Viiltelijät on pissiksiä

syrjäytynyt nuori

Tää palsta on täynnä jotai noin 12-15v pikku pissiksii mitkä viiltelee. Itkee täällä kuinka elämä on rankkaa ja siks viiltelee. Viiltelyn syy yleensä näillä "mulla on vaan pari ystävää." Tosiasiassa nää viiltelijät on vaan huomion kipeitä pikku pissiksii ja siks viiltelee. Tänne tuutte kirjottamaa sitten kuinka sorruin viiltelämään, että saa sitä huomioo. Ei voi muutaku nauraa tuollasille. Suurinosa näistä viiltelijöist on vaan pikku pissiksii millä on asiat ihan hyvin ja vaan kerjäävät huomioo. Ihan pissis touhuu koko viiltely. Lopettakaa se viiltely ja keksikää parempaa vapaa ajan vietettä, kun viiltely.

28

486

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä viiltelijöillä varmaan jokin ongelma on, jos he viiltelevät. Täysijärkinen ihminen ei viiltele ainoastaan hakeakseen huomiota.
      Miksi käytät pissistä haukkumasanana? Miten perustelet väittämäsi, että he ovat pissiksiä?

    • Viiltelijät taitaa olla pikemminkin emoja useammin.

      • ~JustMe

        Ite en anteeksi oke emo, tai pissis, vaikka viiltelenkin ✌


    • wannabe-emotvittuun

      wannabe-emot on niitä jotka hakee huomioo viiltelyllä, jotkut emot viiltelee purkaakseen tunteitaan. tiedän kylläkin myös muutaman pissiksen jotka viiltelee just huomion takia, vittu menee hermot niihin.. sit pitää käyttää viäl jotai hihatonta paitaa tai hupparin hihoja ylhäällä et ne viillot näkyis. vittu menee ruokahalu saatana ku istuvat vastapäätä ruokailussa...
      en kyl tajuu miks ne tulee siihen istumaan, koska oma tyylini on ehkä kauimpana heidän tyylistä, olen nimittäin hevari._.

    • Truth.

      Kyllä ihminen on ohjelmoitu niin, ettei se pysty satuttamaan itseään. Tästä syystä jotain on pahasti vialla jos ylipäätään kykenee viiltelemään. Ihan sama mikä se motivaattori moiseen on, epäterveet mittasuhteet se on kuitenkin viiltelyvaiheessa jo saanut.

    • .... -.-

      Miks yleistät!!!??? Vittu, on ihmisä joilla menee oikeesti huonosti -.-

    • Emoja?! Pissiksiä?!

      Kaikki viiltelijät eivät todellakaan ole mitään emoja tai/ja pissiksiä! Joo jotkut pissikset voivat viillellä jotain pieniä pintahaavoja tai vain sanovat niin saadakseen huomiota. Mutta KAIKKI emot eivät ole viiltelijöitä!

      Oma siskonikaan ei ollut emo vaikka viilteli eikä kertonut siitä kenellekään. Eikä kertonut myöskään siitä että hänellä oli paha olla. Kaiken purki pelkästään päiväkirjaansa. Loppujen lopuksi pääsi rauhoittumaan harjavallan suljetulle osastolle kun olin vasta ala-asteella.

      Nykyään hän elää elämänsä onnellisinta aikaa poikaystävänsä kanssa (jo 6 vuotta yhdessä) ja on saanut ongelmansa ratkottua.

    • Ihminen VOI satuttaa itseään. Miten muuten se yks tyyppi olisi hakannut kätensä irti päästäkseen pois sen kiven alta?

      • Truth.

        Eikös siinä kohtaa asiat ole aika pahasti pielessä kun on jättimäisen kiven alla jumissa ja kauheissa tuskissa? Olen minäkin pahimpien migreenien aikaan raapinut kyynärvarren verille koska kipu kädessä oli parempi vaihtoehto kuin lamauttava kipu päässä.

        Ei kukaan viiltele vain koska se on "muodikasta". Kyllä silloin on vähintään huomionkipeys saanut ne sairaalloiset mittasuhteet.


    • Punkki

      Pitää kyllä olla aika sairas huomionhalu, jos sen takia alkaa viiltämään itseään.
      On mahdollista, että joku näin tekee, mutta eipä todellakaan kaikki. Älä siis yleistä.

    • No jos tommoset asiat lasketaan silleen, että on jokin pahasti vialla, niin ei juma. Sairaanloinen huomionkipeys? Ei voi sanoa, että ihminen olisi ohjelmoitu silleen. Voisin mäkin nyt todisteeksi viiltää itteäni, mutta en kyllä taida alkaa teille todistella. Oikeastaan jos alkaisin, niin silloin minulla olisi jokin vialla. Ihminen voi halutessaan satuttaa itseään. Minäkin voin läpsiä vaikka poskeni kipeäksi. Tai vaikka käteni. Koitetaanko? Ai saatana.

    • Tajusin just ettei se todista mitään, että MINÄ kykenen. Ongelmia taitaa olla ja lisäki... Ihminen?

      • Ja tossa oli vitsin poikasta ja totuuden poikasta.


    • Eeepeli98

      On se jännää että monet jotka viiltelee oikee kunnolla sanoo että elämä on surkeet ja niil menee huonosti.. (ei oo kavereita tai jotain sellasta turhaa lässytystä)
      Itselläni on mennyt paljonkin huonommin, mutta olen tyytyväinen siihen mitä saan. Katto pään päällä ja ruokaa vatsassa riittää minulle. Jossain vaiheessa kuitenkin aikuistun ja elämä jatkuu. En tarvitse kavereita nuorena lapsena, enkä kaipaa huomiota. En viiltele koska en koe sitä tarpeelliseksi ja pidän sitä typeränä tekona..

      MUTTA::::!! sitä minä ymmärrän että jos iskä tai äiti pamauttaisi välillä vähän takaa tai/ja pahoinpitelisi eikä välittäisi ollenkaan ja ei olisi kotia tai mitään niin siinä vaiheessa ymmärrän jos viiltelee. Purkaa pahaa oloa itseensä vaikka onkin tyhmää hommaa. Mutta turhauttavaa on se kun pikku asioista maristaan.

    • Riisi99

      Miksi yleistät? Suurin osa viiltelijöistä viiltelee pahaan oloonsa ja he peittelevät viiltelyjälkiä viimeiseen asti. Valitettavasti on myös niitä poikkeuksia, jotka viiltelevät huomionhakuisesti, mutta suurin osa näistäkin näyttelee viiltelyjälkiään vain sen vuoksi, että eivät osaa itse hakea tai pyytää apua. Kuten Mannerheimin lastensuojeluliitto toteaa nuorten nettisivullaan: ”Jos ihminen satuttaa itseään viiltelemällä, kyseessä on usein viesti pahasta olosta ja sisäisestä tuskasta.” Kuvittele itsesi veitsi kädessä, valmiina viiltämään itseäsi käsivarteen. Pystyisitkö siihen, vaikka sinulla olisi kaikki hyvin, vain sen takia, että haluat huomiota?

      Viiltelijöille nauraminen ja heidän pilkkaaminen voi vain pahentaa tilannetta, viiltely on epäsuoraa itsetuhoisuutta ja voi pahimmillaan johtaa jopa itsemurhaan.

      Kukaan muu ei pysty kuvittelemaan viiltelijän tunteita yhtä hyvin, kuin asiantuntijat tai itse saman kokeneet.

    • AnthonTheKiller1985

      Kyllä masentuneen ihmisen tunnistaa. Viiltely ei AINA kerro pahasta olosta. En minäkään viilelly , vaikka todellisuus pääni sisällä oli karmeeta. Erittäin vakava-asteinen tuhoava käytöshäiriö, vakava masennus. Eräs tuntemani asiantuntija sanoi että oikeasti masentunut ei tunne mitään muuta kuin vihaa loppujenlopuksi.

    • muuten aika harvinaisen hyvä pointti mut ne ei oo saatanan pissiksii pikemminki jotai emo huomiohuoria

      • ~JustMe

        Just nii. Jokanen joka viiltelee pahaa oloaan on emoja. Kukaan ei viiltelyl hae huomiota, ihan vaan oman kokemuksen kannalta. Joillekin viiltely on ainoa tapa saada kipu pois muualta.
        Ja nyt yleisestikkin, viiltely ei ole tyhmää, vaan se että saa ihmisen ajattelemaan, että viiltely on ainoa keino, on tyhmää.


      • eMtsuJ
        ~JustMe kirjoitti:

        Just nii. Jokanen joka viiltelee pahaa oloaan on emoja. Kukaan ei viiltelyl hae huomiota, ihan vaan oman kokemuksen kannalta. Joillekin viiltely on ainoa tapa saada kipu pois muualta.
        Ja nyt yleisestikkin, viiltely ei ole tyhmää, vaan se että saa ihmisen ajattelemaan, että viiltely on ainoa keino, on tyhmää.

        Olemassa on tyhmiä ihmisiä jotka hakevat huomiota viiltelyllä huomiota ja tämä on tosiasia. Porukka vieläpä jakaa nättejä kuvia sosiaaliseen mediaan. Avaa silmäsi.


      • Ikuistua aikaan
        eMtsuJ kirjoitti:

        Olemassa on tyhmiä ihmisiä jotka hakevat huomiota viiltelyllä huomiota ja tämä on tosiasia. Porukka vieläpä jakaa nättejä kuvia sosiaaliseen mediaan. Avaa silmäsi.

        Väärin sinänsä, että tuollaisia ihmisiä on. Ne jotka oikeasti tarvitsisivat apua, eivät sitten saa oikeaa vastaan ottoa.

        Arvelisin huomiohuorien jakavan enemmön kuvia, joissa on käden ja veitsen kuva (ei välttämättä arpia) ja kuvatekstinä "Viillänkö?"


      • eMtuJ
        Ikuistua aikaan kirjoitti:

        Väärin sinänsä, että tuollaisia ihmisiä on. Ne jotka oikeasti tarvitsisivat apua, eivät sitten saa oikeaa vastaan ottoa.

        Arvelisin huomiohuorien jakavan enemmön kuvia, joissa on käden ja veitsen kuva (ei välttämättä arpia) ja kuvatekstinä "Viillänkö?"

        Niin, enemmän ehkä sitä... paitsi, on kyllä pari tapausta tullut vastaan


    • minä se vain olen

      Viiltely on minulle jokapäiväistä enkä nää siinä mitään outoa! Teidän on ihan turha viisastella kun ette tiedä faktoi!

    • Ei niin vitu vaikeet

      Tämä on sitä asiaa saatana!
      Pissikset heittäkää ne terottimien terät ja puukot vittuu ja menkää tekemään kavereita.

      • 100%

        Asiaa! Yhdyn teihin


      • Ei niin vitu vaikeet
        100% kirjoitti:

        Asiaa! Yhdyn teihin

        Siinäs näitte todella helppoa!
        Saatanan pennut..


    • Onks noin vaikeeta?

      Te viiltelijät luulette olevanne masentuneita, ja psykopaattisia. "Oi DAA! Mä viillän ja sit pillitän siit jollekin ammattilaiselle! Ja mä vien tilaa muilta nuorilta, iha sama! " Siis tajuutteko että olette säälittäviä huomionhakijoita joilla ei oo muuta tekemistä kun tukita nuorisopolit. Mä tiedän yhen osaston jossa te ette sitä huomiota sais viiltelyllä, siellä näytetään ne haavat kaikille muille potilaille ja hoitajille , niitä ei edes putsata, ja teidät leimattais siellä huomionhakijaks heti. Terveisin: Kyseisellä osastolla ollut tyyppi.

    • Viiltelijä

      Ensinnäkin: kukaan ei voi tietää mitä viiltelijät kokee elämässään. Vanhemmat voi olla eronnu, ne riitelee, ei oo OLLENKAAN ystäviä, on paha olla ja ahdistaa, kotona on huonosti asiat, kuollut läheinen, toinen vanhempi tai molemmat kullut, yms. Kukaan ei viiltele vaan esittääkseen jotain . Suurin osa purkaa siihen pahaa oloaan tai suunnittelee jopa itsemurhaa kun ei jaksa enää. Tuntee vain ettei minua tarvita täällä. Jos vaikka kiusataan ulkonäön tai ihonvärin vuoksi, tönitään ja haukutaan. Uskokaa tai älkää, se ei tunnu kivalta. Se satuttaa. Mulla menee hermot "pissiksiin" jotka ei ymmärrä viiltelystä mitään ja puhuu paskaa selän takana. Tuntuisiko sinusta kivalta jos vaikka kuulet että joku sanoisi, vittu se Vaikkapa Milja on vitun ruma ja tyhmä eikä osaa edes puhua, tappais ittensä ei kukaan sitä jää kaipaamaan? Kukaan ei voi vaikuttaa siihen onko sinulla vaikka puhevika tai syömishäiriö, mikä vaan vika tai vakava sairaus tai masennus ja mitä niitä ikinä onkaan? Ymmärtäkää jo, ettei viiltelijät sitä leikillä tee!!!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2793
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      10
      1180
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1173
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1090
    Aihe