Seksihimot...

Uskonmies

Olen parikymppinen nuorimies ja olen uskossa Jeesukseen ja Jumalaan. Haluan seurata Jumalan tahtoa ja polkuja, mutta toisinaan ne himot kasvavat liian suuriksi ja sitten sorrun no tekemään sitä...

Miten pääsen siitä kokonaan eroon? Rukoilen päivittäin ja tiedän että esiaviollinen seksi on syntiä teki sitä sitten yksin tai muiden kanssa. Mutta himot kun tulevat päälle ne ovat vain liian suuret.

Yritin tänään kanavoida himot muualle salilla rehkimällä, se helpotti. Sitten heti salin jälkeen iske järkyttävä himo...

Tämä tuhoaa minut kun seksuaalisuus syttyy väärässä paikassa eli ennen avioliittoa..Mitä voin enään tehdä?? :(

15

212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyllä Jeesus auttaa

      Itselläni auttaa Pyhä Henki kun rukoilen ja tunnustan kaiken synnin mitä mieli tekee tehdä...ja kun taistelin vastaan ex-miehen ehdotteluja kun olisi niin tehnyt mieli seksiä häne kanssaan niin sain voimallista apua Pyhältä Hengeltä kun rukoilin...

    • OttoPetteri

      Miksi ihmeessä Sinun on jonkin uskonnon takia pyrittävä eroon ihmisen normaaleista asioista?
      Miksi ihmeessä jokaiseen arkielämän asiaa pitää sekoittaa jotain uskonnollisuutta?
      Miksi yleensäkin seksuaalisuus ja siihen liittyvät asiat ovat eri lahkoissa kiellettyjä ( Ei koske lestadiolaisia, joilla on insesti ja lapsenraiskaus sallittu ) ?

      Lahkot tietenkin pyrkivät hallitsemaan jäseniään määräilemällä heidän elämäänsä ja pelottleemalla erilaisilla rangaistuksilla heitä, jotka rikkovat lahkon määräyksiä. Ihan niin kuin jokin Jumala kyttäisi ihmisiä ja päättäisi teilata ja silpoa sekä polttaa ihmisen siksi, että tekee toisin kuin lahko / kirkkokunta / uskonnollinen yhdistys määrää.
      Tällä tavalla toimien on Suomessakin tuhottu ja särjetty monta ihmismieltä aina siihen saakka, että joutuu ns. suljetulle osastolle.

      Eroa lahkosta ja elä ihan itse omaa elämääsi. Elämää, johon kuuluvat kaikki - siis ihan kaikki - normaalin elämän asiat; Syöminen, juominen, seksi, seurustelu, ehkäisy jne.

    • kokemus-k

      "Tämä tuhoaa minut kun seksuaalisuus syttyy väärässä paikassa eli ennen avioliittoa.."

      Niin, voisit ehkä miettiä onko tuo sinulle syötetty käsitys seksistä ihan terve jos se tuhoaa sinut, tavallisen nuoren miehen...
      Aivan...

    • Apuatulee:)

      Tervehdys!

      Olen itsekkin nuori mies ja kamppaillut ja kamppailen saman asian parissa kuin sinä. Usko alkumetreillä kamppailu on rajumpaa, mutta älä luovuta vaa taistele syntiä vastaan ja aina kiusoittavien ajatusten tullessa mieleen sano synnillisille ajatuksille Jeesuksen nimessä EI ja keskity ajattelemaan, että Jeesus kantoi sun puolesta ristille sen mihin me ei itse pystytty. Jokainen päivä ristiinaulitset oman lihasi ristille etkä seuraa sen himoja, vaikka houkuttelevia ajatuksia päähän tulisikin. Nämä ovat koettelemuksia ja niistä voi täysin selvitä. Meillä on jokahetki valta sanoa synnille EI. Muista se :)

      Se mitä ruokit niin se vahvistuu mielessä. Sellaiseksi tulet mitä ajattelet mielessäsi :). Sä pystyt siihen kun rukoilet Jeesukselta joka päivä apua ja lihan himojen paikka on ristillä! Walk by spirit!

      Terveisin Nuori mies uskossa. Siunausta sulle!
      Ps. laitahan youtubesta viel christian musaa tulemaan yms settiä seki jeesaa :)

      • Apuatulee :)

        Ja uskovakin voi langeta, mutta tällöin älä masennu vaan nouset aina uudelleen tielle takas ja taistelet. Me ei yksin pystytä mihkää, mut Jeesuksen kanssa aivan kaikki mahdotonkin on mahdollista.

        Ps. Tiedosta, että tälläalueella olet erittäin heikko ja vältä sellaisia paikkoja/tilanteita/asioita joissa seksuaaliset kiusaukset vahvistuvat. Kun synnille sanotaan tarpeeksi usein EI Jeesuksen nimessä niin ajan kanssa on paljon helpompaa day by day :)


      • kokemus-k
        Apuatulee :) kirjoitti:

        Ja uskovakin voi langeta, mutta tällöin älä masennu vaan nouset aina uudelleen tielle takas ja taistelet. Me ei yksin pystytä mihkää, mut Jeesuksen kanssa aivan kaikki mahdotonkin on mahdollista.

        Ps. Tiedosta, että tälläalueella olet erittäin heikko ja vältä sellaisia paikkoja/tilanteita/asioita joissa seksuaaliset kiusaukset vahvistuvat. Kun synnille sanotaan tarpeeksi usein EI Jeesuksen nimessä niin ajan kanssa on paljon helpompaa day by day :)

        Seksuaalisuus ja sen toteuttaminen itseä ja toisia kunniottaen EI ole synti.


      • ymmällä oleva

        Kylläpä nuoren miehen elämä on yhtä taistelua, ikäänkuin olisi jatkuva sotatila luonnon omia viettejä vastaan.
        kehoitat siihen myös muita, ei pidä harrastaa edes sooloseksiä, siitähän voi nauttia ja se on synti jos mikä.


    • ---------

      Niin ja ajatelkaa että kansa kuolisi sukupuuttoon ilman.
      Onko sekään Jumalan tahto.

    • apuatulee :)
    • vain_uskoville
    • Ano vaimoa

      Jeesuksen nimessä ja sitä että Jumala antaa hyvän vaimon, juuri oikean. Ano myös ettei tässä pääse tapahtumaan mitään väärinkäsityksiä ja molemmilla teillä on varmuus että Jeesuksen tahto on se että menette yhteen avioliitossa.

    • Voit pyytää myös

      muita uskovia rukoilemaan puolestasi tässä vaimo-asiassa ja tutkia Raamatusta mitä kaikkea on kerrottu avioliitosta ja vaimosta tässä yhteydessä sinulle.

      • kokemus-k

        No nykyisen kaltaista avioliittoa ei edes ollut olemassa Raamatun kirjoittamisen aikaan. Kirkollinen avioliitto on paljon myöhäisempää perua. Sitä ennen avioliitto oli vain sopimus ihmisten ja usein sukujen välillä ilman sen kummempia uskonnollisia ulottuvuuksia.


      • lllll.p

        Ei kaikille löydy miestä eikä vaimoa vaikka kuinka rukoilisi. Olette kohtuuttomia kun ette sallisi edes sooloseksiä yksinäisille.
        Naurattaisi jos ei tulisi sääli noita onnettomia jotka kieriskelevät turhissa synnintuskissa, asioista joita ei voi synniksi kutsua.


    • pentoikk2

      Pyhä Henki antaa voimaa elää voitollisesti tässä lopunajassa ja tässä linkissä Hän vaikuttaa ja autta jokaista kuulijaa.
      http://www.kolumbus.fi/pentti.toikkanen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      105
      7371
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2802
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2382
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2093
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1789
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1359
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe