Alkuvuodesta 2014 se alkaa!

Ylistys

Tämä enneuni on kerrottava heti! Viime yönä näin unen, jossa oli alkuvuosi 2014. Televisiosta tuli ylimääräinen suuri uutislähetys: Iran, Israel, Palestiina ja USA solmivat täyden rauhansopimuksen. "Nyt on rauha, ei mitään hätää" sanoivat USA:n presidentti ja paavi, joka myös oli läsnä kun tilaisuus oli näin tärkeä. Pian tämän jälkeen, keskikeväällä kuitenkin tilanne nopeasti kärjistyi ja Iran lähetti ydinohjuksen Tel Aviviin. Israel vastasi heti suurella ydiniskulla, jolloin Venäjä lähetti ydinohjuksia Israeliin. USA:n automaattiset järjestelmät vastasivat tähän ydiniskuun josta seurasi Venäjän automaattinen ydinisku. Kaikki maailman suuret kaupungit tuhoutuivat samana päivänä ydiniskuissa ja kolmasosa ihmiskunnasta kuoli. Hiukan ennen tätä tuhoa tunsin nousevani yläilmoihin ja näin loput tapahtumat Taivaasta käsin. Uskovien ylöstempaus oli siis tapahtunut, uskovat pääsivät kotiin pois hirvittävistä kärsimyksistä, itkusta ja hammastenkiristyksestä joka maassa tulisi jatkumaan vielä seitsemän vuotta. Suomessa nähtiin tulen ja välähdyksen valon eteläluoteesta. Se oli Pietari joka tuhoutui. Venäjän uusi kiilusilmäinen, mielipuolisen näköinen presidentti määräsi heti hyökkäyksen Viroon ja Suomeen. Hyökkäyskiilat iskivät Suomen halki, kunnes Venäjän sotilas oli Kemissä, Torniossa ja Kuopiossa. Suomi miehitettiin puoliksi Kotka-Mikkeli-Iisalmi-Oulu -linjaa pitkin. Suomen eteläkärjen edustalle putosi jotakin, ehkä meteori tai harhautunut ydinohjus, joka tapauksessa tulvavedet vyöryivät koko Lounais-Suomen yli. Veden alle jäi kaikki aina Kouvola-Jämsä-Raahe-linjaa pitkin. Suomesta jäi siis jäljelle vain kapea kaistale Keski-Suomen seudusta, Jyväskylä sen keskellä. Kaikki tämä alkaa tapahtua 2014 heti alkuvuodesta. 3,5 vuotta sen jälkeen Antikristus saa aikaan rauhan, ja lopullinen taistelu on vuonna 2021 ja sen jälkeen alkaa Tuhatvuotinen valtakunta.

Nyt on niin vahvat merkit ja useilla henkilöillä toistuvat enneunet, että nyt tämä varmuudella tapahtuu. Aika on nyt koittanut.

74

2984

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • roffaa

      Tämä on keksitty tarina, täyttä puuta heinää.

      • Todistuspyyntö

        Todista väitteesi.


      • fellilian

        1. Tess. 4:17

        Meidät, jotka olemme vielä elossa ja täällä jäljellä, temmataan sitten yhdessä heidän kanssaan pilvissä yläilmoihin Herraa vastaan. Näin saamme olla aina Herran kanssa.


      • Tulevatonilmoitettu!
        Todistuspyyntö kirjoitti:

        Todista väitteesi.

        Siihen on ympätty useamman eri ennustuksen kohtia. Lukenut liikaa yhteen pötköön ja kolmantena yönä nähnyt asiat noin.

        Tilanne on kuitenkin oleva toisenlainen.


      • NYTEILEN
        Todistuspyyntö kirjoitti:

        Todista väitteesi.

        Aikamme todistaa?


    • : 0

      Tempaus vaikuttaa olevan dispensationaalisen lahkon markkinatuote.

    • KTS (ei kirj.)

      "Heti alkuvuodesta". Ehdotan Ilmattareen ja laskuripäivämäärän takarajaksi 31.1.2014. Eiköhän se siihen viimeistään kolahda.

      • koliseekohtenemmänki

        Vitsissä löytyy, manu ja kultatupsu.... Lueskele Suomalaisen piirroksia siihen saakka, itse arvelen jotain merkittävää tapahtuvan lähemmäs vuotta 2030, kun 6 vuotta sen jälkeen pitäisi "kolahtaa" se meteori - jos kolahtaa.


    • Yks vaan

      Tuohan on vain unta!

    • mari2

      Todennäköisesti joku aihealueen sivustoa vaivaavista ateistiänkyröistä on yhdistellyt jälleen lukuisia profetioita ja saanut aikaiseksi kyseisen "profetian".

    • -jarmo-

      Mahtaa Attea sit hiukka petytyttää ja vähän suattaapi ilimatar tulla näytteen kera ja lirahuttaa houssuun asti, kun nuo kaikki suolikaasuilmattaren KTS:n laskurit pamahtaa yhtenä päivänä punaseks ja kaikkien asiasisältö onkin yhtäkkiä käynyt toteen. Sitten sieltä saa etsimällä etsiä pieleen mennyttä profetiaa, sitä kumminkaan löytämättä. Samalla nuo kaikki "ylitsevuotavat lauserakenteetkin saavat uuden merkityksen". Etten sanois jopa että kaikki kädet herpoavat, kaikki polvet käyvät veltoiksi kuin vesi. He kääriytyvät säkkeihin, heidät peittää vavistus, kaikilla kasvoilla on häpeä, ja kaikki päät ovat paljaiksi ajellut.

      ...ja muistakaa, armo oli aina tarjolla ja ilmaiseksi, ei tarvinnut kuin ottaa ja saada se.

      • Jarmo,

        nautitko sinä ihmisruumiin eritteistä? Teksteissäsi puhut usein ulosteesta ja virtsasta.


      • -jarmo-
        Jarmo, kirjoitti:

        nautitko sinä ihmisruumiin eritteistä? Teksteissäsi puhut usein ulosteesta ja virtsasta.

        Tuli hieman skitso olo, kuin itse itselle puhuis... kuka sitten lienetkin. Se on vaan kuules sellanen homma, että jos sinulla tulee tuollainen olo, niin voin kertoa että se on ihan itse aiheutettua.

        Voit silti ottaa armon vastaan, sen sais ihan ilmaiseksi. Oletko jo ottanut?


      • KTS (Ei kirj.)

        Ilmatar ja KTS ovat eri henkilöitä, joten jos joku "henki" on sulle päinvastaista väittänyt, tiedät sitten, että kyseessä on valheen henki!


      • Vaahto suusta raivoa
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Ilmatar ja KTS ovat eri henkilöitä, joten jos joku "henki" on sulle päinvastaista väittänyt, tiedät sitten, että kyseessä on valheen henki!

        Hauska tuo jorma, jokaisesta sen kirjoituksesta näkyy selvästi, kuinka hirvittävän raivon vallassa hän kiristelee hampaitaan vaahto suusta valuen. Ei ole kovin tervettä tuommoinen raivoaminen kyllä. Verisuoni varmaan päästä katkeaa kun häntä noin mielipuolisesti raivostuttaa nettikirjoitukset.


      • Pimpelo
        -jarmo- kirjoitti:

        Tuli hieman skitso olo, kuin itse itselle puhuis... kuka sitten lienetkin. Se on vaan kuules sellanen homma, että jos sinulla tulee tuollainen olo, niin voin kertoa että se on ihan itse aiheutettua.

        Voit silti ottaa armon vastaan, sen sais ihan ilmaiseksi. Oletko jo ottanut?

        Jumalalta ei mitään oteta.Jumalalta pyydetään ja anotaan syntejään anteeksi.Hän antaa jos niin tahtoo.


    • Lainaus

      Lainaan asialliseksi kokemaani viestiä.


      28.11.2013 17:21
      0
      Sulje
      Saa'tana on ahkera tällä palstalla.

      Kristus nousi kuolleista,
      kuolemalla kuoleman voitti
      ja haudoissaoleville elämän antoi!
      :

    • KTS (Ei kirj.)

      Summa Summarum.

      Tässä on sääntöjen mukaisesti esitetty ennustus. En tiedä onko se pilaa vai vakavalla mielellä kirjoitettu. Niitä on joskus vaikea erottaa toisistaan mutta esitetyn ajankohdan jälkeen ennustaja täytyy joko palkita oikeaan osuneesta arvauksesta/profetiasta tai sitten nostetaan tämäkin ketju esille yhä uudestaan ja uudestaan varoittavaksi esimerkiksi siitä, ettei kaikkiin uniin ja näkyhin ja päähänpistoihin pidä uskoa.

      Keep it simple.

    • Huom!

      Aloittaja on selvästiki totinen profeetta ja hän täyttää selvästikin kaikki oikeiden Herran voideltujen tunnusmerkit. Näin ollen voimme täydellisen varmasti ja yksimielisesti vakuuttua sanoman taivaallisesta alkuperästä ja sen aitoudesta valmistautuessamme tuleviin päiviin.
      Tosin kirjoittaja on selvästikin herkimpiä ihmisiä ajatellen varonut kuvailemasta kaikkea tulevaa kauheutta sellaisena kuin se todellisuudessa tulee meille lopulta näyttäymään. Sela.

    • unesi meni

      täysin toiveen puolelle,mutta hyvä niinkin. unesi ei kuitenkaan toteudu,joten älä kuvittele liikaa. maailmassa pitää sattua todella pahaa ja rumaa ennen ko. sopimisia.

    • KTS (Ei kirj.)

      Kysyn palstaterroristilta ja kilometrifloodaajalta, onko tätäkin ketjunaloitusta hehkuttava "Pelastussanomat" ateistinen sivusto:

      http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Paivittain.html

      Ovatko Markku, Olli ja Jarmo ateisteja, kun laskeskelevat päivämääriä. lainaus "Pelastussanomista":

      Markku ja Olli sen sijaan ovat jo monta päivää laskeskelleet melkoisia laskelmia, joista en valitettavasti ole kunnolla perillä. Mutta heidänkin saama päivämäärä on tarkentunut jonnekin 3.12.2013 paikkeille, jossa voisi olla mahdollinen morsiamen ylösotto.
      He puhuivat että ISON komeetta hajotessaan aiheuttaisi auringon pimennyksen kolmeksi päiväksi, josta voisi tulla Joonaan merkki, 3 päivää kalan vatsassa pimeydessä.
      Komeetassa on ilmeisesti jokin vahva sähköinen varaus, koska aurinko on reagoinut jo jonkin aikaa ISONin lähestymiseen. Eli mitä jos huomenna ei päivä koittaisikaan ja sitä kestäisi kolme päivää. Saisi ison uutisen aikaan, mistä moinen johtuu.

      Eräs laskelma oli tällainen, tukee pelastussanoman vanhaa teoriaa Matteus 27:45-47 jakeita. Kuudennesta hetkestä alkaen laskeutui pimeys ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen. (siis huomaa kolmen päivän/hetken pimeys) Ja jossain yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi ristillä "Jumalani, miksi hylkäsit minut". Tämä huuto kuuluu siis tänne jääville, kun morsian on poistunut ja ylkä mennyt ja ovi suljettiin. Se on kovin lohduton hetki heille, jotka eivät jaksaneet odottaa yljän tuloa.
      Joku oli laskeskellut tästä 28.11. päivästä, että se on 9. päivä, "yhdeksäs hetki". (toinen 911)
      28.11.2013= (2 8 1 1 2 0 1 3)=18=(1 8)=9
      Tulee näinkin: 28 11 2013=2052=(2 0 5 2)=9

      Mitä sanoo floodaaja?

      • -jarmo-

        Jep, kaikki ollaan ateisteja Jyrkiä myöden, TEILLE...
        Ollaan juutalaisia juutalaisille ja kreikkalaisia kreikkalaisille...
        Pääasia että Jeesusta nostetaan, itseämme lasketaan ja sana leviää.
        Kyllähän pelastussanoma vielä lohtuna monelle toimii, mikä ettei.


      • eimatikkaaplease
        -jarmo- kirjoitti:

        Jep, kaikki ollaan ateisteja Jyrkiä myöden, TEILLE...
        Ollaan juutalaisia juutalaisille ja kreikkalaisia kreikkalaisille...
        Pääasia että Jeesusta nostetaan, itseämme lasketaan ja sana leviää.
        Kyllähän pelastussanoma vielä lohtuna monelle toimii, mikä ettei.

        Siis mikä tuo laskelma oli? Vai yritetäänkö taas matemaattisilla kaavoilla saada loputkin apinat sekaisin?


    • ölkkymölkky

      Alotus ei ole uskottava. Siinä on mahdottomia tapahtumia. Joka uniinsa uskoo, uniinsa hukkuu.
      Voi olla myös provo.

      • Vai niin.

        Täsmälleen samanlaisia tarinoita ovat hurut heitelleet tälle palstalle aina.
        Kuinkas ne nyt ihan tuosta vaan yht`äkkiä muuttuikin epäuskottaviksi tai provoksi kun yleensä huudetaan hallelujaa!


    • jeki

      minusta unet ovat katkelmia edellisiltä elämistä

      • eihitosoo

        Enpä menis vannomaan... =D


    • Tulevaisuuden ennustamisessa on vaikeutena yleensä määrittää mitään tarkkoja aikarajoja odotettaville tapahtumille. Tässäkään tapauksessa ei suoranaisesti ilmoitettu viimeistä käyttöpäivää, mutta visio rajattiin kuitenkin koskemaan vain alkuvuotta 2014.

      Voimme monenlaisista internet-lähteistä lukea ennustuksia, joita on tehty suurista sodista ennen omaa aikaamme. Varmaa ei tosin ole, tehtiinkö ennustukset ennen vai jälkeen kyseisten sotien.

      Ihminen kykenee aavistamaan asioita, tosin ne perustuvat omiin tunteisiin asioista. Minäkin aavistelen, että piakkoin Norjalaista lohifilettä saa taas sopuhintaan paikallisesta vähittäiskaupan suuryksiköstä. Voisin jopa uskoa, että näin tulee tapahtumaan alkuvuodesta 2014, vaikka en tästä juhlasta ole unta nähnytkään.

      Ihminen pohtii mahdollisuuksia ja tapahtumia mielessään öisinkin. Ei siis ole mahdotonta nähdä Euroopan tai maailman tulevaisuutta mielessään, jos asia sattuu yöllä vaivaamaan. Poikkeuksellisiakaan tällaiset pitkät tarinat eivät välttämättä ole.

      Jääkäämme odottamaan jännittäviä alkuvuoden tapahtumia. Mitenkään ei voida näyttää toteen, etteivät kuvatut tapahtumat tulisi toteutumaan.

    • Westsiderr

      Aloitus ei stemmaa yhteen Ilmestyskirjan tekstiin, Ei alkuunkaavn.

    • -jarmo-

      Hyvää Aten päivää kaikille "kekkuleille, iiärrille, 234rfglle, kotarille, tuhikselle, --- tyypille ja monille muillekin niin kovin kivoille ja rasavilleille vekkuleille.

    • Herramme vie kotiin

      Pelastussanoma on huomioinut tämän uninäyn merkittävänä. Ylistys Herralle! Atejen rajut hyökkäykset osoittavat, että nyt on pelko jänishousuissa. Rääväsuut taitavat tietää, että aika alkaa oikeasti olla loppumassa ja toiset otetaan ja toiset jätetään.

      • Aivan, aivan.

        Kylläpä nyt onkin hirvittävän kauhean käsittämätön pelko iskenyt jokaiseen ei-hihhuliin, sillä milloinkaan ennen maailman historian aikana ei näin ääretöntä pelkoa ole nähty heidän joukoissaan!
        Aika loppuu ihan just heti juuri näillä sekunnin miljardisosilla joten pelastautukoon ken voi. Nyt ei VOI-huudot enää auta, sillä se on loppu nyt!


    • Lällän lällän lieru

      Eniten näyttää harmittavan se, että Jyväskylä säästyy kun melkein kaikki muu tuhoutuu tai jää uuden Isonvihan alle. :D

      • KTS (Ei kirj.)

        Tiukan paikan tullen me myydään Nykäskylä venäläisille ja päästään pälkähästä. Itse asiassa kahdestakin.


      • Lälläti lällän lää
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Tiukan paikan tullen me myydään Nykäskylä venäläisille ja päästään pälkähästä. Itse asiassa kahdestakin.

        Profetia sanoo, että Jyväskylää ei miehitetä eikä se jää tulvan alle. Siihen ei mikään saivartelu nyt vaan valitettavasti auta. :)


    • tosi on

      Tekstistä näkyy selvästi, että tämä tarina on keksitty pilailu. 2014 alkuvuodesta ei tapahdu tuollaista. Suomi ei saa tsunamia päälleen.

      • Todistuskysely

        Todista väitteesi.


      • KTS (Ei kirj.)

        Olen havaitsevinani Tosionin tekevän pesäeroa Pelästyssanomiin...
        >  


    • Inhottava realisti

      Tämä osio on päivä päivältä matalampitasoinen.

    • .,.,

      Älä hyvä ihminen kiusaa itseäni millään matalatasoisella. Automaattiko sinut tuo foorumillr?

    • rohveetta1

      Tiedoksi sellaista, että Israelin ja Palestiinan välinen rauhasopimus, johon osallistuu runsas määrä muita valtioita, on neuvottelun alla ja toukokuu 2014 on Obaman asettama tavoiteaikataulu.

      Iranin ydinongelmasta käydään sopimusneuvotteluja ja toukokuu 2014 on myös määräaika koeajalle ja jatkosopimukselle.

      Tel Aviv ei tuhoudu ydiniskussa.

      Suomen yli ei tule tsunamia, koska merialtaiden vesi ei riitä aaltoihin saatika kuvatun maan peittämiseen.

      Ovela pilailu tämä aloitus, jota ei pidä uskoa.

      • 1+2+3+4+666.

        Joo,avaus todella ovela trollaus ja pilailu koska huomenna on jo 1.päivä helmikuuta 2014.


    • Ihanko ite?

      Pirukos sinun käski nostamaan s-----n kirjoituksia.

    • "Markku ja Olli sen sijaan ovat jo monta päivää laskeskelleet melkoisia laskelmia, joista en valitettavasti ole kunnolla perillä. Mutta heidänkin saama päivämäärä on tarkentunut jonnekin 3.12.2013 paikkeille, jossa voisi olla mahdollinen morsiamen ylösotto."

      Markku ja Olli taisivat jämähtää sinne joulukuun kolmanteen päivään.

      Käykää äkkiä tönäsemässä poikia etteivät jähmety hämähäkinseittien alle...

    • Vieläkö nousee?

      Montako kyr...ää olet tarkalleen laskenut, homooo. Onko jäykistynyt seittien alle.
      Onko morsiamella samanlainen?

    • Väsynytvouhkaamiseen

      No eipähän toteutunut....siis valheprofetia. Ja kuten hyvin tiedetään, Jumala ei valehtele. Siis mistä on peräisin ko. "profetia"?

      • Praat!

        Kyseinen "profetia" on hanurista peräisin.


    • http://www.youtube.c
    • Väkevä profetia!

      Viestiketjun aloittaja on tuonut luettavaksemme todellä väkevän profetian joka pitää ehdottomasti paikkansa ilman pienintäkään epäilyä!
      Nyt on vain käynyt niin että uskovaiset ovat rukoilleet ihan hirmuisesti asioiden puolesta ja Herra on myöntynyt antamaan lisäaikaa..toistaiseksi. Itseasssa voitaisiin käyttää Pelastussanomallista eli -jarmo- mallista nimitystä "liukuma-aika", joka näyttää olevan kyseisen herran povaamissa tapauksissa todella pitkä!
      Pahoin epäilen sitä niin pitkäksi ettei yksikään ennuste tule milloinkaan tapahtumaan toisin kuin tämä "Alkuvuodesta 2014 se alkaa".
      Nimimerkki "Ylistys" on todella luotettavan tuntuinen, millilleen, piirulleen sekunnilleen ja timantintarkasti ennaltatietävä profeetta!

    • taneliko

      Minä olen aina ymmärtänyt ylöstempaamisen tapahtuvan vasta antikristuksen ajan päätyttyä; tai se liittyy juuri antikristuksen ajan päättymiseen. Kristuksen toinen tulemus päättää antikristuksen ajan, ja samalla meidät temmataan Hänen luokseen; sillä se päivä ei tule ennen kuin luopumus ensin tapahtuu ja ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on tuhoava tulemuksessansa suunsa henkäyksellä. Monta antikristusta on jo ollut, ja koko maailmahan elää tälläkin hetkellä antikristillisessä valheen vallassa; aika on vielä Jumalan antamaa armon aikaa niille ihmisille, jotka ei ole vielä ottanut vastaan pyhän Jumalan antamaa sovitusta ja armoa pahoista teoistansa, jonka Hän tahtoo antaa; sillä me tiedämme, että Jumala ei salli mitään vääryyttä, sellaisesta ihmisten tulee tehdä parannus. Maailman luoneen kaikkivaltiaan hyvän Jumalan ja tämän maailman ihmisten tekemän pahuuden välillä on täysin sovittamaton ristiriita, johon Jumala on ihmisille antanut pitkämielisyydessänsä mahdollisuuden täydelliseen armoon.
      Isä Jumala on täydellinen rakkaus, ja juuri sen tähden ihminen, joka tekee syntiä ei voi olla hänen yhteydessänsä, koska rakkaudessa ei voi olla mitään vääryyttä, sillä muuten se ei olisi rakkautta. Sen tähden Jumala on pyhä, koska rakkaus on pyhä, ja Jumala on rakkaus. Kristus tuli ja kertoi millainen Jumala on, ja Hän oli myös itse joka tuli lihaksi. Ja nyt kun tiedämme millainen Jumala on, meidän on helppoa ymmärtää mitä meidän tulisi tehdä, kuinka suhtautua lähimmäisiimme, kuinka auttaa heikkoja ihmisiä, kuinka auttaa prostituoituja, kuinka rakastaa lähimmäisiämme, jos me edes jotain voisimme tehdä.

    • Anna palaa skitso

      Olipa vahva ja vakuuttava profetia. Tämä pitää paikkansa. Tämän on hörhöilyä parhaillaan. Tällaista vuodesta toiseen.

      • Taewrcds

        Alkuvuodesta 2014.Jos alkuvuosi lasketaaN viimeistään kesäkuuksi,olisisiko se vielä alkuvuotta.?Paljon kyllä pitäisi tapahtua ennen ylösottoa,ja se ei voi ehtiä tuossa ajassa,ei sitten millään.Kuten säkkipukuiset todistajat joita ei vielä ole tehtävissään ollut.


    • pekka7

      Monenlaisia unia näemme, mutta Raamatusta löydämme jotain paljon luotettavampaa. Emme ole vielä lähelläkään lopun aikoja, nuorinkaan ihminen ei tule niitä aikoja näkemään. Lähdemme siis Israelin luopumuksesta, joka tällä hetkellä vallitsee Israelissa. Tuo Juuda, joka nyt on Israelissa, tullaan vielä kerran karkoittamaan ja samalla karkoitetaan palestiinalaiset ja suurin osa egyptiläisistä. Vasta 40 vuoden päästä tuo karkoitus loppuu ja alkaa Jumalan aika Israelin kohdalla. Jumala alkaa kerätä omaa kansaansa Israeliin, mutta vain ne, joiden sydän on altis palvelemaan Jumalaa. He palaavat rauhassa ja ilman minkäänlaista sodan uhkaa. He rakentavat Jerusalemin temppelin ja samalla egyptiläiset palaavat. Alueella syntyy suuri 'herätys' Egypti-Israel-Assur palvelevat Jumalaa. Tuo aika kestänee myös kauan. Sen jälkeen Turkin alueelta tulee kansojen hyökkäys suojattomaan maahan (Googin sota). Siitä on vielä pitkä aika siihen, että lähi-idän alueelle syntyy liittovaltio, johon joskus tulee hallitsijaksi antikristus.... USA, EU ja Venäjä eivät näihin liity.

      Meidän tehtävämme on siis tehdä evankeliumin työ valmiiksi, siihen keskittyen ja ohjeita Jumalalta saaden. Palvella täydellä ja ehyellä sydämellä Kristusta, meidän Herraamme ja Pelastajaamme ja meidän Jumalaamme, joka haluaa kaikkien kansojen kuulevan evankeliumin sanoman. Siihen työhön paneutukaa, täyttykää Pyhällä Hengellä ja anokaa ja saakaa Jumalan voima, joka ilmenee moninaisten armolahjojen kautta, niin että vastustajien suut tukitaan Jumalan hyvien tekojen kautta, joita hän tekee omiensa kautta.

      • Tällä Pekalla on paljon realistisempia apokalypsitulkintoja kuin eri lohkoilla ja lahkoilla unineen ja vippaspovauksineen tyyliin "Ihan just koht sillään on ovella ja nyt mennään ja...!".


      • No..
        KTS kirjoitti:

        Tällä Pekalla on paljon realistisempia apokalypsitulkintoja kuin eri lohkoilla ja lahkoilla unineen ja vippaspovauksineen tyyliin "Ihan just koht sillään on ovella ja nyt mennään ja...!".

        ..ainakin siltä osin että Pekka-herra ei tunnnusta raamatun olevan yksinkertaisten ja tietämättömien paimentolaisten huuhaa-tarinoita, vaan siirtää kaiken tarvittavan todistelun tulevaisuuteen joten niitä ei luonnollisesti voida syyttää tällä hetkellä vääriksi povauksiksi. Täsmälleen niin ovat tehneet ja tulevat tekemään erilaiset pekat sukupolvesta toiseen, ja ne jotka ovat yhtä yksinkettaisia ja eräiltä ominaisuuksiltaan lapsentasolle jääneitä kuin tuhansia vuosia sittenkin eläneet ihmiset, elävät ja uskovat myös samalla tavoin.
        Näin on aina ollut ja näin on aina oleva.


      • KTS(ei kirj)
        KTS kirjoitti:

        Tällä Pekalla on paljon realistisempia apokalypsitulkintoja kuin eri lohkoilla ja lahkoilla unineen ja vippaspovauksineen tyyliin "Ihan just koht sillään on ovella ja nyt mennään ja...!".

        Tässä nousin ihan aamusta kommentoimaan muslimina tälle lössille..kjeh kjeh ..


    • ...

      Tässä asiaa hyvin kerrottuna.

      http://www.reijotelaranta.fi/reijon_blogi/kaikki_profetiat_eivat_ole_oikeassa__eivatkakaikki_vaarassa/

      Kolmas menetelmä on katsoa Raamatusta, mitä siellä sanotaan tulevasta. Se väittää pitävänsä sisällään Jumalan sanoja (”Näin sanoo Herra” esiintyy siinä 3808 kertaa). Jumala on ainoa, joka ilmoittaa voivansa sanoa, mitä tulee tapahtumaan (Jes.46:10).

      Yli neljännes kaikista Raamatun jakeista sisältää tulevaisuutta koskevia ennustuksia. Erillisiä ennustuksia on kaikkiaan 737, joista jotkut mainitaan vain kerran, jotkut satoja kertoja. Niistä 594 on jo toteutunut (yli 80%). Toteutumatta olevat koskevat maailmanloppua, jota ei vielä tiettävästi ole tullut. Raamatun ennustuksissa on siksi 100% tarkkuus.

      Raamatun viimeisen kirjan, Ilmestyskirjan viimeiset jakeet varoittavat profetioiden vähättelemisestä tai omien tavoitteiden liittämisestä niihin. Vaikka jakeet ovat Ilmestyskirjan lopussa, niin ne koskevat koko Raamattua, joka on Jumalan rakkauskirje ja profeetallinen viesti ihmisten pelastamiseksi iankaikkiselta kuolemalta.

    • jousimies

      kukaan ei tiedä ylösnousemuksen päivää.. mutta olen vuosien saatossa ennustanut 5 tapausta ja kaikki ovat toteutuneet -2 vuoden sisällä.. viimeisin ennustus jonka annoin vuosia sitten koskee vuotta 2020-2040 jolloin suomessa koetaan jotain kauheaa.. ehkä 3 maailmansota en tiedä mitä se on mutta se tapahtuu.

      • kurimus4

        Kyllähän tuollaisella tarkkuudella profetiat helposti tosiksi osoittautuvat. Minäkin profetioin että vuosien 2000 ja 2010 välissä alkaa kauhea sota ja hyvin näytti osuvan kohdilleen: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_2003–10


    • KTS (Ei kirj.)

      Mut alkuvuodesta 2014 se alkaa!

      Täst lähetää...

    • HIIIIIIHIIHIIIIIII

      Vuosi 2014 on melkein loppu ja mitään ei tapahtunut.Eli väärä profetia

    • jussa

      Vastaus sinulle ylistys.
      Todennäköisesti olet nähnyt tuonlaatuisen unen.Se on paljon mahdollista. Mutta voin vakuuttaa sinulle,asiat eivät tule tapahtumaan kertomallasi tavalla. Saat unohtaa sen. Uskallan 100%,lla varmuudella sanoa,ettei ylösotto tapahdu ensivuoden alussa,eikä antikristus vielä ilmesty. Se kansojen kaupunkien tuhoutuminen tapahtuu vasta tuhatvuotisen ajan jälkeen jolloi on viimeinen sota. Silloin luodaan uudettaivaat ja uusi maa.

      • KTS (Ei kirj.)

        Ei Ylistys tarkoittanut juuri alkavaa vuotta vaan vuoden 2014 alkua!


    • ._.

      ._.

    • o-o-

      ._.

    • saltandpepper

      Jospa Jumala on lykännyt näitä unen tapahtumia, ja ne alkavatkin nyt toteutumaan.

      Vrt. Palestiinan valtion tunnustaminen ja kahden valtion ratkaisu Lähi-Idässä toteutuu varmaankin kohta. Paavi matkustaa nyt syyskuussa Amerikoihin, puhuu Yhdysvaltojen kongressissa! Aika erikoinen tapahtuma. Elämme kyllä jännittäviä aikoja.

    • KTS--

      jep jep
      Näitä ei ateistit ymmärrä
      jep jep

    • 9878

      8799

    • o-o-

      ._.

    • o-o-

      ._.

    • o-o-

      ._.

    • o-o-

      ._.

    • o-o-

      ._.

    Ketjusta on poistettu 34 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      201
      5220
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      125
      3209
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      143
      2445
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      342
      2384
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2002
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1576
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      119
      1531
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1413
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1230
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1101
    Aihe