hampaan poisto

joni12345678

Moikka mulla olisi edessä viisauden hampaan poisto , ja mulla on kamala hammaslääkäri pelko. Viimeksi kun piti 1 hammas poistaa juoksin karkuun lääkärin tuolistakin, Ja menin nukutuksella yksityiselle. Hirmu kallista touhua kyllä pelkään sitä lääkärin hajua, ja niitä välineitä ja Jopa sitä tuolia, ja sitä kauheaa kipu,a en siedä yhtään huudan kamalasti ,kun vähänkin sattuu.

auttaako esilääkitys mitään ollenkaan. Haluisin vintin ihan sekaisin, että en muista kokotilanteesta mitään saako esim kunnallisessa???.

olen 189cm pitkä ja painan 100kg että saako ne näin isoa miestä sekaisin

14

204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Zanttuliini

      Itselläni on ollut myös hirveä hammaslääkäri kammo. Kunnes löysin yksityiseltä puolelta aivan ihanan hammaslääkärin. Hän on hoitanut minua todella hyvin, juurihoito poskihampaaseen hammas kuitenkin halkesi ja jouduttiin poistamaan eikä sattunut yhtään. Lääkäri sanoi ettei kipua tarvitse tänä päivänä tuntea käsi ylös heti kun on jotakin tuntemuksia lisätään puudutetta. Viime kesänä minulta poistettiin viisuri ylhäältä ei sattunut yhtään ja parani tosi hyvin. Ainut mitkä ovat tuntuneet ilkeältä ovat nuo puudutuspiikit poskeen. Tsemppiä vaanhyvin se menee (julkiselle puolelle minua ei enää saa,olen valmis maksamaan vähän enemmän hyvästä hoidosta).

    • Törkeä uinuja

      Joo antaa ne kunnalliseltakin puolelta lähetteen suusairauksien poliklinikalle, jossa laitetaan vaikka millainen jättiläinen tajuttomaksi. Itse olen nainen, en mikään jättiläinen ollenkaan, mutta odotustiloissa vartoi kyllä isokokoista miestä samantapaisiin hammas/leukaoperaatioihin kuin minäkin.

      Puhuin kuulemma todella levottomia, en siis nukahtanut ja lääkäri katteli herättyäni kuin hullua. Ei mitään mielikuvaa tapahtuneesta, tai on, tuntui että rakastin kaikkia siinä toimenpidehuoneessa. Lääkärit voi olla epätietoisia, miten pelkopotilaiden hoitoproseduuri menee, mutta ei pelkopotilasta saa sysätä yksityiselle. Maksoin tuosta huvista rapiat 30 e, en voinut edes kuvitella yksityispuolta.

    • joni12345678

      Mietin pitäisikö ottaa esilääkityksenä dormicumia auttaako ollenkaa haluisin nuppini ihan sekaisin että en muista tilanteesta yhtään mitään ku pelottaa pelkään sitä kipua eniten

    • Justiinsa näin

      Jospa se D-vitamiini auttais tietyllä annostuksella myös hammaslekuripelkoon...

    • Törkeä ...

      Tietysti voit ottaa esilääkettä, mutta tarjottaisiin jotain varmaan hammaslääkärissäkin, jos vaan kysyt. Itse otin Ketipinoria, siksi kait meninkin kuuppa täysin sekaisin kun hammaslääkärikin laittoi rauhoittavaa lääkettä tippumaan.

      Suosittelen, jotta soittaisit sinne hammaslääkärin vastaanottoon ja kysyisit suoraan, antavatko he jotain esilääkettä. Jos sanovat ettei onnistu, mikä olisi kovin outoa, niin ota sitten omasta varastosta. Mä joudun ottamaan aina ennen lääkärikäyntiä, jännitän kaikkea tasapuolisesti.

      • Siedätyshoitoa

    • Nyt pitäisi menä poistattamaan taas hammas ,mutta pelkään iha älyttömästi ja oon saannut paniikki kohtauksia mitä tehdä? Ja särky päivystyksessä tärisin vaan tuolissa,ja lopetin koko homman. Pääsisinkö pelkopuolella nukutukseen tai kunnon lääkehuuruun, jossa en mitään mistään tajua.

    • Pääsen kunnaliseen nukutukseen ,josssa kaikki hampaani korjataan. Onko kellään kokemuksia onko kuinka kamala kokemus.

    • jldfödjfödjfödjföd

      Pure hampaat yhteen ja kestä...ei vaiskaan, ei toimi tässä tilanteessa. Itsekin olen hammaslääkärikammoinen, mutta ainoa, mikä oikeasti vähän ikävältä tuntuu, on se puudutuspiikki, sen jälkeen hammaslääkäri aina lopettaa kun vähän tuntuu, käskee nostaa käden ylös ja vähän väliä kyselee, sattuuko...en edes tajua, miten ne entisajan ihmiset kestivät ne hammaslääkärit, ei puudutuksia, ei mitään, hampaat vaan veks..Eli aloittajalle: vaadi kunnon puudutus, kyllä ne sen antaa.

    • Pääsen kunnaliseen nukutukseen ,josssa kaikki hampaani korjataan. Onko kellään kokemuksia onko kuinka kamala kokemus. Eikö kukaan ole käynnyt ??

    • On se kumma, jos kellään ei kokemuksia ole. Kaikkiko kiltisti menevät h lääkäriiin , että kenenkään ei tarvitse yksityiselle mennä,Tai kunnallisen kautta nukutus hoitoon.Itsellä kaikki kerralla kuntoon pelottaa missä kunnossa suu sen jälkeen on?.

    • kuukauden päästä olis nukutus eikö kellään ole kokemuksia

    • Itse itselleni vastaten huippu kokemus et kerkee mitää sanoo tai tuntee ku nukut seuraavaksi suo herätetään ei pahaa oloa tai mitään yllätävän hyvä kokemus

    • Nyt jälkikäteen kurkku kipee ja huulet ja kieli kipeinä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2057
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      113
      1512
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1490
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1337
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1184
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      482
      1111
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      62
      1087
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      943
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      912
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      866
    Aihe