Joutaisko tämän palstan lopettaa kun

Herätyyys!

täällä ei ole, eikä edes haluta eminkäänlaista herätysliikettä?

9

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei ole jumalaa

      Joo, samaa mieltä.

      Ihmiskunnan on jo aika kasvaa isoksi ja lopettaa mielikuvitusystävien kanssa leikkiminen.

      • Herätyys!

        Se pimeyden puolen ruhtinas saatana, ei sekään ole mikään mielen kuva. Kyllähän sen kaikesta ihmisten, kaikille hyväksi Jumalan Sanan VASTAISESTI elämästä, tohuista ja politiikasta näkee ja kuulee ja vatavan suuri osa ns. "nahoissaan" tunee, mitä kaikkea palvelijoillaan teettää ja miksi.

        Hirmuisia on nuos SYYSTÄ (kaikki väärysys) synneistä pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi seuraamukset, joista tiedotusvälineet päivittäin, HERÄTYKSEKSI ja varoitukseksi, siitä vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta elämisestä, toimimisesta ja vaikuttamisesta luomumiseksi, ja kaikille hyväksi Oikein, Jumalan Sanan, Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukiasesti, kullekin turvalliseksi ja turvatuksi, kaikinpuoliseksi hyvinvointi elämäksi ja tulevasuudeksi suuntaan kääntyisivät, ja sille kaikille hyväksi Laillisesti, kaikille Itse kaiken Luoja ja Omistaja Jumalan Luvallisesti alkaisivat elämään ja toimimaan / vaikuttamaan.

        Silloin ei tulisi näitä hiveyksiä enää niiden kohdille, jotka alkaisivat ja yhtyisivät niillä kaikille hyväksi, Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaisesti, = kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisesti elämään ja toimimaan. Joita, syystä kiroukseksi / tuomioksi seuraamuksia, lähes KAIKKI ihmisten sairaudetkin on!


    • ei ole jumalaa

      Lääkkeet! Lääkkeet!

      • Herätyys!

        Kristus Jeesus on lääke ja vastaus kaikkiin ihmisten SYYSTÄ (kaikki vääryys) pahaksi / kärsimyksisksi seuraamuksista, niistä kaikille tavalla tai toisella, ennemmin tai myöhemmin onnettomuuudeksi, sairaasti ja epä raittiisi, valtavan RISTI riitaisesti ja sekasortoisesti elämisen, touhujen ja politiikan seuraamuksia tuottavasta elämästä parantumiseksi. Kullekin Raamatun UT mukaisesti, Hänen askelissa, Häntä seuraavasti kulemaan alkavalle ja lähtevälle turvalliseksi ja turvatuksi, kaikinpuoliseksi hyvinvointi elämäksi ja tulevaisuudeksi.

        Ei ole miitään muutä lääkettä, = elämän tapaa, joka varjelisi ja pelastaisi niiltä SYYSTÄ (kaikki vääryys) pahaksi / kärsimyksiksi seuraamuksilta. Joita tämän pahan vallassa olevan maailman / ihmikunnan ihmiset ovat mukana / osallisuudessa tuottamassa, niihin syytä ja aihetta kokoamassa. Tähän vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivaan, saatanaa tuomiokseen palvelevaan maailman / ihmikunnan Jumalan sanan vastaisesti toihuihin ja politiikaan mukautuneesti eläville.


    • oot sekasin

      Totisesti olet profeetta! Kukaan muu kuin profeetta ei käytä noin paljon kauttaviivoja kirjoituksessaan. Ylistetty olkoon kauttaviivojen profeetta! Kautta rantain!

    • Herätyys!

      Mitäs Herra Jeesus sanoikaan niistä jotka siivilöivät hyttysiä ja siinä samalla nielevät kamelin? Raamatun UT:sta löytyy vastaus.

    • oot sekasin

      Mitäs raamatun historian tutkimus kertoo siitä kannattaako raamattua käyttää mihinkään muuhun kuin pronssikautisen palestiinalaiskulttuurin ymmärtämiseen? Entä mitä yleiset ravintosuositukset sanovat liillisesta punaisen lihan määrästä? Varovasti sen kamelin kanssa ettei tule ähky.

      • Sehän se...

        Mikäkö se laittaa itsensä järkeviksi uskovat ihmiset, jopa kristityiksi itsensä uskovatkin elämään, toimimaan ja vaikuttamaan tuomiokseen / onnettomuuksikseen, kaikille hyväksi Totuuden / kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisuuden Lain alaisuuksien, = Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten opetusten ja ohjeiden VASTAISESTI, kaikille tavalla tai toisella, ennemmin tai myöhemmin pahaksi / kärsimyksiksi onnettomuudeksi, Laittomasti! = Rangaistuksen ja tuomion alaisesti?..

        Toisiaan vastaan, toisilleen / itselleen tuhoksi ja tuomioksi kilpailevasti ja taistelevasti, muista ja muusta niin väliä itsekkääsi / kukin OMA puolueellisesti. Kaikille hyväksi olevaa ja toisiaan vastaan sotivasti. Siihen lopulliseksi tuomiokseen, hirmuiseksi maailman LOPUKSEEN, lopullisen tuomion puolesta eläviksi ja toimiviksi!! Siihen vetävästi ja vievästi. Tai ainakin siihen touhuun ja politiikkaan mukautuneesti / osallisuudessa, joka siihen vie ja johtaa. Ja vielä siis luulevat ja uskovat elävänsä järkevästi / viisaasti. Sitä kaiken valheellisuuden, vääryyden ja pahuuden isää, ns. ”takapiruaan” pettäjäänsä ja eksyttäjäänsä kaikellaan ja kaikkineen tuomiokseen palvelevasti.

        No, siinähän se jo tulikin paljastetuksi ja ilmi, mikä se laittaa ja teettää niin vääryyden mukaisesti / laittomasti tuomiokseen elämään, toimimaan ja vaikuttamaan. Se pimeyden puolen ruhtinaaseen usko, sille ”pirulle”, kaikista valistuksista ja varoituksista ja oikein elämään ja toimimiseen ohjauksista huolimatta, kukin uskollisesti ja kuuliaisesti, Jumalan Sanan, Raamatun UT opetusten ja ohjeiden VASTAISESTI; = sen kaikille pahaksi olevan hyväksi ja puolesta eläminen ja toimiminen…

        Jota Totuuden / kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisen VASTAISTA on siis Kaikki Raamatun UT:n kaiken Oikeasti Laillisuuden, = kaikille Luvallisuuden lähdekirjan, kaiken Luoja ja Omistaja Jumalan ihmiskunnalle oikein elämän ja toimimisen / vaikuttamisen, sekä oikein, tätä hyväksemme luomaa luomakuntaansa ”viljelevästi ja varjelevasti” elintarvikkeiden ja tarpeiden tuottamisen, ja täysi Rehellisesti kaikkia / toisiamme palvelemisen, opeiksi ja ohjeiksi ilmoituskirjan vastainen.

        Nythän eletään tätä Kristuksen Jeesuksen ihmiskunnalle ansaitseman UUDEN liitona / testamentin, Jumalan ARMON aikakauden aikaa, jo vuotta 2014. Mutta, jo tämän Jumalan ARMON aikakauden viimeisen sukupolven LOPUN aikaa!! Enne sitä tälle pahan vallassa olevalle, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivalle, saatanaa tuomiokseen palvelevalle maailmalle / ihmiskunnalle hirmuiseksi maailman LOPUKSI, lopullisen hirvittävän tuomion alkamista. Josta, mitä kaikkea on ja tarkoittaa ja miksi edessä on, voi jokainen lukea sieltä Raamatun lopussa olevasta Johanneksen ilmestykset osasta.

        Kristuksen Jeesuksen nimessä tästä kaikille tarjolla olevasta, kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi olevasta, ja ihmisille pelastukseksi Krist. vaihtoehto mahdollisuudesta, näin muistuttaen ja valistaen. Puolustaja Pyhä henki, joka Totuuden henki, / vähäisen, valkeudeksi / herätykseksi sanoman tuojaksi, ja tämän kaikille hyväksi Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden Kristuksessa Jeesuksessa / Raamatun UT mukaisuudessa mahdollistavan vaihtoehdon puolesta toimivaksi kutsutun / armoitetun palvelijansa.


    • -lapsi-

      Kyllä voidaan lopettaa. Kukaan ei menettäisi mitään. Hyviä profetia-blogeja on perustettu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2703
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2290
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2040
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      14
      1775
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe