Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Äkkiä lisää ihmisiä meille ...

Kymenlaakso

Mietin sitä, että miksi me emme saa tarpeeksi uusia ihmisiä tähän yhteiskuntaan. No, esimerkiksi Ruotsi on ottanut ja ottaa tänäkin vuonna 20-30 syyrialaista paljon muita kansallisuuksia. Niinpä Ruotsin väkiluku, kulutuskysyntä kasvaa kohisten, ja ikärakenne sekä "huoltosuhde" säilyy hyvänä. Heillä on jo lähes 10 miljoonaa asukasta. Me olemme tässäkin asiassa jääneet huutolaispojan asemaan.
Niinpä siis minun mielestäni, meidän pitäisi ottaa tänne uusia ihmisiä mahdollisimman paljon, ja riippumatta siitä ovatko turvapaikan tarpeessa vai ei, niin erityisesti nuoria ihmisiä, jotka aikanaan tulevat työskentelemään / luomaan yrityksiä yhteiskunnassamme. Erityisesti naisia ja lapsia.
Itse olisin halukas ryhtyä organisoimaan (aikaa minulla nykyään on), esim. syyrialaispakolaisten muuttoa Suomeen ja osaksi Suomen yhteiskuntaa, järjestämään rahankeräystä tätä toimintaa silmälläpitäen, ja sitä kautta järjestämään ihan konkreettisesti ihmisten avustamista Suomeen tulemiseksi.
Niinpä etsin, ja toivon löytäväni yhteistyötahoja sellaisilta, jotka tuntevat ja tietävät Syyrian olot, ja ennen kaikkea niitä joilla on kontakteja paikallisiin.
Haluaisin todella auttaa ihmisiä pois kurjuudesta pois sodan ja kauhujen keskeltä. Erityisesti naisia ja lapsia. Miehien katson olevan pääsyyllisiä maan nykyiseen kurjuuteen ja tilaan ja hehän haluavat mieluummin "taistella" sellaisten asioiden eteen jotka ovat maan kurjuuteen rohkeuteen.
Vaikka maata 40 vuotta yksinvaltiaana hallinnut johtaja on mitä on, niitä siitä huolimatta hänen hallinta-aikanaan siellä oli melkoisen hyvä elintaso ja vakaat elinolot. Varsinkin kun verrataan elinoloja muissa saman alueen ympäröivissä valtioissa.
Yhteenvetona lopuksi toteaisin, että en näe mitään muuta asiaa Suomen pelastamiseen, kuin Suomen väkiluvun nopea ja voimakas kasvattaminen. Aluksi se saattaa maksaa enemmän kuin antaa, mutta pidemmällä tähtäimellä asia muuttuu Suomen ja Suomalaisten eduksi.

1

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ruotsi, se

      Pärjää siksi, että se ei ole euromaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2297
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1708
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1427
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1389
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe