Selvityjät Suomi 2

Suvaivö

Äänestä Selvityjät Suomi parhaaksi TV-sarjaksi.
Ehkä saamme uuden kauden?

http://www.kultainenvenla.fi/ehdokkaat-/tv-ohjelmaehdokkaat/

7

124

Vastaukset

 • Katsojaluvut oli hyvät, hakijoita olisi vaikka sadalle kaudelle, miksi ohjelma ylipäätään laitettiin jäihin? Jotenkin tuntuu, että uutta kautta ei tule. Valitettavasti.

  • Koska tämä tuotanto on todella kallista, kaikki ne kuvaukset, tekijät, kilpailijat, tehtävät maksaa tuotantoyhtiölle ponta sataa tuhatta.


 • Niin kyllä mä sen tiedän, meinasinkin enempi sitä, että ei ole jatkoa tulossa. Jos ohjelmaa meinattaisiin tehdä lisää, miksi laittaa jäihin kun ohjelma menestyi ihan hyvin ja kiinnostusta riittäisi? Ainoa syy on nuo kustannukset, muutenhan ei ole järkeä laittaa ohjelmaa tauolle.

  Jos uusi kausi tulee, niin lienee nyt kuukauden-kahden sisällä siitä infotaan. Välivuosi vähän kummastuttaa, mutta jos välivuosia on kaksi (eli nyt ei kohtapuoliin infota jatkosta) niin voi todeta, että SS taru loppui siihen ensimmäiseen kauteen.

 • Todella loistava oli, parempi kuin salkkarit tai muut suomen sarjat kuten putous..

 • kaikkien muidenkin maiden, lukuunottamatta usan selviytyjät pitää aina välivuosia, koska moni maa käyttää samaa kalustoa toisen maan kanssa, ne jotka oli suomenversiossa on tällä hetkellä tanskan selviytyjien käytössä. kyllä meidänkin vuoro luultavasti vielä tulee

  • Itseasiassa nuo välivuodet ovat aika harvinaisia. Jenkeissä tehdään kaksi kautta vuoteen ja muissa maissa kerran vuoteen. Aika harva maa on pitänyt välivuosia, vaan sarjan teko on joko lopetettu tai se rullaa vuodesta toiseen ilman taukoja.

   Suomen ykköskausi kuvattiin 2012. Eli pari välivuotta vähintään siis. En ole varma onko missään Venäjää lukuunottamatta ollut kahta välivuotta putkeen. Ja Venäjälläkin Selviytyjät on julkkiskilpailu (ainakin minun katsomat kaudet), joten sitäkin on vähän huono verrata meidän versioon.

   Selviytyjät ei toki ole halpaa lystiä, mutta kun miettii, että Viidakon Tähtösiäkin on tehty se kolme kautta (tuskin paljoakaan halvempi) ja Big Brotherissa alkaa...no en edes muista kuinka mones kausi ja nyt on pottikin se 100 000! BB toki tuottaa rahaa, kun koko touhu perustuu rahastukseen, mutta kuitenkin.

   Kyrpii ihan saatanasti.


 • Kuka voi selvitä voittajana Suomen talouden ahdinkotilasta? Kuka saa pitää työpaikkansa tässä maasa? Kuinka täällä voi pärjätä kun maassa vallitsee jatkuva "kestävyysvaje"?

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.