FulFix Hiustenkasvutuote

tietämätön*

Onko käyttökokemuksia tuotteesta? Hirveesti sivulla on kehuttu, en viitti tänne mainostaa, mitä tuote toi on/ positiivistä palautetta.
Vaan kysynkin et onko toI OIKEESTI toimiva?!

ps. Jos ette tie mikä tuote on ni googletakaaa.. Keskusteluita en löytänyt tuotteesta mutta sen sivun.

12

2032

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vain yksi toimii

      huuhaata
      reseptillä saa vain yhtä tuotetta joka toimii ja se on sisäisesti käytettävää.

    • tietämätön*

      No mikäs on tää reseptillä toimiva lääke??

      • maunokas

        Finasteridi


    • ffggklö

      Tämä fulfix on täyttä huijausta fotoshopattujen kuvien ja mielikuvitus-facebookki kehumisketjuineen,lapsellinen yritys,ei tehoa täysijärkisiin.

    • kaljuuntunut

      Taitaa olla höpö höpö juttuja. Jos vaikka yrität etsiä tätä tuotetta facebookissa kehuneita facebooklaisia, niin yllätys yllätys, heitä ei ole olemassa! Moittineiden profiilit taas löytyy kun klikkaa vaan...valitettavasti näin

    • Jenkkitähdenlento

      Jenkeissä on pilvin pimein erilaisia hiustenlähtöön tarkoitettuja pikkutuotteita jotka tulevat, menevät, katoavat, muuttavat nimeään, muuttavat koostumusta jne. Jos koskaan olette käyneet Jenkkilässä niin hämmästytte esim. televisiossa mainostettavia tuotteita.

      Kävin juuri noin vuosi sitten siellä ja näin televisiossa sen tasoisen mainoksen hiustenlähtötuotteestä joka ei menisi koskaan Suomessa läpi lääkemääräysten yms takia. Siinä oli joku tuote joka videolla suorastaan kasvatti hiukset kaljuun kohtaan! Sisälsi mm. minoksidiilia ja lisäksi dht-blokkaajia sekä kasvunkiihdyttäjiä ja jonkun uuden yhdistelmän, ja lisäksi naishormooneja muistuttavia aineita joita tehokkaasti kuulemma pysäyttävät dht-prosessin. Koittakaapa Suomessa ostaa jotain naishormooneja sisältävää hiustuotetta, tai jos yritätte sellaista tilata netistä niin kylläpä on selittämistä tullissa.

      Tämäkin tuote haiskahtaa yhdeltä niistä jenkkituotteista, näitä on siis lukuisia siellä. Ei tämä ole sen kummempi, ihan saman vaikutuksen saa kun Suomesta ostaa jotain dht-estäjää ja lisäksi hiusvitamiineja ja vaikka minoksidiilia apteekista. Lisäksi kannattaa katsoa mitä tuotetta arvostetaan ja mikä on ollut kauemmin markkinoilla ja kerännyt tyytyväisiä käyttäjiä ympäri maailmaa. Ei kannata aina juosta jonkun "uutuuden" perässä, monissa niissä on vain kopioitu olemassa olevia tuotteita. Hiustenlähdöllä rahastetaan uusilla ihmetuotteilla. Kauanko tämä on ollut markkinoilla? Miksi eivät asiantuntija myy tätä??

    • hoituri48

      Lähetin tämän mainoksen loppuun viestin että Googlekääntäjä sanoo tuosta kasvista että se on maksatoksinen ja hepatiittivaara. Poistivat pian sen.

    • hande1

      tämä on huijarifirma oli tarjous jotain 45e ja laitoin visakortin numeron tilaukseen. ei hyväksynyt tilausta kokoajan joku oli vääärin muka täytetty. keskeytin tilauksen. seuraavana päivänä piti maksaa kortilla niin se ei toiminut. menin pankkiin ja kysyivät jos olen käynyt ulkomailla. en ollut käynyt,mutta tämä firma oli monta kertaa yrittänyt kopioida visa kortin numeroa, ja yrittänyt ottaa 61 euroa vaikka se oli tarjoukses. kiva kun tuotetta ei saanut tilattua,mutta meinasivat ottaa rahat, he olivat niin montakertaa yrittänyt onnistumatta,niin kortti meni lukkoon. kestää viikko kun saan uuden kortin. hemmetti mitä huijareita, kun voisi tehdä rikosilmoituksen, ei kannata tilaa mitä vain kortilla. onneksi ei mennyt rahaa,mutta en voi kortilla maksaa,eikä voi nostaa rahaa.

      • hande1

        Contacts:
        442036950239
        Working hours:
        8:00 - 17:00 (CET)

        Fulfix numero. mihin tämä menee, ei ollut numerotiedustelussa


      • Höynäytetty
        hande1 kirjoitti:

        Contacts:
        442036950239
        Working hours:
        8:00 - 17:00 (CET)

        Fulfix numero. mihin tämä menee, ei ollut numerotiedustelussa

        Ei mene mihinkään. Koetin soittaa, kun myös erehdyin tilaamaan.
        Tilaus jäi jumiin. mihinkään ei saa yhteyttä?.
        Saa nähdä miten kortin kanssa käy?
        Kaduttaa kun lähdin leikkiin.


    • Kaljunax

      Olen käyttänyt kaikenlaisia ihmetuotteita, jotka ovat luvanneet hiuksia päähän, mutta MIKÄÄN lääke ei auta perinnölliseen kaljuuntumiseen. Joku rohdos voi hiukan hillitä hiustenlähtöä ja jokunen kitukasvuinen haiven voi johonkin kasvaa, mutta kukaan ei ole täyttä tukkaa päähänsä näillä saanut. Peruukilla saat uudet hiukset. Itse ajoin kaikki pois siis takaa..hehheh. Unohtakaa nämä hölynpölyt.

    • Ompele itse

      Ompelen itse peruukkini. Kustannukset noin 7,5e/kk, hiuksia noin 3300. Lopputulos on loistava, kukaan ei huomaa eroa. 120 hiusta ompelen päivässä, eli noin tunti ja 4 vk siinä menee yhteensä. Peruukin kesto on arviolta 4-6 kk. Tuohon 7,5 e/kk kuuluu kaikki, teipit, vaalennusaine, jojoba öljyt, hiukset, tyllikangas.. En aatellu edes käyttää joka päivä, ehkä kerran viikossa, niin tuo 7,5e/kk putoaa jo ihan naurettavan pieneksi. Teippi kestää suihkut ja urheilusuoritukset. Suosittelen, jos joku kärsii hiustenlähdöstä ja haluaa päästä halvalla, nii eiku ompelemaan vaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1852
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1377
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1228
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      63
      1112
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      959
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe