Mitä minä sanoin. Chevyn tulevaisuus??

Heinämäen Honda

Suorastaan harmittaa olla aina oikeassa. Tuttu surullinen tarina Chevyjen kanssa sen kuin jatkuu. Mitenkäs se olikaan, kun joku, olikohan 16 2 nimimerkkin vaahtosi, että "Käytetyt Cruzet viedään käsistä hinnalla millä hyvänsä".
Aika outo väite, kun siellä se tuttu NHT-760 yhä nököttää kaveriensa kanssa myymättä. Ja vuodevaihteen jälkeen alkaa ensimmäinen vuosipäivä myyntirivissä lähestyä.

Ja vuoden päästähän kun Chevy luopuu myyntitoiminnoistaan Euroopassa, nuo Chevyt on ihan täyttä ongelmajätettä autoliikkeille. Jos nyt erehdyt tuollaisen nyt ostamaan, varaudu sitten siihen, että ajat sillä lopun ikääsi. Tai sitten sinulla pitää olla nippu kunnossa, kun haluat päästä siitä eroon.
Nimittäin kun loput uudet myydään supertarjouksilla, vanhat - etenkin kauemmin myyntirivissä seisseet - saa hakea kaupasta melkein rekisteröintimaksujen hinnalle.

Jos olet onnettomasti uuden Chevyn nyt tyhmyyksissäsi tilannut, keksi ihmeessä joku konsti millä voit vielä purkaa kaupan. Vetoa vaikka johonkin muuttuneeseen elämäntilanteeseen tms. Ja pysy kaukana Chevystä, sekä täysin mielivaltaisesti ailahtelevasti GM:stä..

7

352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aina oikeessa...

      Kylläpäs Cruzet ovatkin haluttuja....hhihihihihi

      taitaa jäädä kauppiaille näppiin aika määrät käytettyjä ja ajamattomia Chevyjä lähi aikoina!!! Eipä ole 16 2, -Cruze- ja kumppanit paljoa kommentoineet viime kuukausina!?

    • ~~~~

      Sillehän ei voi mitään jos päättäjät tekevät idioottimaisia päätöksiä. Sitä tosiseikkaa, että Cruze on erittäin hyvä auto ei voi mikään muuttaa. On myös USA 'ssa hyvin menestynyt ja olisi ennenpitkää varmaan Euroopassakin, kunhan ihmiset olisivat ymmärtäneet ja nähneet niiden kestävyyden. Suomessahan ei järjellisesti ajattelevia aktiivi-ikäisiä juurikaan enää ole.

      • ei se riitä

        Vaikka auto olisi kuinka hyvä niin ei se riitä enää nykyisin suosion kasvattamiseen. Kyllä tuollaisen jenkkiautomerkin imago ja valmistus "made in Korea" oli aika mahdoton yhtälö useimmille ostajille. Ensimmäinen ajatus ostajaehdokkailla oli varmaankin tuollaisen huono jälleenmyyntiarvo. Toiseksi marginaalimerkkeihin liitetään huonot korjaus- ja huoltopalvelut. Ostajat menevät sopuleina muiden mukana eli ostavat Tojoja ja Volkkareita, rikkaammat sitten Audeja ja Volvoja yms.


      • huonosti menee

        Kyse ei ollut pelkästään suomen järjellisesti ajattelevista, vaan koko Euroopan. Chevy ei ottanut tuulta purjeisiin koko Euroopassa ja merkki lopettaa myynnin tällä mantereella. Jotain änäkäistähän merkissä, imagossa tai tuotteissa täytyy olla, jos kokonaisen mantereen myynnistä päätetään huonon menekin takia luopua.
        Amerikkalaiset taitavat ostaa tuota lähinnä sen kotimaisuusasteen takia. Amerikkalaiset autotuotteet eivät ole perinteisesti olleet mitään kovin häikäiseviä täkäläisissä olosuhteissa, vaikka siellä ovat kelvanneet.
        Tiedä sitten, mikä Chevyssä mätti, kun samantyyppisten uusien matalamman valuen autojen Dacian ja Kian menestys on ollut Euroopassa viime vuosina huimaa, eivätkä nekään ole mitään kovan luokan brändimerkkejä tai eivät ole tunnettu minään erityisen hyvin arvonsa pitävinä autoina.

        GM on ollut viimevuosina todellinen asiakkaittensa pettäjä, pysyisin kaukana tuosta firmasta.


    • Qwertyuiopåp

      Itse autothan eivät poistu, vain merkki keulalla vaihtuu. Opel huolto vaihtaa Astraan.. ei kun Cruzeen.. ne Astran osat siinä kuin Cruzeenkin.. Eikun.. Hetkinen.

      Ihan sama, sama auto se on, nyt siitä vain maksetaan tonni enemmän.

    • Uusi Cruze tai ei

      Autossa ei ole mitään ihmeellistä GM:n tekniikkaa niin kuin Astrakin. Opel merkkihuollot hoitavat homman jakossakin. Oma kuljettanut ilman ongelmia kohta 105.000km - luultavasti ostan 2015 uuden farkun jos halvalla saa. Tähän asti omista autoista se jossa on ollut paras hintalaatusuhde.

      Olen omistanut Nissanin, useita Opeleita, Volvon ja Toyotan.
      Kadetti oli luotettavin, ei kertaakaan yhtään mitään muuta kuin määräaikaishuollot.
      Astran laatu ei ollut läheskään samaa. Volvo oli huono ostos paljon vikoja ja kallis. Toyota oli mainettaa heikoimpi - onneksi hyvitys vaihdettaessa oli hyvä. Nissan oli halpa ja huono - hyvitys vaihdettaessa todella heikko.

      Vaihdan 2014-2015 - saa nähdä mitä tulee ja milloin - uusi ja farkku sen teidän, muuta ei voi varmuudella sanoa.

    • Faxisti

      En tiedä muovi...omista, mutta ainakin toimivat mitä vanhat Amerikassa kootut rautaromut ( kuka aikuinen niillä edes nykyään ajaisi) eivät taas tee. Ostin halvalla uuden auton ja olen tyytyväinen.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      745
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe