Heikki Tala 2015 ja 2019

Innolla odottava

Onkohan Heikki Tala jälleen asettumassa ehdolle seuraavissa eduskuntavaaleissa? Läpimeno 2019 tai 2023 vaaleissa edellyttää hyvin aktiivista kampanjointia jo 2015 vaaleissa.
Parinsadan äänen muuttaminen läpimenoksi nousseiden vuosien ja vaalien mittainen urakka.

12

95

  Vastaukset

  • Ei enää, kai?

   • Månne han nu inte har åldern emot sig,alldeles som Donner.Det behövs nya unga krafter inom politiken.


   • tycker jag kirjoitti:

    Månne han nu inte har åldern emot sig,alldeles som Donner.Det behövs nya unga krafter inom politiken.

    Vem röstar nu på en sån där gubbskrutt ?


  • Lopeta Heikki Talan pilkkaaminen. Hän vapaana Suomen kansalaisena ja oloneuvoksena eli eläkeläisenä kyllä tietää, mitä tekee. Sinun ylimielisiä neuvojasi tai odotuksiasi ei tässä asiassa tarvita.

   • Ingen normal människa röstar väl på någon som smutskastar hela den svenskspråkiga befolkningen i Finland.


  • Kun Kataisen hallitus kaatuu superjytkykuntavaaliin, ja jos tulee uudet vaalit
   ja tri Tala on Uudellamaalla ehdokkaana, äänestä Talaa!

  • Heikki Tala voi erinomaisesti ja jatkaa täysillä ruotsin kielen panemista sille kuuluvaan kansallisen vähemmistökielen asemaan.

   Löytyy Facebookista, Uuden Suomen puheenvuoroista, http://www.simplesite.com, löytyy Wikipediasta, Wikisitaateista ja tuhansilta nettisivuilta,ym, ym, ym, ym.

   HEIKKI TALA

   • Jaa, jatkaa heikko täysillä ruotsin kielen panemista..?

    No sitähän tässä on epäilty jo pitkään..

    Että jonkunmoista luikkarinraikkautta siinä on kun kuulemma matsin puolivälierällä toffe ja tala kuuluu raiskatun. Pitääkö edes paikkaansa?

    En usko että pystyy pitämään edes hampaan paikkaa, toffee on hyvää paikka-ainetta. Ja persut kai tykkää nykyään jo ruotsistakin, kun sinne menevät joukolla töihin...tirsk!


   • Ehdotan, että siirretään RKP (joka on suurin syyllinen tähän tolkuttomaan kieliasetelmaan Suomessa) seuraavien ek-vaalien jälkeen pois hallituksesta eli oppositioon.
    Sen jälkeen etsitään RKP:lle sopiva 4-5 % kokoinen kolo (vastaa ruotsinkielisen väen määrä), jossa RKP voi oppositiosta käsin reuhata sen minkä ehtii, kuitenkaan sotkeutumatta valtakunnan politiikkaan ja tärkeisiin teemoihin.
    Suomenkieliset päättäkööt suomenkielisten oppimisen tarpeista, myös kielten oppikursseista.


  • Kansalaisaloite pakkoruotsin poistamiseksi aktivoi suuren määrän suomalaisia osallistumaan julkiseen keskusteluun maamme kielipolitiikasta. Niinpä olen voinut vain iloisena seurata, miten yhä uusia näkökulmia pakkoruotsiin ja keinotekoiseen viralliseen kaksikielisyyteen nostetaan esiin.

   Erittäin merkittävää on YLEn avaus ruotsin kielen viralliseen asemaan. Tulos kauhistutti YLEä niin paljon, että uutisessa päätettiinkin esittää tulos pakkoruotsina, joka on eri asia kuin ruotsin kielen asema toisena kansalliskielenä.

   Suomessa ruotsin luonnollinen ja luonteva asema on kansallinen vähemmistökieli.

  • Hyvä heikki!

  • Minkä ikäinen Heikki on jos hän pääsee läpi vasta 2023 vaaleissa? Uskon että hänen tunnettuutensa eteen on vielä tehtävä työtä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   195
   8914
  2. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   558
   8736
  3. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   3949
  4. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   112
   3598
  5. Niin alhaista toimintaa Martinalta!

   Nyt kun Stefu ja Sofia pitävät matalaa profiiliä niin Martina yrittää väkisin ärsyttää Stefua.Haluaa kai että hän suttuu ja ärähtää niin että porukat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   1614