Mokat jokasesta leffasta

miZa

Sormuksen Ritarit mokat TOP 6:
1.Kirves särkyy pirstaleiksi Gimlin yrittäessä murskata sormuksen. Hetkeä myöhemmin hän luovuttaa Frodolle kirveen,joka on yhtäkkiä täysin ehjä.
2.Frodon juostessa örkkejä pakoon hänen viitassaan näkyy selvästi lavastajien lanka,jonka on tarkoitus pitää nuttua hulmuamassa.
3.Rivendelin sillalla Arwenin huulet liikkuvat Aragornin puhuessa hänelle.
4.Frodon kynnet ovat pureksitut koko elokuvan ajan. Kun hän piiloutuu Mustan ratsastajan haistelulta,kynnet ovat yhtäkkiä hoidetut kuin manikyyrin jälkeen.
5.Gandalfin vyö vaihtelee sidotusta aukinaiseen hänen jutellessaan Bolbo Reppulin majasa.
6.Suuren taistelun jälkeen yksi örkeistä nousee hetkeksi istumaan ja oainuu sitten taas selälleen leikkimään kuollutta.

Kaksi Tornia TOP 9:
1.Elokuvan alussa Frodon ja Samin kumijalat lonksuvat näkyvästi heidän astellessaan vuorenrinnettä.
2.Sarumanin puhuessa Uruk-Haille ilmoille pääsevät hurjat karajahtelut,vaikka kuvassa joukot näyttävät seisovan leipälävet kiini.
3. Frodon sormuksen läpi pujottaman ketjun pituus vaihtelee koko elokuvan ajan.
4. Helmin syvänteen taistelun tuoksinnassa tarkka silmä voi nähdä kuvan vasemmassa laidassa filmikameran.
5.Ajoittain Gimli ulottuu Aragornia harteiden korkeudelle,joskus hän on taas paljon pienempi.
6.Kun Gandalf ja Theoden kävelevät valkoisten kukkien peittämällä hautakummuilla,tuuli hulmuttaa maagin hiuksia,vaan ei kuninkaan.
7.Aragorn hyppää satulattoman hevosen selkään suunnatessaan kohti Helmin Syvänteeseen,kotvan kuluttua hänen allaan onkin satula.
8.Sinisilmäisen Legolaksen silmät ovat ruskeat lähes koko Helmin Syvänteen taistelun ajan.(Toisaakta tiedämme,että haltioiden silmät saattavat vaihtaa väriä mielentilojen mukaan.)

25

6741

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pilkunviilaaja

      tiettävästi kääpiöt kantavat mukanaan useita kirveitä...

      • miZa

        Niin ne kyllä kantaa.....


    • just me...

      pakko mikä pakko...:)eli siis mun on pakko sanoo et et osaa oikee kirjottaa...vai onkos joku kuullu bolbosta?:)
      ite en kyl oo huomannu noit mokia...taijan olla sokee....;)

      • Dima

        Sinuna en arvostelisi ketään kirjoitustaidon perusteella.Tekstissäsi on varmaan parikymmentä kirjoitusvirhettä.


    • nenwen

      Mä en kyllä ymmärrä miks pitää aina kattoo niitä mokia! Ja eihän tossa ollu ku kaks elokuvaa. Mihin se kolmonen jäi?

    • Sudenmieli

      Tylsää on, jos ei muuta tekemistä ole kun mokien etsiminen. Olen katsonut kaikki Lotrit useaan kertaan, enkä huomannut kuin yhden mokan: Kahdessa tornissa rohanilaiset hyökkäävät urukkien kimppuun, pippinin kädet on vapaana kun hevonen kohottautuu takajaloilleen... kun pippin lähtee ryömimään kädet on sidotut!
      Mutta tuokin on sellainen moka jota ei voi olla huomaamatta... Mutta jotain kameroita ja ukkeleiden ilmeitä, ei niitä huomaa ellei halua nähdä... huh huh

      • LOTR

        en tykkää siitä ku kaikki aina ettii elokuvista mokia!kaikest huolimatta trilogia on omaa luokkaansa-maailman parasta fantasiaa.en mäkään oo huomannu ku yhden mokan,ykköses kun boromir on kuolemaisillaan,siel takana yks örkki nousee istumaan ja palaa takaisin maahan.mutta senkin ajattelin niin,et se oli kuolemaisillaan,ja sit se kuoli siihen ;)


      • -...

        Ei tässä mistään elämän laadusta ole kyse. Joidenkin mielestä voi olla ihan mukavaa ettiä elokuvista jotain virheitä ja jotkut tarkkasilmäiset huomaa ne vaikka eivät ettimällä etikään. Jokaisesta elokuvasta niitä löytyy eikä ne huononna elokuvaa. Tässä ei ole kyse siitä, että haluttais saada elokuva huonoon valoon. Ei ollenkaan. TSH:t kuuluvat lempielokuvieni joukoon.


      • ....
        LOTR kirjoitti:

        en tykkää siitä ku kaikki aina ettii elokuvista mokia!kaikest huolimatta trilogia on omaa luokkaansa-maailman parasta fantasiaa.en mäkään oo huomannu ku yhden mokan,ykköses kun boromir on kuolemaisillaan,siel takana yks örkki nousee istumaan ja palaa takaisin maahan.mutta senkin ajattelin niin,et se oli kuolemaisillaan,ja sit se kuoli siihen ;)

        Ei kaikessa aina tarvi olla järkeä ja monet voi tykätä virheiden ettimisestä. Se ei tarkota, ettei pitäis elokuvasta. Eikä tollaset virheet huononna elokuvaa.


      • semmostavaan
        .... kirjoitti:

        Ei kaikessa aina tarvi olla järkeä ja monet voi tykätä virheiden ettimisestä. Se ei tarkota, ettei pitäis elokuvasta. Eikä tollaset virheet huononna elokuvaa.

        Samaa mieltä. Toisaalta itellekin on hauskaa tietää noista virheistä mitä ei oo huomannu, ei se silti tee mun mielestä leffoista huonompia. Virheitä löytyy varmaan kaikista elokuvista mitä on tehty, mutta ei se leffaa sinällään huononna. Ja tosiaan aloittaja ei sanonut, että leffat olis surkeita sen takia, että niistä löytyy tollasia pikkumokia..


    • samwise

      noi samat jutut on lukenu suosikissa...oot tainnu ottaa ne sieltä...nimittäin ne oli just noin kirjottettu,etenkin toi legolas juttu..

      • RoUsXD

        siis lol!!mitä välii vaik ois kopsannu!!!ihan kauheeta!oon itekki hullu THR-fani mut kaikelle rajansa!!!!sitä paitsi mitä te tuhlaatte elämää haukkumiseen ja tommosii syytöksii.. en kyl itekkää tykkää et trh:stä etitää vikoi mut silti!!


    • Nenna

      Olisi ollut paljon vaikuttavampaa, jos olisit kertonut sellaisista mokista, jotka ei ole kopioitu suoraan jonkun toisen tekstistä. Eli et luultavasti ole itse huomannut noista montaakaan ennen kuin luit niistä.

      Sitä paitsi kuinka moni elokuvantekijä saa tehtyä kolme kolmetuntista elokuvaa ilman mokia? Ei varmaankaan monikaan.

      Sitä paitti Gimlillä on monta kääpiökaveria siinä vieressä, se on voinut ihan hyvin napata jonkun toisen kirveen.

      • .....

        Kukaan tässä ei ole kritisoinut elokuvan ohjaajaa tai yleensäkään koko elokuvaa.


    • .....

      Jossain niissä elokuvissa siinä sormuksessa oli ensin ketju, sitten yhtäkkiä ei ole, ja taas on. Siis saman kohtauksen sisällä noin tapahtu. Sitten monessa kohtaa, kun örkkejä ammutaan nuolilla, niin ne örkit kääntyy kaatuakseen selvästi ennen, kuin nuoli osuu.

    • ZeGGara

      Nuo kaikki on kopioitu sana tarkalleen suosikin sivuita pilkulleen.Tiiätkö mitä seurais jos virkavalta sais tietoon kopioimisen ilman alkuperäisen lähteen mainitsemista? sais nimittäin aika roimat sakot

    • Multa kasa

      No lol. Siis ootko sä ihan pälli ? Kyllä ne huulet voi liikkua vaikka toinen puhuu, ootko ihan tyhmä, vai etkö vaan tajua että säkin teet suullas lähes koko ajan jotain vaikka edessäsi toinen puhuu.

    • Jokkuin

      Noh, onhan kivaa kattoo kun muut mokaa, mut eihän sitä tarttis kaikille sanoo... mut ei pahal..... -.-

    • Haltia-Legolas <3333

      Kopioit noi suoraan suosikin sivuilta, mutta missäs Rotr on? Ja jos et tiennyt, niin RotR=Return of the King. Kukaan pysty tekee kolmioisaista elkuvatrilogiaa ilman mokia varsinkaan kun kaikki leffat kestää 3 tuntii! Ei edes extrahyvä ohjaaja Peter Jackson.

      Vähän kommenttii:
      1. osa - The Fellowship of the Ring:
      -Kääpiöt kantaa monta kirvestä mukanaan.
      -Pilkunviilausta, mutta niin totta: Se on Rivendell eikä Rivendel.
      -Toki velhokin saa availla ja sulkea vyötään niinkuin lystää.

      2. osa - The Two Towers:
      -Mitäs sitten vaikka Frodolla ja Samilla olisikin kumijalat?
      -Jotkut örkit saattavat äänellä ilman että huulet liikkuu.
      -Sormuksellahan on oma Tahto.
      -Mitäs sitten vaikka tuuli tuivertaisikin vaan Gandalfin hiuksii, muttei Théodenin?
      -Hitto vie! Legolasilla on sinisilmät, eikä mitkään suklaanruskeet nappisilmät. Tosin, kyllä kai Tolkienkin on kirjaansa rustannut, että haltioilla silmienväri muuttuu mielen mukaan. (Paitsi, että sinisilmä blondi Legolas on kyllä niin hot, että jos sellainen olisi poikaystävänä, niin...

    • Hobittia odotellessa

      Enpä näistä kyseisistä virheistä muista huomanneeni yhtään. Sen sijaan bongasin Kahdesta Tornista yhden virheen kohtauksessa jossa Rohanin ratsastajat yllättävät yöllä Merriä ja Pippiniä Rautapihaan kuljettavan örkkijoukon ja Pippin meinaa jäädä hevosen kaviojen alle; Pippinin ja Merrin kädet olivat kohtauksessa sidottu etupuolelle, mutta Pippinin kääntyessä selälleen hevosen jalkoihin hänen kätensä ovatkin vapaana levällään ja kun hän pyörähtää mahalleen välttääkseen tallotuksi tulemisen ovatkin kädet taas sidottu kunnes hän hetkeä myöhemmin vapauttaa itsensä tantereella lojuvan miekan avulla.

      Yhtä kaikki suosikki elokuvasarjani, virheineen kaikkineen >:)

    • ert576uy

      Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, 262 virhettä,
      Lord of the Rings: The Return of the King, 225 virhettä,
      Lord of the Rings: The Two Towers 257 virhettä
      Etten sanoisi aika paljon virheitä saa tehtyä elokuviin. Ihmettelen etteikö leikkaajat tai ohjaaja huomaa virheitä.

      • Hobittia odotellessa

        Luetteleppa vaikka joka leffasta yli kymmenen virhettä, tai vielä parempi olisi antaa linkki sivulle jolla nuo virheet on listattu, niin kävisi helpommin uskoa ettet vaan pistä omiasi ja vedä noita lukuja hatusta.
        Joka elokuvan teossa tulee aivan varmasti virheitä ja minusta on varsin ymmärrettävää jos Jackson ja elokuvan leikkaajat eivät noita "satoja virheitä" ole huomanneet, sillä en nimittäin ole minäkään. Jokusesta virheestä olen kyllä kuullut, mutta enimmilläänkin vain semmoisista plus-miinus kymmenestä, ja noistakin virheistä olen itse huomannut elokuvaa katsoessani vain yksi tai kaksi.


    • etesdrsefe

      Kyllä niitä virheitä huomaan kun tarkkaan katsoo..midän kyseistä trilogiaa parhaimpina elokuvina koskaan..mutta kerran katsoin ekan osan vain siksi että katsoin virheitä ihan huvin vuoksi..Oli hauska katsoa kun näyttelijöiden tukan asento muuttui sekunnissa erilaiseksi..ja jos muistan oikein vaihtoivat näyttelijät jopa pöydän ääressä maagisesti paikkaa..

    • Järkeä

      Mitä järkeä on etsiä elokuvista mokia?? niistä pitäisi nauttia. Mitä väliä sillä on, jos jossakin kohdassa näkyy kuvaaja jonkun sekunnin ajan?? ei sitä huomaa kunnolla, saati sitten kun on ihan uppoutunut elokuvaan!

    • Konnun hobitti

      Pieni vastaisku;

      Sormuksen Ritarit mokat TOP 6:
      "1.Kirves särkyy pirstaleiksi Gimlin yrittäessä murskata sormuksen. Hetkeä myöhemmin hän luovuttaa Frodolle kirveen, joka on yhtäkkiä täysin ehjä."
      - Jos katsoo tarkkaan, Gimli ottaa kaverin kirveen - ei suinkaan omaansa. Kääpiöt pitävät kirvestä vasemmassa kädessä ja Gimli nappaa sen oikealta.

      " 2.Frodon juostessa örkkejä pakoon hänen viitassaan näkyy selvästi
      lavastajien lanka, jonka on tarkoitus pitää nuttua hulmuamassa."
      - Keksittyä, mikään silmä ei tuota erota.

      "3.Rivendellin sillalla Arwenin huulet liikkuvat Aragornin puhuessa hänelle."
      - Oletko varma, ettei Arwen kuiski? ;)

      "4.Frodon kynnet ovat pureksitut koko elokuvan ajan. Kun hän piiloutuu Mustan ratsastajan haistelulta, kynnet ovat yhtäkkiä hoidetut kuin manikyyrin jälkeen."
      - Eipähän.

      "5.Gandalfin vyö vaihtelee sidotusta aukinaiseen hänen jutellessaan Bolbo Reppulin majasa."
      - Kaikki johtuu, että Gandalf on maiar.

      " 6.Suuren taistelun jälkeen yksi örkeistä nousee hetkeksi istumaan ja painuu sitten taas selälleen leikkimään kuollutta."
      - Se luuli elävänsä, mutta kuoli.


      Kaksi Tornia TOP 9:
      " 1.Elokuvan alussa Frodon ja Samin kumijalat lonksuvat näkyvästi heidän astellessaan vuorenrinnettä."
      - Ei ne ole kumijalat. Ja mikä virhe? Mistä tiedät, millaiset helokesien jalat pitäisi olla? Oletko sukua?


      "2.Sarumanin puhuessa Uruk-Haille ilmoille pääsevät hurjat karajahtelut, vaikka kuvassa joukot näyttävät seisovan leipälävet kiinni."
      - Ai, näetkö sinä muka tuhansien örkkien suihin yhtä aikaa? Aika fakiiri.


      "3. Frodon sormuksen läpi pujottaman ketjun pituus vaihtelee koko elokuvan ajan."
      - Sormuksella on OMA TAHTO.


      "4. Helmin syvänteen taistelun tuoksinnassa tarkka silmä voi nähdä kuvan vasemmassa laidassa filmikameran."
      - Pimeässä?


      " 5.Ajoittain Gimli ulottuu Aragornia harteiden korkeudelle, joskus hän on taas paljon pienempi."
      - Olet sokea.


      "6.Kun Gandalf ja Theoden kävelevät valkoisten kukkien peittämällä hautakummuilla, tuuli hulmuttaa maagin hiuksia, vaan ei kuninkaan."
      - He seisovat eri paikassa. Ja tuuli hulmuttaa Théodenin hiuksia!


      "7.Aragorn hyppää satulattoman hevosen selkään suunnatessaan kohti Helmin Syvänteeseen, kotvan kuluttua hänen allaan onkin satula."
      - Oletko nähnyt heitä 24/7 mitä he tekevät?

      " 8.Sinisilmäisen Legolaksen silmät ovat ruskeat lähes koko Helmin Syvänteen taistelun ajan. (Toisaalta tiedämme, että haltioiden silmät saattavat vaihtaa väriä mielentilojen mukaan.) "
      - Haltiat vaihtelevat silmänvärejään noin vain.

      MIHIN KOLMONEN JÄI?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5589
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3455
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1558
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1356
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1347
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe