Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Idols-suomi-farssi

Tsikeermä

Älkää kysykö miksi suomalainen musiikki ei pärjää maailmalla. katsokaa ja kuunnelkaa " ammatti-tuomareiden" työntekoa idolsissa.

Miten tuomarit voivat suitsuttaa typerän näköistä tyyppiä joka ei todellakaan osaa laulaa muuta kuin nuotin vierestä. Ei voi mitenkään uskoa että tyyppi olisi mitenkään edes teini-pissisten suosiossa. Voi pyhä sylvi sentään.

Uskooko joku vielä noihin äänestys tuloksiin??

4

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • piiskaaa!!

      idols tuomaristo on huippuluokkaa mutta umk tuomaristo on ihan sieltä . mua äällöttää katsoa sitä kun se wirtanen on niin yliöverö , hän jos kukaan on ottanut nyt vastuun siitä mikä musa on hyvää ja selitystä piisaa .

    • Surkeimmat ever!

      En osaa kirjoituksestasi päätellä, kumpaako finaaliin selvinneistä kuvauksellasi tarkoitat, mutta ei sen väliä, koska omasta mielestäni kuvauksesi osuu nappiin molempien finalistien kohdalla.

      Ja noihin äänestystuloksiinkin voi todellakin suhtautua ihan miten huvittaa, koska nehän eivät ole olleet koskaan julkisia ja MTV3 ei ole koskaan kiistänyt sitä, etteikö se käyttäisi hyväkseen mahdollisuuttaan manipuloida äänestystuloksia.

    • ei kiitos

      Juuri tuon takia en äänestä kertaakaan. Ei voi luottaa siihen, että olisi reilu peli.
      Rahat vaan otetaan pois tyhmiltä ja lopulliset päätökset tehdään toisaalla.
      Näin käy varmaankin kaikissa peleissä ja puhelin äänestyksissä.

    • Show must go on

      Jos joskus olen uskonut äänestysten rehellisyyteen niin nyt tipahti viimeinen pisara. Eihän tästä mitään kisaa tullut. Mitra voittaa ja ansaitsee voittonsa, koska hän on paras, mutta mitä ihmettä Josephin tasoinen laulaja tekee finaalissa. Kivanoloinen kaveri kieltämättä, mutta ei laulaja, jonka Jone Nikulakin aina muistaa mainita "et ole tämän kauden paras laulaja, mutta..."

      Tuomaristo on mielestäni asiantunteva ja asiallinen. He eivät halua olla tässä vaiheessa ilkeitä vaan tietoisesti kannustavat laulajia. Ei tarkoitus ole nolata nuoria laulajalupauksia, etenkin kun he kuitenkin suomalaisen mittapuun mukaan kaikki ovat hyviä. Sara ja Nomi 16-vuotiaina kuitenkin liian nuoria moiseen rumbaan. Siksi ehdottaisinkin, että nostettaisiin Idols-alaikärajaa 18:aan vuoteen. Yläikäraja voisi olla edelleen 30-31 vuotta.

      Pitää lisäksi huomioida se, että tuomariston "äänivalta" on ohjelman tuottajien hallussa. Ohjaaja komentelee tuomareita ja ojentaa heitä tarvittaessa kuten kaikki tv-katsojat ovat havainneet.

      Niinpä, Minäkin ihmettelen miksi äänestystuloksia ei julkisteta? Ja vaikka julkistettaisiinkin niin eihän niihin voisi luottaa.

      Mikä olisi parempi/luotettavampi tapa valita voittaja? Kenties paikan päällä oleva yleisöraati? Mutta siinä tuttavuus-ja sukulaisuussuhteet ratkaisisivat.

      Suomen kansa viime kädessä päättää kenet he hyväksyvät idolikseen. Jos se ei ole voittaja - kuten olemme joinakin vuosina huomanneet - niin se on joku muu ja loppujen lopuksi; tämä on show eikä kisa. EIkös Jone Nikulakin sanonut niin monta kertaa ja erityisesti Josephin esitysten jälkeen, että "show on sitä mitä jengi kaipaa".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      60
      1396
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe