Love Connection

Love Connection

15

2195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koirille

      Ei ole iltapäivä lehdetkään juuri käsitelleet Niinaa, kaiketi koira uima opettajana .

    • 10+10

      Jotenkin omituinen ja hieman tärähtäneen oloinen koko emäntä.
      Vaan eipä silti melkoinen punaniskajuntti vaikuttaa olevan Henrikin, enpä oikein usko että Sari viihtyy tuon kanssa ihan oikeassa elämässä.

    • LoveCo nnection

      Ken tietäisi Hyvinkään koira-Ninan kohtalon?

      • adsadadsad

        Katso facebookista. Ihan hyvää kuuluu Ninalle. Ei ollenkaan mikään nyhverö vaan tasokas persoona. En tunne, mutta sellaisen käsityksen hänestä saa.


    • MIhailX

      Toisaalta Markus sai pesää Turussa ja meni sekaisin loppuvalintoja tehdessään. Mattia ahdistaa jo niin helvetisit että hieman ihmetyttää että on loppuun asti mukana. Henrille talikko käteen ja huussin alustoja tyhjentää. Mukavin ja fiksuin ladyista on Enni!

      • verkkariblues

        En vaan tajua, miksi joku jenkki haluaisi vaivoikseen suomalaisen naisen? Eikö rapakon siellä puolen olisi normaalejakin naisia saatavana? Nyt saa neuroottisen tasa-arvo höylätyn siiderijuopon kotiin viemiksi.


      • adadada
        verkkariblues kirjoitti:

        En vaan tajua, miksi joku jenkki haluaisi vaivoikseen suomalaisen naisen? Eikö rapakon siellä puolen olisi normaalejakin naisia saatavana? Nyt saa neuroottisen tasa-arvo höylätyn siiderijuopon kotiin viemiksi.

        Hitto soikoon että minua korpesi katsella sitä viinan määrää mitä Markus ja Ann-Marie läträsivät kurkusta alas ohjelman aikana! Uskomatonta meininkiä!


      • sdadadassd

        Mistäs tiedät pesäpuuhista? Eikös jossain sanottu juuri sitä, että nämä pariskunnat eivät saaneet tapailla toisiaan ilman kuvausryhmää ja sen takia tutustuminenkin jäi puoli tiehen. Kuvittele itse, että pitäisi kaiken kansan töllisteltävänä ja arvosteltavana saada aikaan jonkinlaista kontaktia ja vieläpä kielimuurin takaa. Hyvin englanti luistaa morsianehdokkailta vaan eivät olekaan pystymetsästä haettuja vaan kaikki tyylikkäitä ja koulutettuja neitoja.


      • paaksaaja
        sdadadassd kirjoitti:

        Mistäs tiedät pesäpuuhista? Eikös jossain sanottu juuri sitä, että nämä pariskunnat eivät saaneet tapailla toisiaan ilman kuvausryhmää ja sen takia tutustuminenkin jäi puoli tiehen. Kuvittele itse, että pitäisi kaiken kansan töllisteltävänä ja arvosteltavana saada aikaan jonkinlaista kontaktia ja vieläpä kielimuurin takaa. Hyvin englanti luistaa morsianehdokkailta vaan eivät olekaan pystymetsästä haettuja vaan kaikki tyylikkäitä ja koulutettuja neitoja.

        "Mistäs tiedät pesäpuuhista? "

        Kun mies on saanut kyytiä, niin se näkyy kilometrien päähän!


    • adsadsada

      Henrillä on ihana ääni. Sitä on miellyttävä kuunnella. Mahtaako puhua suomea miten hyvin. Oletan, että ainakin ymmärtää sujuvasti, koska hänen molemmat vanhempansa ovat syntyperäisiä suomalaisia. Ihanan rento kaveri Henri muutenkin.

    • Sade68

      Onkohan Ann-Marie ja Markus vielä yhdessä..täältä netistä ei löydä tietoa..ovat jotenkin aika suloinen pari ja näytti että tykkäävät toisistaan..tiiä sitte..kertokaa joku..please!!

      • ei tullut

        Yle TV:2 esittämä Love Connection -parinhakuohjelma päättyi eilen. IS kertoo, mitä pareille tapahtui.
        Viime kesänä nauhoitetussa päätösjaksossa suomensukuiset poikamiehet valitsivat mielitiettynsä. Joukon hurmuriksi nimetty kalifornialainen ravintoloitsija Markus, 25, valitsi kauniin turkulaisen Ann-Marien, 24, joka oli selvästi yllättynyt lopputuloksesta.

        - Nyt, kuukausia myöhemmin, tuo ajanjakso tuntuu turkulaisnaisesta vain jännältä seikkailulta, johon on saanut hiukan enemmän selvyyttä tv-ruudun kautta.

        - Joihinkin tapahtumiin tulee selvyyttä Markuksen kommenteista. Kun lopputulos tuli julki, olin yllättynyt. Hän ei puhunut tunteistaan minulle, vaan pelkästään kameralle, Ann-Marie kertoo.

        Poikamiehet veivät viimeisissä jaksoissa kaksi finalistimorsianehdokasta Amerikkaan. Markus vei kotikulmilleen Ann-Marien ja Hannan.

        - Kun meillä oli yksilötreffit USAssa, hän puhui jotakin, mutta ei sitä voinut niin tosissaan ottaa, kun toinen kertoo niitä humalassa. Mieluummin tunteista olisi kuullut selvin päin.

        Toiseksi viimeksi nähdyssä jaksossa Markus vie Ann-Marien kahdenkeskisille treffeille ensin veneelle ja sitten omistamaansa ravintolaan Newport Beachilla Kaliforniassa.

        - Treffien piti loppua siihen, että päästään syömään hyvää ruokaa. Ei saatu tilattua pääannoksia, kun treffit loppuivat alkoholin takia. Kamera ei näyttänyt, mutta Markus sammui autoon kotimatkalla.

        - Eikä se ollut ainut kerta. Hannankin treffeillä hän oli silmiään lepuutellut. Yritin toppuutella häntä juomisessa jo veneessä, kun olen tottunut siihen, että veneessä ei juoda, Ann-Marie lisää.

        Markus kertoi päätösjaksossa syyksi sammumiseensa, ettei hän ollut syönyt kunnon aamupalaa.

        - Se on tekosyy. Ei ole hyvä, jos ihminen ei tiedä rajojaan. Hän puhui Suomessa olleensa herrasmies, mutta ei tuo ole mielikuvani herrasmiehestä. Kyllä se juominen näkyi vähän jo Suomessakin, mutta ajattelin silloin, että hän on jännittynyt tai lomalla.

        - Harmittaa, kun juomista on kaunisteltu. Kun treffit loppuivat ja hän sammui, kello oli 17-18 iltapäivällä, hän paljastaa.

        Markus kehuu Ann-Marieta poikkeuksellisen paljon kameroille. Ann-Marie myöntää olleensa ihastunut Markukseen Suomessa, mutta tunne karisi merten takana.

        - Hänellä oli isot puheet Suomessa ja pienet teot USAssa. Kun menimme Hannan kanssa niin pitkälle, olisi odottanut jotakin järjestettyä ohjelmaa. Aika paljon tuli nähtyä ravintoloita. Siellä olisi ollut lähellä Los Angeles, Hollywood ja kaunis luonto. Niitä olisi ollut kiva nähdä ja tehdä jotakin aktiviteettia.

        Markuksesta ja Ann-Mariesta ei tullut paria. He ovat vaihtaneet ohjelman jälkeen viestejä Facebookissa muun muassa jouluna.

        - Se oli tosi upea seikkailu, enkä kadu mitään. On hieno nähdä kulttuurieroja ja parasta oli, että sain Hannasta uuden ystävän. Ohjelman jälkeen olemme nähneet monta kertaa.


    • voi pyh...
      • tiedetään

        Niin kutsutut tosi-tv:t ovat tuollaisia. Ihan pelkkää showta. Katsoin joskus 10 vuotta sitten jenkkiversion ekasta kaudesta Unelmien poikamiestyttö ja minä hölmö jännitin ja luulin että tämä on jotain oikeaa. No sitten yksi mun tuttu joka on ollut suomalaisessa tosi-tv:ssä kertoi että heille kirjoitettiin kaikki repliikit valmiiksi ja kun ohjelman kuvaukset alkoivat niin kilpailijoille ilmoitettiin että sinä putoat ekaksi ja sinä siinä voitat ja sinä sanot sitä ja tätä jne. Tää mun tuttu oli aika pettynyt kun se juttu osoittautui ihan pelkäksi tv-viihteeksi. Pääsi sentään aika pitkälle ja sai sitten itselleen mainosaikaa välillisesti kun on yrittäjä. Sen hän sanoi että yritystoiminta kyllä vilkaistui kun hänen naamansa tuli tutuksi tv:stä, ainakin vähäksi aikaa.


      • ei yhteistä eloa

        Monesta syystä en pitänyt ko Ninasta. Ja Henri on eri linjoilla kun Nina. Romanssi varmaan oli, mutta aika vaikeaa kuvitella kenenkää vaimoksi tai vakikumppaniksi. Itse asiassa tulee kylmät väreet kun näkyi ruudussa, vaikka on niin valjun vaalea nainen...melkein tulee albiino mieleen...

        http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288640061058.html


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      243
      2233
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1458
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1310
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1029
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe