Fixura kokemuksia.

2000

Hei. Onko kenelläkään lainanottajalla kokemuksia Fixuran vertaislainapalvelusta? Onko luotettava palvelu ja kuinka nopeaa toiminta on?

24

10860

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lainan saanut

      Hei!Minulla on vain hyvää sanottavaa Fixuran lainapalvelusta.Itse sain sieltä lainan joka oli minulle lähes elintärkeä ja pelasti minut.Lainaa ei tosin kannata hakea 6% korolla vaan parhaiten sen saa yli 15% korolla.Kallista, kyllä mutta jokus ainoa ratkaisu.Lasku tulee sähköpostissa.Ainoa huono puoli on, että en saa Fixuran kautta maksettua oman pankkini verkkonappipainikkeella laskua koska pankki ei ole valikoimassa.Tai sitten minulla on vaan väärä pankki:) Lainan sain alle viikossa tilille.Lainan saanti riippuu luokituksestasi ja korosta jonka olet valmis maksamaan.

      • jeesjees1

        Ok. Entäs sitten kun prosentit ovat tulleet täyteen? Miten silloin menetellään ja tuleeko laina kuinka nopeasti prosenttien täyttymisestä tilille?


      • Kauppaneuvos

        Potaskaa. Tarjoavat 40.6 prosentin korolla.


      • Anonyymi

        Miten fixurasta oma laina jäänös tarkistetaan


      • Anonyymi

    • 13+19

      "Onko luotettava palvelu ja kuinka nopeaa toiminta on?"

      Kuinka luotettava itse olet, kun et saa pankista enää lainaa?

    • Riitta P

      Miksi lainanottaja kyselee palvelun luotettavuutta? Miettisit ennemmin, oletko itse luotettava. Olet lainaamassa rahaa toisilta ihmisiltä ja kun jätät maksamatta, se on suoraan niiden toisten ihmisten rahoista pois.

      Itselläni on 17 lainaa Fixurassa, joista 11 perinnässä ja kaksi jälkiperinnässä. Edes ulosoton kautta ei saa rahojaan pois. Vain muutama hassu maksaa lainojaan sovitusti, hanurista koko systeemi.

      • hanurs

        Olet siis lainannut rahaa 17 ihmiselle Fixuran kautta? Missä vaiheessa alkoi hälytyskellot soida....eikö tuollaisia riskisijoituksia kannattaisi tehdä maltillisesti. Ei kuulosta uskottavalta. En uskaltaisi sijoittaa rahojani Fixuran kautta, ongelma on siinä että sen kautta lainaa hakevat eivät saa rahaa pankista, kuten yllä todettiin!


    • Spaddus

      Ilmoittaako Fixura sijoittajille lainan ottajan tiedot? vai pysyykö anonyymina sijoittajille?

      • 8+2

        Ei ilmoita sijoittajalle mitään tietoja ottajasta, se tässä on riskin juuri tekeekin. En suosittele kenekkään omien sijoituksieni takia, joita en ole saanut koskaan takaisin. (kuulemma mennyt ulosottoon). Tosin epäilen sitä.


      • dsad
        8+2 kirjoitti:

        Ei ilmoita sijoittajalle mitään tietoja ottajasta, se tässä on riskin juuri tekeekin. En suosittele kenekkään omien sijoituksieni takia, joita en ole saanut koskaan takaisin. (kuulemma mennyt ulosottoon). Tosin epäilen sitä.

        Miksi epäilet sitä?


    • ihankusetusta

      hyvin toimi mun tonnista hävisi 2 vuodessa 338 egee:


      Sijoitettu tällä hetkellä:
      - Odottaa hyväksyntää:
      - Hyväksytyt lainat:
      €338,09
      €0,00
      €338,09
      Tilin saldo: €45,54
      Aktiiviset lainat: 6 kpl / €338,09
      Perinnässä: 0 kpl (0,00 %) / €0,00 (0,00 %)
      Ulosotossa: 4 kpl (66,67 %) / €311,18 (92,04 %)
      Jälkiperinnässä: 0 kpl (0,00 %) / €0,00 (0,00 %)
      Luottotappiot: 0 kpl (0,00 %) / €0,00 (0,00 %)

    • Jusel

      Mulla on 10000 euron laina kyseiseen palveluun kolmen vuoden maksuajalla, noin puolet lainasta olen maksanut takaisin, eikä yksikään erä ole myöhästynyt päivääkään. Erittäin hyvä palvelu! Suosittelen molemminpuolin!

    • Lainanottaja

      Hei. Itse hain vuosia sitten Fixuralta lainaa (siihen aikaan piti lähettää 4€:n tekstari, mikä oli kallista). Annoin silloin olla, koska ajattelin, että on huijausta.

      Nyt joulukuussa 2015 hain 6000€:n lainan, sain 4000€. Tuli tilille seuraavana päivänä. Aloitan lainan takaisinmaksun tammikuussa 2016.

      Joku kirjoitti, että vain sellaiset ottaa lainaa tällaisilta paikoilta, ovat maksukyvyttömiä. Niinkö?

      Tämä laina "pelasti" minut ja voin korvata sen vain maksamalla lainaajille takaisin ajoissa.

      Eli kiitos Fixura ja lainaajat! En voi muuta kuin suositella.

      • 203

        No tottakai siellä on myös kunnollisia lainaajia kuten sinä. Ikävä kyllä siellä on myös iso porukka niitä, jotka hakevat sieltä lainaa pitääkseen korttitalon vielä hetken pystyssä kun mistään muualta ei enää lainaa saa. Kysyvät sitten vielä lainaa jollain karmealla 30% korolla, johon sijoittajat ahneuksissaan pistävät rahansa. Ja sitten itkevät täällä kun ei euroja tulekaan ovista ja ikkunoista.


      • bh945yj4y7uy
        203 kirjoitti:

        No tottakai siellä on myös kunnollisia lainaajia kuten sinä. Ikävä kyllä siellä on myös iso porukka niitä, jotka hakevat sieltä lainaa pitääkseen korttitalon vielä hetken pystyssä kun mistään muualta ei enää lainaa saa. Kysyvät sitten vielä lainaa jollain karmealla 30% korolla, johon sijoittajat ahneuksissaan pistävät rahansa. Ja sitten itkevät täällä kun ei euroja tulekaan ovista ja ikkunoista.

        "No tottakai siellä on myös kunnollisia lainaajia kuten sinä. "

        Et voi vielä tietää hänen kunnollisuuttaan. Se että aikoo maksaa takaisin ei ole sama asia kuin että maksaa takaisin. Hän ei ole maksanut vielä senttiäkään takaisin. Kaikki ylivelkaantuneet lupaavat pyhästi maksaa takaisin, mutta sitten tulee yllättäviä mutkia matkaan. Tai sitten velkaa on jo yksinkertaisesti liikaa takaisinmaksukykyyn verrattuna.


    • Rahat_hukassa

      Huuhaata sijoittajan näkökulmasta. Puuttuu sijoittajan suoja. Kokeilin pienellä summalla 5 vuotta ja nihkeää on ollut. nyt 95% on ulosotossa, jälkiperinnässä tai luottotappioina. 5% maksanut ajallaan.

    • Einiinfixua

      Fixura kuten kaikki muutkin vertaislainapuljut on hölmöjen kusetusta. Kivaa liiketoimintaa sinänsä. Tutustuin heidän mainosesitteeseensä ja ymmärsin asian näin:
      "Anna meille rahaa, niin ME lainaamme sen jollekin, jonka ME arvioimme olevan lainasi arvoinen. Emmehän ME tietenkään ota mitään vastuuta lainanottajasta tai hänen antamistaan tiedoista ja onhan selvää, että jos lainanottaja (jonka täytyy olla viiden tähden asiakkaana normaalia typerämpi lainatessaan 15 prosentin korolla) ei maksa lainaansa, ME emme siitä kärsi, vaan lainanantaja. Meidän tehtäväksemme jää ainoastaan laskuttaa lainanantotapahtumassa jokaista mahdollista osapuolta ja kerätä
      omalta kannaltamme riskitöntä voittoa. Et luonnollisestikaan voi tarkastaa itse lainanottajan luottokelpoisuutta, koska ME emme kerro, kuka sinulta ottaa lainaa; anonymiteetti you know. Jos lainaottaja ei jostain syystä maksakaan lainaansa, voit lohduttautua sillä, että se ei voisi meitä vähempää kiinnostaa, koska ME olemme jo tuottomme rahastaneet. Tappioitasi et voi verotuksellista tietenkään vähentää, mutta saat meiltä halutessasi kivan tilaston, jossa on eritelty, kuin huonoja lainoja SINÄ olet antanut."

    • kusettaja

      Keväällä 2016 otin 6000e lainan,maksoin 200e/kk lyhennystä...viime viikolla otin yhteyttä Fixuraan lainan takaisin maksusta....voi sitä kiroamista kun kuulin että velkaa onkin vielä 5988e!!!kokonaista 12 e laina lyhentynyt 7 kk aikana....selityksiä olivat,lainanhoitokulut,välityspalkkiot joka vuodelle,laina loppuu 2020,perustamiskulut....
      Sen sanon että elkää koskaan erehtykö näihin kusettajiin...
      Tehdään ennenaikanen lainanmaksu kalliiksi...

    • Fekas

      Mulla on tosi huonoja kokemuksia

      • santtu_1975

        Samoin itselläni on kokemukset Fixurasta hieman "mollivoittoiset".
        Tähän mennessä olen lainannut ihmisille Fixuran kautta (vuodesta 2012) yhteensä 87 eri lainaan (50-200€/laina), näistä lainoista on tähän mennessä maksettu takaisin kokonaisuudessaan (osa perinnän/ulosoton kautta) 14kpl, perinnässä taikka ulosotossa on nyt 34 lainaa, ja 37 lainaa on "normaalissa" maksussa.
        Kaksi lainaa on mennyt "luottotappioihin", eli velallinen on esim. kuollut ja pesä julistettu varattomaksi tai vastaavaa.

        Koska maksumoraali on noinkin huonoa, niin perittävä korko tulee olla suhteellisen kova, että edes teoriassa pääsee lainan antaja edes plussalle, kunnon tuotoista puhumattakaan.

        No, onneksi on itseni kohdalla ennemminkin kyse mielenkiintoisesta kokeilusta/harrastuksesta, joka ei taloutta kaada, vaikka sitten vieläkin huonommin menisi.

        Fixuran tulisi kyllä panostaa tuohon lainan-ottajien valintaan nykyistä paremmin, eikä välittää lainoja ihan kaikille.


    • Kai.Vari68

      Fixura pitää aina sekä lainanhakijan että lainanantajan henkilötiedot salaisina, mikä on tietysti hyvä asia. Kun lainantarvitsija hakee Fixuralta lainaa, hänen kannattaa hakea myös esim. 5 muulta vakuudetonta laina tarjoavalta, koska hakeminen on ilmaista eikä saadut tarjoukset vielä sido yhtään mihinkään. Jokaisessa tarjouksessa on samalla kaavalla laskettu todellinen vuosikorko, joka tekee hintavertailusta helppoa. Sitten vaan hyväksyy todelliselta vuosikoroltaan halvimman ja muut tarjoukset raukeavat itsestään voimassaoloajan päätyttyä. Katso: http://haelainaa.biz/lainaa-yksityishenkilolta

    • Mietikaksikertaa
    • Anonyymi

      Fixuran kanssa tein lainasopimuksen viime sunnuntaina, eikä lainaa ole vielä torstaina siirretty tilille. Kun asiaa kyselee, asiakaspalvelu ei vastaa mitään. Allekirjoitettu sopimus kuitenkin, joten joko kyseessä täysi huijaus, tai sitten valehtelevat rahan siirrosta muuten vaan.
      Itselläni todella kiireellinen tarve pikaiselle lainalle ja olen tietoinen koroista. Harmittaa tällainen saamattomuus Fixuran puolelta.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe