Helvetti on kauhujen paikka

Hirvittävä totuus

Harvoin enää nykyaikana puhutaan kadotuksesta eli helvetistä sellaisena kuin se oikeasti on ja jollaisena Raamattu sen esittää. Helvetti on kauhujen paikka. Synnin palkka on kuolema eli ero Jumalasta. Helvettiin joutuva ihminen joutuu samaan paikkaan jossa on jo kärsimässä osa demoneista eli langenneista enkeleistä. Se on täydellinen pimeyden ja kauhujen paikka jossa kärsitään ikuisesti.

Juud.1:6 "Ja niitä enkeleitä, jotka eivät pitäneet kiinni korkeasta asemastaan vaan hylkäsivät omat asuinsijansa, hän pitää pimeydessä ikuisissa kahleissa suurta tuomion päivää varten."

Ilm.9:1-3 "Viides enkeli puhalsi torveensa. Silloin minä näin, että taivaasta oli pudonnut maahan tähti. Sille annettiin syvyyden kuilun avain, ja se avasi tuon syvyyteen vievän kuilun. Kuilusta nousi savua kuin suuresta uunista, ja savu pimensi auringon ja ilman. Savusta levisi maan päälle heinäsirkkoja"

Ilm.9:11 "Kuninkaanaan niillä oli syvyyden enkeli, hepreankieliseltä nimeltään Abaddon, kreikankieliseltä Apollyon."

Jumalattomat ihmiset joutuvat samaan paikkaan. Tulen ja demonien luo ikuiseen kärsimykseen. Se on ihmisen kohtalo jos ihminen ei hyväksy Jeesusta syntiensä sovittajaksi ja pääse taivaaseen Jumalan luo.

Job.18:13-14 "Hänen ruumiinsa jäseniä kalvaa, hänen jäseniänsä kalvaa kuoleman esikoinen. Hänet temmataan pois majastansa, turvastansa; hänet pannaan astumaan kauhujen kuninkaan tykö."

2Piet.2:17 "Heille on varattuna synkin pimeys."

Dan.12:2 "Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen."

Matt.25:41 "Sitten hän sanoo vasemmalla puolellaan oleville: 'Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."

Matt.25:46 "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään."

Matt.22:13 "Siellä itketään ja kiristellään hampaita."

Ilm.14:11 "Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä"

Luuk.16:22-31 "Niin tapahtui, että köyhä kuoli, ja enkelit veivät hänet Aabrahamin helmaan. Ja rikaskin kuoli, ja hänet haudattiin. Ja kun hän nosti silmänsä tuonelassa, vaivoissa ollessaan, näki hän kaukana Aabrahamin ja Lasaruksen hänen helmassaan. Ja hän huusi sanoen: 'Isä Aabraham, armahda minua ja lähetä Lasarus kastamaan sormensa pää veteen ja jäähdyttämään minun kieltäni, sillä minulla on kova tuska tässä liekissä!' Mutta Aabraham sanoi: 'Poikani, muista, että sinä eläessäsi sait hyväsi, ja Lasarus samoin sai pahaa; mutta nyt hän täällä saa lohdutusta, sinä taas kärsit tuskaa. Ja kaiken tämän lisäksi on meidän välillemme ja teidän vahvistettu suuri juopa, että ne, jotka tahtovat mennä täältä teidän luoksenne, eivät voisi, eivätkä ne, jotka siellä ovat, pääsisi yli meidän luoksemme.' Hän sanoi: 'Niin minä siis rukoilen sinua, isä, että lähetät hänet isäni taloon sillä minulla on viisi veljeä - todistamaan heille, etteivät hekin joutuisi tähän vaivan paikkaan'. Mutta Aabraham sanoi: 'Heillä on Mooses ja profeetat; kuulkoot niitä'. Niin hän sanoi: 'Ei, isä Aabraham; vaan jos joku kuolleista menisi heidän tykönsä, niin he tekisivät parannuksen'. Mutta Aabraham sanoi hänelle: 'Jos he eivät kuule Moosesta ja profeettoja, niin eivät he usko, vaikka joku kuolleistakin nousisi ylös'."

Helvetin kidutuskammiot sijaitsevat maan alla. Vanhassa Testamentissa Jumala antoi kerran helvetin niellä elävältä eräät Jumalan halveksijat.

4Moos.16:33 "Näin he vaipuivat kaikkineen elävältä tuonelaan; maa sulkeutui heidän jälkeensä, ja he katosivat Israelin kansan keskeltä."

Bill Wiesen oma henkilökohtainen kokemus ja todistus - 23 minuuttia helvetissä:

http://www.tv7.fi/vod/player/?program=2317

Selitys sille miksi ikuinen rangaistus on oikeudenmukainen:

http://www.youtube.com/watch?v=V5G0YnrPPzo

6

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • >>Harvoin enää nykyaikana puhutaan kadotuksesta eli helvetistä sellaisena kuin se oikeasti on ja jollaisena Raamattu sen esittää.>>

      Jospa nyt malttaisit puhua ihan vain siitä mitä Raamattu helvetistä puhuu. Mitään muuta tietoahan sinulla ei siitä olekaan. Ihmisen mielikuvitus toki lentelee ja maalailee vaikka mitä hirvityksiä, kuten on todistettu monien muidenkin asioiden kanssa.

      https://www.youtube.com/watch?v=XPLyx_kWJYg

    • juupa__

      Vanhassa testamentissa tuonelaan menivät kaikki, paria poikkeusta lukuunottamatta.

    • hupane kirja rmattu

      Voi hyvänen aika, kaikenlaisi p..n puhumis kanavia niitä on kuin tuo 7. sekin vielä, että jotku uskoo niihin vielä. tämäkin..viides enkeli puhalsi torveen :p onhan niitä meteoriitteja pudonnut aina maahan, jos tähti putoais maahan, niin se on jo niin iso ettei maapallosta jäis kuin tuhkapilvi leijuun, lähin tähti on aurinko.Mutta raamattuhan on vain ihmisten kuvittelua näistä asioista, kannattaa tutkia muitakin asioita kuin raamattua, olen lukenut raamattua...mieluummin käännyn faktojen puoleen kuin taruihin, raamattuun en enään koske, sen verran sekavaa luettavaa ja huvittavaa.

    • pohtivamies

      Helvetti. Se hirvittävä paikka. Pahat ihmiset sinne joutuvat kukaan ei sinne halua. Halveksun suomalaisia jotka ei edes usko jumalaan kaikki valtiaaseen eikä tiedä mikä on helvetti muuten kuin sen kirosana muodossa. Amerikkalaissa vankila dokumenteissa on paljon uskovaisia. Mihin he joituvat? He uskovat rankasti mutta tehneet syntiä. Onko he ansainneet helvetin? Kuka tietää? Todella vaikea kysymys sillä vangit voivat olla paljonkin uskovaisempia kuin puolet massasta. Huh tätä tulee mietittyä usein

      • crossplayknight

        Halveksi pois vain. Minä säälin sinua ja tietämättömyyttäsi todellisuutta kohtaan.


    • Buahahhaha

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      141
      10346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2954
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      205
      2794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1596
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe