Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vanin tilantarve

Chevy Van

Olisi harrastepaku mietinnässä. Pystyyko 6x4m tallissa puuhastelemaan mitään Chevy Vanin kanssa vai onko liian iso?

7

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kelpo Mies

      Hivenen tietty riippuu vanisi koosta, nitä kun on niin monen kokoisia. Ja vaikka kyseessä olisi joku lyhytakselivälinen versio, niin kyllä ahdasta on. Riippuu tietty siitä, mitä aiot tehdä.

    • vanhalen

      Pitkät vanit on yli viisimetrisiä. Jos on pyörillään voi siirtää kiinni oveen tai etuseinään sen mukaan mitä on tekemässä. Mulla ei mahdu vani sisään ovesta. Peilit saisi pois tieltä mutta korkeus ei ihan riitä. Puolityhjillä kumeilla olisi voinut mennä mutta ei viitti ottaa riskiä katon maalien lähtemisestä.

      • Chevy Van

        Mittailtiin kaverin kanssa Vanin korkeudeksi vähän alle 210 cm. Ihan tarkkaan sitä ei saanut mutta parin sentin tarkkuuteen kumminkin kun ajettiin se seinän viereen ja pitkällä vatupassilla siirrettiin korkeus seinään. Ei se sitten mahdu minun talliin. Täytyy katsoa jotain vähän pienempää autoa.


      • cheche
        Chevy Van kirjoitti:

        Mittailtiin kaverin kanssa Vanin korkeudeksi vähän alle 210 cm. Ihan tarkkaan sitä ei saanut mutta parin sentin tarkkuuteen kumminkin kun ajettiin se seinän viereen ja pitkällä vatupassilla siirrettiin korkeus seinään. Ei se sitten mahdu minun talliin. Täytyy katsoa jotain vähän pienempää autoa.

        Tutun korotetun vanin korkeus on 2,3 m. Matalat vanit pitäisi saada ovesta, jos aukon vapaa korkeus on 2,1 m. Renkaat ja vuosimalli voi vähän vaikuttaa tarkkaan mittaan.


    • Vaninisti

      Tämä jo selvisi mutta vinkiksi myös muille. Vaikka paku mahtuu sisälle ja tilaa on joka puolella, mitatkaa myös korkeus. Monessa matalassa tallissa loppuu korkeus niin, ettei autoa ei voikaan tunkata riittävästi. Meillä on korkea europaku ja renkaitten vaihto juuri onnistuu. Jos saisi kymmenen senttiä ylemmäksi, olisi mukavampi tehdä huoltoja ja korjauksia.

    • Suulissa

      Suulissa on tilaa Chevy Van projektille. Pakkaskaudella ei vaan tarkene tehdä mitään. 5 nurkilla voi lämpöpuhaltimen vieressä taas puuhastella.

    • Suulissa

      Muutama päivä on nyt puuhasteltu lämpöpuhaltimen kanssa suulissa kun ei malta poiskaan pysyä plussakeleillä. Kylmä on mutta projekti etenee!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      84
      2200
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1916
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      72
      1590
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1578
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1482
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    Aihe