Lapsesi pakkoruotsin ikeessä- kommunistit totutusti vaikenevat

Sääliksi käy

Saimme viettää vast íkään ruotsalaisuuden päivää, joten on hyvä taas palautella mieliimme missä maailmassa me suomalaiset saamme elää. Tämä on ollut rakas maa elää. Yhteiskunnassamme on kuitenkin epäkohtia joihin tulisi pikimmiten saada korjaus. Yksi on lasten ja nuorten pakollinen , poliittisesti virittynyt pakkoruotsi.

Lapset ja Pakkoruotsi

Lapsihan on aina ollut yhteiskuntien päätösten keskiössä. Kielipuolue RKP ja heidän sairas fantasiansa pakkoruotsista nivoutuvat näyttävästi tähän yhteyteen. He(pakkoruotsittajat) käyttävät härskisti hyväkseen lapsen ja nuoren herkkää ja kypsymätöntä mieltä ja usuttavat päätöksentekijöiden taustavaikutuksella heidät opiskelemaan tarpeetonta kieltä.

Meillä suomessa pakkoruotsi alkaa siitä hetkestä kun olet 7-luokalla. Pian tulee aika jolloin tätä propagandistien fantasiaa toteutetaan jo 6:lta luokalta alkaen. Kohta kai jo esikoulusta pitäen? Kuka tietää mihin maamme on menossa tämän joukkion myötä? Heille kun ei mikään määrä ruotsia tunnu riittävän. Kokonaiset ikäluokat altistetaan jo lapsena tälle pakolliselle poliittiselle kielelle.

Sitten vielä ollaan valmiita VALITTAMAAN KOHTALOSTAAN KUN HEITÄ "Syrjitään" ja "vihataan". En yhtään ihmettele jos meille on kasvamassa sukupolvi joka VIHAA ENTISTÄ ENEMMÄN JUURI RUOTSINKIELISIÄ. Usein on niin että sitä saa mitä tilaa. Olen aidosti huolissani siitä mihin kohteluun tämä on johtamassa. Useilla viha ja katkeruus on päällimmäinen tunne kun puhumme pakkoruotsista.

Voi teitä lapsirukat Suomessa; Altistutte tälle propagandistien kielelle jo varhaisessa vaiheessa ja yhteiskunta toitottaa Yleä ja Hesaria myöten teille tasaisin väliajoin kuinka tärkeää on oppia Juuri Ruotsia tässä alati kansainvälistyvässä maailmassa.

Ruotsinkieliset ovat ikävä kyllä saaneet keskeiset poliittiset vaikuttajat tähän soopaansa mukaan ja tulokset ovat kaikkien nähtävillä. Pakkoruotsin alttarilla kallista nuoruuden aikaansa haaskaa kymmenet tuhannet lapset ja nuoret kautta maan, Hangosta Utsjoelle. Mielestäni tämä on yksinkertaisesti sekä kestämätöntä että sietämätöntä.

Lapset ja nuoret. Toivottavasti Teillä on rehelliset vanhemmat jotka ovat yhteiskunnallisesti valveutuneita ja osaavat peltata erinäisin keinoin lapsenne pois pakkoruotsin ikeestä. Sillä kielellä harva suomalainen tekee yhtään mitään. Sen on saanut moni ruotsista huippuarvosanat kirjoittanut nuorikin kokea. Puhumattakaan liike-elämässä ansioituneita henkilöitä. Toinen toisensa perään on sanonut että ruotsalainen kollegakin kääntää pian puheen englanniksi ja ymmärtää näin että liikeneuvottelussa ollaan samalla tasolla. Ei muodostu ns. "kotikenttä etua".

Kun poliittinen koneisto ei kykene tekemään asiassa mitään muutoksia kannattaa muutos ottaa omiin käsiin. Älkää nuoret suostuko muitta mutkitta(kuten minä suostuin) tähän tyhjänpäiväiseen poliittiseen kieleen. En halua kehoittaa ketään ns. laittomuuksiin jotta välttyy pakolliselta ruotsilta, mutta jokin ratkaisuhan tähän on löydyttävä. Taistelkaa!

39

3016

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kerroKerroKuvastin

      Mikäs kieli sitten olisi tärkeämpi kuin toinen kotimainen?

      • 333777

        Laajempi kielivaranto on varallisuutta, joka tuo mukanaan luontevan kommunikoinnin ja kanssakäymisen useammalla vieraalla kielellä. Se luo myös taloudellista kasvua ja työtä. Etelä-Amerikasta, Afrikasta ja Kiinasta löytyy kasvupotentiaalia.
        Vaikka englannilla alkaa pärjätä monessa maailman kolkassa, lisää ranskaa, saksaa, venäjää, espanjaa ja kiinaa tarvitaan. Useissa Afrikan maissa osataan ranskaa ja espanjaa puhutaan Etelä-Amerikassa Portugalin ohella.
        En väheksy ruotsin merkitystä, mutta pakkoruotsi vie aikaa ja vuosia muilta kieliltä.


    • sekst

      Persuihin pesiytyneet immoslaiset natsisuharit yrittävät edistää rotuoppia suomenruotasalaisuuden vastaisuudella. Kieli ja sen opetus ovat keppihevonen muuttaa sen varjolla yhteiskuntaa natsikelpoiseksi.
      Toinen immoslaisten tunnus, jota on levitetty poliittisilla palstoilla, on monimpuoluejärjestelmän purkaminen. Avoimesit vaaditaan muiden kuin Persupuolueen lakkauttamista.
      Kolmantena asiaan liittyy Ukrainan selkkauksen aiheuttama nato-kiiman levitys. Lisää rahaa sota-aseisiin ja Saksan fasismin korvike natossa ja sitten liput hulmuten Uralille.

      Ainakin nämä kolme asiaa liittyvät persuissa majailevien uusnatsien tämänhetkiseen keskitettyyn progandaan.

      Musta Pekka tunnetaan immoslaisten hahmossa. Ei vedetä Pekkaa. Poljetaan se suohon. Ruotsin kieli pitää säilyä äidinkielenä niille, jotka sitä puhuvat.

    • porvarien homma

      Nuoret. Älkää menkö natsioppeihin kieltämällä ruotsin kielen asema vähemmistökielenä. Siihen immos-eerola-persuporukka pyrkii.

      Lukekaa Marxia. Olkaa suvaitsevaisia kieliä ja kansallisuuksia kohtaan. Ruotsin kieli ei ole suomalaisen vihollinen. Natsioppien levittäjät ovat kansaa vastaan.

      • PakkoElääSuomessa

        Stalinistit ja muut kommunistit ovat aina kannattaneet totalitaarista pakkoyhteiskuntaa. Pohjois-Korea on tämän päivän pakkoyhteiskunnan mannekiini. Suomi on toinen, vaikka teeskentelee ulospäin muuta. Perustuslaki ei vaadi pakkoruotsia.
        Pakollinen ruotsi on pakkoyhteiskunnan tunnusmerkkejä. Siitä sovittiin poliittisella lehmänkaupalla vuonna 1968. RKP:n kiristys onnistui. Samana vuonna Neuvostoliitto miehitti Tshekkoslovakian. Itä-Berliinin muureille oli ammuttu Itä-Saksan totalitaarista yhteiskuntaa pakenevia ihmisiä jo vuodesta 1961, mutta sekin pakkoyhteiskunta kaatui 27 vuotta sitten.


    • punakesä

      Ruotsin kielen kieltämishaave on lähtöisin persuihin pesiytyneistä äärioikeistolaisista.
      Heidän taktiikkansa on muodollisen kielikritiikin avulla syyllistää suomenruotsalaiset ja edistää puhtaanvalkoisen suomalaisperäisen rodun oppia.
      Tavoite on sama kuin Hitlerillä eli kehitellä herrakansanäkemys. Siitä hiljalleen syyllistettäisiin muutkin etniset ryhmät. Se on ideologisesti rikollista puuhaa.
      Suomalaisia ovat kaikki Suomen kansalaiset ihonväriin, uskontoon, kieleen tai muuhunkaan puuttumatta. Työläisen vihollinen ei ole toisenlainen ulkonäöltään.
      Kapitalistille sopii etnisten ryhmien asettaminen vastakkain. Silloin nuori ei kysele työttömyyden tai pienipalkkaisuuden syiden perään.

      Kannattaa tutustua marxilaiseen kansantaloustieteeseen ja materialistiseen filosfiaan ja silloin saa maata jalkojen alle.

      • Jasoo...vai niin...

        Et kai itsekään usko tuollaiseen s***taan?


      • liity puna-armeijaan
        Jasoo...vai niin... kirjoitti:

        Et kai itsekään usko tuollaiseen s***taan?

        komu:
        Kannattaa tutustua marxilaiseen kansantaloustieteeseen ja materialistiseen filosfiaan ja silloin saa maata jalkojen alle.

        AIVAN NÄIN KUIN KOMU SANOO

        Lisää mietelauseita

        Kannattaa liittyä puna-armeijaan niin silloin pääsee polkemaan muiden maata
        ja näkemään maailmaa miehitysarmeijassa


    • gabrus

      Järki hoi. kansakuntamme velkaantuu ennätysvauhtia ja me maksamme pakkoruotsista hirvittävän hinnan. Sairasta , niin sairasta. tuhon tie.
      Poistakaa päättäjät jo turha pakkoruotsi. Tilaa oikeille maailman ja euroopan kielille.!

      • On vaikeaa uskoa ruotsinkielen opiskelun meitä velkaannuttavan, enemmän veikkaan liian suurien kulujen puolesta kun niitä verrataan tuloihin.

        Velkaantuminen loppuu kun kaikki alamme pitää huolen omista kustannuksistamme kuten ennen vanhaan tehtiin.


    • halm

      Kenenkään ei pidä mennä persujen lietsomaan kansallisuusvihaan. Ruotsin kielen oppiminen ei ole synti.
      Persujen kielirasismista on hyvä esimerkki Ukrainasta. Heidän sisarpuolue liitti sen kansallisuusvihaan. Seurauksena kaupunkeja ja kyliä pommitetaan, työväenjärjestöjen tiloja poltetaan, heidän fyysistä koskemattomuutta loukataan, heitä erotetaan vaaleilla valituista luottamustoimista.
      Vaikka ruotsinkielen vastustajien johtaja on suurella äänimäärällä persuista europarlamenttiin valittu, demokraattien ei pidä mennä kielirasismiin.

    • rsek

      Uskonto on epätieteellinen satukokoelma.
      Vapaa-ajattelijoiden liitto ja ateistit vaativat uskonnon opetuksen poistamista yleisestä oppivelvollisuudesta. Kirkkokunnat saisivat opettaa satujaan koululaitoksen ulkopuolella. Ovatko persut valmiit puolustamaan tiedettä.
      Ainakin persupalstalla ja muualla he vetoavat homehtuneeseen raamattuun ja vastustavat homojen oikeuksia. Persut esiintyvät tiedettä ja kulttuuria vastaan? Miksi?
      Miksi he haluavat madaltaa opetuksen tasoa.

    • etli

      Emme ole pakkoruotsin ikeessä, emmekä yhdy persujen kielirasismiin.

    • topop

      Persujen kielikampanja ei ole alkuunkaan kysymys kielestä. Kampanja on jatkoa ulkomaalaiisin kohdistuvan rasismin jatkamista ja jota kansa ei hyväksynyt.
      Nyt he yrittävät kiihottaa isänmaallisuutta ruotsinkielistä väestönosaa vastaan saadakseen puhtia mahalaskun tehneelle maahanmuuttorasismilleen.

      Persujen politiikka perustuu voittopuolisesti vastustamiseen. Sieltä ei juurikaan tule myönteistä yhteiskunnan kehittämiseksi. Pakolaisia ei saisi ottaa. Ammattiliitot olisivat paholaisesta. Työväenjärjestöt yhteiskunnan syöpä. Ulkolainen kapitalismi, mm. Kreikka ja Portugali paha mutta valkosuomalainen kapitalismi paavin suosiossa.
      Sivistyksen mitta olisi ihmisuloste, jolla useat persut keikailevat poliittisilla keskustelufoorumeilla.
      Persuilla ei ole mitään myönteistä yhteiskunnalle annettavana.

      Jos persujen ruotsalaisvastaisuus etenisi, seuraavaksi se leviäisi muiden kieliryhmien halventamiseen ja kansallisuusrasismin purjeiden uudelleenkohottamiseen ja perässä tulisi työväenjärjestöjen lynkkaamistavoite.
      Kommunistit tukevat demokraattista porvariston osaa persujen nihilismiä vastaan.
      Sivistys ja demokratia ovat puolustamisen arvoisia asioita.
      Natoliittoutuminen tulee keskeyttää. Vähemmistöjen oikeus kieleensä tulee taata. Työväenluokan oikeuksia taloudessa ja päätöksenteossa tulee tuntuvasti lisätä.
      Yhteiskunnallisten tiedotusvälineiden tulee käydä jatkuvaa kamppailua ääripersujen taikauskoa ja taantumusta vastaan. Sivistyksen tulee voittaa persutietotoimiston historian väärentämiset.

      • komutus paljaana

        Taisto
        Persujen kielikampanja ei ole alkuunkaan kysymys kielestä. Kampanja on jatkoa ulkomaalaiisin kohdistuvan rasismin jatkamista ja jota kansa ei hyväksynyt.
        Nyt he yrittävät kiihottaa isänmaallisuutta ruotsinkielistä väestönosaa vastaan saadakseen puhtia mahalaskun tehneelle maahanmuuttorasismilleen.



        Vastaus
        Kommunistien kielikampanja ei ole alkuunkaan kysymys kielestä. Kampanja on jatkoa suomalaisiin kohdistuvan rasismin jatkamista ja jota kansa ei hyväksynyt.
        Nyt he yrittävät kiihottaa internationaalisuutta pakkoruotsia ja venäjää suomalaista väestönosaa vastaan saadakseen puhtia mahalaskun tehneelle
        tieteelliselle hömppäsosialismilleen


    • kansainvälisyys

      Oikein.
      Persujen kielikysymys on heidän rasisminsa jatkoa eikä rasismiakaan ole unohdettu.
      Porvareiden demokraattinen osa on uskaltanut asettua julkisesti persuja vastaan ja he ovat olleet hiukan hiljempaa ja yrittävät saada jatkopestiä ruotsalaisuuden vihalla.
      Työläisten ei pidä mennä persujen retkuun. Ruotsin- ja suomenkielisten työläisten edut ovat yhtenevät. Ne yhtyvät myös persurasismin torjumisessa.
      Suomessa asuvien etnisten kansallisuuksien tulisi nähdä taantumusporvarien kavaluus ja yhtyä työväenrintamaan kielellisten ja muiden etujen turvaamisessa..
      Persurasismille ei saa antaa tukea missään muodossa.

    • rotukytkentäpakkoon

      Nyt on huomattava, että suomalaisten kommunistien maailmankuva on lähes täysin solmussa Gorban vallankumouksen ja YYA-sopimuksen kaatumisen jälkeen, kun suomalaisia ei voida enää painostaa neuvostovastaisuudella tms

      Tämä tilanne on ollut jo muissa EU-maissa paljon aikaisemmin, kommunismi kukoistaa vielä jossain diktatuureissa itä-Saksassa, jossa on DDR:n kompuolueen jatke Linke on jollain tavalla voimissaan, mutta muualla ei

      Ukraina on tietenkin avannut lopullisesti EU:ssa silmät venäläisen aasialaisen kommunistiopin kauheudelta, kun Putin "avustaa" venäläisrotuisia tai venäläiskielisiä halusivat nämä "apua" tai eivät

      Siksi suomalaiskommunisteja ei kiinnosta tippaakaan suomalaisten asiat
      tai Suomessa harjoitettava rotusorto vaan aivan muut omaan yhtenäisyyteen
      tms. liittyvät kysymykset

      Pakkoruotsituksen rotukytkennöistä kyllä suomalaiset keskustelevat

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/12357784#comment-68801453
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/12357784#comment-68808500

      SOWETON MELLAKAT 1976 ROTUSORTOHALLITUSTA VASTAAN NOUSIVAT KIELIKYLVETYKSESTÄ, JONKA ROTUSORTAJAT PAKOTTIVAT MUSTILLE,
      eli buurin kielen afrikaansin pakkokielikylvetyksestä

      Kielikylpy on rasistinen ja rodullinen toimenpide

      jossa B-rodun kansalaisille opetetaan A-rodun kieltä
      ja A-rodun kieltä pidetään niin tärkeänä

      että myös sisältöaineet kuten matematiikka ja biologia
      pilataan lapsesta pitäen
      opettamalla näitä vaikeita asioita sönköttämällä A-rodun kieltä
      pakkoruotsia

      Ja tämä on aivan eri asia kuin se, että A-rodun lapsi kotona
      oppii ruotsia, kun äiti on ruotsinkielinen

      Sen sijaan rodullinen toiminta A-rodun pakkoruotsin opettamiseksi
      B-rodun suomalaislapsille kielikylvyssä sotkemalla näiden
      sisältöaineopetuksen epäselväksi
      on pelkkä rasistinen toimenpide

      Tätä harjoitettiin etelä-Afrikan rotuerotteluhallituksen toimesta
      ja tätä vastaan mustat nousivat Soweton kapinassa

      Students from numerous Sowetan schools began to protest in the streets of Soweto in response to the introduction of Afrikaans as the medium of instruction in local schools. An estimated 20,000 students took part in the protests. The number of people who died is usually given as 176, with estimates of up to 700. 16 June is now a public holiday, Youth Day, in South Africa, in remembrance of the events of 1976

    • y.ritys

      "rotukytkentäpakkoon" esitti, kuten oli arvattavissa, persujen sisulaisten rotuohjelmaa.
      Hän kytki kielikysymyksen rotuun.

      Valistettakoon persua. Ihmiskunta on yksi rotu eikä siinä ole alalajeja. Persujen vihaamat somalit ovat ihmisrotua kuin suomalaiset.
      Maailmassa on erilaisia kansallisuuksia, jotka eroavat kielellisesti, elinolosuhteiltaan, tavoiltaan jne.
      Demokraatit eivät ajattele kielikysymystä rotukysymyksenä. Uusnatsit ajattelevat. Persuille kielikysymys on likapolitiikan jatkoa sille, koska maahanmuuttokysymyksessä ovat saaneet köniin. Kansan suuret joukot ovat alkaneet hylkiä persujen moraalitonta ulkomaalaisvihaa. Se on korvattu uudella vihalla, sisäisellä vihalla.
      Persut saavat köniin suomenruotsalaisten halventamisessa. Ovat jo saaneet. Heidän kielikyplpyrotuoppi kuivuu kokoon kuin pesusieni.

      Etelä-Afrikassa kapitalismin valkoisen väestön väkivaltainen diktatuuri oli natsityyppinen valtio. Mustaihoiset olivat natsien juutalaisten vastine.
      Ristiriita oli hyvin vähän kielikysymyksessä jos ollenkaan. Ristiriita vallitsi työväenluokan ja kapitalistiluokan fasistisen vallan välillä

      • Rogerson

        Perussuomalaisena kannatan ruotsinkielen opetusta kouluissa,hyvä konsti on tilata lapsille ruotsinkielinen akuankka,olen itse oppinut lapsena ruotsinkielen akuankasta,olen aikuisena ihmetelly sitä kuinka se on voinu olla mahdollista,mutta näin se vain on se ei ollu mitään pakkoruotsia vaan hauskaa,pidin sitä aivan luonnollisena asiana,puhun ja ymmärrän aivan mielestäni täysin ruotsia,ja siitähän oli suuri apu kun olin Götteborissa vovon tehtailla duunis.RAKKAHAT RUOTSIN VIHAAJAT TOIVOTAN JÄRKIINTYMISTÄ TEILLE


    • moraaliton kommari

      TAISTELU KOMMUNISTIPAKKORUOTSITTAJIA VASTAAN ON TEHOKASTA
      On aika helppo tehdä "työväenluokan" tukija kommari naurettavaksi
      valehtajaksi, kun hän kyykyttää työväenluoka lapsia pakkoruotsilla ja ehkä
      pakkovenäjällä samalla tavalla kuin rotuerotteluhallitus Etelä-Afrikassa

      Soweton mellakat alkoivat 1976 ja ne johtuivat pakkoruotsista
      jota opettettiin - tietenkin paljon kovemmalla kädellä routerottelussa kuin
      Suomessa -

      jota opetettiin buurina (afrikaansina) pakolla mustille jotka halusivat
      opetuksen englanniksi

      Kommunistipakkoruotsittajien tarkoitus on saman tapainen kuin rotuerottelijoilla
      yleensä
      jättää suomalaiset kielimuurin pakkoruotsi ja ehkä pakkovenäjä
      taakse
      jotta kommunistiset pakkoruotsittajat pääsisivät temppuilemaan Suomessa

      Psykologisesti kommunisti rakastaa pakkoa, siihen kuuluvia ihmisiä miellyttää
      kun he saavat tehdä jonkin säännön miten hullun tahansa
      vaikka kumarra Leninin patsasta
      ja sitten rangaista, jos joku ei tee tätä

      Onkin merkittävää miten taistolaisjohtajat kuten Jaakko Laakso ja nykyinen
      Li Andersson (menikö nimi oikein) ovat kovan linjan pakkoruotsittajia

      Pakkoruotsitusta ei voi perustella, koska tärkeimmät kielet suomalaselle
      ovat suomi, saksa, ranska ja varauksin espanja
      näihin tietenkin keskitytään kansan maksamassa perusopetuksessa
      tärkeitä eivät ole
      venäjä eikä pakkoruotsi (eikä tanska eikä italia eikä jne.)

      KATSO VIDEO SOWETON TAISTELUSTA APARTHEIDPAKKORUOTSITTAJIA
      (buurin afrikaansin -kielen pakottajia) vastaan

      Published on 23 Jul 2013
      June 16, also known as youth day, was when students in Soweto protested

      against the Afrikaans language being the primary language in schools in South Africa.

      This is an important moment in South African history because it showed the value of education to South African Students.

      http://www.youtube.com/watch?v=kaT_LZkg29E

      • englantisaksaranska

        tärkeimmät kielet suomalaselle
        ovat suomi, saksa, ranska ja varauksin espanja

        Pitää olla
        tärkeimmät kielet suomalaselle
        ovat suomi, englanti, saksa, ranska ja varauksin espanja

        Suomen jälkeen järjestys tulee siis ammatillisin perustein,
        eli millä kielellä voi opiskella tohtoritason aineita

        Esim. espanja ei pysty kilpailemaan saksan kanssa tässä suhteessa
        vaikka sitä puhuu noin 300 miljoonaa äidinkielinä
        mutta tulevaisuudessa tilanne voi olla toinen hitaasti
        koska USAn seuraava presidentti voi olla latino jne.


    • rff

      Suomessa pitää saada oppia maailman kaikista kielistä.
      Suomessa pitää saada pakkomatematiikkaa, fysiikkaa, biologiaa ja kemiaa ja joista vaille suomenruotsinkielisten vastustaja näyttää jääneen. Historia näkyy tulevan persutietoimistosta, joten senkin aloitttaja halunnee lakkauttaa.

      • hus hus komu

        älä kuluta täällä aikaasi kommarina
        vaan
        lähtisit opiskelemaan venäjälle melanesian
        pidginiä

        lyödäänkö vetoa että pakkoruotsiksi ja venäjäksi
        ei löydy edes pidginin kielioppia mutta
        englanniksi löytyy

        hus hus kommari painu lukemaan kaikkia maaiman kieli siitä


    • kommunistipakko alas

      PAKKORUOTSI ON ÖRVELTÄMISKIELI RUOTSINLAUTALLA JOTA EI TARVITA OPISKELUSSA EIKÄ TYÖSSÄ
      kieliä ei opetella ruotsalaisten tai venäläisten palvelemista varten
      vaan oman ammatin ja työn hankintaa varten

      Kielten opiskelu on työlästä joten pieniä turhakieliä ei oteta mukaan noin
      neljän ensimmäisen kielen joukkoon, suomi, englanti, saksa, ranska (ehkä espanja)

      Lausetta (peruskoulussa sanotaan ylioppilastutkintoon asti)
      suomessa pitää opettaa pakkomatematiikkaa kaikille
      (varaus, koulussa opetetaan laskentoa ylioppilastutkintoon asti)

      vastaa kielissä lausetta
      suomessa pitää opettaa pakkovierastakieltä englantia kaikille

      Nämä vaatimukset ovat oikeita.



      Vääriä ja haitallisia vaatimuksia ovat
      Pitää opettaa pakollisena osittaisdifferentiaaliyhtälöiden teoriaa

      Pitää opettaa pakollisena ruotsia.

      Suomessa ei normaalisti pidä opettaa tanskaa eikä urdua eikä kiinaa eikä
      japania eikä ruotsia eikä venäjää jne.
      koska menee valtavasti aikaa opiskella kieliä joilla ei
      työssään tee mitään yleisesti

      Suomalaisten pitää taistellaa kommunistien harjoittamaa työväenlasten
      kyykytystä pakkoruotsilla ja pakkovenäjällä

    • voi jatkua?

      Asia on jälleen ajankohtainen , onhan lapset jälleen palaamassa taas pakkoruotsin opiskeluihin. Onko motiovaatio varmasti tallessa? Saadaan Stubbille ja kumpaneille kuuliaisia kansalaisia. Näin se on kun jo pienenä valtio opastaa, mistä kielistä on hyötyä. Kiitos suomi!

      • pursuava antirasisti

        hyvä kysymys
        Näin se on kun jo pienenä valtio opastaa, mistä kielistä on hyötyä. Kiitos suomi!


        vastaus, vielä kun pääosin poliitikomme (Hautala osaa ruotsia kun on
        petisuhteessa ollut suomenruotsalaiseen)
        eivät osaa ruotsia

        Halonen ei osaa englantia vaan meni YK:ssa kertomaan esitelmässä että nato
        on eunukki (kun piti sanoa uniikki)

        Vanahanen ei osaa mitään kieliä aivan onneton englannissa

        Juurikaan kukaan poliitikoistamme ei osaa kommunistikieltä venäjää


        Aivan naurettavaa kun kuuntelee sentään
        virolaisten (monet olleet Kanadassa jne. venäjää maanpaossa)
        taitoja englannissa ja baltien

        Kommunistiset rasistit jauhavat kieliä, joilla suomalainen PALVELISI
        isompiaan ja isompia kansoja

        Suomalainen opiskelee kieliä, joista on ammatillista hyötyä eli kieliä
        joilla julkaistaan ammattimateriaalia oppikirjoja ja kursseja yliopistoon
        amkorkeakouluun jne. suomi englanti saksa ranska

        siinä aluksi 3-4 kielen jälkeen voi sitten itse valita jaksaako vielä
        opiskella vähemmän tärkeitä kuten venäjä ruotsi espanja viro italia

        komuporukka on yksinkertaisesti oppimatonta antirasistia ja antifasistia täynnä


      • Timo Espoosta

        >> Saadaan Stubbille ja kumpaneille kuuliaisia kansalaisia.


    • trr

      Soinin pojalle Espoosta!
      ">> Saadaan Stubbille ja kumpaneille kuuliaisia kansalaisia.

      • Timo Espoosta

        Kuules idiootti! Miksi nimittelet minua joksikin persuoikeistolaiseksi? Etkö Sinä kurja valheessa elävä maanpetoksellinen kommunisti ymmärrä, että muut ihmiset ovat ihan jotain muuta kuin sivistymättömät ja ajattelukyvyttömät komuliraukat?
        Etkö ymmärrä, että me muut ihmiset olemme koulujakäyneitä ja sivistyneitä ihmisiä, emmekä mitään valheessa eläviä puolijuoppoja komuliparkoja?
        Onko täysin käsittämätön asia, että me emme ole kaltaisiasi onnettomia luusereita, jotka juomme koko tilin - 1300€ - lähipubissa, vaan ostamme hyvää viiniä ja loput tilistä - liki 9000e - käytämme muihin menoihin? Katsos kun olemme opiskelleet ja hakeutuneet parempiin töihin. Toisaalta, kyllähän Teitä onnettomia komuleitakin tarvitaan; kuka muu tyhjentäisi jäteastiat ja lakaisisi kadulta hiekat...

        Miltäs tuo kuulostaa? Mukavaa - niinkö? No, Sinä aloitit...

        Eikös kannattaisi keskittyä oman puolueen asioihin, eikä syyttää Perussuomalalsia tai muita puolueita? Katsos kun muilla on edustajia ja äänestäjiä, johon olisi mkomuleidenkin kai pyrittävä. Nuo muut - Kokoomus ja Perussuomalaiset - eivät keskity haukkumaan muita puolueita tai äänestäjiä, kuten Te muutamat komulit.


    • eipakkoruotsille

      Koko pakkoruotsi asia olisi pitänyt hoitaa jo ajat sitten. Minua ei enää lepytetä. kaikki on myöhäistä kohdallani. Virhe on tehty ja vain valtiovallan anteeksipyyntö hukkaanheitetyistä PAKKORUOTSI tunneista riittää minulle..

      Kun kusi on jo housussa, ei mikään auta. Viesti politikoille; ette ansaitse luottamustani - etenkin RKP;n pikkurikolliset elitistiset paskiaiset. Olette pohjasakkaa. Pilasitte urani Suomessa. Nyt elän sosiaalituilla ja opiskelen itsenäisesti juuri niitä kieliä joita haluan. Työkkäri kun totesi että "jos menet kielikurssille, laitamme asian lautakunnan käsiteltäväksi, jolloin voitte menettää työttömyysetunne kurssin ajalta". Kurssit jäi käymättä, mutta onneksi tämän päivän suomessa voi opiskella helposti kieliä myös itsenäisesti- ja valtio maksaa (työttömyysedut, asumistuet)

    • ryppe

      Timo EspooSSta.
      Tyypillä voi olla palkka 900 tonnia kuussa mutta hiusten alla sivystys on tuntematon suure. Tyypin aloitusta sivistyksen rajoittamisesta ei voi hyväksyä.
      Tyyppi kiertää persujen perässä vasemmiston palstoilla natotrollaamassa ts myymässä isänmaata vieraalle sotavoimalle, hyväksyy varakkaiden veronkierron, pitää hyveenä valtion aseiden varastamista, tukee Rytin sopimusta Hitlerin kanssa, tukee persujen paska-kusiviestejä, haukkuu pienipalkkaisia rentuiksi ym. ym. jne, ja sen sellaista.

      Persut käyvät kieliriitaa rasismin näköaloista lähtien vaikka yhtyvät RKP:n natosopimuksiin ja työväen kurittamiseen.
      Halla-ahon aisapari Sampo Terho käy kieliadressikampanjaa rasismifasismin nimissä. Suomenruotslaiset olisivat mukamaste alempiarvoista kansanryhmää.
      Espoolaistyyppi muuttakoon veronkiertäjäkonnien mukana ulkomaille. Olisi yksi reisa isänmaalle vähemmän.

    • RKP mainittu
      Persut mainittu
      SKP mainittu
      Hitler mainittu


      ilmeisesti suuri osa kommareista on kuin onkin RKPn naamoilla esiintyviä pakanoita

    • agv

      Pakkoruotsin sijasta lapslle pitäisi opettaa sellaisia kieliä joista heille olisi hyötyä aikuisena . Pakkoruotsi vie tilan oikealta kieleltä , se on valitettavasti totta vaikka siihen sekoitettaisiin millaisia ismejä tai uskontoja . Oma asiansa on vielä ruotsinkielisten etuiluoikeus ja virkamiespakkoruotsi joka on virkakielto kaikilta jotka eivät osaa ruotsia . Mihin tämä kaikki perustuu ?

    • Kompinaatintyöorja

      Pakkoruotsia ei ole olemassakaan
      On vain ruotsia,ruotsi on ollu suomalaisille viisas hyödyllinen
      Kieli, Kun eduskunta tekee päätöksiään,he kääntää katseensa aina usein ruotsin suuntaan,ottaakseen oppia miten he asioissa on toimineet. Ei koskaan ryssän suuntaan, ruotsiin on muuttanut työnperään kekkosaikana 500000 yli suomalaista kukaan ei osannu ruotsia kun he menivät mamuuna
      Sveamamman syliin, tänään heitä on sielä ensinmäisen toisen ja kolmannenpolven soomi poikia noin720000 iso määrä, paljonko
      Meni neukkulaan samana aikana?
      Ruotsalaiset ovat rikastuttaneet
      Suomea runsaasti suomenruotsalaiset ovat paljolti
      Teollistanu maatamme,kiitos siitä
      Neukkulaan muutti kylläkin amerikoista suuria joukkoja rakentamaan ihanneyhdyskuntaa
      Mutta Herra Stalin antoi heille niskalaukauksen sosialismi jäi haaveeksi olivat kuulemma kansanvihollisia ja piste.

    • asklemiis

      Otetaanpa ruotsin kieli ilman politiikkaa.
      Suomen ja Ruotsin taloudellinen kanssakäyminen on aika suurta. Persut tahtovat katkaista ruotsin osaamisen. Sampo Tehosta tuli vast'ikään ministeri. Persuministeri. Hän ei voi katkaista ruotsinekielentaitoa vaikka on natsilaisen suomenliiton johtaja. Persuissa on natsityylisiä johtajia.
      Jos Suomessa katkaistaan ruotsinkieli, kanssakäyminen jää ruotsalaisten suomen kielen taidon varaan.
      Johtopäätös: Persujen päsmäröinti on järjetöntä.

    • Anonyymi

      sairasta touhua

    • Anonyymi

      Kielilaki (423/2003)

      1 §
      Kansalliskielet

      Suomen kansalliskielet ovat suomi ja ruotsi.

      • Anonyymi

        Miten ahvenanmaalla pystyttiin suomenkieli lopettamaan .


    • Anonyymi

      Ei mennä kuule laki edellä. Ei laki ole pyhää sikäli että se on muutettavissa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5790
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3667
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      227
      1921
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1772
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1222
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1177
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      290
      955
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      50
      948
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe