Karkilan kehitys

Karkkilan_Kehitys

Kuinka tehtäisiin karkkilasta kaupunki?

Kuinka saataisiin yrittäjille lisää rahaa?

Kuinka saataisiin kaupunkille lisää vero tuloja?

Kuinka saisimme kasvatettua karkkilan isommaksi kaupungiksi?

Kuinka moni meistä OIKEASTI haluaa asua hautausmaan läheisyydessä?

Kuinka moni ulkopaikka kuntalainen haluaa muuttaa kaupungiin jonka keskeinen piste on kirkko ja hautausmaa?


Keksisin ainakin pari ideaa millä kaupunkimme saataisiin suur kaupungiksi. Karkkilan asukkaat ja yrittäjät voisivat sijoittaa (Tällä kerättäisiin rahaa) esim. Keskustan hautausmaan ja kirkon siirtoa varten. Kirkon ja hautaus maan tilalle rakennettaisiin liikunta keskus (Uimahalli, Keilahalli, Tenniskenttä ym.) Kaikki asukkaat voisivat ostaa osakkeita tästä liikunta keskuksesta, Näin saataisiin rahoitettua liikunta keskus ja saataisiin työpaikkoja karkkilaan. Näin myös keskusta alueen yritykset saisivat lisää tuloja.

Keskustassa sijaitsevan seurakunta talon läheisyyteen saataisiin rakennettua 2-3 kerrostaloa, Kerrostalojen rahoitus toimisi samalla periaatteella (osakkeina) Näin jokainen joka sijoittaa hyötyisi myös taloudellisesti.

Uudellemaalle tarvittaisiin ajorata, Eli siis esim. Drifting, Time atack, Drag race rata olisi hyvä tulo kaupungille ja kaupungin myynti kikka, Kaupunki rahoittaisi tontin (Vuokraamalla ja myymällä osakkeita radasta) Kaupunki voisi myös vuokrata rataa yksityisille ja yrittäjille, Kaupunki voisi myös järjestää ajo-opetusta rata-ajoa varten! (Tähän rata ideaan saisimme mukaan FHRA:n, X-Treme:n ja paljon muita alan harrastajia!)

Karkkila tarvitsisi vain sen mikä houkuttelisi ihmisiä. Esim Nummelassa löytyy monipuolisemmat palvelut verrattuna karkkilaan. Karkkilan ei tarvitsisi liittyä Vihtiin jos saisimme kehitettyä Karkkilaan jotain mikä houkuttelisi ulkopaikka kuntalaisia muuttamaan tänne ja tulemaan Karkkilaan hakemaan tiettyä palvelua ja töitä.

Karkkila on muuten hieno ja mukava paikka asua mutta tänne tarvittaisiin palveluita esim: Uimahalli, Jäähalli, Tenniskenttä (sisä), Kylpylä, Työvoimatoimisto, Poliisi, Kauppakeskus ja jos kaupungillamme ei ole varoja tehdä Karkkilasta isoa kaupunkia jota ei liitetä mihinkään kuntaan niin asukkaat ja ulkopuoliset voisivat hoitaa rahoitusta. Esimerkkinä 20 000 ihmistä sijoittaisi 1000€ saisi kaupungimme kehitykseen: 20milj. € Tästä summasta sijoittajat hyötyisivät niin kuin kaupungimme ja kaupungimme pien ja suur yrittäjät!

Pysyn toistaiseksi nimettömänä, Mutta jos saan kannatusta Karkkilan kehittämiselle niin alan ajamaan asiaa kansalaisaloitteen kautta omalla nimelläni!

Kaikki paikkakunnan nuoret muuttavat pois paikkakunnaltamme, Kaupungimme ei ole kasvanut/muuttunut yli 15 vuoteen. Onhan tänne LIDL tullut ja k-Markettiin laajennus, mutta tarvitsemme enemmän. Tehkäämme siis yhdessä karkkilasta isompi, mukavampi, rikkaampi ja palvelu rikas kaupungi!

11

692

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • harrastanitsedragracea

      Onhan tuo drag race eata tänne etelään ihan hyväkin idea, mutta FHRA:lla resurssit eivät riitä

    • Kfdjbdfi

      Kaikissa samankokoisissa eurooppalaisissa kaupungeissa, joissa olen käynyt (Ranska, Saksa, Itävalta, Englanti jne.) on kaunis vanha kirkko keskellä kaupunkia.

      Tuo Karkkilan vanha ja tunnelmallinen puukirkko on upea varsinkin talvisin lumen keskellä. Jos asuisin Karkkilassa (asun nyt ns. paremman väen alueella Espoon-Kauniaisten alueella) asuisin mielelläni niin lähellä, että kirkko näkyisi ikkunasta. Sitä ei pitäisi missään nimessä hävittää tai siirtää. Sehän olisi sama kuin Vanha Kirkko siirrettäisiin pois Helsingissä Lönnrotinkadun ja Bulevardin varrelta.

      Kun aikaa kuluu, siitä voisi tulla yhtä hieno alue kuin Porvoon vanhasta kirkosta ympäristöineen. Vahinko vaan, ettei siinä ole ympärillä kaunista vanhaa puutaloaluetta niinkuin Porvoossa, koska Kirkonkylässä (Nyhkälässä) oli aikoinaan vain kolme isoa maalaistaloa.

      Ikävä, jos kaikki vanha ja hieno halutaan hävittää ja rakentaa tilalle ostos- ja kauppakeskuksia.

      Karkkilassa on kyllä kehitettävää. Esimerkiksi vanha Högforssin tehtaan ympäristö ja Pyhäjärven rannat ovat hienoa seutua.

    • topilaa

      Turha kirkkoa on siirtää, sillä kaupungin keskusta tuntuu valuvan tuonne kakkostien varteen.
      Vanhassa keskustassa olevat tyhjät liiketilat ovat surullista katsottavaa, eli niiden uusiokäyttö olisi saatava tapahtumaan ja siihen olisi ideoita harkittava, joten mietintämyssyt päähän Karkkilalaiset.

    • Lapsienkaupunki

      Kirkon ja hautausmaan siirron tyrmään alta aikayksikön, mutta muuten ideat ovat ok.
      Oikeastaan kaikki muu siinä keskustassa on turhaa paitsi juuri kirkko ja hautuumaa.
      Karkkila tosiaan tarvitsisi muutaman vetonaulan kateellisten, nyrpeitten ja vahtaavien ihmisten lisäksi.
      Noita immeisiä on kiva tulla Helsingistäkin asti katsomaan ja ihmettelemään, mutta rahaa he eivät juuri tuo koska tarjonta on surkeaa ja naapurikunnissa palvelut toimivat paremmin.
      Joskus jo aikoinaan muksuna funtsin, että miksei Karkkila hyödynnä nimeään nimenomaan karkkikaupunkina ja lasten makuhuvipuistona.
      Karkit on kuitenkin mahdollista kehittää terveellisiksi ja seikkailu lapsille unelmaksi.
      Jos lapset haluavat tulla, tulevat myös vanhemmat.

      • miettikää

        Karkkila -nimeä voisi myös muokata lyhentämällä ja poistamalla siitä r-kirjaimen.


      • joppekeskustasta

        Kirkko ja hautuumaa nurin vaan eli pois. Kun immeinen kuolee niin on vaan luut eikä niitä tarvitse jemmata. Tilalle jäähalli. curlingrata ja hiihtoputki. Iso jättikauppakeskus jota rahoittamaan Topi Sukari, ja se tietysti ideapark. Voitaisiin myös siirtää valtion virastoja karkkilaan kuten vaikka Trafi ja elintarvikevirasto. Keskustaan siihen grilliaukiolle iso ravintolakeskus jossa kaikkia hienoja gurmee ruokia. Karkkilan karkkifestarit olisi kova sana: karkkilaan koottaisiin kotimaiset ja ulkolaiset karkkivalmistajat ja käsintekijät kesällä ja torilla myytäisiin näitä karkkeja.


    • SuurKarkkilaa.tekemään

      Siihen nyymannin vanhan talonrotiskon tilalle pitäisi rakentaa suurmoskeija. Suomeen on tulossa lähivuosina satojatuhansia muslimeja ja moskeija houkuttelisi heidät Karkkilaan. Tietysti heille pitäisi rakentaa myös kylpylä, kahviloita, diskoteekkejä ja muita viihdykkeitä, sekä jättimäinen kauppakeskus mistä ostaa tauluteeveet ja emmaljungat ja muut roinat.

      Muut kunnat kuolisivat kateudesta. Helsinkikin kiehuisi kiukusta jos veisimme heiltä suurmoskeijahankkeen:)

    • Hajotkaa
    • totuuson

      Ilmainen ehdotus koko kaupungin yrittäjille. Muualla työssä käyvät ihmiset eivät koskaan ehdi käyttämään"kylän" palveluita, ovat kotona n. klo.18.00. Ruokakaupat ja Tokmanni ovat tämän jo tajunneet. Nyt myös muut yrittäjät rohkeasti mukaan kokeilemaan! Lauantaina liike/palvelu auki 16-17 asti, avataaan vaikka klo. 11.00, yksi päivä vko.ssa auki vähintään klo.20.00 asti! Esim. tiistaisin, jolloin kesäaikaan on iltatori ( pitäisi olla auki myös ainakin klo. 20.00 asti, mielummin myöhempään)
      Kun asetetaan Karkkilan ja Vihdin kunnallisvaalitulos vierekkäin, siitä voi suoraan lukea, miksi Karkkila(on ollut) ja tulee olemaan vetovoimaton ja sellaisena myös pysyy, jos väri ei muutu.
      Pienellä, köyhällä ja p------lla tuppukylällä ei todellakaan ole muuta tulevaisuutta kuin tulla liitetyksi???

      • poliittinenvarjo

        Vanha poliittinen tausta on mukana joka helevetin ikisessä touhussa Karkkilassa. Sen on pakko olla kehityksen jarru, ei voi olla mitään muuta syytä. Politiikka pitäisi kitkeä pois. Näinhän tietysti ei tule tapahtumaan. Työväensitä työväentätä... Eikö voi olla Karkkilan "harraste"- tai "kesäteatteri", tai vaikka "kansalais"- tai "harrasteopisto" esimerkiksi työväenopiston sijaan. Tämä oli vaan siis yksi esimerkki.
        En juuri tiedä muita yhtä lähellä pk-seutua olevia kuntia, jos yhtäkään, jotka olisivat jotenkin tipahtaneet kelkasta täysin. Vrt. "nousukasmainen" uus-Espoo Nummela ja Karkkilan 2010-luvun "70-luku". Kun ei sinne halua MITKÄÄN suuremmat ketjut tai kaupatkaan. Paikan potentiaali nähdään jotenkin kannattamattomana ja se on aika hälyyttävää. Jos jotain, niin pitäisi ainakin kunnanisien yrittää houkutella näitä esim. jakamalla teollisuudelle/kaupoille tonttimaata vaikka ilmaiseksi. Sama pätee asuintontteihin. Taitaa olla Länsi-Uudemaan ainoa kunta johon ei kaavoiteta mitään eikä rakennushankkeita juuri ole. Samaten kakkostien parannusta/levennystä/nykyaikaistamista olisi lobattava päättäviin elimiin jatkuvalla syötöllä. Tämä olisi aika merkittävä tarve Karkkilalle. Jaa niin mutta eiväthän nykyiset kunnanretkut edes asu Karkkilassa. Miten tämä voi olla edes mahdollista!? Karkkila on pian suuri vanhainkoti. Teidän TYÖVÄENteatterinne muiden järjestöjenne ja tapahtumien pienten sisäsiittoisten sisäänpäinlämpeävien porukoiden sisäpiirileikit ei paikkaa pelasta. Eivätkä kymmenet kirpparit ja kampaamot. Ja unohtakaa jo ne perhanan ukulelenne...
        Mihinkähän Karkkila tulisi liitetyksi. Ei sitä halua kukaan!


    • Rataprokekti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe