LAITTOMUUDEN IHMINEN

HÄVETKÄÄMME

Laittomuuden ihminen on ilmestynyt!
Raamattu puhuu laittomuuden ihmisestä, joka ilmestyy aikojen lopulla, tuo laiton, joka julistaa itsensä jumalaksi. Laiton on Jumala itse, sillä hän pilkkaa lakia ylettömällä armolla, ihmis uhrilla Jeesuksella, jonka jumala laittoi iankaikkiseksi uhriksi ( kärsijäksi) itselleen ja kansoille.

Miettikäämme rehellisesti oikeutta? Onko se rehellistä, että heitämme syntimme viattoman kannettavaksi, ristin JEESUKSEN kannettavaksi? Epärehellisyys huipussaan on ajattelematon ihminen, joka ajattelemattomuudessaan pilkkaa lakia ja siirtää syntinsä viattomalle tuskaksi.

Aina tähän hetkeen asti tuo pirullinen isä jumala on raadellut poikaansa ihmiskunnan syntivelan tähden ja nosti itsensä Jeesuksena oikealle puolelle istumaan, ottaen poikansa kunnian itselleen. Isä jumala asetti itsensä armo istuimeksi taivaaseen, eikä kunniaansa toiselle antanut, nimittäin pojalleen.

Joh. 3:16 Sillä niin on jumala maailmaa rakastanut, synnin maailmaa, että antoi poikansa tulla synniksi rankaisten poikaansa lihan synnistä, jota itse teki mieltymykseen asti taivaassa. ( Tämä on alkuperäisin kirjoitus )

Laittomuuden ihminen on jumala itse, pilkaten lakia ylettömällä armollaan.
Laittomuuden salaisuus on nyt paljastettu.

Rakkaat uskon kansat, älkää milloinkaan heittäkö syntejänne viattoman Jeesuksen Kristuksen kannettaviksi, ettette tuottaisi tahallanne hänelle kärsimystä. Kantakaamme itse syntimme, sillä mehän olemme itse niihin syylliset.

Ehtoollis pöydässä me syömme Herramme Jeesuksen Kristuksen lihaa ja juomme Hänen vertaan. HÄVETKÄÄMME, HÄVETKÄÄMME! me syntiset!

7

225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hohhelihoijaaa

      ja niin on jumala ihmistä rakastanut että uhrasi itsensä itselleen jotta me voisimme välttyä hänen itseluomaltaan ikuiselta kidutukselta helvetissä. ja mikä tähän kaikkeeen johti, jep se samainen ikuinen ja viisas jumala veti itkuraivarit omenan syömisestä...

      entiedä itkeäkkö vai nauraakko tälle soopalle :)

    • jaahas

      Kirjoittaa voi ihan mitä vain,, ja uskoa ihan miten vain ja näin on myös Raamatun kirjoittaneiden, sitä kääntäneiden ja tulkinneiden kohdalla.
      Mitä tulee ns. 'laittomuuden ihmiseen', niin tutkaillessamme itse ihmistä ja maailmaa, tekojmme siinö, niin saanoisin niin päin että juuri täällä--> ihminen on laiton.

    • usko-mato

      Niin me ihmiset kirjoitellaan mielipiteitämme ja uskomuksiamme! Ja niin ollaan tehty niin kauan kuin on osattu jotain muistiin piirtää. Sitten jotkut joskus aikoja sitten kokosivat noista kirjoituksista ison kirjan ja sanoivat sitä jumalan sanaksi , jota kaikkien pitäisi uskoa tai ei hyvää seuraa!

    • Exmoro

      Tuon nyt on taas tuollaista putkinäköjeesustelijan itkemistä raamattua käsi vapisten silmien edessä pitäen...

      Mutta siinä olen samaa mieltä, että maisemaan on ilmestynyt viimeisien vuosikymmenien aikana todellakin laittomuuden ihminen. Hän on ahne ja häikäilemätön pankinjohtaja, pörssikeinottelija ja suuryrityksen johtaja.

      Junalauta, hehän saavat tehdä ihan mitä tahtovat. Pistää valtion palouden persiilleen ja nostaa samalla satoja miljoonia bonuksia itselleen. He saavat tehdä rahaa köyhien menetyksillä. He ovat valmiita epärehellisyyteen, riistämiseen ja laittomuuteen.

      Sanonpa vaan, että tässä vielä pian soditaan ja sen jälkeen vapaa markkinatalous ja pörssifirmat ovat tulleet tiensä päähän, kuten myös amerikan yhdisvallat sellaisena kun sen nyt tunnemme. Siinä profetiaa :-)

      • oleeeoleeolee

        Exmoro, kyse ei tietenkään täällä ole poltiikka sivustosta, mutta koska uskonto ja politiikka ovat valta "kolikon kaksi puolta


    • Laittamattomastilait

      Laittomuus on sinä että ensin luodaan mielikuva - jostakin raamatusta, - jostakin laittomuudesta sitten aletaan pitämään sitä totena. Siitä omasta mielikuvasta aletaan syyttämään niitä jotka ovat sen tekstin kirjoittaneet, täysin varmana että juuri se minun ikioma mielikuvani siitä tekstistä on ainoa oikea vaikka koko seurakunta todistaa ettei se noin voi olla.

      • sairasta monoa

        Keksittiin muinoin satuja ja tarinoita, joista kerrotaan myöhemmin ja vielä nytkin erillaisia versioita, niitä satuja ja tarinoita joiden vuoksi on tapettu, ahdistettu, rakastettu, uhrauduttu, eletty, kuoltu ja tapettu/taan.

        Ihmiskunta on mielipuoli monessa kehossa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe