Miten reakoitte?

Ateisti

Miten te fundamentalistit reakoitte, jos sanon, että ette ole parempia ihmisiä vain koska uskotte jumalaan?

8

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fundamentalisti.

      Ateistien epätieteelliseen höpinään ei nyt yleensäkään kannata paljoa kiinnittää huomiota. Joten fundamentalistien vastaus on että haista sinäkin homeinen vittu ja poistu palstalta ateisti-ystäviesi pariin

      • Ateisti

        Millä tavalla sinun jumalasi on yhtään sen tieteellisempää? Halusin vain asiallisen vastauksen, sitä kun ei ateistit voi kertoa.

        Meillä ateisteillakin on omatunto. Ei siihen jumalaa tarvita.


      • fundamentalisti.
        Ateisti kirjoitti:

        Millä tavalla sinun jumalasi on yhtään sen tieteellisempää? Halusin vain asiallisen vastauksen, sitä kun ei ateistit voi kertoa.

        Meillä ateisteillakin on omatunto. Ei siihen jumalaa tarvita.

        " Halusin vain asiallisen vastauksen, sitä kun ei ateistit voi kertoa."

        Sinähän olet nimimerkkisi perusteella ateisti. Miksi esiinnyt ateistina jos et ole.


        PS.
        Vain fundamentalistit pelastuvat koska vain heidän oppinsa on oikea


      • Pakstori
        fundamentalisti. kirjoitti:

        " Halusin vain asiallisen vastauksen, sitä kun ei ateistit voi kertoa."

        Sinähän olet nimimerkkisi perusteella ateisti. Miksi esiinnyt ateistina jos et ole.


        PS.
        Vain fundamentalistit pelastuvat koska vain heidän oppinsa on oikea

        " Halusin vain asiallisen vastauksen, sitä kun ei ateistit voi kertoa."

        Sinähän olet nimimerkkisi perusteella ateisti. Miksi esiinnyt ateistina jos et ole.

        PS.
        Vain fundamentalistit pelastuvat koska vain heidän oppinsa on oikea

        Tuo kuulostaa ihan Lestadiolaisten "harhaopilta".


    • Jeesus puhdistaa

      Mitä tarkalleen ottaen tarkoitat, ettemme me funtamentalistit ole parempia ihmisiä kuin ateistitkaan?

      Miten siihen pitäisi jotenkin erityisesti"reagoida", sehän oli vaan sinun mielipiteesi ja sinulla on siihen oikeus, kuten kaikilla muillakin.

      Tosiasiassa kaikki ihmiset ovat samalla viivalla ENSIN, olemme kaikki syntiä tehneet ja Jumalan kirkkautta vailla, mutta kun ihminen vastaanottaa Jeesuksen Kristuksen Vapahtajakseen, antaen elämänsä hallintavallan kokonaan Jeesukselle tehden parannusta kaikista synneistään ja huonoista tavoistaan Jumalan avulla,hänen asemansa muuttuu ja hän alkaa vääjäämättä muuttumaan kirkkaudesta kirkkauteen ja voimasta voimaan,niinkuin muuttaa Herra, joka on Henki.

      Tuo muuttuminen on niin konkreettista, etteivät omat sukulaisetkaan meinaa enää tuntea näitä ihmisiä jonkin ajan kuluttua.

      Viinat, huumeet, kiroilut, valehtelu, kaikenlainen pilkka ja pahuus alkaa pikkuhiljaa kaikkoamaan tuosta ihmisestä yhä enemmän, vaikka täydellistä hänestä/meistä ei tule tässä ajassa koskaan - yhä sattuu lankeemuksia, koska asumme vielä syntiinlangenneessa ruumiissamme, jonka perimme Aatamilta ja Eevalta, mutta Hengellä, joka meissä asuu kuoletamme lihan teot ja niin kilvoittelemme elämämme loppuun asti uskonkilvoitttelua.

      Uskoviksi tultuamme emme halua enää tehdä mitään sellaista mikä murehduttaisi Jumalan Pyhän Hengen mielen meissä, vaan pyrimme elämään vastuullista ja mahdollisimman puhdasta elämään Herran edessä, koko sydämestämme Jumalaamme ja toisia ihmisiä rakastaen ja kunnioittaen. Emme ole täydellisiä, mutta tämä on harras pyrkimyksemme tässä elämässä ja tulevassa.

      Tuo muutos on todella aina positiivinen, jos tuo uusi uskova on todellisen Jeesuksen ja Evankeliumiin voittama - Onhan olemassa myös lukuisia harhaoppeja, joihin monet ovat luiskahtaneet sen samankaltaisuuden vuoksi. Siinä on 85 - 90 % totuutta, mutta kaikki loppu opetus ja toiminta on kuollettavaa myrkkyä, joka saa tämän uuden "uskovan" pian alkavan vihaamaan tuota "kristinuskoa", joka ei ole aitoa, vaan teeskentelevää ja Pyhää Henkeä korottavaa, ihmeiden ja merkkejä korostava kammottava harhaoppivyyhti, johon kuuluu myös oleellisesti menestysteologia, kaatajapit vaativat seurakuntalaisiltaan paljon rahaa, eivätkä parannettavat parenekkaan, vaikka nuo huijarit niin lupaavat, jopa Jumalaa ja Jeesusta käskemällä.

      Jeesusta ei kuitenkaan KUKAAN ihminen voi käskeä, sillä Hän ei ole kenenkään ihmisen käskettävissä, vaan tekee juuri niinkuin tahtoo, kuitenkin kaikki Jumalan apu on meille parhaaksemme, jos olemme Hänen todellisia seuraajiaan, eikä meidän tarvitse pelätä koskaan mitään, sillä Herra on luvannut pitää meistä hyvää huolta 365 kertaa Raamatussa, eli joka päivä ja Hän on meidän kanssamme maailman loppuun asti, kuten hän Raamatussa sanoo ja välillä tunnemme Hänen voimakkaan läsnäolonsa todella ihanalla tavalla ja silloin olemme täynnä iloa, riemua ja Hänen johdatustaan, kun Hän puhuu meille selkeitä sanojaan johdattaen meitä oikeaa tietä pikkuhiljaa jo Taivaan kotiin.

      Suosittelen enemmän kuin lämpimästä jokaista antamaan elämänsä Jeesuksen hallintavaltaan, niin elämästäsi tulee PARAS mahdollinen elämä, sillä Jumala tietää ja tuntee meidät, omat luotunsa ja tietää mitkä asiat ovat meille hyväksi ajatellen henkistä ja hengellistä kehitystämme ja mitkä eivät taas palvele iankaikkista elämäämme silmälläpitäen.

      Jeesus haluaa morsiamensa ilman tahraa ja ryppyä ja siksi puhdistaa seurakuntamorsiantaan voimakkaasti harhaopeista ja pahoista addiktiuksista näin lopun aikoina ja paluunsa tuntumassa.

    • ...oikeassa suhteess

      "Miten te fundamentalistit reakoitte, jos sanon, että ette ole parempia ihmisiä vain koska uskotte jumalaan?"

      Ei olla parempia ihmisiä sen vuoksi. Ollaan armahdettuja. Ja fundamentalismi on ihan viisas juttu, kunhan huolehtii, että on oikeat fundamentit. Kyseessähän on siis perustus. Pitää rakentaa pitävälle perustalle. Usea "kirkkouskovainen" selittää fundamentalismia pois itsestään. Älytöntä. Sillä päästään siihen että uskolla ei ole perusteita. Ja pian ei ole uskoakaan.

      Eli fundamentalismi on hyvä asia.

      • positiivisen kautta

        Fundistelu halutaan tahallaan esittää negatiivisessa valossa. Oikeasti se on uskiksen oma asenne, eikä siihen liity sen enempää negatiivisuutta kuin vaikka siihen, että perustaa historiankäsityksensä suurelta osin tunnustettuihin kirjoihin, jotka löytyvät kirjastosta. Kristinuskonkin fundamentit löytyvät kirjoista. Jotka löytyvät samasta kirjastosta. - Koen olevani iloinen fundis. En koe tarpeelliseksi jauhaa muille käsityksiäni enempää kuin selvästi haluavat kuunnella. Mutta omalla elämälläni on pitävä perusta, ei mikään kaikkien tuulten kuljettelema lentävä matto tai päähänpisto.


    • Fundis.

      Lainaa: Ateisti
      Miten te fundamentalistit reakoitte, jos sanon, että ette ole parempia ihmisiä vain koska uskotte jumalaan?

      Sanoisin että olet oikeassa. Jeesus sanoi, apokryfissään, että kaikki ihmiset ovat samanarvoisia, vaikka olisi nälkään alle 4 vuotiaana, kuollut neegru Saharassa, hän on samanarvoinen kuin Obama, koska olishan hänestäkin voinut tulla Obsu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5095
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3197
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1325
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe