamaan kaikenlaiset puhelinlinjoihin liittyvät ongelmat, mutta ei pysty takaamaan pyrkimyksien onnistumista.

      • huijattukin

        tämä siis eurojahtiin liittyen, virallinen teksti sivuilta


    • ei koskann enää

      Ja niin ne vaan jatkaa, minulta meni 27.12.2014 melkein 200 euroa kun vastasin puheluun , joka maksaa 1.92 euroa. olin kuulemma soittanut tunnin ajan melkein sata kertaa? . olin aina melkein kärjessa, mutta sataa kertaa en soittanut. Londuen edustaja ei tiedä mika syke on, puhelimeni varoitti korkeasta kaslusta ja voittostudion puhelimeen soitetut puhelut antoivat 109 sykettä? Eikö kuluttajansuoja ole mistään? olen harkinnut poliisiilmoituksen tekoa.

      • puheluerittely

        Pyydä erittely kännykkäoperaattoriltasi. Se maksaa jonku euron mutta jos epäilet ettei laskus ole kohdillaan kannattaa katsoa laskun erittely.


    • ollias

      Olen tehnyt omakohtaisen ilmoituksen Suomen sisäasiainministeriöön ko. yhtiön harjoittamasta liiketoiminnasta. On olemassa näyttöjä toiminnan puutteista ja epäilyksiä laittomuuksista. Rahapelien valvova viranomainen on Sisäministeriö ja jos asioissa ilmenee rikollisia piirteitä niin se viranomaonen on sisäministeriön poliisiosasto/vastaava.MTV3 on yksiselitteisesti vastuussa tästä rikollisesta toiminnasta, kun se sallii sen ohjelmissaan lähetykset, Pannaan nyt rva. ministeri Päivi Räsänen vastaan MTV3! Siitä tulee varmasti hauskaa ja kuumaa, ja minä heitän vettä kiukaalle varmasti riittävästi. Ja myöhemmin haen oikeuksiani ja korvauksia käräjäoikeuydesta...!

      • Kyöpelikortti

        Ja miten kävi.....?


    • HUIJAREIDENPARATIISI

      Suomessa on laillista huijata. Tuskin noista on kukaan voittanut muuta kuin ison puhelinlaskun. Sitten voikin siirtyä prepaidin käyttäjäksi, eikä tartte enää noihin rahastusohjelmiin soitella.
      MTV3 tekee isoa tiliä noilla rahastusohjelmilla ja chateilla. Kaikille, jotka ovat koittaneet onnea jota ei ole, on jäänyt pelkkä soppaluu käteen - jos edes sitäkään.

    • 2qwerwetwt

      Tyhmä saa maksaa ja tyhmä täytyy olla jos alentuu luulemaan että näistä peleistä jotain voittaisi. Tuollaista yhtiötä vastaan tuskin on mitään mahdollisuuksia käräjöidä, joutuu itse maksumieheksi ja rankalla kädellä. Helpommalla pääsee kun näihin peleihin ei osallistu. Tällaisella yhtiöllä on aina jokin selitys valmiina ja pystyvät sen perustelemaan. Omat säännöt näillä näyttää ainakin olevan ja mielivaltaisesti muuttelevat sääntöjään. Jossain peleissä menee yhteen kierrokseen monta tuntia ja kierroksella tarkoitan odottelua jolloin soittaja otetaan linjalle. Suuri potti houkuttelee paljon soittajia, vaikeassa tehtävässä, esim. automerkkitehtävässä puheluja otetaan joka neljäs sekunti vastaan ja mahdollisuus vastata oikein on 1 suhde 300000. Ja taasen joissain tehtävässä suuri potti jaetaan oikein vastanneiden kesken jolloin voitto-osuus on kymmeniä euroja. Silloin kun on jonkin sanan tai kaupungin nimen etsimisen tehtävä, soittajia ei oteta lähetyksessä mukaan kuin vain alussa ja lopussa. Tässä välissä "juontaja" houkuttelee soittajia soittamaan perustelemalla sen niukalla katsojamäärällä tai muuten ihmettelee miksei soittajia ole. On niitä, koko ajan mutta niitä ei mainita eikä niitä oteta lähetykseen ollenkaan. Tässä kohtaa monen tuhannen euron potti houkuttelee osallistumaan peliin. Läpinäkyvämpää ja idioottisempaa rahastustekniikkaa saa vähän aikaa hakea ja ihmiset tyhmyyksissään luulevat jotain voittavansa.

      • Uniennäkijät

        On ku laittais lottoa vetämään. Tosin lotossa ei häviä kuin kupongin hinnan, esim. 6 euroa, mutta näistä rahastusohjelmiin soitteluista saa tähtitieteellisiä puhelinlaskuja, joten häviö on selkeesti tuntuvampi. Lotossa on sentään jonkin näkönen tsäänssi saada osumaan edes 4 oikein ja kymppi käteen. Rahastusohjelmissa ei ikinä senttiäkään. Parempi lotota kuin soitella rahastusohjelmiin.
        Eiköhän joku tollo ole varmaan erehtynyt kuvittelemaan, että kun tarpeeksi soittelee, niin pääsee jyystämään sitä ruudussa näkyvää isotissistä ja hyvän näköistä muijaa. Ei muuta ku vaseliinia kouraan ja runkkaamaan.


    • peeekkka

      Minulle tuli londurilta lasku 231e olin olevinaan soittanut koko yön heille vaikka en tiedä koko firmaa mitä he tekevät täyttä huijausta koko homma mutta en jätä hommaa tähän. käydään vaikka käräjät mut minulta ei huijata rahoja.

      • Laudamies

        Ota joku oikeusavustaja, sillä tuolla kirjoitustaidolla sinulle vain nauretaan. Ei tuosta tekstistä saanut selvää. Soittelusta tulee lasku yleensä puhelinoperaattorilta, ei Londurilta. Kerro vaikka kuinka monesta puhelusta oli kyse. Jospa yhtiö laskutti jostain aikuisviihde palvelusta? Epäilyttävä kirjoitus.

        Tämä keskustelu on Eurojahti otsikon alla, kyseistä peliä ei ole ollut pariin vuoteen. Tarkoititko Voittostudio peliä? Ryhdistäydy ja valita laskusta asiallisesti. Todista ettet ole soittanut, puhelimen lokitiedoista ei saisi löytyä noita puheluita. Yleensä noita haamupuheluita on soitellut joku perheen lapsista, jolloin hänen alaikäisyyteen vetoamalla voit välttyä maksamasta laskua.


    • Anonyymi

      Ne hokee sitä pelin vaikeutta ja venyttää loppua, että saavat mahd. paljon soittajia ostamaan "hyväntekijäisarpoja". Sitten sanotaan että viimeinen minuutti menossa ja silti peli kestää vielä 10 min. Koska ohjelma- aikaa on vielä runsaasti jäljellä, pitää peliä venyttää viimeiseen asti.
      Millaisetkohan puh.laskut on niillä eläkeläisillä on, jotka sinne jatkuvasti soittavat. Monesti sama ihminen psee useamman kerran läpi. Asiakaspalvelusta sanottiin, että kun on soittanut kisaan, niin nimi on siinä listassa, josta sattumanvarainen soittaja valitaan. Soittavatko he takaisin? Ja sitten joku pääsee läpi, eikä ole edes miettinyt vastausta, arvaa väärin, ja vastaus paljastetaan, eikä kukaan voittanut mitään. Itse olen saanut pari hyödytöntä voittoa arvoista, mutta enää en soita, enkä viitsi edes katsoa. Se asiakaspalvelunkin puhelu masaa 5euroa! Törkeää rahastusta. Tästä vois ilmoittaa kuluttajansuoja-lautakuntaan!

    • Anonyymi

      Eurojahti selvä huijausrikos ja MTV 3:n suojassa on mukava mellastaa sekä kyniä hyväuskoisilta rahat pois helppoa kuin heinänteko.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      577
      3846
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2729
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2124
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1947
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1845
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1790
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe