Kapitalismin kuolinkorina

Korisee kulkunen

Korina on jo vauhdissa. Vain Suomessa vallitsee pimeys ja hiljaisuus, jossa voi toisinaan erottaa äänestäjien sukkien suhinaa, kun sosiaalinatsien ja suominatsien propaganda on purrut heitä niskaan. Väliin kuuluu näiden natsien alahuulen hölpötystä. Kirotut ulkomaalaiset tulevat tänne kosmista taustakohinaa kuuntelemaan sankoin joukoin loma-aikanansa. Hihamerkkejä painetaan sadoin tuhansin. Suomi jää kapitalismin ulkomuseoksi, missä suomalaiset äänestävät natseja ja siten luulevat olevansa vallassa.

6

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Reliikin uni?

      Itse asiassa maailma on kovasti erilainen kuin mitä nimimerkki esittää!

      Suomessa kommunistien ääniosuus on Eduskuntavaaleissa kolmella puolueella yhteensä alle 0,5 %.

      Maailmalla näitä kommunismin ulkomuseoita on todella harvassa! Ainoa tyylipuhdas lienee P-Korea, jossa ylen harva mielisi oikeasti asua! Kiina on jo puolivillainen vaktiokapitalistinen yksipuoluemaa. Kooba yhä yrittää, mutta varsin keskinkertaisella menestyksellä.

      Natseista on aivan turha ´vuonna 2014 ellei asiaa käsitä perikommunistiseen tapaan siten, että kuka ei meitä kannata on sitten natsi.

      Sen sijaan yleisellä tasolla maaiman kommunismi on maan raossa ja tuskin enäää siitä koskaan nousee! Suomen tilanteesta katsoen on viimeiset kommunistireliikit oikeastaan jo hellyttäviä:-)
      'Avvajan tyekstistä jäin ihmettelemään lausetta: "Hihamerkkejä painetaan sadoin tuhansin."

      Mikä mahtaa olla tämä mystinen hihamerkki? Jokin mystinen mainos?

    • TIVOLIMESTARI!

      Onko Tuotantoa Suomessa 20. vuoden jälkeen?
      Oletteko Te Toveri Vasuri unohtanut sen asian, että Työväen ja Pieneläjän asiaa ei aja yhtään eteenpäin pelkästään se, että kertoo kuinka kurjaa ja kamalaa Työväestön elämä on ja että miten tilanne tuntuu pahenevan pahenemisesta päästyäänkin? Jos työväestön asiaa voisi ajaa eteenpäin siten, että puhuu vain, että LISÄÄ LIKSAA, LISÄÄ LIKSAA, LISÄÄ LIKSAA, niin Hyvä Kysymys on se, että miten ihmeessä. Niin ja nyt tällöin voimme vielä kysyä, että miten ihmeessä me voimme edistää omaa asiaamme pelkästään kertomalla sitä, että kuinka kamala ja kauhea tilanteemme on todella.

      Olisiko nyt todella HYVÄ alkaa tutkia Yhteiskunta- ja Luontoasiaa, jotta voitaisiin saada selville sen, että missä me menemme? Onko myös Teille selvinnyt se, että jos me emme tunne niitä Teknisiä ja Taloudellisia Liikelakeja ja Liikevoimia, jossa me toimimme Yhteiskuntaympäristössä, niin on kai täysin mahdotonta löytää toimiva parannuskeino? Oletteko Te Vasurien TOIVO- ja KORVA-remmi tietoinen siitä asiasta, että jos me emme tunne sitä, että miten Elinkeinoelämä toimii, niin meidän hyvinä pitämämme parannuskeinotkin voivat kääntyä omaksi irvikuvakseen?

      Jos me esimerkiksi sanomme, että lyhennetään työaika kuuteen tuntiin ja korotetaan työpalkka entiseen verrattuna suorastaan kaksinkertaiseksi, niin onko Teille Hyvät Vasurit tullut mieleenne se, että mitä kaikkea tästä voisi seurata? Jos esimerkiksi Suomen Tuotantokustannukset nousevat kaksinkertaisiksi ja että muualla TELLUS-planeetalla tuotantokustannukset ovat ehkä Yksi Kahdeskymmenes osa siitä, mitä ne ovat täällä Suomenmaassa, niin mitä kaikkea tästä voisi seurata? Oletteko Te Vasurien TOIVO- ja KORVA-remmi sitä mieltä, että Työnantaja siis Pieni, Keskisuuri, Suuri ja Jättisuuri Työnantaja haluaa ja kykenee hoitamaan Harjoittelijatason Opastustyöt kannattavasti muun puuhan ja työn lomassa?

      Nyt on ainakin Hyvä Kysymys se, että voiko Suomalainen Työnantaja olla sellainen käytännössä, että se voi isänmaallisuuden nimissä teetättää työtä Suomessa, vaikka suomaiset työvoimakustannukset olisivat 20-30 kertaiset verrattuna Kaukomaihin? Kun nyt tilanne on se, mikä on, niin olisi kai syytä ottaa käyttöön ainakin Ruumiillisen Työn piirissä Palkkahajonta, siis HARJOITTELIJATASO, KISÄLLITASO ja MESTARITASO. Jos me emme Palkkahajontaa hyväksy, niin ME voimme nyt kysyä sitä, että kuinka paljon on Suomessa Tehdasteollisuutta tai vastaavaa jäljellä 20-30 vuoden kuluttua.

      Nyt Teidän Hyvät Toverit on syytä muistaa se asia, että jotta tuotanto tai kaupankäynti voisi jatkua huomenna ja ylihuomenna, niin pitää myös käytännössä toteutua Tuotantopääoman Kaava R-T...P...T'-R' sekä vielä Kauppapääoman Kaava R-T-R- ja Pankkipääoman Kaava R-R-R'. Mitä Te tämän palstan Vasurit ja SINIMUSTAT haluatte ehkä vastata erään Kulkurin ja Katunarrin uteluun?

      • Korisee kulkunen

        Heh, Krekulan Toivo ja Korva-remmi RP asialla puolustamassa markkinatalouden ylevää maailmankaikkeutta. Et käytä hihamerkkiä kuitenkaan paitsi kenties Helsingissä käydessäsi. Mitä valtakunnan jeesus eli hallitus sanoo on totta, vai mitä, sillä se legitimoi itsensä sillä lailla että me olemme sen tyytyväisiä palvelijoita katuojassakin vähän niinkuin Marlboromies ennen kuin se kuoli keuhkosyöpään, ja siltikin tupakkateollisuus paina päälle että miksi repi filtterit pois. Sama logiikka pätee Krekulan Toivo ja Korva-remmiin


        .


      • köyhä poika

        No, eihän noilta voi sen enempää vaatia kuin vaikkapa Persuilta. Nämä ovat sellaisia protestiliikkeitä ilman mitään vakavasti otettavia ratkaisuja.


      • Yrittäjäneuvos
        köyhä poika kirjoitti:

        No, eihän noilta voi sen enempää vaatia kuin vaikkapa Persuilta. Nämä ovat sellaisia protestiliikkeitä ilman mitään vakavasti otettavia ratkaisuja.

        Tivolimestari K luulee että sosialistinen palkkaus yhden valtakunnan sisällä on samapalkkaisuus jobista kuin jobista. K ei huomaa että työvoiman arvo vaihtelee mm. siihen satsatun koulutuksen mukaan. K jakaisi varmaan seksuaalipartneritkin tasan kaikille ja riistäisi hodarin lihavan miehen suusta (mikä jälkimmäinen olisi kyllä ihan oikein).


    • Onneksi!

      Käytännössä olemme viimeiset 30 vuotta kuunnelleet kommunismin kuolinkorinaa maailmalla! Hyvä niin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 129
      3521
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3219
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2388
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1841
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1569
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1476
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1451
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1390
    Aihe