MIK

TELAKKAMESTARI132

HEIPPA!

Onko totta, että Suomen Valkoinen Armeija Kenraali Wallenius rp:n johdolla aloitti Talvisodan vuonna 1939 marraskuun viimeisenä 30. päivänä? Jos ei ole totta, niin Miksi, ja jos on totta, niin MIKSI todellakin? Eiköhän Teidän Pökälekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rp:n oikeauskoisten olisi nyt syytä myöntää TOTUUS ja vielä kerran TOTUUS? Ketkähän nyt aloittivat todellakin Suomen Talvisodan Vuonna 1939.11.30?

Voimmeko me kovan linjan uskovaisia vastaan kehitellä yhtään mitään, sillä sanoi heille ihan mitä hyvänsä, niin He uskovaiset luottavat vain oman uskomusjärjestelmänsä antamaan tietoon? Oletteko Te Toveri PSillanpää sitä mieltä, että Tykistön RAUK:n opettaja voisi päästellä suustaan ihan mitä tahansa?

Jos Te olette sitä mieltä, että Suomen Valkoinen Armeija kertoo vain ja ainoastaan totuuden, niin Miksi TE ette usko tämän mainitsemani RAUK:n Suomen Historian opettajan antamaan tietoon? Oletteko Te SINIMUSTAT unohtaneet sen tiedon, josta tämä mainitsemamme Reservin Upseeri tarinoi ja myös sen, että 1970-luvulla suoritettiin tässä Talvisota-asiassamme tutkimus ja että tämänkin tutkimuksen lopputulos oli se, että kyllä se vanha tieto, että Suomen Valkoinen Armeija Kenraali WALLENIUS rp:n johdolla aloitti Vapautussodan NL:n Puolustusvoimia vastaan, pitää yhä edelleen paikkansa?

Kun nyt Suomen Valkoinen Armeija rp:n Sotaonni joskus vuoden 1940 alussa tammikuussa vaihtui, niin Suomen Valkoinen Armeija rp:n johtoon astui Sotamarsalkka C.G.E Mannerheim. Nyt ainakin pitää olla Suomen Kansallisarkiston kätköissä TIETO sekä Talvisodan Sotataktiset Topografikartat että 1970-luvun Talvisotatutkimus rp:stä.

2

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TIVOLIMESTARI!

      HEI!

      Olen todella ihmetellyt sitä asiaa, että miksi ihmeessä ei Kokkareiden TOIVO- ja KORVA-remmi rL:n asiamieskasti halua myöntää edes sitä, että Suomessa toimii vielä tällä hetkellä 2000-luvulla sellaiset yhteisöt kuin PRO KARELIA, AKS ja IKL. Miksi on niin tavattoman vaikeata myöntää se asia, että KYLLÄ se tieto on yleensä ainakin 90-prosenttisella varmuudella totta, joka tuodaan ensinnä kehiin?


      Nyt kaikki, jotka ovat jotenkin pyörineet Etsiväkerhotoiminnassa mukana, niin ihmettelevät sitä, että Miksi Te SINIMUSTAT ette halua tuoda tutkittavasti ensikäden lähdeaineistoja? Miksi TE haluatte pyöriä niissä ns. Viidennen Tason eli Kuulopuhetason Historiatieteellisissä lähdeaineistoissa?


      Voin sanoa sen asian hyvin suurella varmuudella, että KYLLÄ Te SINIMUSTAT ja Kokkareiden TOIVO- ja KORVA-remmi rL:n aktiivit ja asiamiehet tiedätte tasan tarkkaan sen asian, että KYLLÄ Suomen Valkoinen Armeija Kenraali WALLENIUS rp:n johdolla aloitti Talvisodan hyökkäämällä vuonna 1939 marraskuun viimeisenä eli 30. päivänä Suomen puolelta Venäjän Karjalaan. Oletettavasti Te tiedätte myös se asian, että NL:n armeija ei ollut vuonna 1939 marraskuun viimeisenä eli 30. päivänä vielä hyökkäys valmiudessa eikä siis hyökkäysmuodostelmassa, kun taas Suomen Valkoinen Armeija oli.


      Nyt on Hyvä Kysymys myös se, että MIKSI NL:n Puolustusvoimat eivät asettaneet riittävän suurta rajavartiojoukko-osastoa Suomen Armeijaa vastaan Venäjän Karjalaan Suomen ja NL:n väliselle rajalla. Miksi NL:n Armeija jätettiin ensi alkuun tavallaan oman onnensa ojaan? Uskoakseni kylläkin Generalissimus Josif Stalin ja Kumppanit tiesivät tasan tarkkaan sen, että minkälainen sotilaallinen voima Suomen puolella on NL:n Armeijaa vastassa.

      Olen käynyt katsomassa niitä Teidän Nimimerkki "Käypä Katsomassa" mainitsemia AlpoTopias rp:n kirjoittamia juttuja. Olen myös kummastellut sitä, että MIKSI Te ette tuo kehiin niitä Teidän ensikäden lähdeaineistojanne vaan vain ja ainoastaan niitä ns. Viidennen Tason Lähdeaineistoja: Olettehan Te Arvoisa nimimerkki siitä tietoinen, että sellaiset ns. Isänmaalliset yhteisöt kuin AKS ja IKL tehtaili sellaisia juttuja, josta Toveri PSillanpääkin kirjoitti. Nyt en usko todellakaan sitä, että Teidän Lempäälän Ideaparkissa olevat karttasetit ja AKS- ja IKL-kirjat kertovat totuuden. Te varmaan nautitte siitä asiasta, kun voitte pestä Valkoinen Suomi rp:n putipuhtaaksi ja samalla kertoa sen asian, että minkälainen hylkiö ja haaska on ollut NL ja NL:n Puolustusvoimat.

      PS Nyt sitten pätevämpiä todisteita kehiin kuin NE, jotka ovat löydettävissä Lempäälän Ideaparkissa eli TOIVO SUKARI ja Kumppanit rp:n kuvioista. Olen myös sitä mieltä, että meidän pitää nostaa Historia-tieto kunnian kukkuloilla. Meidän pitää muistaa myös se asia, että SOTAHISTORIA ei ole vain ja ainoastaan VALE, EMÄVALE ja SOTAHISTORIA vaan erittäin korkeatasoista Historiatietoa. Olisiko mahdollista esittää sellainen TOIVOMUS, että Te Kokkareiden TOIVO- ja KORVA-remmi sekä Te SINIMUSTAT ette kusettaisi nykyistä tasoa enempää HISTORIATIEDE rL:ää?

    • TIVOLIMESTARI!

      HEI!

      Miksi Te nimimerkki "Alpo Topiaksen mieli" haluatte leimata tämän AlpoTopias tai Tivolimestari rp:n mielipuoleksi ja sekopääksi? Miksi Te ette halua vastata tämän Tivolimestarin uteluun millään muulla tavalla kuin käyttämällä leimakirvestä?

      Ainakin nyt minulla on ollut jonkinlainen yhteys sellaiseen Reservin Upseeriin, joka ollessaan Tykistön RAUK:ssä oppilaana, niin yhdessä erään toisen RAUK-oppilaan kanssa näki nämä kinutut Talvisodan Sotatekniset Topografikartat. Nyt myös tämä Reservin Upseerimme tarinoi jotain sellaista, että tällä RAUK-kurssilla oli sellainen oppiaine kuin Suomen Historia, ja jossa kahdella oppitunnilla käsiteltiin Talvisotaa ja myös kahdella oppitunnilla Jatkosotaa. Kun tuli Historiakurssilla eteen Talvisota-asiat, niin Historiakurssimme Opettaja käytti havaintoaineistona juuri näitä kinuamisen kohteena olevia Talvisodan Sotataktisia Topografikarttoja, joten KYLLÄ nämä mainitut Talvisodan Sotataktiset Topografikartat ovat jossain Teidän kätköissänne siis ehkä Suomen Kansallisessa Arkistossa Sotahistorian osastossa.

      On vielä kerran myös hyvä sanoa se asia, että joskus 1970-luvulla suoritettiin erittäin perusteellinen tutkimus siitä asiasta, että kuka tai kutka todella aloittivat Talvisodan. Oliko todella Talvisodan aloittajana NL ja NL:n Armeija vai Suomen Valkoinen Armeija? Nyt haluan sanoa sen asian, että Historiatutkijoiden yksimielinen mielipide oli se, että Ikävä Kyllä Suomen Valkoinen Armeija aloitti Talvisodan niin kuin on tarinoitu jo Jatkosodan lopusta lähtien.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2936
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2692
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2168
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1757
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe