Marxin teoriat ja niiden avulla yhteiskunnan ymmärtäminen

Marxin oppien mukaan ihmisen tajunnan määrää hänen yhteiskunnallinen olemisensa.

Mikä siis määräsi DDR:n pääsosialistikihon hyväksymään - ellei peräti käskyttämään - maasta pakenevien työläisten kylmäverisen lahtauksen rajalle??

Niin, aivan opikein, se oli hänen yhteiskunnallinen olemisensa maan pääsosialistikihona.
Samoin myös Pol Potin, Maon, stalinin ja kaikkien muiden kuuluisten sosialistilahtareiden tajunnan määräsi heidän yhteiskunnallinen olemisensa.

Näyttää siis aivan selvältä historiaa katsomalla, että sosialismia rakentavien yhteiskuntien pääsosialistikihojen yhteiskunnallinen oleminen määrää heidän tajuntansa toimimaan todella julmasti ja epäinhimmilisesti työväestöä kohtaan.

Ehkä YK:n pitäisi kieltää kaikki yrityset rakentaa sosialismia työläisvihamielisenä toimintana.

........................

8

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haloo, punikit.

      Eikö teillä ole yhtäkään edes itse oikeaksi katsomaa vasta-argumenttia Kallen marxin oppiin viitaten osoittaessa sosialismia rakentavan yhteiskunnan olevan työläisten helvetin?

      Mikä maksaa - miksi annatte Kallen viedä teitä kuin pässiä narussa?

      Eikö edes Änkyrällä OmaanPesäänPaskojalla ole mitään sanottavaa aatteensa - siis uskontonsa - puolustamiseksi?

      ...............

    • MARXIN OPPIEN

      KANNATTAJAT EIVÄT TAJUA, KUINKA ÄÄLIÖMÄISEN RISTIRIITAISIA HE OVAT OLLEET !

      KUN JOLLAIN SEN SAATANALLISEN IDEOLOGIAN KANNATTAJALLA MENEE SITÄ SEURATESSAAN HUONOSTI, TOISET MARXSILAISET MIELUUMMIN TAPPAVAT HÄNET, KOSKA HUONOSTI MENEMINEN EI SOVI HEIDÄN JÄRKEENSÄ, JA SIKSI HE TAPPAVAT KARKUUN PYRKIVÄN ONNETTOMASSA JAMASSA OLEVAN KANNATTAJANSA-MIELUUMMIN KUIN AUTTAVAT !!!

      MIELESTÄNI KYSYMYS EI OLEKKAAN ITSEASIASSA MARXSISMISTA, VAAN TOTTA TOTISESTI AIVAN MIELIPUOLISISTA KOMMUNISTEISTA, JOILTA PUUTTUU TOTAALISESTI LÄHIMMÄISEN RAKKAUS, JA INHIMILLINEN TOTUUS SIELUSSAAN,-SILLÄ HE OVAT ITSEASIASSA ZOMPEJA !!!

      MYÖS STALIN OLI YKSI TZOMPI !!!

      MUUTEN HE EIVÄT PYSTYISI AMPUMAAN SELKÄÄN APUA PYYTÄVIÄ IHMISIÄ !!!

      • kuurot kuulkaa!

        Hurja purkaus? Mutta aivan kammottavalla tavalla olet pahuuden ytimessä, niin että puistattaa. Kun nyt vaan joku kuulisi huudon, ja saisi siitä sielullensa pelastuksen.


    • TELAKKAMESTARI132

      HEI!

      Nyt on HYVÄ huomata se asia, että Pääomakirja ei tunne sellaista asiaa ja käsitettä kuin TYÖVÄENLUOKKA vaan Maanomistajat MO, Pääomanomistajat PO ja Työvoimanomistajat TO. Me voimme nyt miettiä sitä, että kuinka paljon voi olla TO:n omistuksessa MO ja PO rp:tä, jotta hän yhä edelleen voisi sanoa kuuluvansa TO:n kuvioihin. Mehän voimme nyt järjestellä MO, PO ja TO rp:n seitsemään erilaiseen yhdisteryhmään siis MO, PO, TO, MO PO TO, MO PO, MO TO, PO TO. Mitä Te Herra Työkkäri nyt haluatte vastata erään Kulkurin ja Katunarrin uteluun?

      On myös hyvä muistaa se asia, että eräs Kulkuri on aikojen saatossa saanut tietää ainakin sen, että Työväenlukka-käsitettä ovat käyttäneet omassa aatejulistuksessaan ainakin Anarkistit ja Anarkosyndikalistit eli ANARKISMI ja ANARKOSYNDIKALISMI rp:n tukijat ja kannattajat siis Vallankumoukselliset. Meidän pitää vielä tietää se asia, että Anarkismi rp:n tukijat ovat jo kauan sitten alkaneet kutsua aatettaan myös nimellä SOSIALISMI ja sitten, kun Anarkismi-ympäristöön tulee mukaan ns. TAISTELUJÄRJESTÖ, niin tällöin on Anarkismi-aatetta alettu kutsua nimellä ANARKOSYNDIKALISMI ehkä siitä johtuen, kun kuvioihin on tullut mukaan sellainen asia kuin JÄRJESTÖ eli SYNDICATE siis syndikaatti ja että Anarkosyndikalismi rp;n tukijat ovat kutsuneet aatettaan myös nimellä KOMMUNISMI. Kun me nyt mietimme Kommunismi- ja Sosialismi-asiaa, ,niin meidän Komujen ja Sossujen ongelmaksi on muodostuvat nyt kovan linjan Vallankumoustaistelijat eli Paratiisin Rakentajat siis Anarkistit ja Anarkosyndikalistit.

      Onhan myös meillä komuilla ja sossuilla eli Marxilainen Revisonismi rp:n kannattajilla ollut käytössämme poliittiset puolueet LEGA COMMUNISTA eli Kommunistinen Liitto rp ja LEGA SOCIALISTA eli Sosialistinen Liitto, mutta meille nyt tapahtui se ihmekuvio, että jostain syystä Anarkistit kaappasivat ensin hallintaansa ja johtoonsa Kommunistinen Liitto rp:n, ja kun KL:n tilalle oli perustettu Sosialistinen Liitto rp, niin myös tämän ottivat hallintaansa Anarkistit. Nyt kun Anarkisteilla oli käytössään jopa KAKSI taistelujärjestöä siis KL ja SL, niin nämä Toverit Anarkistit alkoivat kutsua itseään nimellä Anarkosyndikalistit. Nyt kyllä Marxilainen Revisionismi rp:n kannattajat halusivat pitää hoidossaan ja johdossaan KL ja SL rp:n, mutta jostain kummasta syystä meidän toimintayhteisömme vallattiin siis kaapattiin, ja myös samalla heitettiin ulos yhteisöstä kaikki ne, jotka eivät halunneet olla Työväenluokan Paratiisin Rakentajia, jos ei muusta syystä niin siitä ainakin, kun Marxilaisen Revisionismi rp:n tukijat eivät ole vielä tähän päivään mennessä pystyneet selvittämään edes itselleen sitä, että mitä todella voisi Arkimaailmailmiönä tarkoittaa tässä ja nyt Sosialistinen Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmä.

      Meille Marxilainen Revisionismi rp:n kannattajille on aina KOMMUNISMI tarkoittanut samaa aisaa kuin KUNTALAISUUS siis KOTIKUNTA, KOTIMAA ja KANSAKUNTAIN LIITTO ja SOSIALISMI on meidän Revarien mielestä ollut KAVERUUS ja TOVERUUS siis SOSIAALIPOLITIIKKA siis Henkivakuutus, Työvakuutus, Kouluvakuutus ja Kauppavakuutus, LAKIKIRJAT sekä KOULUFILOSOFIA. Jos ja kun nyt me haluamme yhteiskunta- ja talousjärjestelmä-asioita tarkastella, niin me revarit olemme olleet, olemme ja tulemme olemaan sitä mieltä, että on parasta antaa Taloudellisten ja Teknisten Liikelakien ja Liikevoimien määrätä ja säätää täysin Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmämme. Niin onkohan todella KORKKIRUUVITEORIA siis Metsästys- ja Kalastuskausi, Orjanomistusjärjestelmä, Feodalismi, Kapitalismi, Sosialismi, Kommunismi1 jatkumona järkevä, sillä Kommunismi1 rp:n jälkeen tulee Orjanomistusjärjestelmä2 jne? Jos nyt Kommunismi tarkoittaa Vallankumousaatemielessä Työväenluokan IHANTOLA eli PARATIISI rp:tä, niin mitä ihmettä voisi tarkoittaa esimerkiksi Kommunismi1 rp:n jälkeen tuleva Orjanomistusjärjestelmä2? Mitä haluavat uteluuni vastata Toverit Setukka ja S.partakus sekä Yrittäjäneuvos Työkkäri?

      PS Onkohan silloin MOPO hukassa Arvoisa Toveri Työeläkeläinen, kun miettii sitä, että mitä kaikkea Työväenluokka voisi tarkoittaa? Niin ja mitä nyt voisi todella tarkoittaa sana TYÖLÄINEN Hyvät SINIMUSTAT ja Kokkarekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi ja Kansallinen KOKOOMUS rp:n Iskutaistelijat? Miksi nyt Kokkarekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi huutaa suu vahdossa ALAS KOMMUNISMI varsinkin, kun esimerkiksi Kokkarepomo ja Kokkarenatsien TOIVO- ja KORVA-remmi rp:n Vallankumouksellinen Iskutaistelija Kokkarekapo Työkkäri ja Kokkarekapo AP ei todellakaan tiedä sitä asiaa, että mitä tarkoittavat käsitteet Työväenluokka ja Työläinen? Mihin on unohtunut käsiteryväs nimeltään TERMINOLOGIA ja MOTODOLOGIA Toverit Työkkäri ja AP sekä Ylinerot Kyselijä X ja Rajan Vartijat?

    • TELAKKAMESTARI132

      Nyt toivon sitä asiaa ainakin, että Te Työkkäri ja Te AP uskotte lopultakin sen asian olevan totta, että Pääomakirja rP:stä ei löydy Työväenluokkamäärittelyä vaan Teidän Työkkäri ja Teidän AP pitää kääntyä nyt määrittelyasiassa Anarkisti- ja Anarkosyndikalismi-remmi rp:n puoleen. Teitä Arvoisa Toveri Työkkäri ja Teitä Hyvä Toveri AP auttaisi kovalla tavalla se asia, että ei vitsailtaisi MOPO-asiassa, vaan otettaisiin todesta se, että on olemassa KOLME erilaista Omistajakäsitettä nimittäin Maanomistajat MO. Pääomanomistajat PO ja Työvoimanomistaja TO.
      Kun nyt Maanomistajat, Pääomanomistajat ja Työvoimanomistajat otetaan tarkasteluun, niin huomataan ainakin se, että ne voidaan yhdistää seitsemäksi erilaiseksi muunteluksi eli variaatioksi siis MO; PO; TO; MO PO TO; MO PO; PO TO; MO TO. Kun nyt Te Työkkäri ja Te AP ehkä hallitsette jotain sellaisesta asiasta kuin ARITMETIIKKA ja erityisesti Yhteenlaskukuviosta, niin huomaatte, että erilaisia mahdollisuuksia on todella vain SEITSEMÄN kappaletta.

    • TELAKKAMESTARI132

      !
      25.12.2013 22:21
      0
      Sulje
      HEI! Onko Kokkarekaartin TOIVO- ja KORVA-remmi rp:n Talousoppi HYVÄ, HIENO ja HURSKAS Arvoisa Toveri Työkkäri ja Arvoisa Toveri AP sekä Ylinerot Kyselijä X ja Rajan Vartijat? Onko sellainen talousoppi Hyvä ja Hieno, joka toimiakseen edellyttää sitä, että Elinkeinoelämä pyörii myös Arkimaailmakuviona siten kuin KLASSIKKOMALLI rp:n oletukset määräävät ja säästävät?

      Nyt KLASSIKKOMALLI rp:n keskeinen oletus on ns. IDENTTISYYSOLETUS C:n ja Q:n suhteen ja muut: Täydellinen Informaatio, Alalle ja sieltä pois pääsee täysin kitkatta, Saman alan yritysten tuotteet ovat keskenään täysin homogeenisia, Yritykset ovat pieniä kuin Pisara Meressä, joten NE ottavat markkinahinnan annettuna, Vallitsee Täystyöllisyystasapaino, joten KAIKKI, jotka haluavat tehdä työtä, niin saavat sitä. Nyt kysyisin Toverit SINIMUSTAT Teiltä sitä asiaa myös, että löytyykö torikauppiaidenkaan keskuudesta edes kahta sellaista yritystä, joissa C ja Q olisivat suurin piirteinkään yhtä suuria.

      Meidän pitää vielä muistaa se asia, että KLASSIKKOMALLI on toiselta nimeltään Täydellisen Kilpailun Malli siis oletetaan jotain sellaista, että Elinkeinoelämä toimii aina ja kaikkialla täydellisesti, joten me voimme nyt kysyä sitä, että miten KLASSIKKO ymmärtää ja tajuaa sellaisten taloudellisten ongelmien sisällön ja merkitykset, jotka ovat INFLAATIO, TYÖTTÖMYYS ja KASVU. Nyt sitten viimeistä huutoa on sellainen talousoppi kuin Uusklassinen Talousteoria, Monetarismi tai Rationaalisten Odotusten Koulukunta. Jos me lisäämme Klassikkomallikuvioon mukaan Odotukset, niin täten me olemme kehittäneet sellaisen Taloustieteen teoriakehikon, josta on käytetty nimeä VALTAVIRTA eli MONETARISMI.

      Jos me voimme nyt todeta sen, että KLASSIKKOMALLI on vaivoin looginen, mutta onko VALTAVIRTA eli MONETARISMI sen paremmin looginen kuin ei myöskään reaalinen? Mitä Hyvät Toverit Kokkarekaartin TOIVO- ja KORVA-remmi haluaa ehkä vastata erään Kulkurin ja Katunarrin uteluun?

      PS Kun Te Toverit Kokkareet olette tulisesti arvostelleet Marxismi rp:tä, niin kysyn nyt sitä, että mitä MARXISMI rL:ää Te Kokkareet olette soimanneet ja haukkuneet. Nyt Marxismi-ympäristöön on ympätty mukaan Anarkismi, Anarkosyndikalismi, EB:n Revisonismi, Marxismi-Leninismi jne.

      PS Niin ja nyt vielä on olemassa Marxilainen Filosofia ja Sosiologia, Marxilainen Arkeologia ja Politologia, Marxilainen Filosofia ja SEMOLOGIA sekä siis näiden Tietoteoriaperustana on LUONNON DIALEKTIIKKA eli LD ja vielä LD:n lausepuun peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus, Euklidinen Geometria ja XYZ-avaruus
      LD:n kategoriat eli laatumuuttujat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      LD:n liikelaki on Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

      PS Nyt LD:hen perustuva Materialistinen Historiakäsitys pähkinän kuoressa on seuraavan kehitelmän kaltainen.
      Makroteoria: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppapääoma eli Havittelupääoma R-T-R', Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.
      Mikroteoria1 on Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä Lisäarvo. Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet. Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
      Mikroteoria2 on Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä Lisäarvo. Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet. Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet sekä Työvoimakustannukset.
      KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttaja uskoo saavansa ostamastaan tavarasta tai palvelusta. VAIHTOARVO on kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimääräinen.

      PS Yrittäjän VOITTO on Lisäarvo miinus Lainanhoitokulut. Nyt Lainanhoitokuluihin ei lasketa mukaan Lainan Lyhennyksiä vaan Yrityksen Rahapääoma rp:hen. Nyt on vielä hyvä tuoda kehiin se, että VALTAVIRTA ei tunne sellaista asiaa kuin Yrittäjän Voitto, joten Pääomakirjan Arvolakimalli LD:ssä on ainoana sellainen, joka tuntee Talousteoriakuvioissa sellaisen asian kuin Yrittäjän VOITTO.

      PS Uskallan yhä edelleen sanoa sen, että Pääomakirjan Arvolakimalli LD:ssä on ainoana sellainen Teoria, joka kestää romahtamatta Realismi- ja Logiikkatestin. Nyt KLASSIKKOMALLI on sellainen, että siinä vaivoin kestää romahtamatta Logiikkatesti, kun taas Realismitesti romahtaa jo heti kättelyssä. Me voimme nyt myös todeta sen, että VALTAVIRTA eli MONETARISMI eli UUSKLASSINEN TALOUSTEORIA rp:ssä romahtaa täysin sekä Logiikkatesti että Realismitesti.

      PS Mitä Te Kokkarekaartin TOIVO- ja KORVA-remmi rp:n Iskutaistelijat ja Aatteen TÄHTIRITARIT sanotte, jos ainoana Yhteiskuntatiede- ja Filosofiakuvioissa tieteellisen määrittelyn kaikki osa-alueet täyttää Materialistinen Filosofia LD:ssä ja Pääomakirjan Arvolakimalli LD:ssä? Olisiko nyt Aatteen TÄHTIRITARIT peiliin katsomisen paikka?

    • TELAKKAMESTARI132

      HEI!

      Miksi nyt me emme halua myöntää sitä asiaa suoraan, että työläisen palkka kussakin yksittäisessä yrityksessä on vain ja ainoastaan kustannustekijä, siis ei yhtään mitään muuta? Jos me unohdamme sen, että palkkakustannukset ovat vain menoerä kussakin yrityksessä, niin saamme olla varmoja Hyvät Teräsmiehet siitä asiasta varsinkin nyt, kun yrittäjien temmellyskenttänä on koko TELLUS-planeetta, että eri yrittäjäryhmät etsivät varmasti toimintapaikkansa sieltä, missä viivan alle voisi jäädä myös jotain muuta kuin leniniläistä ilmaa.

      Minusta SAK ja sen jäsenliitot ovat tehneet erittäin pahan virheen silloin, kun ne eivät ole ottaneet huomioon sitä asiaa, että kaukomailla myös suomalainen yrittäjä pystyy teettämään omat tuotteensa ainakin yhdellä kahdeskymmenesosalla siitä, mitä vastaava tuotanto Suomessa tulisi yrittäjälle maksamaan. Nyt pitää Hyvät Työnsankarit muistaa se, että Yrittäjäkunta ei ainakaan keskimäärin harjoita mitään sellaista kuin yleinen hyväntekeväisyys, siis viivan alle pitää saada myös jotain sellaista, josta me voimme käyttää nimeä LEHVÄ. Onkohan siinä mitään väärää, jos omistaja haluaa saada omaisuudestaan tuottoa ja vielä mahdollisimman paljon?

      Olenko väärässä, jos sanon siten, että KYLLÄ työläinenkin haluaa työstään mahdollisimman suuren tuoton ja vielä MONOPOLI-laitoksia kuten SAK hyväksi käyttäen? Onko oikein Hyvät Teräsmiehet se asia, että Työvoimamarkkinoilla voi jokin etujärjestö harjoittaa Monopolitoimintaa? Nyt on Hyvä Kysymys se asia, että onko jollakin sellaisella yhteisöllä kuin SAK oikeus harjoittaa työvoimamarkkinoilla kovan tason monopolihinnoittelua ja vielä sellaisilla markkinoilla, jossa koko yrittäjä- ja omistajakunta joutuu omaa taloustoimintaansa harjoittamaan sellaisilla markkinoilla, jossa vallitsee kova ja karu kilpailutilanne. Olisiko syytä nyt muistaa se tilanne, että vaikka elinkeinoelämä toimii sellaisilla markkinoilla, jossa ei vallitse Täydellinen Kilpailu, niin kuitenkin omistaja- ja yrittäjäkunta joutuu repimään omat kulunsa markkinoilta ilman yhteiskunnan tukea, siis ainakin Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma rp:n?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4709
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4290
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2800
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1911
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1680
    7. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1679
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1635
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1583
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1531
    Aihe