Aihe

Tämän illan voittajat

jokeripokeri2

Kumpi lähtee karsimaan? KalPa vai Oriflame?
KalPa niistä kaksi pistettä Jypiltä mutta hävisi niukasti HPK.lle.
Oriflame konttasi tuloksellisesti kaksi peliä vaikka niskan päällä laukauksissa olikin.
Panosta illan matsissa paljon.
Toinen peli on Hämeenlinnassa. Play off vastustajat jo viime kaudelta ilves ja pallokerho ottavat ennakko asetelmia ensimmäiselle kierrokselle.
Voittajalle kotietu. Ellei pisteitä jaeta, sillon ilves vie kotiedun.
Kumpi mielestänne vie?

Omat arvaukset on KalPa ja Ilves.

10

214

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • naiskiekko fani

   Oriflame luistelevampi ja pelisysteemiltään parempi joukkue kuin Kalpa.
   Lisäksi Oriflamella parempi puolustus ja maalivahtipeli. Oriflame kontannut viime
   aikoina ja isoin uhka onkin kuinka nuoren joukkueen pää kestää tiukassa paikassa ja tämä lienee se Kalpan sauma tänään. Hpk ja Ilves pelanneet hyvin viime aikoina ja siinä on tasainen ja hyvä peli tulossa, mutta panosta ei toki niin paljon kuin Kalpan ja
   Oriflamen pelissä joten joukkueet pystyvät pelaamaan vapautuneesti.

  • pokerijokeri1

   "Oriflame pelisysteemiltään parempi joukkue...." Voitko naiskiekko fani vähän kertoa tästä enemmän? Oriflamella on tämän sarjan huonoin pelisysteemi, tai pelkkä tuon termin käyttäminen on tässä vähän väärä sana. Jopa KJT on pelisysteemiltään Kuortanetta edellä. Eihän Riskun talentit tee mitään muuta kentällä, kuin luistelevat ja sinkoilevat miljoonaa joka suuntaan ja kun sykemittari piipittää, tullaan vaihtoon.

   Ainoa pelillinen keino on heittää kiekko puolenkentän jälkeen päätyyn ja mennä tuhatta perään. Siinäkö sitä pelisysteemiä? Toivottavasti tänne Jääkiekkoliiton tyttökiekon kehitysprojektiin saadaan ensi talvena myös ämpärillinen kiekkoja hommattua, niin saattaa mailallekin olla käyttöä jo ensi talvena..

   Kuortane on kaivanut itselleen nyt sellaisen kuopan, että uskon vahvasti Kalpan yllättävän tänään Niiralassa.

   • naiskiekko fani

    Täytyy myöntää että olen nähnyt tällä kaudella vain yhden Kalpan pelin, mutta siinä ei ollut minkäänlaista pelisysteemiä. Vuoron perään joku kuskasi kiekkoa ajauten hyökkäyspään kulmaan tai menettäen kiekon jo sitä ennen. Oriflame sentään pyrkii pelaamaan pystysuunnan kiekkoa ja pyrkien aina suoriin hyökkäyksiin ja vastaavasti
    Pelaa puolustuspäässä huomattavasti tiiviimmin kuin Kalpa. Mutta toivotaan että tulee tasainen ja hyvä peli. Harmi kun ei taida näkyä netissä.


   • Satutäti6000

    zeesus, mikä analyytikkö! Täysi pokeri olet ja säälittävä urpo. Etkö mahtunut itse joukkueeseen vai oletko katkera vanhempi vai muuten vaan maan matonen joka ei ymmärrä naiskiekosta saati jääkiekosta tuon taivaallista. Jos et osaa analysoida asiallisesti ja pysyä asiassa niin amatöörien kommentteja ei kaivata. Tosin tämä palsta on kaltaisillesi ääliöille. Teitä katkeria tapauksia joilta näyttää elämä puuttuvan sitten riittää...huh hei...pokeri ääliön vei!


  • etä-KalPa

   Ei sieltä kalakukkolasta löytyisi live kuvaa illan pelistä tai vaikka live raportointia?

  • Riiskunen

   KALPA

  • Hyvä Kalpa

   Jännäksi meni, mutta Kalpa vei lopulta pidemmän korren. Tarvittiin voittolaukauskisa. Oikeutettu voitto, johtihan Kalpa jo 3-0, ja laukaukset menivät savolaisille.

  • vitsien vitsi

   Veti kyllä Juuso Toivola hienon kolmen pelin keikan Kuortaneen peräsimessä. Yhdeksästä mahdollisesta pisteestä saatiin kokonaiset YKSI ja samalla Oriflame käsittämättömästi ajettua Karsintasarjaan. Hienoa työtä myös sillä saralla!!

   • ei mitään hyötyä

    Ei voi kuin ihmetellä mistä noita penkkiurheilijoita sikiää? Jahkaavat toisten pelaamisista, niin kuin olisi jostain tärkeästäkin asiasta kysymys.
    Ei muusta osata puhua kuin toisten tekemisistä tai tekemättä jättämisestä, ihan kuin olisivat itse pelaamassa. Ihan hukkaan heitettyä touhua aikuisilta ihmisiltä, lapsilta sen vielä ymmärtäis.


   • Satusetä1000
    ei mitään hyötyä kirjoitti:

    Ei voi kuin ihmetellä mistä noita penkkiurheilijoita sikiää? Jahkaavat toisten pelaamisista, niin kuin olisi jostain tärkeästäkin asiasta kysymys.
    Ei muusta osata puhua kuin toisten tekemisistä tai tekemättä jättämisestä, ihan kuin olisivat itse pelaamassa. Ihan hukkaan heitettyä touhua aikuisilta ihmisiltä, lapsilta sen vielä ymmärtäis.

    Sinäpä sen sanoit! Haukutaan valmentajia, pelaajia, huoltajija, isiä, äitejä ja kumminkaimoja...tervemenoa itse pelaamaan tai valmentamaan jos rahkeet riittää, mutta eipä näytä riittävän kun suunsoittoon.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   332
   3680
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   2565