kokkareet

kokkareet2

Kokoomus on pilannut yhteiskuntamme. Kokoomus on ahneiden puolue. Kenenkään alle 100te vuodessa tienaavan ei tulisi äänestää kokoomusta. Kokoomus haluaa vain tasaveroja. Rikkaat saavat pitää veroparatiisinsa ja tavallinen kansa maksakoon kokoomus herrojen jättieläkkeet. Onko reilua, että tavallisen pulliaisen selkänahasta revitään herrojen jättieläkkeet. Tavallinen kansa joutuu kitumaan minieläkkeellä. Johtajat saavat parin vuoden palkan, jos heidät erotetaan tai eroavat omasta tahdostaan. Miksei tavallinen duunari saa vuoden parin palkkaa, jos potkut tulee??

Yritysjohtajat ovat saamattomia raukkoja. Heti ovat sairaslomilla, jos tulee jotain kohua tai hankaluuksia. Mikäli tavallinen kansakin ottaisi heti pienimmästäkin syystä sairaslomaa, niin eihän tämä yhteiskunta toimisi millään lailla.

Tavallinen kansakin on tyhmä. Kokoomuksen kannatus on lisääntynyt prosentin kuukaudessa. verrattuna marraskuuhun. Tottakai Niinistö ja kumppanit vierailevat kaiken maailman hurstinjuhlilla, mutta todellisuudessa heitä ei kiinnosta köyhät, pieni- ja keskituloiset paskan vertaa.
Kaikki verosuunnittelutkin ovat luotu rikkaita varten. Tasaverot jne. Lasten päivähoitomaksukin on maksimi, jos molemmat vanhemmat tienaa 30te. Ja yleverosta menee jo maksimi, jos tienaa jotain 20te vuodessa. Kokkarit hyötyvät todella paljon kaikista tasaveroista. Osinkoverokin on periaatteessa tasavero, sillä vasta yli 40te osinkoja saavilta menee ja menee vain 2prosenttia enemmän veroa suhteessa piensijoittajiin. Osinkovero pitäisi olla alle 5te vuodessa osinkoja saavilta 0%. Samoin alle 5te pääomatuloja ei tulisi ollenkaan verottaa. Näin saataisiin lisää pörssiyrityksiä, koska tavallinen kansakin ostaisi osakkeita, kun ei tarvitsisi maksaa kohtuuttomia veroja.

Älkää hyvät ihmiset olko niin tyhmiä, että kokoomusta äänestätte. Muistakaa Suomessa on ollut aina lama, kun kokoomus on ollut vallan kahvassa. Lisäksi tämäkin lama tehtiin SUOmeen tahallaan, jotta köyhät, keskituloiset ja pienituloiset saataisiin ajettua kyykkyyn. Miettikää vaikka sitä, että miksi maksamme kymmeniä miljardeja kreikka yms tukiaisia pankkiireille ja muille kokoomuslaisille pelureille. Sen sijaan Rauman telakka ei saanut edes tarvitsemaansa 50me, joka olisi tuonut tuhansia työpaikkoja satakuntaan. Rauman telakka on aina tuottanut sitäpaitsi voittoa, siis voittoa!!

Tämä kuuluu kokoomuslaisten sisäpiirijuttuihin, joissa kaikki työ yritetään keskittää hesan lähelle. Tälle on tultava loppu. Lisäksi kaikki irtisanovat yritykset, jotka siirtää tuotantonsa suomesta pois, niin heiltä tulisi periä kaikki tuet takaisin monikymmenkertaisesti. Älkää tyhmät äänestäkö kokoomusta!!

3

71

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kokoomus on kokkareet niiden puolue, siis enimmäkseen, jotka pitävät maan elinkelpoisena talouden osalta. Kun Kokoomusta äänestää ja kannattaa noin 20% äänioikeutetusta kansastamme jota on reilut 4 miljoonaa niin se tarkoittaa lähes miljoonaa täysikäistä äänestäjää. Arveleeko kokkare meillä olevan miljoona tiliä Luxemburgissa ja muualla vähäveroisissa paikoissa? Mitä veikkaat?

   Mahdatko yleistää muutaman yksilön toimia joksikin yleiseksi tavaksi?

   Jos johtajat saavat suuria eläkkeitä niin se väin johtuu siitä, että heidän ansionsakin ovat työaikana olleet suuret. Eläkemaksuthan ovat palkasta prosentteina laskettavia joten eivät pulliaisen selkänahat niistä paljoa kärsi jos eivät kostukaan. Työeläkkeethän ovat yksityisten eläkeyhtiöiden maksamia, niitä ei makseta verovaroista missään tapauksessa, niin paitsi kaiketi kansaneläkkeet vaan tuskin ne nyt sinua kaihertavat?

   On aivan varmaa kokkare jotta sellaista verotusta, palvelumaksua tai yleensä muutakaan kustannusta ei voida määritellä siten, että joku ei olisi tyytyväinen. Toisekseen kun noita erilaisia tukiaisia joskus on päätetty niin maailman näkymät ovat olleet noususuhdanteisia joka tilanne on nyt auttamattomasti ohi. Nyt joudumme enemmän ja enemmän miettimään niitä uudelleen.

   Kun mariset osinkoveroista niin kansalainen kuten minäkin on ansioistaan säästänyt ja mahdollisuuksien mukaan sijoittanut kertyneitä varoja. Niistä on aina maksettu lain ja asetusten mukaiset verot joten miksi silti vainoat niiden mahdollisia tuottoja vielä enemmän kuin verottaja jo nyt tekee? Oletko kade kun olet rahasi tuhlannut tupakkaan ja viinaan? Minä kun en ole vaan muutoin sijoittanut pitkäjännitteisemmin.

   Ei kannattamattomiin yrityksiin kannata sijoittaa, telakoita näytti Suomessa olevan liikaa siihen verrattuna minkä verran on tilauksia saatavana. Meidän kustannuksemme ovat liian suuret jotta pystyisimme kilpailemaan kuten viimeksi näimme tilauksen luisuessa Ranskaan.

   Ko0koomus on kuitenkin kokkare yksi niistä puolueista jotka pitävät työtä ja työläisiä arvossaan pyrkien edistämään tuotantoa maassamme. Me tarvitsemme uusia ideoita koska vanhat alkavat olla yli-ikäisiä sekä uusia investointeja johon toivon yhteisöveron alentamisen saattavan lisää kiinnostusta.

   • kokkareet3

    Olet kyllä aika pelle ja tietämätön asioista nimimerkki työeläkeläinen. Kokoomus ei missään tapauksessa halua edistää työllisyyttä maassamme. Kaikki vain ulkoistetaan ja tuetaan kyllä kreikkaa yms peluri maita ja niiden herroja ja pankkiireja. Herrojen eläkkeetkin kustannetaan tavallisen palkansaajan eläkkeistä, jos et ole muka sitä tiennyt.

    Kokoomus on vain ahneiden minä minä ihmisten puolue, jolla ei ole mitään tekemistä kansan hyvin voinnin kanssa. On niitä kaiken maailman kokoomuslaisia sibbe viertolat yms. joiden mukaan päivähoitolaskutus yms yleverot tulee olla ns tasaveroa, niin kuin ne nyt ovat. Kyllä se on kansan etu ja taloustieteellisestikin tutkittu asia, että mitä kovemmat verot on rikkailla sen paremmin on kansalla asiat, koska kansa tarvitsee ostovoimaa!! Kansa voi hyvin, jos heidän tuloillaan on ostovoimaa. Kaikki johdon optiot yms edut tulisi jakaa tasan työntekijöiden kesken, näin olisi paljon reilumpaa, sillä duunarithan sen firman tuloksen pääasiassa tekee. Se on ihan sama vaikka minun 3v poikani seisoisi johtoportaassa, sillä ei ole paskaakaan merkitystä, koska suurin osa johtajista ovat täysin pihalla ja tietämättömiä firmojen perusasioista, ELI tavasta joilla asioita oikeasti hoidetaan tai niitä kuuluisi hoitaa. Kokoomus ei ole missään muodossa ole saanut aikaan maassamme työpaikkoja, vaan he ovat saaneet aikaan vain lamoja. He eivät ahneudellaan edes välitä muusta kuin hyvävelijärjestelyistä ja ns omien pelastamisesta. He tukevat vain pankkiireita ja pelureita. Rauman telakka ei ole koskaan tuottanut tappiota ja se lopetetaan silti. Kaikesta huolimatta kreikkaa espanjaa tuetaan miljardi kaupalla vaikka niitä rajoja ei koskaan saada takaisin. Etelä-Euroopan maat kiittää ja kumartaa, kun SUOmalaiset ovat niin nössöjä ja tyhmiä maksamaan herrojen virheet. Ei suomeakaan ketään auttanut kun täällä oli pahin lama 1990 luvun alussa.


  • ADAMS KAPITAL

   KUULKAAKAPAS LUUSERIT!
   YRITYKSEN TARKOITUS ON TUOTTAA VOITTA YRITTÄJÄLLE!
   JOS YRITTÄJÄ OTTAA RISKIN, NIIN EIKÖ VOITTO KUULU YRITTÄJÄLLE?
   TYÖLÄINEN MYY OMAN TYÖPANOKSENSA YRITTÄJÄLLE.
   TYÖLÄISELLE KUULUU SE SUMMA, JOLLA HÄN ON TYÖSOPIMUKSENSA TEHNYT.
   EI YHTÄÄN ENEMPÄÄ TAI VÄHEMPÄÄ!
   MITÄ TE ULISETTE ?
   TYÖLÄISELLÄ ON TÄÄLLÄ "VAPAASSA SUOMESSA" OIKEUS ALOITTAA YRITYSTOIMINTA JA OTTAA KAIKKI NE TALOUDELLISET RISKIT, JOTKA KOHDISTUU YRITTÄJIIN ALOITTAESSAN BISNEKSEN!
   OLKAA HYVÄ JA TEHKÄÄ TYÖTÄNNE JA LOPETTAKAA VALITUS ! !
   JOS TEITA TYÖLÄISIÄ ON NIIN HITON PALJON, NIIN KYSYNNÄN JA TARJONNAN LAKI PÄTEE MYÖS TEIHIN .

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   63
   1759
  2. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   74
   1108
  3. 45
   1045
  4. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   70
   1025
  5. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   949
  6. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   158
   909
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   44
   870
  8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   182
   815
  9. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   58
   798
  10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   34
   762
  Aihe