Sosialismin ja kommunismin ero

Helinä-keiju3

Sosialismin ja kommunismin ero on sangen pieni. Molemmissa aatemaailmoissa kaikkien halutaan olevan julkisen sektorin palveluksessa. Kommunismissa tähän pakotetaan ja sosialismissa taas kannustetaan sellaisin eduin ja etuoikeuksin, joihin heikkoselkärankaiset nilviäiset ja naivit hyväuskoiset idiootit helposti tarttuvat. Molemmissa aatesuunnissa lasten kasvatus ja muokkaus uskotaan valtiolle päiväkotihoidon muodossa jo varhain. Kommunismissa ei hyväksytä toisinajattelua lainkaan, sosialismissa toisinajattelua kavahdetaan ja toisinajattelijaa hyljeksitään eikä hyväksytä joukkoon. Näkyvin ero on se, että sosialistit suovat perheille oman, pankin rahoittaman asunnon kun taas kommunismissa kansa elää kolhoosoissa ja yhteisvessa-asunnoissa. Nämä molemmat aatteet lähtevät siitä, että yksilö on olemassa valtiota varten päinvastoin kuin vapaassa oikeasti demokraattisessa maailmassa, jossa valtio on olemassa yksilöä varten. Sosialismin tavoite on kuitenkin tie kommunismiin, koska johtajat kommunismissa ovat vielä suurempia vallanpitäjiä kuin sosialistijohtajat, joiden kuuluu näennäisesti elää demokratiassa ”muka”. Molempien aatesuuntien päämääräksi muotoutuu, mikäli vaan tilaa annetaan; diktatuuri ja totalitarismi. Oikeulaitos on näissä vallanpitäjien käsikassara ja keppihevonen.

26

1541

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Metaxa*******

      Hyvä veto "Sinulta" ;-)

      Hyvä veto myös rakentajayhtiöltä, joka on pääkaupunkiseudulla asettanut "sosialisteille" uuden auton porkkanaksi, jos rohkenevat yltiöylihinnoitellun "luukun" itselleen loppuelämäänsä riipaksi "sijoittaa".

    • kepun totuus tässä

      Tämähän on kuin kepulaiset;

      Sosialismin ja kepun ero on sangen pieni. Molemmissa aatemaailmoissa kaikkien halutaan olevan julkisen sektorin palveluksessa. kepussa tähän pakotetaan ja sosialismissa taas kannustetaan sellaisin eduin ja etuoikeuksin, joihin heikkoselkärankaiset nilviäiset ja naiivit hyväuskoiset idiootit helposti tarttuvat. Molemmissa aatesuunnissa lasten kasvatus ja muokkaus uskotaan vesaisille ja kirkolle päiväkotihoidon muodossa jo varhain. kepussa ei hyväksytä toisinajattelua lainkaan, sosialismissa toisinajattelua kavahdetaan ja toisinajattelijaa hyljeksitään eikä hyväksytä joukkoon. Näkyvin ero on se, että sosialistit suovat perheille oman, pankin rahoittaman asunnon kun taas kepussa kansa elää veronmaksajien kustannuksella perintötiloilla. Nämä molemmat aatteet lähtevät siitä, että yksilö on olemassa valtiota varten päinvastoin kuin vapaassa oikeasti demokraattisessa maailmassa, jossa valtio on olemassa yksilöä varten. Sosialismin tavoite on ihmisten hyvinvoitin ja demokratia, kun taas johtajat kepussa ovat vielä suurempia vallanpitäjiä kuin sosialistijohtajat, joiden kuuluu näennäisesti elää demokratiassa ”muka”. Molempien aatesuuntien päämääräksi muotoutuu, mikäli vaan tilaa annetaan; diktatuuri ja totalitarismi. Oikeulaitos on näissä vallanpitäjien käsikassara ja keppihevonen.

      • Metaxa*******

        Jos sosialismin tavoite on hyvinvointi, niin miksi sosialidemokraateilta puuttu tuo hyvinvoinnin tavoite?

        300 000 omaishoitajasta 40 000 kuuluu "lakisääteisen" omaishoidon tuen piiriin. SDP:llä Omaishoitajat- ja läheiset liitto ry:ssä torkkuu Anneli Kiljunen on on torkkupeitteensä suojissa laskeskellut omaishoitajien säästävän "miljarditolkulla / v " yhteskunnan varoja.

        Urpilaisen edellinen kierrätyskeskusministeri Maria G-R torppasi omaishoidon tuen maksun Kelan kautta, josta se olisi tasapuolisesti maksettu heille, jotka neljän vuoden välein tekevät sitä "irvokasta työtään" ;-) Syy oli n. 250 miljoonan lisäkulu valtiolle = pois demareitten mamubudjeteista = Vartiaisen 100 000 uutta maahanmuuttajaa etc.

        Pönttödemarit ovat unohtaneet, että ns. SUURTEN ikäluokkien edustajista melkoinen osa tekee juuri tätä talkootyötä. Odotamme mielenkiinnolla, milloinka nämä "hyvinvoinnin" ylläpitäjät sen tajuavat ja hoitavat oman takapihansa niin, että muinoinen n. 30%:n kannatus takaisi demareille paikan oppositiota vastapäätä kuuntelemaan populistien räksytyksiä.

        Nyt demarit ovat ajamassa itsensä tuonne räksyttäjien penkille ja mikä onkaan räksytellessä, kun edellinen ja edelliset hallitukset ovat "kadottaneet" hyvinvoinnin maastamme.


    • Helinä-keiju3

      Nykykokoomuksen ja sosialidemokraattien ero on kyllä kanssa luokattoman ohut ja hiuksenhieno Suomessa, en tykkää !

      • myrkkyä kansalle

        Molemmat toteuttavat bilderberkkiläistä politiikkaa eli myrkyttävät kansat. Siksi kokoomus tekee aina laman. Sillon voi ryöstää tavallisen kansan omaisuudet itselleen pilkkahinnalla.


    • ero on?

      Suomessa
      – sosialismi ($DP) on perustettu Stalinin ohjeilla ja tuella
      – kommunismi on paljon vanhempi ja laajempi Marxilainen ”oppi”

      • Aateveljiä

        Mikä on kommunistijohtajan ja kapitalistijohtajan ero ? Ei niin yhtään mikään.
        Molemmat ovat yhtä suuria rosvoja , huijareita ja tyhmän kansan kusettajia.


      • ero on?
        Aateveljiä kirjoitti:

        Mikä on kommunistijohtajan ja kapitalistijohtajan ero ? Ei niin yhtään mikään.
        Molemmat ovat yhtä suuria rosvoja , huijareita ja tyhmän kansan kusettajia.

        Noiden johtajien arvoissa lienee se ero, että teoriassa kommunisti pyrkii tasajakoon, sosialisti ei piittaa aiheuttamastaan vahngosta.


      • johtajat?
        Aateveljiä kirjoitti:

        Mikä on kommunistijohtajan ja kapitalistijohtajan ero ? Ei niin yhtään mikään.
        Molemmat ovat yhtä suuria rosvoja , huijareita ja tyhmän kansan kusettajia.

        Kommunisti ottaa omaisuudet valtiolle, sosialist ottaa kapitalistien rahat ja jakaa ne tovereille.


    • Helinä-keiju3

      Kansan kaatama ja hylkäämä Neuvostoliitto oli Sosialististen Neuvostotasavaltojen liitto, ei Kommunististen Neuvostotasavaltojen liitto. Paha, paha liitto. Sosialidemokraattinen. Nyttemmin meidän sdp yrittää tätä kaikin keinoin häivyttää. Siksi linjaa ei ole, eikä tule. Sdp on vain joukko ihmisiä, jotka ovat menettämässä neukkuaikaisia etujaan eivätkä tiedä mitä tehdä ne säilyttääkseen, kun mitään sosialistiaatetta ei enää kehdata kailottaa eikä sitä kukaan enää kannata, kun ei ole enää pakko.

    • demarisensuuria

      Kommunismin (marxilaisuuden) ja sosialidemokratian (bernsteniläisyyden) ero on se, että Bernstein halusi sosialisoide tuotantovälineiden lisäksi myös pankit. Tämä tieto löytyy saksankielisestä Wikipediasta, mutta poistetaan joka kerta suomalaisesta Wikipediasta, kun sitä yrittää sinne laittaa. Liekö siksi, että mm. Paavo Lipponen kehui olevansa bernsteiniläinen - ilmeisen tietämättömmänä siitä, miten Berndtein maailmaa kstsoi. Bernsteiniläisethän muuttivat dogmia aika paljon Bernsteinin kuoleman jälkeen.

      • Helinä-keiju3

        Bernsteinsosialisti Koiviston luoman konklaavin jalanjäljissä kulkeva bernsteinsosialisti Eero Heinäluoma ihmettelee, miten Suomeen saataisiin vakautta ja yrittäjyyttä. Kun on 40 vuotta rakennettu sosialismia, nimenomaan vielä Bernsteinsosialismia, niin ei tarvitse ihmetellä miksei vakauteen luoteta ainakaan yrittäjien taholta. Olisihan se onnetonta, jos ei historiasta otettaisi lainkaan oppia. Bernsteinsosialismia toteutettiin varsin luovalla oikeuspolitiikalla pankkejen eduksi vuoden 1992 Koiviston konklaavin päätöksin, joten jokaisen itsesuojeluvaiston omaavan potentiaalisen yrittäjän johtopäätös luonnollisesti on, ei ikinä enää yrityttäjäksi Suomessa. Maassamme tehdään ja tulkitaan lakeja uudelleen taannehtivasti bernsteinsosialistiseen suuntaan ja tämä pelko ja peikko ei ole kadonnut mihinkään nykyisten bernsteinsosialistejemme vallassolosta johtuen. Eero Heinäluomakin on ilmoittanut kysyttäessä, minkä sortin sosialisti hän on, olevansa bernsteinsosialisti samoin kuin juuri presidentinrouvaksu kohonnut Tellervo Koivisto aikoinaan ilmoitti Koiviston olevan ja kehotti tietämätöntä toimittajaa selvittämään itse, mitä se tarkotti. Nyt tiedetään, kantapään kautta.


    • ...

      Ja samaa bernsteiniläistä ajatusmaailmaa kannattavat ainakin Urpilainen, SP:n Liikanen ja Jugner. Veikkaisin Rinteenkin kuuluvan tähän porukkaan, koska hän tulee ay-mailmasta - joskin hän ei tiettävästi kuulu tuohon Koivisto-Sorsa-Lipponen-Heinäluoma-Urpilainen jatkumoon. Voi toki olla kyse poliittisesta teatteristakin, kuten aiempina vuosina (vrt. Heinäluoma-Urpilainen "taisto").

    • Helinä-keiju3

      Pankkipunikki Heinäluoma haluaa perinteisen bernsteinilaiseen tapaan lisää valtaa Euroopan Keskuspankille tänään tv:ssä.

      http://www.elisa.net/heinaluoma-laajentaisi-ekpn-roolia-kasvuun-ja-tyollisyyteen/

      siitä sitten hissun kissun sosialismiin, mutta mutta, eikö ne meidän pääsosialistit Heinäluomaa myöten vieläkään tajua, että heidän utopia ei koskaan toteudu, ihmiset ei tahdo sitä bernsteinsosialistien, eikä muidenkaan sorttisten sosialistien ideologiaa.

      • Helinä-keiju3

        Huomio hei Heinäluoma! Toisin kuin nyt esität Euroopan Keskuspankin roolin muutosta, niin kannattaisko vähän edes sivistää itseään. Nimittäin, kun euro synnytettiin niin Saksa nimenomaan vaati ja edellytti, että Euroopan Keskuspankki ei saa olla millään tavalla minkäänlaisessa poliittisessa ohjeuksessa. Se että suomalainen punapoliitikko Don Eero nyt paljastaa täydellisen tietämättömyytensä ja ymmärtämättömyytensä televisiohaastattelussa helppoheikkimäisessä ääntenkalastelussaan aiheuttaa maallemme ja koko euron vakaudelle harmia, mutta siitä viis, kunhan hyväntahtoiset hölmöt demarit kuvittelevat Heinäluoman ajatukset viisaiksi ja ajantasaisiksi. Tämäkin Heinäluoman hölötys oli selvästi tarkoitettu kotimaan äänestäjille siinä uskossa, että suomenkieli suojaa asian leviämisen muualle euromaihin. Pelkkää huulenheittoa, Heinäluoman esitys ja toive ei tule koskaan toteutumaan, poliittisen ohjailun ulkopuolella pysyvä Euroopan Keskuspankki on koko euron kulmakivi ja peruspilari. Saksa ei ikinä anna suomalaismoukkien sorkkia sitä.


    • entinen yrittäjä

      Eero Heinäluoma, tuo nykyinen kaikkien ideoitten äiti, puhui tänään ylen aamuvieraana poliitisesta vastuusta, vaikka ei ole sen vertaa tutustunut historiaan, että olisi vaivautunut selvittämään mitä poliittinen vastuu Suomessa tarkoittaa. Asiasta on käyty aikoinaan mittava ja tyhjentävä keskustelu, jonka lopputuloksena Ilkka Suominen laitettiin sanomaan, että poliitikon vastuu rajoittuu siihen, montako ääntä hän saa seuraavissa vaaleissa.

      • Helinä-keiju3

        Haastattelija J Korkki samaisessa ohjelmassa käytti Heinäluomasta yleisesti lanseerattua nimeä Don Eero. Selvennykseksi, Don alkuliitettä käytetään yleisesti rikollisjärjestöjen johtajista. Näin paljon sosialistit ihailevat rikollisesikuviaan.


    • säätämistä

      Sosialistien mielestä riittää se miltä näyttää. Silloin on tarvittaessa helposti vaihtaa ”totuuden” sopivaksi.

      Pian on pakko vaihtaa esim. juuremme venäläisten kanssa. Taannoin tiedemiestemme oli pakko todistaa juuristamme Volgan mutkassa tai ei ollut virkaa.

      Ihan pian koko kuva käännetään päinvastaiseksi. Silloin Venäjällä ei saa virkaa jos ei todista, että venäläisten ja sosialismin juuret on sinne viety Suomesta (ja Ruotsista).

      Sosialismi on siitä hieno aate, että totuuden voi aina säätää tilaisuuteen sopivaksi.

      Koomunismissa lienee toisin. Valtion (ja johtajien) omaisuutta ei voi palauttaa ”juurilleen”.

    • lumipallona luokses

      Heinäluoma uhosi pistävänsä kaikenlaiset valokuvien räpsijät kuriin arvokkuuden nimissä. Nyt hänellä on oiva tilaisuus liittää puhuteltavien joukkoon toveri Ahtisaari, joka kunnostautui pokkarikuvien räpsijänä tyyliin, katsokaas mihin jengiin mä oon päässy vastaleivottuna presidenttinä lumenvalkoisessa puvussaan muitten joukossa.

    • Perussuomen linja

      Kommunistien sisäiset erot, Castro, Putin, Kim, Kiina, Zimbabve ...
      erot ovat valtavat siinä mielessä että jos olisi castrolainen Putiniassa
      voisi joutua vankeuksiin kuten vankilaan ja niin edelleen.

      Sosialistit ovat räävittömiä kuten toveri Erkki Tuomioja joka on Halosen ex-poikaystävä ja hoitanut ulkoministerinä ulkopolitiikkaa kun hänen ex-ystävättärensä Halonen on hoitanut presidentinä ulkopolitiikkaa.

      Tällainen räävittömyys tulisi kysymykseen normaalisti vain diktatuurissa
      kuten kommunismissa.

      Siinä mielessä kommari ja sosdemi ei eroa paljon toisistaan että
      sossuilua harjoittava porukka Hesarissa ja Ylessä on hiljaa pariskunta
      Halonen-Tuomioja puuhailusta ja hoitaa mieluummin mamutusta ja
      hohmotusta.

      Kokoomuksen porukka on tietty aivan oma lukunsa sossuilussa,
      kuten Ilkka Kanerva joka raportoi muinoin venäläisille sossuilusta
      poikkeavista linjoista

      http://timosoini.fi/2014/02/kokoomus-uikuttaa-ja-pakenee/


      Alexander Stubb uikuttaa ja osoittaa karkeaa tietämättömyyttä väittäessään Perussuomalaisten olevan vailla ryhmää EU-Parlamentissa.

      Kokoomuslainen vastuunkanto, joka siis sisältää EU-tukipakettien vastuiden kantamisen, on sitä, että otanpa hatkat hallituksesta. Pakenijat pakenevat.

      Kokonaan oma lukunsa on jo omaa puheenjohtajakampanjaa käyvä Jan Vapaavuori, joka haukkuu hallituksen, jossa hän itse istuu, kelvottomaksi. Pääministeri nyökkäilee tälle uikutukselle.

      Pääministeri Jyrki Katainen on huolissaan populistipuolueiden mahdollisesta suurvoitosta EU-vaaleissa. Mistähän moinen rynnistys mahtaa johtua? Se johtuu siitä, että pankit ja pörssipelurit pelastetaan ja kansat pistetään pelivelkojen maksajiksi. Pian leikataan Suomessakin juurta myöten.

      • mikä mättää?

        Tuomiojasta puheenollen selitäppä, miten tässä maassa voi päästä ulkoministeriksi henkilö, joka itse on myöntänyt vuotaneensa salaiseksi luokiteltuja tietoja lehdistölle. (Tuomioja->hbl @Zavidovo-vuoto)

        Tunnustus tuli tietysti teon vanhenemisajan, 20 vuotta, jälkeen.


      • Helinä-keiju3
        mikä mättää? kirjoitti:

        Tuomiojasta puheenollen selitäppä, miten tässä maassa voi päästä ulkoministeriksi henkilö, joka itse on myöntänyt vuotaneensa salaiseksi luokiteltuja tietoja lehdistölle. (Tuomioja->hbl @Zavidovo-vuoto)

        Tunnustus tuli tietysti teon vanhenemisajan, 20 vuotta, jälkeen.

        Tästä maastahan lähetimme ja lobbasimme ensimmäiseksi Euroopan Oikeusasiamieheksi sdp:läisen Jacob Södermannin, jonka mielestä ihmisoikeustaistelija Saharovin kuuluikin virua vankileirillä Neuvostoliitossa mielipiteidensä vuoksi. Tosin Jacob Södermann lensi Euroopan Oikeusasiamehen pallilta kuin leppäkeihäs kun tämä tosiasia selvis EU:n päättäjille. Mutta mitä se todistaakaan meistä ja meidän arvoista, että tämmöset pääsevät täälä kunniaan. Mitä se todistaakaan meidän lehdistöstä, että näitäkään asioita ei käsitellä eikä saateta kansalaisten tietoon. Hävettää, tai ei oikeestaan hävetäkkään, koska en laske itseäni enää joukkoon nimeltä Suomen kansa.


    • Sosialistin

      ja kommunistin ero on ainoastaan siinä, että sosialisti pyrkii
      viekkaudella ja vääryydellä siihen mihin kommunisti pyrkii
      avoimesti ja suoraan.

      • sosialistitestamentt

        Tuota peukutan. Ja kun presidentti Niinistö selitää, että demokratiassa ei hallitus ja valtaapitävät voi testamentata velvotteita seuraaville valtaapitäville hän tulee todistaneeksi, että me nimenomaan emme ole demokratia, sillä mitäpä muuta sosialistit Koivisto, Ahtisaari, Halonen ja edelliset hallitukset ovat tehneet kun sekä presidentti Niinistö että Kataisen hallitus tänä päivänä toteuttavat Koiviston testamentaamaa konklaavin pimitystä.


    • entinen yrittäjä
    • 5+5

      Sosialismin ja kommunismin ero on mittaamaton, sosialismi on jonkin sortin diktatuuria ja kommunismi ääetöntä vapautta.

      Valitettavan monet, lähes kaikki, luulevat että sosialismi on kommunismia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe