tytöt noniin siinä hyvä jouluohjelma.

Tulee iso nappi jossa lukee "hyvää joulua ja viimevuotta!",,,, iso nappi joo mistä kun painaa sitten se lopettaa ohjelman!
Ilmoita


procedure TGirlForm.onLickMe(Sender: TSender);
begin
Close();
end;
Ilmoita
väliin: MessageBox("hyvää joulua...",MB_OK) ... jotain tuollaista jos muistan oikein enkä väärin kokoon käärin. Tai

sitten Close()
2 VASTAUSTA:
oho sekoitin visual C:hen... siiis:

procedure TGirlForm.onLickMe(Sender: TSender);
begin
MSgBox("jouluoli,vuosimeni",0);
Close();
end;

toimii tai ei toimi.
Tai voi tehdä isännän iloksi joku tyttö sellaisen oman ohjelman jossa on vain muuttanut "Hello World!" -tekstin tilalle "Hyvää joulua isä!", isäntä olisi iloissaan kun laittaa tietokoneeseen levyn... meidän tyttö on kunnostautunut ohjelmoinnissa nykyään.

VisualBASIC... se on sitä piirtämistä, properties on se missä niitä sitten määräillään erilaisia ominaisuuksia, muuttuu kyllä helposti sitten c-tyyppiseksi kun katsot koodia jostain omasta funktiosta, esim. mitä tapahtuu kun painan tuotakin nappia.

Mitä teen c-kieltä oli hauska tapahtuma, liian monimutkaista selittää, mutta eräässä ohjelmassani oli vika joka liittyi kernel-ajuriin, tietokone ehdotti että: käynnistämme visual studio 2010 -debuggerin, jotta voin debugata windowsin kerneliä... shutting down all other kernel-processes...
+Lisää kommentti
Koko ruudun kokoinen nappi jossa lukee "Hyvää joulua ja edellistä vuotta, paina nappia ja osta uusi appi!"
Ilmoita
Paras kirjoittaa "... viime vuotta"
1 VASTAUS:
Mutta M-Karin on syytä muistaa että "viimekertaisesta" on yksi sana
kun taas " viime hetkellä" ja "viime kädessä" on kaksi sanaa.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

tytöt noniin siinä hyvä jouluohjelma.

Tulee iso nappi jossa lukee "hyvää joulua ja viimevuotta!",,,, iso nappi joo mistä kun painaa sitten se lopettaa ohjelman!

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta