Uskovaiset mielisairaita

Usko itseesi

Kaikki uskovaiset mitä tunnen tai tiedän ovat skitsofreenikkoja tai entisiä linnakundeja.

11

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Usko Jeesukseen!

      Kaikki ihmiset mitä tunnen tai tiedän on syntisiä ja tarvitsee
      Pelastajaa, joka armahtaa ja rakastaa.

      • kekeke

        Taidat tuntea aika pahoja ihmisiä. Itse olen tavannut elämäni aikana kymmeniä tuhansia ihmisiä eikä yksikään heistä ole ollut syntinen ja täten yksikään heistä ei tarvitse Pelastajaa, jos oletuksena kerran on, että täytyy olla syntinen.

        Jännä, että suuret joukot voivat olla niin erilaisia ja sinä olet törmännyt vain niihin pahoihin ihmisiin. Tosin en ole kyllä syntisiin uskovaisinkaan törmännyt, mutta tyhmiä kaikki ovat kyllä olleet.


      • Syomi Mies

        Jeesus on fiktio ja synti on pelkkää höpötystä. Vain mielisairaat tarvitsevat tuekseen olemattomia mielikuvitus kavereita.


    • ihmisen keksimä

      Olematon jumala ja jeesus, kyllähän se niin on, että usko itseesi, ei mihinkään tyhjään olemattomaan.

    • Uskovainen

      En ole entinen linnakundi enkä skitsofreenikko. Vaimoni myös ei ole kumpikaan. Olemme silti uskovaisia. Henkilökohtaisesti en tunne ketään entistä linnakundia, joka olisi tullut uskoon. Tiedän, että heitä kyllä on ja olen tavannut heitä. En tiedä missä piireissä sinä oikein pyörit, kun tuollaista porukkaa tapaat?

      Skitsofreenikkokin voi tulla uskoon. Olisiko oikein sanoa ihmiselle: "sinä olet sairas ja sairautesi ei ole hyvää mainosta meille, et voi tulla uskoon". Niin kristitty ei voi tehdä. Skitsofreenikkokin saa tulla uskoon ja se on hieno juttu se.

      • Ansku™

        "" Olemme silti uskovaisia""

        Sairastat vaimosi kanssa psykoosia.


    • Elämänkatsomus hyvää

      Monellakin uskovalla riittää uskallusta käydä keskustelua raamatussa kirjoitetuista asioista? Siis ilman halveksivaa tuhahdusta, jos vaikka puhutaan raamatun satukirjamaisuudesta. Todisteita siitä, että raamatunasiat olisivat totta, kun ei edelleenkään ole.

      Tai miksi raamattuunnperustuva uskonto on oikeampi kuin islam tai vaikka buddhalaisuus?

      Yleensä saan näistä aiheista vain tuhahduksen vastaukseksi. Sellaisen joka halveksii kysymystäni tai alkaa pelokkaasti puolustamaan omaa uskoaan.

      Miksi ne pelkää, kun puolestani saavat uskoa vaikka Ahtiin. Suomessa on uskonvapaus. Haluaisin vain että lapseni saisi valita et tunnit eroamatta kirkosta. Nyt koen elämän katsomustaitojen olevanntärkeämpiä kuin raamatun ulkoaopettelun. Kirkko pakottaa minun lapseni eroamaan järjestöstään. No, elämä on valintoja.

    • Usko Jeesukseen se tuo pelastuksen ei itseensä uskominen,on kait usloviakin jota ovat sairastuneet,he eivät luota pelastajaansa kantavat ites sairautaan vaikka jeesus on ristille jo vienyt.Usko itseesi
      ei voi uskoa koska, usko tulee ulkpuolelta,itsesään ei ole uskoa ollenkaan .

      • Uskonnolliset tyhjänpäiväisyydet ovat pelkkää naurettavaa itsesuggestiota.


    • Ahistaa

      Itse olen eronnut kirkosta (kastettu on ja rippikoulu käyty). Perheessäni meitä erosin kerralla myös siskoni ja äitini. Syitä eroamiseen oli monta. Päätökseeni olen ollut hyvin tyytyväinen. Uskon kyllä Jumalaan, mutta en tarvitse siihen kirkkoa. Sanotaan, että tosi uskovainen ei kuulu kirkkoon. Nyt nykyisessä elämäntilanteessa on raskasta kuunnella appiukon moralisointia siitä että joku ei kuulu kirkkoon. "Ei se ole ihminen eikä mikään joka ei kirkkoon kuulu". Jatkuvasti etsii minusta huonoja puolia ja nyt on keksinyt tämän uskonto-jutun. Hän on itse körttiläistä perua, ovat aikoinaan (n.20v sitten) pitäneet kotiseuroja ym. Kaksinaismoralismi on kummallista. Esimerkiksi hänen oma vaimonsakaan ei kuulu kirkkoon, on muuttanut tänne toisesta maasta. Ei ole edes suomen kansalainen. Ihan turha edes ottaa kantaa hänen mielipiteisiinsä, narsisti on aina oikeassa. Haukkuu kaikkea mikä ei ole hänen mielipiteidensä mukaista ja kaikkia jotka eivät ole aioista samaa mieltä. Pitää minua suurinpiirtein pakanallisena siksikin, koska toisinaan työni velvoittaa minua työskentelemään sunnuntaisin ("muista pyhittää lepopäivä") . Olen yrittänyt sanoa, että mitähän siitäkin tulisi, jos sairaalat laittaisivat lapun luukulle sunnuntaisin. Kaikille sairaanhoitajille, lähihoitajille ja lääkäreille vapaapäivä sunnuntaisin, just joo.

      • Jdvf

        Totta puhut... Tuo loppu vaan oli turhaa kodka jeesus teki juuri näin paransi sapattina


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2896
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2450
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2049
    5. 171
      1862
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1856
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      134
      1546
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe