Värähtely….?

Exmoro

Täällä näköjään kaiken maailman hörhöt kirjoittelevat huuhaataan. Aika usein kirjoitetaan jostain maagisesta "värähtelystä" - ikään kuin se selittäisi jotain. Mistä kelevetin värähtelystä te oikein puhutte? Aivan uskomatonta bullshittiä. Sen ymmärrän jos kauniin naisen seurassa viisari värähtää. Kertokaapa nyt minulle, että mitä se värähtely oikein tarkoittaa. Pelkkä "värähtely" kun ei sano yhtään mitään.

13

220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ....................

      Värähtely on viite värähtelemättömyyteen.

      Minä olen on viite minättömyyteen.

      Ilmiömaailma on viite tyhjiöön.

      ---> sana itsessään ei ole yhtään mitään. Eikä lopputoloksenkaan kannata ajatella olevan yhtään mitään.

      Kun emme ole yhtään mitään, olemme kaikki.

    • ....................

      Fotoni on viite henkiseen valoon.

      Fotoni eli valokvantti on sähkömagneettisen vuorovaikutuksen lepomassaton välittäjähiukkanen.

      Vaikka fotonilla ei ole lepomassaa on sillä kuitenkin energiasta riippuva relativistinen liikemassa.

      Tutkikaamme fotoneita henkisyyden symboleina.

    • Exmoro

      Jos sinulle viisarin väreily on ainoa oikea kokemus olisit kiitollinen. Eräille on radioaaltojen keksiminen ollut elämäntehtävä. Siten on keksitty satoja muita värähtelyn ja aaltojen ilmenemismuotoja.
      Olen aivan varma ettei kaikkea värähtelystä vielä tiedetä.

      Suosittelen etsimään luettavaksi

      Lähdekenttä - David Wilcock - Nidottu, pehmeäkantinen ...
      cdon.fi/kirjat/wilcock,_david/lähdekenttä-17087179‎
      David Wilcock on kirjoittanut yhden aikakautemme tärkeimmistä kirjoista. Hänen näkemyksensä kaiken olevaisen taustalla olevasta elävästä energiakentästä eli ...

      Täällä keskustellaan jumaluudesta eikä tuokaan kirja ole syntynyt Jumaluuden ulkopuolella.

      • Exmoro

        Värähtelyt nykyfysiikan mukaan ovat kutakuinkin sähkömagneettinen (johon sisältyy siis kaikki valosta radioaaltoihin ja röntgen yms gammasäteilyyn), sitten sähkökentän ja magneettikentän värähtelyt yksistään, sekä tietysti aineen värähtely lämpötilan funktiona. Gravitaatioaaltoja koitetaan löytää - ne voisivat potentiaalisesti värähdellä jollain taajuudella. Lisäksi on vielä aineaallot, eli periaatteessa materia voi esiintyä sähkömagn säteilynä ja päinvastoin, jolloin taajuus vastaa massaa/energiaa.

        Nyt kun sitten joku kirjoittaa, että "keho tai sielu värähtelee jollain taajuudella" ja että "suurempi värähtelytaajuus avaa tietoisuuden", niin aika kummaa lässetystä. Aivojen neuronien synkronista toimintaa voidaan myös mitata sähköisesti ja magneettisesti, mutta nämä taajuudet eivät kyllä muutu vaikka olisi egyptiläinen papitar opettamassa.

        Nämä taajuusjutut ovat sellaista sanahelinää, joissa sellaiset ihmiset kuvittelevat ymmärtävänsä ja selittävänsä jotain, jossa ei ole mitään tolkkua taustalla. EI mitään mitattavaa, ei mitään todellisuuspohjaa, ei logiikkaa.

        Kerro lisää jos sinulla on jotain kunnollista tietoa.


    • Galileo näytti kädestä pitäen kuinka hänen kaukoputkensa näytti kuun yksityiskohtia mutta katsoja olisi tarvinnut hiukan toisenlaisen kohdistuksen oman silmänsä näkökyvyn vuoksi. Siksipä Galileon keksintö naurettiin kumoon.

      Aivan sama on liki kaikkien keksintöjen suhteen Nikolai Tesla on yksi monista. Siksipä minä olen siinä käsityksessä että kaikkea ei vielä ole keksitty myöskään värähtelyistä.
      Jotkut väittävät että kaikki on tyhjää eli "ainetta" on minimaalisen vähän, kaikki on pienten ja vielä pienempien hiukkasten tai aaltojen liikettä jota jotkut sanovat värähtelyksi. Olkoon se kehon eli materian värähtelyä.

      Sielun värähtely voitaisiin aloittaan miettimällä mitä sielulla tarkoitetaan.

      Radio aallot ovat tietyllä tavalla mitattuna selkeää värähtelyä ja telkun signaalin yhteydessä puhutaan kanto aallosta. Menee kyllä minun tietoni ulkopuolelle- kantoaalto?

      Mutta siten on tuo oskillaattori jolla noita mitataan eikö niin? Näyttääkö oskillaattori sen sisällön, onko värikuva onko, marssi Muistoja pohjolasta vai onko väittelysuom24palstalla ja onko saman mieliset vai onko jotain lumisadetta "asemien" välillä. Ei näy aaltomuodosta onko katsojalla tippa silmässä vai hepissä jos sattuu alastonkuvia matkaan?

      Sanoisin että värähtelyä on muutakin kuin se mikä mittareissa näkyy

    • Muuten miksi ei voisi ajatella että ajattelu vaikuttaa magneettisten aaltojen tavoin.
      jonain päivänä saatat tavata ihmisen joka tietää etiäiset tai jotain muuta mittareissa näkymätöntä.
      Paljonko silloin on apua siitä että nuorena poikasena kävit pilkkaamaan asiaa josta myöhemmin löytyy oivalluksia. Sinullekin. Minulla on noista asioista omia kokemuksia ja hyväksyn tai olen tottunut skeptikkojen selityksiin vaikka miten monimutkaisista psykofyysisistä mielenhäiriöistä ettei mielen vaikutusta toiseen mieleen tarvitse myöntää. Se on skeptikkojen tehtävä. Minä koen omat kokemukseni eikä muiden selitykset vie minulta niitä minulta pois.

    • Tarkkis

      "Mistä kelevetin värähtelystä te oikein puhutte?"
      Silloin puhutaan luomakunnan perushiukkasten, jotka muodostavat atomien osat, sykkeestä eli taajuusvälistä tai aallonpituudesta. Luomakunnan perusta on magneettinen energia. Alussa ylimaallinen valo muuntui kahdeksi perushiukkaseksi, joista toisella on positiivinen varaus ja toisella negatiivinen. Ei ole muita hiukkasia kuin nämä kaksi. Näiden perushiukkasten määrää ja keskinäistä suhdelukua ja niistä muodostettua kuviota muuntelemalla saadaan aikaan erilaisia ominaisuuksia yksiköille, kuten elektronille ja protonille.

      Tämä meidän asuttama maailmatmaailmojensisällä-rakennelma on 12-kerroksisen kerrostalon kaltainen. Katto on kiinni auringossa. Me asumme kolmannessa kerroksessa. Talossa ei ole hissiä eikä portaikkoa. Me näemme tähtitaivaan, joka on kolmannen kerroksen katossa, ja teemme oletuksen, että tässä on kaikki mitä on. Me emme tiedä, että meidän yläpuolella on vielä 9 asuttua kerrosta ja alapuolellamme on kaksi, puhumattakaan siitä, että samassa auringossa on kiinni lukematon määrä muita kerrostaloja meidän naapureina.

      Miten kerrostalo rakennetaan? Se rakennetaan ylhäältä alaspäin. Ylin kerros muodostetaan kaikkein nopeinmista perushiukkasista - kaasumaisista, tulisista
      valon /- -hiukkasista - . Jokaisella kerroksella on värähtelytaajuuden ylä- ja ala- raja-arvot, jonka puitteissa kerros toimii. Värähtelytaajuutta hidastamalla tullaan alaspäin kerros kerrokselta. Perushiukkasten ominaisuudet muuttuvat, syke hidastuu, aallonpituus kasvaa, kaasumaisuus muuttuu nestemäiseksi ja vihdoin seitsemännessä kerroksessa syntyy haurasta kiintee ainetta. Aineen tiheys kasvaa eli valo tai henki materialisoituu yhä enemmän.

      Maapallon elämä on ollut pitkään kolmannessa kerroksessa. Aurinkokuntamme muiden planeettojen elämä on ollut neljännessä tai jopa viidennessä kerroksessa eli ulottuvuudessa tai värähtelytaajuudessa. Asumattomat versiot näistä on olleet täällä kolmannessa kerroksessa meidän kanssamme. Maapallon värähtely on ollut 12000 vuotta keltaisella alueella eli pallomme muodostavat valon pienhiukkaset ovat sykkineet taajuusvälillä 510...530THz.

      Mutta kaikki on muuttumassa. Maapallo nostetaan takaisin vihreälle alueelle eli taajuusvälille 530...600THz eli neljänteen kerrokseen. Maapallosta tulee moniulotteinen eli sillä on versio itsestään monessa ulottuvuudessa samanaikaisesti. Viidennessä kerroksessa on rakennettuna paratiisiversio maasta eli se on 600...680THz:n sinisellä alueella. Ihmisille on avattu portaat neljänteen ja viidenteen kerrokseen. Tämä kaikki mahdollistuu uusilla kristalliverkon asetuksilla. Verkon, jonka me tunnemme magnetosfäärinä, mutta joka antimaterimaailman puolella on kristalliverkko. Kristalliverkko määrää minkä taajuista energiaa maapallolle virtaa. Nyt tulee energiahiukkasia, jotka ovat yli 600THz: taajuudessa. Voi valita (itseasiassa on pakko valita tai sitten joku toinen tekee sen puolestasi) mitä käyttää ja miten ja missä haluaa elämäänsä jatkaa.

      Jokainen ihminen on kaksonen. Meillä on näkyvä keho, mutta sillä on samassa taajuudessa versio antimateriamaailman puolella. Antikeho määrää kaiken näkyvässä kehossa. Näkyvä keho on peilikuvan kaltainen. Todelliset muutokset tapahtuvat aina antikehossa, josta ne pienellä viiveellä tulevat näkyvään kehoon. Nämä kaksi kehoa yhdistää toisiinsa eetterikeho. Informaatio kulkee kehojen välillä eetterikehon toimiessa suodattimen tavoin. Eetterikeho on yhteydessä kollektiiviseen eetterikenttään, joka muodostuu yli 7 miljardin ihmisen ajatuksista ja tunteista.
      Eetterikehon värähtelytaajuus määrää minkä tasoisena aistiemme kautta saatua infoa on mahdollista siirtää antikeholle, joka toteuttaa sen itsessään ja heijastaa sen sitten takaisin pääosin käpylisäkkeen kautta näkyvään kehoon taaskin eetterikehon toimiessa suodattimena.
      Negatiiviset tahot ja ihmisten suru, pelko ja viha ovat pitäneet eetterikentän alhaisella taajuudella, josta on seurannut ihmiskunnan pysyminen heikkouden tilassa niin henkisesti kuin fyysisesti. Me olemme olleet kauan negatiivisuuden kierteessä. Vaikka olisi egyptiläinen papitar opettajana, niin ei mitään tapahdu. On tehtävä jotain poikkeavaa; irtipäästämistä, uudelleen kytkentää, ....vain mielikuvitus rajana.

      • Exmoro

        Voi mooseksen perskarvat…. Jos tätä tekstiä ei oltu kirjoitettu pirullinen hymy suupielessä ja yhdistämällä kaikkia mahdollisia värähtely/kristalli -kliseirä, niin sitten olen ihan ihmetyksestä ymmyrkäisenä - voiko joku olla niin hullu että tällaiseen soopaan uskoo ihan oikeasti? Paljasta itsesi, kirjoititko tekstin pirruuttasi?


      • Tarkkis
        Exmoro kirjoitti:

        Voi mooseksen perskarvat…. Jos tätä tekstiä ei oltu kirjoitettu pirullinen hymy suupielessä ja yhdistämällä kaikkia mahdollisia värähtely/kristalli -kliseirä, niin sitten olen ihan ihmetyksestä ymmyrkäisenä - voiko joku olla niin hullu että tällaiseen soopaan uskoo ihan oikeasti? Paljasta itsesi, kirjoititko tekstin pirruuttasi?

        Kirjoitan omaa totuuttani hyvin tarkkaan harkiten välttäen asiavirheitä. Näkökulmani olevaiseen on eri kuin kenelläkään toisella. En kirjoita maaplaneettatieteen näkökulmasta vaan Hengen tieteen näkökulmasta.
        Piruuttani en lähtisi kirjoittamaan. Pelleily asiayhteyksillä ja sanoilla kikkailu eivät kuulu minulle.
        Tiedottaminen on vaikea laji ja varsinkin silloin, kun mennään kokonaan uusille alueille. Tai vanhoja asioita nämä ovat, mutta kun on tullut täydellinen unohdus. Minä jo muistan jotakin ja siksi kirjoittelen aina joskus, koska joku saattaa löytää teksteistäni avainsanan, joka avaa hänen muistinsa. Minulle tuollainen avainsana vuonna 1975 oli jälleensyntymä. Siitä tämä lähti.


      • Exmoro
        Tarkkis kirjoitti:

        Kirjoitan omaa totuuttani hyvin tarkkaan harkiten välttäen asiavirheitä. Näkökulmani olevaiseen on eri kuin kenelläkään toisella. En kirjoita maaplaneettatieteen näkökulmasta vaan Hengen tieteen näkökulmasta.
        Piruuttani en lähtisi kirjoittamaan. Pelleily asiayhteyksillä ja sanoilla kikkailu eivät kuulu minulle.
        Tiedottaminen on vaikea laji ja varsinkin silloin, kun mennään kokonaan uusille alueille. Tai vanhoja asioita nämä ovat, mutta kun on tullut täydellinen unohdus. Minä jo muistan jotakin ja siksi kirjoittelen aina joskus, koska joku saattaa löytää teksteistäni avainsanan, joka avaa hänen muistinsa. Minulle tuollainen avainsana vuonna 1975 oli jälleensyntymä. Siitä tämä lähti.

        Eli kirjoittelet mielikuvituksesi tuotoksia….? Et kai kerro näitä totuuksiasi absoluuttisena totuutena? Onneksi mainitsit "oman totuutesi" - se kannattaa aina mainita ja pistää, että "vastuu uskomisesta on lukijalla".

        Kyllä se vaan on niin, että ei maailmassa ole koskaan tapahtunut mitään yliluonnollista, eikä tule tapahtumaan. Jos Jumala on olemassa, niin hän ei ole koskaan sekaantunut maapallon kohtaloihin. Minua suorastaan yököttää se, että monet uskovaiset rukoilevat Jumalalta kaiken maailman jonnenjoutavuuksia, kuten vaikka että löytyisi autolle tyhjä parkkiruutu. Samaan aikaan jossain pedofiili raistaa ja kuristaa 3v lasta - eikä Jumalalla ole aikaa tähänkään puuttua. Jos Jumala sen parkkiruudun järjestäisi, niin mitä siitä voisi päätellä?

        Kerroppas lisää siitä jälleensyntymästä ja muistamisesta? Vaikuttaa mielenkiintoiselta - minulla ei ole mikään jälleensyntymisoppia vastaan, mutta kuten sanottu, ne ovat vaan joittenkin ihmisten henkilökohtaisia totuuksia.


    • Asioilla on se merkitys jonka niille annat.

      Jokainen joutuu ajattelemaan itse, saattaa olla että kaveri toimii virikkeenä mutta kuitenkin. Epäuskoisimmat kehittelevät uskontoja epäilyksensä oikeuttamiseksi, ajattelunsa auktorisoimiseksi.

      Aina on käyttöä uusille avauksille, uusille muotoiluille

      "Mistä kelevetin värähtelystä te oikein puhutte?"
      Silloin puhutaan luomakunnan perushiukkasten....

      Mihin värähtelyyn sijoittaisit mielen, mielikuvituksen, intuition?

      • Exmoro

        Nykytietämyksen mukaan mieli, mielikuvitus, intuitio, yms juontaa juurensa neuronien synkroniseen toimintaan. Sieltäkin on mahdollista mitata erinäisiä taajuuksia ja näitä ns. värähtelyjä, mutta ne siis ovat melko matalalla taajuudella ja mitattavissa. Jos aivoista vaurioituu johonkin määrättyyn toimintaan keskittynyt osa, niin vaurio on suoraan nähtävissä ihmisen toiminnasta. Näin ollen kaikki mitä ihminen on, on ihmisen aivoissa. Asia erikseen on se, että onko ihmisen tietoisuus olemassa kuoleman jälkeen ja mikä on elämän tarkoitus - näistä ei kukaan voi tietää yhtään mitään, joten on turha spekuloida joillain värähtelytaajuuksilla. Näillä taajuuksilla prassailevat tyypit eivät ymmärrä hölkäsen pöläystä siitä mitä tämä värähtely tarkoittaa ja miten värähtely vuorovaikuttaa ympäristöönsä.

        Mulla joo, tuo sinun esittämäsi on sinun maailmankuvasi ja selityksesi tuntemattomasta. Se on osa persoonaasi ja sitä pitäisi kunnioittaa. Mutta jos joku alkaa saarnaamaan oman mielikuvituksensa tuotosta totuutena, niin se nostaa perskarvani kananlihalle.


      • Exmoro kirjoitti:

        Nykytietämyksen mukaan mieli, mielikuvitus, intuitio, yms juontaa juurensa neuronien synkroniseen toimintaan. Sieltäkin on mahdollista mitata erinäisiä taajuuksia ja näitä ns. värähtelyjä, mutta ne siis ovat melko matalalla taajuudella ja mitattavissa. Jos aivoista vaurioituu johonkin määrättyyn toimintaan keskittynyt osa, niin vaurio on suoraan nähtävissä ihmisen toiminnasta. Näin ollen kaikki mitä ihminen on, on ihmisen aivoissa. Asia erikseen on se, että onko ihmisen tietoisuus olemassa kuoleman jälkeen ja mikä on elämän tarkoitus - näistä ei kukaan voi tietää yhtään mitään, joten on turha spekuloida joillain värähtelytaajuuksilla. Näillä taajuuksilla prassailevat tyypit eivät ymmärrä hölkäsen pöläystä siitä mitä tämä värähtely tarkoittaa ja miten värähtely vuorovaikuttaa ympäristöönsä.

        Mulla joo, tuo sinun esittämäsi on sinun maailmankuvasi ja selityksesi tuntemattomasta. Se on osa persoonaasi ja sitä pitäisi kunnioittaa. Mutta jos joku alkaa saarnaamaan oman mielikuvituksensa tuotosta totuutena, niin se nostaa perskarvani kananlihalle.

        ""Mulla joo, tuo sinun esittämäsi on sinun maailmankuvasi ja selityksesi tuntemattomasta. Se on osa persoonaasi ja sitä pitäisi kunnioittaa. Mutta jos joku alkaa saarnaamaan oman mielikuvituksensa tuotosta totuutena, niin se nostaa perskarvani kananlihalle"".

        Ymmärrän täysin? Mutta sitä en tiedä mihin vedetään raja. Jokainen nähtävästi joutuu tai pääsee tekemään oman rajansa. Monet päättävä olevansa puuttumatta mutta rajanveto sekin on. Siis mikä on mielikuvitusta ja mikä on vakaa oma kokemus? Mikä on järkevä ja mahdollinen maailmankatsomus. Ketään loukkaamatta kuitenkaan.

        © Ultra-lehti

        Esko Mustonen kirjoitti viisi kirjaa rajatiedosta:

        Tuntematon voima POLTERGEIST WSOY 1986
        Aavistuksia sodassa 1939 – 1944. WSOY 1988
        Jälleensyntymä ja karman laki. WSOY 1990
        Enkelten maailma. Aquarian 1993
        Eino Leinon henkinen testamentti. Ruusu-Ristin Kirjallisuusseura ry. 1999

        Tässä on Suomalaisia lähteitä, laitan nämä koska en omiani viitsi esitellä. Lukematon määrä on vieraskielistä. Varsinkin tuo Aavistuksia sodassa. Onko siinä kokijan aivoissa olut jokin vaikutin, tai mikä siellä on vaikuttanut.

        Muuten on myös - Lähdekenttä - teos jossa on koottu lähes kaikki mitä voi kuvitella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4702
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1472
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1452
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      344
      1430
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1367
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1257
    Aihe