Promokuva

sparrow face

http://www.soundi.fi/uutiset/amoral-soittaa-erikoiskeikan-kuuntele-uusi-biisi
Mitä tapahtui Amoralin aina niin luoville ja tyylikkäille promokuville? Odotukset oli korkealla Beneathin persoonallisten (joskaan ei kovin myyvien) pulikointikuvien jälkeen ja joskus taidettiin miettiä laskuvarjohyppykuvia yms. ja nyt sitten mentiin vaan seisoskelemaan Lauttiksen kallioille – ei kauhean kunnianhimoista eikä omaperäistä. Managerina, stailistina ja valokuvaajana ei pitäisi olla vaimoja ja bestiksiä, jotka eivät kykene näkemään niitä omia mussukoita objektiivisesti niin kuin ulkopuoliset ammattilaiset näkisivät. Tavoitteena kuitenkin luulisi olevan myydä mahdollisimman paljon levyjä ja keikkoja.

Masin panos (soittaa, säveltää, äänittää, jne.) bändissä on kyllä sen verran iso, että puoli päätä promokuvassa ei riitä. Levyn teemasta huolimatta on käsittämätöntä valita kuva, jossa upean näköinen keulakuva näyttää kuolleelta varpuselta. Ari se sitten aina osaa korostaa parhaita puoliaan: tärkeään kuvauspäivään osuu bad hairday, silmät suljetaan aina kun kamera lähestyy ja ilme menee yrmeäksi. Aivan kuten aina kun sillä ulkomaisella fanilla on kerran elämässään mahdollisuus tavata ja ottaa se ikimuistoinen kuva yhdessä komean suosikkilaulajansa kanssa niin mitä tekee Ari: Arilla on kuvassa kieli mileymäisesti ulkona tai karmea irvistys. (Ilmeisesti Ari ei pilaa sitä ainutkertaista fanikuvaa kuitenkaan tahallaan vaan reagoi noin samasta syystä kuin yleensä alastomana esiintyvä Mileykin, joka sanoo, että häpeää ja vaivaantuu kun häntä kuvataan eikä siksi osaa hymyillä.)

Jo Arin ilmeestä näkee, että sitä vituttaa olla ilman takkia tuolla tuulessa ja kun se ei saa olla oma itsensä. Benin ego ei kestä jäädä Arin varjoon vaikka bändin kannattaisi hyödyntää se mitä Arilla on annettavaa: komea ääni, ulkonäkö ja kuuluisuus. Ei metallikörmyjä saada levyä ostamaan vaikka Ari yritetään saada näyttämään rumalta ja vanhalta ja jätetään pois lehtijutuista ja haastatteluista. Paljon enemmän myy tunnistettava persoonallinen hieno ääni ja androgyyni kauneus, jos musiikki on hyvää.

6

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ikei23

      liirum laarum

    • hmmhmm

      Eikö tämä ole se ensimmäinen aina perinteisempi promokuva? (niin kuin oli beneath albuminkin kanssa ennen veden alla otettua kuvaa) Joskus aiemmin puhuttiin eläimiksi pukeutumisesta Amoralin fb:ssä, joten varmaankin se hieman erikoisempi promokuva on vielä tuloillaan.

    • asdsdfdhgfgjhh

      Hemmetin hieno ja maalauksellinen kuva. Enkä ole edes Arin enkä Amoralin fani. Kummastakaan biisistä en kuitenkaan valitettavasti erityisemmin välitä. Tämä toinen on tylsä ja ensimmäinen proge olisi hieno, mutta laulumelodia ja etenkään laulu ei pärjää verrokeille. Liian tavallista. Puuttuu sitä kuulautta ja karuja siveltimenvetoja mitä tästä kuvasta.

      Mahtava kuva - kiinnostuisin tämän perusteella.

    • AMORAL festareille!

      Kuva on erinomainen ja albumiin sopiva. Turha rakentaa mitään kulissia promokuviin kun kannen grafiikka on noin vahva.

      Biisit on myös aivan mahtavia ! Niistä päinvastoin ei puutu mitään. Ne ovat, etenkin tää viimeinen, täydellistä melodian, soiton ja laulun harmoniaa.

    • promo2016

      Tämähän on parhaita kuvia Amoralista. In Sequencen promokuvia on aika vähän, toivottavasti tulisi joku vielä lisää. Eikä niitä ole edes vielä Amoralin sivulla http://mainpages.amoralweb.com/media

      • kuviaodotellessa

        Amoralin uusi sivu vaikuttaa aika keskeneräiseltä vielä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1719
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe