Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Terveyskeskus

viisas savolainen

Siellä lymyilee taruolento jota omalääkäriksi kutsutaan,en koskaan vielä ole sitä nähnyt ,enkä nytkään hälle saanut aikaa. Muuten palvelu pellaa hienosti ajankin sain heti alkuvuodesta

9

627

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyröläänen

      Juu, kovasti kehuvat paikallista terveyskeskusta. Totuus kuitenkin on, ettei aikaa omalääkärille kirveelläkään saa, ja odottelemaan joutuu usein päiväkausia aikaa ihan kelle tahansa lääkärille. Hoitsuissa on myös pari niin saakelin äkäistä akkaa, ettei voi kuin ihmetellä heidän ammatinvalintaansa.

      Vaihtoehdot ovat tällä kylällä vain kovin vähissä. On Pihlajalinna, mutta sen yleislääkäripalvelut nyt ovat ylihintaiset ja olemattoman huonot.

      • kyröläinen

        Onkohan sulla väärä murre, ku "kyröläänen" ei o mistää kotosi. Totuus o kuitenki semmone, että aikoja saa, jossei iha heti, nii muutamas päiväs kuitenki. Jos sulla on semmone tauti päällä, että heti o saatava hoitoo, nii mee päivystyksee. Kyllä siälä sitte kräälätää olekko päivystyspotilas vai jourukko peräti orottelee muutaman päivän lääkärille pääsyä. Jokanen valistunu kuntalaine tiätää, että o olemas semmone ku hoitotakuu. Jollei sen sääröksiä nourateta, nii valita aviin (aluehallintovirasto), valamis valituskaavakes löytyy netistä. Ja jos perse kestää merivettä, nii terkkaris on potilasasiamies taikka -henkilö, joka o virkansa pualesta velevolline hoitaa sua asiaas. Tuntuu ny vaa siltä, ettes sää täs asias oikeen voi rutista ku omalle äirelles. Ne äkäset ämmät siälä terkkaris johtuu siittä, ku siälä käy ihimeellisiä mailmantappia vaatimas sitä saikkua ja kolomiolääkesreseptiä, ja josei saa niin rähäjäävät niile ämmille, ko ei uskalla niille lääkäreille.

        Toine tosi o se, että Pihilajalinnas (se taisi juuri muuttaa nimensä semmoseks ku 60-luvulla oli raktori Fordson Dexta tai jotaki siähen suuntaa) saa erittäinki hyvää yleislääkäri- ja erikoislääkärihoitooki. Siälä on hyvämaineisia ja arvostettuja tohtoreita, jokka hoitaa taurin ku taurin. Yks tauti vaa on semmone, ettei sitä nekää pysty hoitaa, tai kakski, lorvikatari ja tyhymyys. Nehä o perinteisesti hoirettu terveyskeskukses ilimaseks. Siälä o näihi tautiin iha selevästi hinta/laatu -suhure paikallansa.

        O se vaa kummalline juttu, että väliltä Vesajärvi - Lavajärvi löytyy se ylivoimane kompetenssi arvostella lääkäreitte tasoo. Moon sitä aina ihimetelly, mutta mää olenki ämmäniki miälestä vähä tyhymä. Ku ihimine on oikeesti kipee, nii ei muutama kymppi o paljo siittä, että pääsee nopeiten lääkärii ja saa hoiron ja lääkkeet. Kyllä tua terveyskeskukse lääkäri tulee kalliimmaks ku yksityine ku oikeen aattelee. Iha just sen takia eruskunta tappelee tuasta sote-uuristuksesta. Veroista melekosen suuri osa menee terkkarin ylläpitoon ja keskussairaaloihin ja myäs opetukseen, veroista ne o maksettava. Kuka ny sitte veroja maksaa. Tuntuu välii siltä että vapaamatkustajat rutisee ja vaatii enite. Oltasii ny vaan tyytyväisiä että sitä hoitoo saaraa meleko nopeesti kumminki.


    • Niin sairas

      Ensi vuonna saat vapaasti valita terveyskeskuksen jossa haluat käydä.

    • Uudistettukin

      Tervetuloa Ikaalisten terkkariin..

      • Vaihto

        Siellähän on jo valmiina ainakin yksi vanha Hämenkyröläinen taruolento ja eikö ihan "nokkana"vielä. Se on se kukkopoika kävelee ainakin samanlaisesti.
        Liekö hommat paranisi jos vahtaisi karsinaa???


      • oikeus hyvään palvel

        En tiedä, kuka Ikaalisissa on uusi sote-lautakunnan jäsen, mutta palvelut ovat parantuneet huimasti. Ne jotka ovat istuneet ennenkin sote-lautakunnassa, eivät ole aikaisemmin asioita saaneet aikaiseksi. Mutta teknisentoimiston palvelut ovat viimevuosina huonontuneet ja rajusti sama on koulutuspalvelujen. Sossukaan ei ole enää pitkään aikaan ollut ajantasalla. Virkailijat pitäisi osasta ilmeisesti kiireesti vaihtaa, ennenkuin Ikaalisiin tulee suurempia mokia.


      • Verot verta syövät
        oikeus hyvään palvel kirjoitti:

        En tiedä, kuka Ikaalisissa on uusi sote-lautakunnan jäsen, mutta palvelut ovat parantuneet huimasti. Ne jotka ovat istuneet ennenkin sote-lautakunnassa, eivät ole aikaisemmin asioita saaneet aikaiseksi. Mutta teknisentoimiston palvelut ovat viimevuosina huonontuneet ja rajusti sama on koulutuspalvelujen. Sossukaan ei ole enää pitkään aikaan ollut ajantasalla. Virkailijat pitäisi osasta ilmeisesti kiireesti vaihtaa, ennenkuin Ikaalisiin tulee suurempia mokia.

        Huomauttaisin kohteliaimmin, että tämä on Hämeenkyrön sivu. Meitä ei todellakaan kiinnosta Ikaalisten kaupungin ala-arvoiset palvelut, eikä varsinkaan uudistetun terkkarinne velat.

        Soittakaa vaan haitaria ja rakentakaa veijareitten kanssa kauppakeskusta, jossa kaupunki lienee suurin vuokraaja ja viimeisenkin pihakiven maksaja. Hämeenkyrö ei koskaan ole osakkaana maksamassa velkojanne, pirun hyvä jos omistamme selvitään omien pököpäittemme tekemien virheiden takia.


    • Kokemusta_kertyy

      Päivitys vanhaan ketjuun. Raha ensin, ihminen sitten. Seurannut sivusta kuinka tivaavat omaishoitajalta että onko tämä kustannuskysymys, kun vanhus ei kykene tuomaan hoidettavaa enään itse paikanpäälle. Ilmeisesti ambulanssia ei saisi kutsua.
      Näkyy se säästäminen myös siinä että valehdellaan päin naamaa, että sinä mikään oikeutettu ole ilmaiseen rokotteeseen, ja rokotettavana ollessa paljastuu että ei sun olisi näitä tarvinnut itse maksaa. Kyllä sinä olet täysin oikeutettu.
      Kunnan säästörobotti ilmoittautumisluukulla tekee omia diagnoosejaan joten paree olla varovainen mitä siinä ilmoittautuessaan sanoo, jos aikoo päästä ajoissa hoitoon.

    • kiertohuimaus

      Niin ja kiertohuimaus äijä kans tk;ssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe