Homous lisääntyy vauhdilla - lopun ajat ovat käsillä

Ai kauhee

Ai kauheeta kun ovat taas nuo syntiset saastaiset rikolliset päässeet otsikoihin. Tätä se Lopun Ajan tuleminen tietää, irstas ja itsekäs hedonismi lisääntyy kaikkialla. Onneksi sentään uskovien paratiisissa Venäjällä ollaan asian suhteen oikeilla linjoilla, samoin kuin toisessa oikeiden uskovien paratiisissa Ugandassa.

http://yle.fi/urheilu/nama_urheilijat_ovat_kertoneet_avoimesti_seksuaalisuudestaan/7065080

Siellä se tulee Liukkonenkin käristymään ikuisesti helvetin lieskoissa ja demonit työntävät hehkuvaa hiilihankoa persiiseen. Sopii siellä sitten miettiä omaa syntistä pahuuttaan ja sitä synnissä rypemistään.

Tämän kaltaista suoraselkäistä kristillistä toimintaa järkyttävää pahuutta vastaan pitäisi kyllä saada tänne Suomeenkin:

http://yle.fi/uutiset/papit_johtivat_vakivaltaista_mielenosoitusta_homoja_vastaan/6648312

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013122017860630_ul.shtml

9

256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitä Jeesus tekisi

      Kenethän Jeesus hakkaisi?
      Hmmmmmmm

    • Nykyään halveksitaan

      julkisesti terveen opetuksen puolustajia tässä homoasiassa. YK arvostelee Venäjää siitä ettei salli homojen levittää laittomuuttaan vapaasti nuorille pojille, joista voi tulla homojen uhreja seksuaalisesti. Jopa YK:n johto esittää että olympialaisissakin tulisi homojen saada levittää sitä väärää mielenlaatuaan ihan vapaasti kaikissa tiedotusvälineissä ja ikään kuin korottaa tulisi homot tämän ajan uskonnollina marttyyreinä ja sankareina heteroiden yläpuolelle. Näin sairasta on meno nykyajassa ja totuuden puhujat ovat kauhistuksia monille vaikka Raamatussa selvästi että homous on kauhistusta Jumalan silmissä ja kaikille ihmisille.

      Nähdään ettei juuri enää pimeämmäksi voi tämä aikamme mennä, ja Jeesus profetoikin että kuin Nooan ja Sodoman aika on tämä Herran päivän läheisyyden aika.

    • Tässä YK:n toimintaa

      ja erittäin huonoa laittomuuden puolustamista ja juuri sellaista mistä Paavali varottaa pakanakansoja ja ihmisiä Roomalaiskirjeen luvussa 2.

      http://yle.fi/uutiset/yk_vaatii_venajaa_poistamaan_homopropagandalain/7071568

      http://yle.fi/uutiset/ykn_paasihteeri_ja_yli_200_kirjailijaa_vetoaa_homojen_puolesta/7071967

      Nähdään että laittomuuden suosiminen menee yli kaiken kohtuullisuuden ja terveen miehen ja naisen välisen seksisuhteen puolustajia arvostellaan ihan maiden johtoa myöten. Aikamme on todella sairasta mielenlaadultaan ja pimeys on suurta selvästi ja ihan suurimpia johtajia myöten maailmassa.

    • OttoPetteri

      >>...Nähdään että laittomuuden suosiminen menee yli kaiken...

      • Homous on syntiä

        eikä homoutta harjoittavat pääse Jumalan valtakuntaan jos eivät tee parannusta tästä synnistä. Jumala on ihmisen luonut mieheksi ja naiseksi ja seksi on kahden eri sukupuolen välistä kuten Jumala on se näin luonut ja lisääntyminen on siunausta lapsien saamisessa.

        Tietysti voi kaksi miestä olla hyviä ystäviä keskenään, mutta kaikenlainen sekstailu kahden miehen kesken on vain täysin luonnotonta ja luomistyön vastaista ja syntiä myös, sillä näin on Jumala meille palvelijoittensa kautta opettanut selvästi ja autuaat uskovat tietysti tämänkin.

        Tietenkään ei homoja tarvitse uskovan tuomita kadotukseen mutta hyvä on valona esiintuoda totuus tästä rakkaudessa että voi parannusta tehdä ihmiset myös tästä synnistä, ja Jeesuksen nimessä saa jokainen sen hyvän siunauksen ja mies voi naisen löytää ja harrastaa sitä seksiä sitten vastakkaisen sukupuolen kanssa. Ei tehdä asioista hankalia vaan eletään Luojamme tahdossa kuten on hyvä jokaiselle varmuudella.


    • Nykyään kun homopropagandaa ujutetaan joka tuutista, unohtuvat ne ongelmat, jotka syntyvät homoseksuaalisuudesta.

      Kuinka esim. kukaan mies voi miehille tarkoitetuissa yhteisissä pukeutumishuoneissa vaihtaa vaatteita, kun samassa huoneessa on homoseksualisti, joka tarkkailee hänen riisuuntumistaan, puhumattakaan, että oltaisiin yhteisessä yleisessä wc:ssä, suihkussa tai saunassa?

      Asia ei ratkea, vaikka homoille olisi eri tilat. Ongelma siellä vain korostuu, kun kaikki miehet tarkkailevat himoiten toistensa vartaloita.

      Urheilulajeissa, kuten judossa ja painissa tulee myös ongelmia. Miltä tuntuu painia homon kanssa, joka kiihottuu seksuaalisesti samaa sukupuolta olevan koskettelusta?

      Entä matkustaminen junan makuuvaunussa? Minä en ainakaan haluaisi makuuvaunuosastooni yöksi homoseksualistia matkatoverikseni.

      Häveliäisyyden takia meillä on monissa paikoissa eri vessat miehille ja naisille. Saman häveliäisyyden takia ei homoja saisi päästää kumpaankaan vessaan. Kaikki nämä ongelmat koskevat myös bi-seksuaaleja ja sekä miehiä että naisia.

      Siinä onkin yhteiskunnan homomyönteisille päättäjille pähkinä purtavaksi. Kuinka järjestää asiat niin, että kenenkään ei tarvitse joutua yleisissä tiloissa homojen taholta tulevan seksuaalisen tirkistelyn ja häiriön kohteeksi?

      • Oletko ihan höhlä?

        Kuvitteletko ihan todella, että homo näkee ympärillä olevat miehet vain ja ainoastaan seksiobjektina? Kuvitteletko, että esim. uimahallin saunassa homomiehet kulkevat jorma ojossa, kun näkevät muita miehiä?
        Luuletko homomiesten olevan jotenkin perverssejä ja tunkevan jokaisen muun miehen päälle?
        Samalla tavalla miesten pitäisi uimahallin altaalla kulkea jorkka ojossa, kun näkee naisia ja olla tunkemassa jokaisen päälle. Ja torilla kesällä naiset kulkevat vähissä hepeneissä - tungetko kättäsi jokaisen hameen alle?
        Sitäkö Sinä teet?

        Sinä itse taidat olla poikkeava homofobinen yksilö?


      • Sappi kiehuu!

        Jo tuhannenkin kerran, lopettakaa tuo itsenne imartelu!
        Luuletteko tosiaan olevanne niin puoleensavetäviä ja vastustamattoman viehättäviä etteivät homot kykene pitämään silmiään ja käsiään erossa teistä!
        Voi hyvää päivää!!!

        Homous ei tee ihmisestä seksihullua eläintä. Eikä seksiasiat tai halut määrittele koko ihmistä ja persoonaa, ne ovat vain pieni osa kokonaisuutta.

        Ainakin minä ja tuntemani homot osaavat käyttäytyä sivistyneesti joka paikassa niinkuin kuuluukin, suihkut ja saunat ovat peseytymistä ja saunomista varten, ei suinkaan seksiseuran hakua varten.

        Ikävää jos joku on joutunut ei toivotun lähentelyn tai häirinnän kohteeksi, mutta ei se tarkoita että kaikki homot olisivat samanlaisia sivistymättömiä häiriköitä.
        Toivonkin ettei meitä aina niputettaisi yhdeksi ja samaksi...
        Mua loukkaa tuollainen kohtuuton ja ilkeämielinen yleistäminen!


    • KTS (Ei Kirj.)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2052
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      56
      1765
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1644
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1567
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1545
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1465
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1301
    9. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      74
      1204
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1193
    Aihe